موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-30 ساعت 11:40)qazwsxedcrfv نوشته: دوستان میشه محبت کنن و بگن این سایت برای چی بود ؟
https://infopass.uscis.gov/info_lang.php?sel_lang=en
سیو کردم اما فراموش کردم به چه منظور ازش استفاده میشود ؟!!
ممنون
برای وقت گرفت اداره مهاجرته
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وعرض ادب لطفا یکی بمن بگه پاسپورت سفید چی هست آیا با. گرین کارت چه فرقی داره متشکر
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-30 ساعت 12:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-30 ساعت 12:42 توسط azadeh2014.)
(2014-04-30 ساعت 12:21)پرویز تابنده نوشته: باسلام وعرض ادب لطفا یکی بمن بگه پاسپورت سفید چی هست آیا با. گرین کارت چه فرقی داره متشکر
سلام دوست عزیز؛گرین کارت کارت شناسایی شماست اما پاس سفید یک جور مجوز برای شماست که اگر خواستید بیشتر از 6 ماه بیرون از ا م ر ی ک ا باشید گرین کارتتون باطل نشه. برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید. موفق باشید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 11:18)mani.iht نوشته: (2014-04-28 ساعت 11:23)نام کاربری somi نوشته: سلام عزیزان
ما هنوز در مرحله کلیرنس هستیم ولی از اونجایی که لازم میدونم درباره ی بلیط آمریکا تحقیق کردم، چندتا سوال دارم؛
-هواپیمایی قطری بهتره یا لوفتانزا؟یعنی لوفتانزا اگه 200دلاری گرونتر باشه و چندساعت هم بیشترطول بکشه ارزش داره؟
-مقصد ما لاس وگاسه،کارای مهاجرتی توی اولین شهر آمریکا که برسیم انجام میشه یا وگاس؟ چون هواپیما اول تو نیویورک یا شیکاگو وایمیسته.
-وقتی قطری مارو در مثلا نیویورک پیاده کرد چمدونارو خودمون باید بگیریم یا خودشون برای پرواز بعدی تا وگاس به امریکن ایرلاین تحویل میدن؟ مقدار بار مجاز که برای اون سفر آخری تفاوت نداره،نه؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
شاد باشید
با سلام دوست گرامی
در رابطه با سوالاتون:
1) پیشنهاد من هواپیمای قطری هست چون راحت تر و سرویس بهتری داره در ضمن میتونین به ازای هر نفر ۲ چمدون ۲۳ کیلو و یک ساک دستی هم با خودتون ببرین.اما لوفتانزا برای چمدون دوم هزینه از شما دریافت میکنند.
۲)کارهای مهاجرتی شما در اولین پورت ورودی شما که وارد خاک آمریکا خواهید شد انجام میشه که بستگی به پورت ورودی یا نیو یورک یا شیکاگو یا شههری دیگه خواهد بود که بستگی به بلیت خریداری شدهٔ شما داره.
۳ )وقتی شما نیو یورک یا شیکاگو که رسیدین چون پرواز داخلی که باید خودتونو به وگاس برسونین داخلی هست و چمدانتون تو همون تهران تاگ خورده مستقیم به وگاس دلیوری میشه و احتیاجی نیست چمدنتنو تو نیو یورک یا شیکاگو تحویل بگرین اما بازم چک کنین چون یک بار بارمن رو مجبور شدیم ما خودمون تحویل گرفتیم و به گیت امریکن ایرلاین دادیم تو همون سالن و بد از انجام کارهای مهاجرتتون باید خودتونو به پرواز داخلی برسونین.
4) مقدار بار مجاز تو پرواز داخلی ۲۳ کیلو هست و برای چمدونهای بالاتر هزینه دریافت میکنند اما چون شما بلیطتون رو از قطری خریداری میکنین و اون ایر لاین با قطری قرارداد دارن شما همون ۲ چمدون ۲۳ کیلو رو میتونین حمل کنین.
موفق باشین.
بازم اگه سوال بود در خدمتم.
در مورد مقدار باری که میشه برد و پروازهای داخلی آمریکا من هم خیلی گیج هستم. ما پرواز قطری داریم با 2 چمدون 23 کیلوگرمی و در نیویورک پرواز ما تحویل JetBlue میشه تا مقصد که با JetBlue فقط یک چمدون 23 می شه برد! بعد از تماسهای زیاد با هواپیمایی قطر آخرین جوابشون این بود که قانونا چون پرواز و قرارداد تا مقصد با قطر هست همون 2 تا چمدونو براتون میبرن و حتی در نیویورک هم لازم به گرفتن بار و تحویل مجدد نیست ولییییییییییی .... به ما گفتن که به مسافرین بگین که احتمال داره 1% اونجا شمارو برای چمدون اضافه جریمه کنن!!!!! یعنی هیچ حساب کتابی نداره! یعنی اونجا هم یه چیزیه مثل همین جا!
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
براي پرداخت 165 دلار هزينه گرين كارت آيا تا بحال كسي از خدمات شركت هايي مثل ايميگرنجل يا جاي ديگه استفاده كرده؟ آيا اين شركت ها مطمئن هستند؟ و اينكه آيا اونها هم از طريق سايت مربوطه وارد مي شوند و براي ما اكانت درست مي كنند يا بايد خودمون درست كنيم و پسورد به اونها بديم براي پرداخت؟
ممنون از پاسختون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منم بلیطمو خریدم :-) با qatar airways
شیراز - دوحه - شیکاگو - سن حوزه (رفت و برگشت) - کل دیوریشن 26 ساعت.
هفته ی پیش خریدم واسه August 29
5.190.000 تومن که 100 تخفیف داد شد 5.090.000
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Aug 29th - Qatar airways
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من عازم ایرواین- اورنج کاانتی در کالیفرنیا هستم. می خواستم بدونم نزدیک ترین اداره به این منطقه برای فعال سازی سوشال نامبر کجا هست و از کجا باید ادرس رو گیر بیارم.
ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، سؤال من در رابطه با پاكت زرد است. ما مقصد مون لوس آنجلس است ولى احتمالا اول نيويورك يا شهر ديگه اى مى رسيم، بايد اولين جايي كه مى رسيم پاكت ها رو تحويل بديم؟
من آدرس مقصد رو لوس آنجلس دادم، مى شه به جاش بريم نيويورك و بعد از ٢ هفته بريم la يا مشكل پيش مى ياد؟
با تشكر