کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-05-11 ساعت 18:01)vistac نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 03:32)vistac نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 02:49)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 21:23)vistac نوشته:  سلام به دوستان میخوایتم بدونم این کدReceipt ID رو در کدام قسمت سایت باید وارد کنیم؟

https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do

من كدم رو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته البته 5 روزه كه وارد امريكا شدم فكر كنم الان كد رو نميشناسه درسته؟

(2014-05-10 ساعت 21:23)vistac نوشته:  سلام به دوستان میخوایتم بدونم این کدReceipt ID رو در کدام قسمت سایت باید وارد کنیم؟

جواب اين داده نشد

براي بار سوم ميپرسم من كدم رو كه ميزنم هيچ اتفاقي نميفته الان 8 روزه وارد امريكا شديم بعد چند روز بايد كد رو بشناسه ممنون ميشم جواب بديد
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، حامد اخرين نفر
(2014-05-11 ساعت 18:01)vistac نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 03:32)vistac نوشته:  

من كدم رو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته البته 5 روزه كه وارد امريكا شدم فكر كنم الان كد رو نميشناسه درسته؟

جواب اين داده نشد

براي بار سوم ميپرسم من كدم رو كه ميزنم هيچ اتفاقي نميفته الان 8 روزه وارد امريكا شديم بعد چند روز بايد كد رو بشناسه ممنون ميشم جواب بديد
[/quote]

بابا از شما دیگه بعده، پست ها قبلی رو میخوندین شرایط مثل شما زیاده Cool
شما که عضو باسابقه هستین احتمالاً باید بدونین که بسته به ایالتتون زمان آپدیت شدن کیستون توی سایت متفاوته. من بعد از 50 روز توی elis و سایت uscis کیسم آپدیت شد و بعد از نزدیک 1 هفته از آپدیت شدن کیسم گرین کارت صادر و پست شد.
من این موضوع رو توی همین تاپیک اقلاً 5 بار نوشتم Sad
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
(2014-05-14 ساعت 11:10)navid1054 نوشته:  سلام من 30 رور هست که وارد آمریکا شدم نه گرین کارتم امده نه سوشیال .در مورد سوشیال رفتم دوباره فرم پر کردم اما در مورد گرین کارت فکر کنم ادرسی که تو فرودگاه دادم ایراد داره شماره receipt را که می زنم می گه این شماره وجود نداره وقتی می رم ادرس عوض کنم می پرسه کدام فرم رو می خوای ادرسش و عوض کنی .من نمی دونم شماره فرمی که تو فرودگاه پر کردیم چی بود.کسی می تونه به من کمک کنه.ممنون من از طریق لوس انجلس وارد شدم.با تشکر

Os155A
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، soli asali ، moqadam ، حامد اخرين نفر
دوستای عزیزم، حواستون به این موضوع باشه:
صحت و سقم خبر را نمیدونم........
http://www.tabnak.ir/fa/news/400634/%D8%...8%B1%D8%AF
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
پاسخ
(2014-05-15 ساعت 22:26)اسفند89 نوشته:  دوستای عزیزم، حواستون به این موضوع باشه:

کسی میدونه چطور میشه متوجه شد که حساب مسدوده (بجز خرید کردن یا مراجعه)؟؟
چون من الان که ایرانم با اینترنت بانک میرم به حسابم سر میزنم مشکلی نداره، چطوری مطمئن شم منم مسدود کردن یا نه؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، noobnoobi ، حامد اخرين نفر ، nedaba ، ojee
(2014-05-15 ساعت 23:04)nedafarsi نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 22:26)اسفند89 نوشته:  دوستای عزیزم، حواستون به این موضوع باشه:

کسی میدونه چطور میشه متوجه شد که حساب مسدوده (بجز خرید کردن یا مراجعه)؟؟
چون من الان که ایرانم با اینترنت بانک میرم به حسابم سر میزنم مشکلی نداره، چطوری مطمئن شم منم مسدود کردن یا نه؟؟

شماره حسابمو میدم، پولاتو اینترنتی منتقل کن به حسابم؛ اگه شد، حسابت مسدود نیس، در غیر اینصورت مسدوده!!! WinkBig Grin نه بابا، کجا مسدوده!؟ فقط از ایران وارد حسابت نشو یا حداقل با فریگیت یا وی پی ان برو، وگرنه واقعا حسابتو مسدود میکنن.
دانشجوهایی که ویزای تحصیلیشون تموم شده بود رو بطور موقت مسدود کردن تا برن وضعیت ویزاشونو مشخص کنن.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
(2014-05-16 ساعت 04:09)indmehdi نوشته:  کسی میدونه چطور میشه متوجه شد که حساب مسدوده (بجز خرید کردن یا مراجعه)؟؟
نه بابا، کجا مسدوده!؟ فقط از ایران وارد حسابت نشو یا حداقل با فریگیت یا وی پی ان برو، وگرنه واقعا حسابتو مسدود میکنن.
دانشجوهایی که ویزای تحصیلیشون تموم شده بود رو بطور موقت مسدود کردن تا برن وضعیت ویزاشونو مشخص کنن.
[/quote]
دوست عزیزم من با استناد به این گفتم : یکی از دوستان که همسرش آمریکایی هست گفت که در سال 2013 این بانک حساب همسرشو مسدود کرده و بعد هم گفته که ما در قراردادمون آوردیم که "" هر گاه بانک تشخیص بدهد که به هر دلیلی تمایلی به ادامه همکاری با مشتری ندارد میتواند به آن پایان دهد . ""
(((البته مشخصه که مشتری میتونه بره شکایت و ادعای خسارت و ... ولی فکر کنم بهتره آدم از اول از بانکهای دیگه استفاده کنه.)))
پاسخ
دوستان عزیزما۱۸ روزه که واردامریکا شدیم اما سایت هنوز درمرحله اکسپت مونده. کسی می دونه چقدرطول می شه تابره مرحله بعدی؟این شماره رسید نامبر رو که می زنم نمی شناسه میگه با یک شماره تماس بگیر که تماس گرفتم اما اونم نمی شناسه ؟ کسی می دونه چی کار باید کرد؟
بعد چند وقت باید به دفترشون وقت گرفت و رفت ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، حامد اخرين نفر
(2014-05-16 ساعت 21:52)Baharehpark نوشته:  دوستان عزیزما۱۸ روزه که واردآمریکا شدیم اما سایت هنوز درمرحله اکسپت مونده. کسی می دونه چقدرطول می شه تابره مرحله بعدی؟این شماره رسید نامبر رو که می زنم نمی شناسه میگه با یک شماره تماس بگیر که تماس گرفتم اما اونم نمی شناسه ؟ کسی می دونه چی کار باید کرد؟

اگر اشتباه نکنم شما دارید راجع به گرین کارت صحبت می کنید.
باید خدمتتون عرض کنم که الان حدود دو ماه طول می کشه تا گرین کارت به دستتون برسه. پس زیاد عجله نکنید. الان سایت کیستون رو نمی شناسه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
(2014-05-15 ساعت 22:43)behfaza نوشته:  خبرگزاری فارس :
))) یکی از بزرگترین بانکهای آمریکا به نام «بانک آمریکا» (بانک آو آمریکا) حساب‌های بانکی دانشجویان ایرانی و ایرانی‌تباران مقیم آمریکا را مسدود کرده است.(((

بله دوستان . قبلا هم ازدوستان مقیم آمریکا شنیده بودیم که Bank Of America به ناگاه حساب افراد را مسدود میکند .
گویا بهتر است سراغ این بانک نروید.

والا هم ما و هم دوستانمون با این بانک کار می کنیم و خوشبختانه تا الان چنین مشکلی برامون پیش نیومده ....
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
(2014-05-14 ساعت 14:34)2013selectee نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 11:57)elnazgh نوشته:  خیلی ممنون از پاسخ شما دوستان عزیز. وقتی که اعتبار پاسپورت در آمریکا تموم شد چطور تمدیدش کنیم؟

با پاسپورت اعتبار گذشته، ميتونيد از آمريکا به ايران سفر کنيد و تو ايران پاسپورت رو تعويض کنيد (صحت اين مساله رو ميتونيد از پليس مهاجرت فرودگاه امام سوال کنيد). ولي اگر بخواهيد به کشور ديگه اي تشريف ببريد، ميتونيد از طريق دفتر حفاظت منافع ايران (سفارت پاکستان) کار رو انجام بديد.

آره با پاسپورت تاریخ گذشته ایرانی میشه وارد ایران شد منم شنیدم اینو
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
(2014-05-16 ساعت 22:24)ghafari88 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 21:52)Baharehpark نوشته:  دوستان عزیزما۱۸ روزه که واردآمریکا شدیم اما سایت هنوز درمرحله اکسپت مونده. کسی می دونه چقدرطول می شه تابره مرحله بعدی؟این شماره رسید نامبر رو که می زنم نمی شناسه میگه با یک شماره تماس بگیر که تماس گرفتم اما اونم نمی شناسه ؟ کسی می دونه چی کار باید کرد؟

باید خدمتتون عرض کنم که الان حدود دو ماه طول می کشه تا گرین کارت به دستتون برسه. پس زیاد عجله نکنید. الان سایت کیستون رو نمی شناسه.

به نظر من خوبه دوستان قبل از اینکه هیجان زده بشن و زود بیان پست بذارن، یه نگاهی به پست های قبلی بندازن، به طور متوسط روزی 1-2 پست با همین مضمون داریم. Sad
پاسخ
(2014-05-16 ساعت 22:24)ghafari88 نوشته:  

مرسی از جوابتون. من فقط یک ماه امریکا هستم . می شه راهنمایی کنید چه کاری انجام بدم قبل رفتن؟برای پیگیری؟اگر من برگردم به همون آدرسی که دادم میره؟بعد برام پست کنن مشکلی نیست؟
پاسخ
برای فعال سازی گرین کارت آیا باید بعد از اقدام به پرداخت 165 $ ( در ایران) کار دیگری انجام داد؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، حامد اخرين نفر
دوستانی که تجربه سفر با هواپیمایی امارات رو داشت میشه یه راهنمایی بکنن که کدوم صندلی های هواپیماش موقعیتش بهتره و راحتره؟ من امروز بلیط گرفتم ولی نمی دونستم گدوم صندلی بهتره همین طوری یه جارو گرفتم ولی گفت میتونی تو سایت عوضش کنی
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان