کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
www.seatguru.com
(2014-05-18 ساعت 14:21)rtt نوشته:  دوستانی که تجربه سفر با هواپیمایی امارات رو داشت میشه یه راهنمایی بکنن که کدوم صندلی های هواپیماش موقعیتش بهتره و راحتره؟ من امروز بلیط گرفتم ولی نمی دونستم گدوم صندلی بهتره همین طوری یه جارو گرفتم ولی گفت میتونی تو سایت عوضش کنی
پاسخ
با سلام.نمیدونم کجا این سوال رو مطرح کنم ولی از دوستانی که موفق شدن در ا م ر ی ک ا مستقر بشن میخواهم بپرسم به نظرشان چه لوازمی را اگه با خودمان بیاوریم با صرفه تره و چه چیزهایی رو بهتره اونجا تهیه کنیم.مثلا البسه ، لوازم برقی(خصوصا لب تاپ) ..... . ما یک خانواده با دو بچه کوچیک هستیم و لازم است اطلاعاتمان را در این مورد تکمیل کنیم.ممنون
شماره کیس: 2014AS66XX تاریخ رویت قبولی: MAY,5,2013 تاریخ ارسال مدارک: JUNE,9,2013 کنسولگری: ANK--> ABU تعداد نفرات: 4 تاریخ رویت نامه دوم: APRIL,16,2014 تاریخ مصاحبه: 4Th week of JUNE

پاسخ
(2014-05-18 ساعت 23:36)candle نوشته:  با سلام.نمیدونم کجا این سوال رو مطرح کنم ولی از دوستانی که موفق شدن در ا م ر ی ک ا مستقر بشن میخواهم بپرسم به نظرشان چه لوازمی را اگه با خودمان بیاوریم با صرفه تره و چه چیزهایی رو بهتره اونجا تهیه کنیم.مثلا البسه ، لوازم برقی(خصوصا لب تاپ) ..... . ما یک خانواده با دو بچه کوچیک هستیم و لازم است اطلاعاتمان را در این مورد تکمیل کنیم.ممنون

این تاپیک و بالاخص این پـــــــست مانترای عزیز رو مطالعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
(2014-05-15 ساعت 22:26)اسفند89 نوشته:  دوستای عزیزم، حواستون به این موضوع باشه:
صحت و سقم خبر را نمیدونم........
http://www.tabnak.ir/fa/news/400634/%D8%...8%B1%D8%AF
شايد حساب ما هم براي همين مسدود شده.. من فكر كردم چون از ايران خواستيم خونه اجاره كنيم از طريق سايت airbnb ، مسدود شده.. ولي email به بانك زدم گفتند مشكلي نيست.. البته يكسري هم فرم فرستادند كه من پر كنم و من چون ايران بودم نتونستم..
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ffrfar ، soli asali ، noobnoobi ، حامد اخرين نفر ، nedaba ، mehdi2014 ، A_A
(2014-05-19 ساعت 01:42)mehrdad pharm نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 22:26)اسفند89 نوشته:  دوستای عزیزم، حواستون به این موضوع باشه:
صحت و سقم خبر را نمیدونم........
http://www.tabnak.ir/fa/news/400634/%D8%...8%B1%D8%AF
شايد حساب ما هم براي همين مسدود شده.. من فكر كردم چون از ايران خواستيم خونه اجاره كنيم از طريق سايت airbnb ، مسدود شده.. ولي email به بانك زدم گفتند مشكلي نيست.. البته يكسري هم فرم فرستادند كه من پر كنم و من چون ايران بودم نتونستم..

ایشالله با VPN رفته بودید دیگه؟؟ چون میدونین که اگه با ای پی ایران کانکت بشین سریعاً حسابتون رو مسدود میکنن، یه سری تبعات هم براتون داره
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
سلام دوستان
میخواستم ببینم آیا از طریق کارت ارزی پارسیان میشه 165 دلار را قبل از ورود به امریکا پرداخت کرد. چون این کارت ها برای کارت خوان‌هاي عضو شبكه ويزا (Visa Card )قابلیت دارد و من نمیدونم سایت usis قبول میکنه یا نه؟ لطفا" پاسخ بدید ممنوننننننننننننننن
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، حامد اخرين نفر ، nedaba ، امین 13
سلام.
من از دفتر خود امارات در خ ولیعصرگرفتم و کارمند فروش توصیه کرد که ردیف کنار راهرو ( همونجایی که برای خارج شدن از ردیف هست) رو بگیر چون دیگه مجبور نمیشی برای خارج شدن کسی رو از خواب بیدارکنی یا مزاحم شی. منم گفتم خب اینش خوبه ولی درعوض هرکی بخواد از ردیف خارج بشه باید مزاحم من بشه Smile
البته در آخرین ردیف صندلی ها دوتایی هستند و فکرکنم راحتتر باشه.
(2014-05-18 ساعت 19:17)marco250 نوشته:  www.seatguru.com
(2014-05-18 ساعت 14:21)rtt نوشته:  دوستانی که تجربه سفر با هواپیمایی امارات رو داشت میشه یه راهنمایی بکنن که کدوم صندلی های هواپیماش موقعیتش بهتره و راحتره؟ من امروز بلیط گرفتم ولی نمی دونستم گدوم صندلی بهتره همین طوری یه جارو گرفتم ولی گفت میتونی تو سایت عوضش کنی
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
سلام من 19فوریه 2014 برای بار اول وارد امریکا شدم و در تاریخ 14 مارچ 2014 برگشتم ایران....گرین کارتم رو یکی از دوستانم برام اورد ایران...حالا من اگه بخواهم برای بار دوم برم کی باید وارد بشم زیر 6ماه یا زیر یک سال ؟؟؟ و این مدت 6 ماه یا یک سال از زمان ورود اول من حساب میشه یا از زمان خروجم؟؟؟ممنونم.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، حامد اخرين نفر ، nedaba ، kage.omid
(2014-05-20 ساعت 02:11)saeid-ss نوشته:  سلام من 19فوریه 2014 برای بار اول وارد آمریکا شدم و در تاریخ 14 مارچ 2014 برگشتم ایران....گرین کارتم رو یکی از دوستانم برام اورد ایران...حالا من اگه بخواهم برای بار دوم برم کی باید وارد بشم زیر 6ماه یا زیر یک سال ؟؟؟ و این مدت 6 ماه یا یک سال از زمان ورود اول من حساب میشه یا از زمان خروجم؟؟؟ممنونم.

از زمان خروجتون نباید بیشتر از شش ماه خارج از خاک آمریکا باشید. یعنی به نوعی در هر بار خروج می تونید ماکسیمم شش ماه بیرون از خاک آمریکا باشید.

(2014-05-19 ساعت 11:14)amor92 نوشته:  سلام دوستان
میخواستم ببینم آیا از طریق کارت ارزی پارسیان میشه 165 دلار را قبل از ورود به آمریکا پرداخت کرد. چون این کارت ها برای کارت خوان‌هاي عضو شبكه ويزا (Visa Card )قابلیت دارد و من نمیدونم سایت usis قبول میکنه یا نه؟ لطفا" پاسخ بدید ممنوننننننننننننننن

با تمام کارت های ویزا ؛ مستر ؛ امریکن اکسپرس و ... میشه پرداخت کرد ...
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
(2014-05-20 ساعت 04:58)ghafari88 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 02:11)saeid-ss نوشته:  سلام من 19فوریه 2014 برای بار اول وارد آمریکا شدم و در تاریخ 14 مارچ 2014 برگشتم ایران....گرین کارتم رو یکی از دوستانم برام اورد ایران...حالا من اگه بخواهم برای بار دوم برم کی باید وارد بشم زیر 6ماه یا زیر یک سال ؟؟؟ و این مدت 6 ماه یا یک سال از زمان ورود اول من حساب میشه یا از زمان خروجم؟؟؟ممنونم.

از زمان خروجتون نباید بیشتر از شش ماه خارج از خاک آمریکا باشید. یعنی به نوعی در هر بار خروج می تونید ماکسیمم شش ماه بیرون از خاک آمریکا باشید.

(2014-05-19 ساعت 11:14)amor92 نوشته:  سلام دوستان
میخواستم ببینم آیا از طریق کارت ارزی پارسیان میشه 165 دلار را قبل از ورود به آمریکا پرداخت کرد. چون این کارت ها برای کارت خوان‌هاي عضو شبكه ويزا (Visa Card )قابلیت دارد و من نمیدونم سایت usis قبول میکنه یا نه؟ لطفا" پاسخ بدید ممنوننننننننننننننن

با تمام کارت های ویزا ؛ مستر ؛ امریکن اکسپرس و ... میشه پرداخت کرد ...

این دوستمون متوجه سئوال شما نشده و در مورد کارت بانک ارزی پارسیان توضیحی نداده البته من هم کنجکاوم ببینم میشه با کارت بانک ارزی پارسیان 165 دلار را داد ، امیدوارم یکی از دوستان مطلع راهنمائی کنند.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، حامد اخرين نفر ، nedaba
با سلام، کسی میدونه چند روز قبل از تاریخ انقضای ویزا باید وارد آمریکا بشیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، حامد اخرين نفر
(2014-05-21 ساعت 00:44)sally86 نوشته:  با سلام، کسی میدونه چند روز قبل از تاریخ انقضای ویزا باید وارد آمریکا بشیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

کنسرو رو چند روز قبل از تاریخ انقضاء میشه خورد؟؟؟ یه وقتایی سوالای باحالی اینجا پرسیده میشه.... شما تا روز انقضاء هم میتونید وارد بشین ولی عقل سلیم حکم میکنه همچین کاری نکنید من خودم بارها دیدم از گیت آخر مسافرا رو برگردوندن چون به دلایل مسخره مثل مشکلات مالیاتی ممنوع الخروج بودن.....
پاسخ
سلام به همه.

امروز بعد از 8 روز سوشیالم اومد.

بسیار مشعوف شدیم.و امیدوارم باقی دوستان نیز این خوشحالی رو تجربه کنن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
پاسخ
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم امیگریت فرودگاه از من مدارکمو (ترجمه ها)تحویل گرفت و گفت سایت scsisرو چک کنم و ببینم باید چکار کنم کارت سوشیال من اومده آیا کاری مونده که انجام بدم مدارک پیش ایمیگریت فرودگاه می مونه؟ واسه گرین کارت پول دادم و رسید گرفتم این نامه خوشامدگویی چیه جریانش؟ الان موندم حیرون تو فرودگاه گفتن اگه یه کارایی رو انجام ندم پروندم تکمیل نمیشه حالا چیکار کنم؟Sad
پاسخ
سلام دوستان عزیز
من ماه آینده عازم هستم و بعد از دریافت گرین کارت برمیگردم. میخواستم ببینم مدارکی که باید همراه داشته باشم بجز پاکت سفارت و عکس رادیولوزی مربوط به مدیکال چیه؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان