کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به همه دوستان
ببخشید اگه امکانش هست چندتا اژانس هواپیمایی مناسب و هم چنین یک سایت برای اطلاع از پرواز ها بگید ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، soli asali ، حامد اخرين نفر
(2014-05-21 ساعت 19:47)soheil123 نوشته:  سلام به همه دوستان
ببخشید اگه امکانش هست چندتا اژانس هواپیمایی مناسب و هم چنین یک سایت برای اطلاع از پرواز ها بگید ممنون میشم
دوست عزیز شما یه نگاهی به تاپیک بهترین ایرلانها بندازین همه سایتها تو مشتتونه Big Grin ضمناً آژانس چرا؟؟؟ از خود سایتهای ایرلانها خرید کنیدCool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
(2014-05-21 ساعت 02:05)rainolf نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 00:44)sally86 نوشته:  با سلام، کسی میدونه چند روز قبل از تاریخ انقضای ویزا باید وارد آمریکا بشیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

کنسرو رو چند روز قبل از تاریخ انقضاء میشه خورد؟؟؟ یه وقتایی سوالای باحالی اینجا پرسیده میشه.... شما تا روز انقضاء هم میتونید وارد بشین ولی عقل سلیم حکم میکنه همچین کاری نکنید من خودم بارها دیدم از گیت آخر مسافرا رو برگردوندن چون به دلایل مسخره مثل مشکلات مالیاتی ممنوع الخروج بودن.....
دوستانی بودن که پارسال روز آخر رفتن ولی به قول rainolf چرا دیر؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، حامد اخرين نفر ، mehdi2014
سلام سوشيال ما هم 10 روز بعد از ورود به امريكا اومد
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
سلام به همه دوستان مهاجر سرايي،
اولين نصيحت من به اون دوستهايي كه ميخوان بيان به امريكا،
حتما حتما حتما از تجربيات دوستان مهاجر سرايي مخصوصا در بدو ورود به امريكا استفاده نماييد.
اگه خانواده اي قصد ورود به لس انجلس را دارد كافيه براي من پيغام بذاره،ديگه لازم نيست نگران بقيه كارها باشه،
البته هيچ گونه حق الزحمه دريافت نمي شود،
پاسخ
(2014-05-21 ساعت 00:44)sally86 نوشته:  با سلام، کسی میدونه چند روز قبل از تاریخ انقضای ویزا باید وارد آمریکا بشیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزيز ،
ويزاي شما٦ ماه اعتبار داره ،
شما اگه تا قبل از اتمام ٦ ماه هم وارد بشي ،
مطمئن باشيد مشكلي پيش نمياد.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، noobnoobi ، philter ، mehdi2014 ، atlantis770
(2014-05-21 ساعت 07:36)amor92 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من ماه آینده عازم هستم و بعد از دریافت گرین کارت برمیگردم. میخواستم ببینم مدارکی که باید همراه داشته باشم بجز پاکت سفارت و عکس رادیولوزی مربوط به مدیکال چیه؟

دوست عزیز برای کارهای اداری و انجام امور گرین کارت فقط به همان پاکت زرد و پاسپورتتون نیاز دارید نه چیز دیگری، و عکس رادیولوژی نیاز نیست، می‌تونید بگذارید ایران بمونه
هر کار اداری دیگه‌ای که بخواید انجام بدید همه مدارکش رو باید از سایت‌های مربوطه بگیرید و البته جهت شناسایی شخص شما تا قبل از اومدن گرین کارت یا گرفتن گواهینامه و یا گرفتن ID, پاسپورتتون معرف شما هست.
اگر فکر می‌کنید کار اداری خواهید داشت که نیاز به گواهی شغلی‌ یا تحصیلی‌ یا چیزی شبیه به این داره ترجمه شده با خودتون داشته باشید ، گواهینامهٔ خودتون رو هم اگر بین‌ المللی کنید خالی‌ از لطف نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، behfaza ، philter ، noobnoobi ، soli asali ، amin arefi ، yasejavan ، maryam_a ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، remarya ، امین 13 ، A_A
سلام
اینجا همه چیز نوشته شده جز سفر نامه ورود به امریکا
میشه یه توضیح ساده برام بدین که بدو ورود به امریکا و توی فرودگاه چه پروسه ای رو باید طی کنم , به عبارتی میخام بدونم که به سمت کدوم تابلو ها باید برم برای فعال سازی گرین کارت که کارم سریعتر انجام بشه . آخه دوتا دختر کوچولو دارم که قطعا لحظه پیاده شدن از هواپیما حسابی خسته اند و کم حوصله
ممنون میشم کسی راهنماییمم کنه

سلام
اینجا همه چیز نوشته شده جز سفر نامه ورود به امریکا
میشه یه توضیح ساده برام بدین که بدو ورود به امریکا و توی فرودگاه چه پروسه ای رو باید طی کنم , به عبارتی میخام بدونم که به سمت کدوم تابلو ها باید برم برای فعال سازی گرین کارت که کارم سریعتر انجام بشه . آخه دوتا دختر کوچولو دارم که قطعا لحظه پیاده شدن از هواپیما حسابی خسته اند و کم حوصله
ممنون میشم کسی راهنماییمم کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، maryam_a
(2014-05-21 ساعت 19:47)soheil123 نوشته:  سلام به همه دوستان
سلام عزیزم
شما کدام ایالت می خواهین بروین ؟هرایر لاینی را نمی توانید چک کنید
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mehdi2014
(2014-05-21 ساعت 20:25)vistac نوشته:  سلام سوشيال ما هم 10 روز بعد از ورود به امريكا اومد

کدوم شهر بودین شما؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ojee
(2014-05-22 ساعت 17:20)سالیا نوشته:  سلام
اینجا همه چیز نوشته شده جز سفر نامه ورود به آمریکا
میشه یه توضیح ساده برام بدین که بدو ورود به آمریکا و توی فرودگاه چه پروسه ای رو باید طی کنم , به عبارتی میخام بدونم که به سمت کدوم تابلو ها باید برم برای فعال سازی گرین کارت که کارم سریعتر انجام بشه . آخه دوتا دختر کوچولو دارم که قطعا لحظه پیاده شدن از هواپیما حسابی خسته اند و کم حوصله
ممنون میشم کسی راهنماییمم کنه...

سلام وست عزیز، شما برای خوندن سفر نامه ها باید به انجمن خصوصی برید نه اینجا! بهتره انجمن خصوصی لاتاری 2013 رو مطالعه کنید که کاملتر هم هست در این خصوص...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
سلام دوستان منم در جمع خودتون پذیرا باشید.
2014winner هستم یک مسافر!!!
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
پاسخ
(2014-05-22 ساعت 22:49)2014winner نوشته:  سلام دوستان منم در جمع خودتون پذیرا باشید.
2014winner هستم یک مسافر!!!

خوش اومدی winer جون میگم دستت سبک بودااااا با ویزا گرفتنت فقط داریم خبرای خوب میشنویم توی تاپیک کلیرنس....Big Grin برو عزیزم پروازتو رزرو کن که این تاپیک بدجوری سوت و کوره...... همه رفتن اینجا رو یادشون رفته Sad
پاسخ
(2014-05-22 ساعت 17:57)nedafarsi نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 20:25)vistac نوشته:  سلام سوشيال ما هم 10 روز بعد از ورود به امريكا اومد

کدوم شهر بودین شما؟؟
ایالت کالیفرنیا شهر mission viejo
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa ، soli asali ، mehdi2014 ، آلیس-1980
(2014-05-23 ساعت 01:27)vistac نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 17:57)nedafarsi نوشته:  

کدوم شهر بودین شما؟؟
ایالت کالیفرنیا شهر mission viejo

همون که اینقدر زود رسیده، تگزاس که کلاً خیلی طول میده، سوشال من بعد از 3هفته نیومد بعد دوباره رفتم درخواست دادم تا اومد
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: Lemony ، pari pariaaa ، soli asali ، ojee ، nedaba ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، atlantis770 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان