کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-05-24 ساعت 12:22)pardis58 نوشته:  بچه یه سوال داشتم گرین کارت چقد طول میکشه بیاد الان دوماه نیومده مال خانمم اومده البته 15 روزه با اینکه کیس اصلی من بودم مال من نیومده کسی میدونه چرا؟

من تو فرودگاه از افسر پرونده خودم در این مورد سوال کردم گفت: از دو هفته تا 6 ماه ممکنِ طول بکشه ولی به طور میانگین یک ماه و نیمه به دستتون میرسه دلیلش هم نه تغییر آدرسِ و نه چیز دیگه,این روال اداری ی که نسبت به منطقه وشلوغی متغییرِ. این جوابی بود که به من دادن
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
پاسخ
(2014-05-26 ساعت 07:38)احمد حبیبی نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 12:22)pardis58 نوشته:  بچه یه سوال داشتم گرین کارت چقد طول میکشه بیاد الان دوماه نیومده مال خانمم اومده البته 15 روزه با اینکه کیس اصلی من بودم مال من نیومده کسی میدونه چرا؟

من تو فرودگاه از افسر پرونده خودم در این مورد سوال کردم گفت: از دو هفته تا 6 ماه ممکنِ طول بکشه ولی به طور میانگین یک ماه و نیمه به دستتون میرسه دلیلش هم نه تغییر آدرسِ و نه چیز دیگه,این روال اداری ی که نسبت به منطقه وشلوغی متغییرِ. این جوابی بود که به من دادن

تا زمانیکه گرین کارد نیومده مدرکی میدن بهمون که ثابت کنیم در نوبت گرفتن گرین کاردیم؟ چون برای بعضی جاها مث برخی دانشگاها greencard holderبودن مهمه.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، noobnoobi ، nedaba ، philter ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، امین 13
(2014-05-26 ساعت 09:12)نام کاربری somi نوشته:  

تا زمانیکه گرین کارد نیومده مدرکی میدن بهمون که ثابت کنیم در نوبت گرفتن گرین کاردیم؟ چون برای بعضی جاها مث برخی دانشگاها greencard holderبودن مهمه.
با سلام
دوست عزیز شما در پایین ویزاتون جمله ای نوشته به این معنی که از زمان ورود به خاک آمریکا و تأیید و ثبت این ورود شما به مدت یکسال مقیم دائم یا همان Permanent Resident به حساب می آیید و این ویزای مهر خورده حکم گرین کارت پلاستیکی که قراره براتون پست کنند را دارد .
پس ویزای مهر خورده تو پاس جنابعالی همون مدرک معتبره که سوال کردید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
سلام دوستان
من میخوام یک ماه دیگر وارد آمریکا بشم و لندینگ کنم. و تازه میخوام همسرم رو اضافه کنم. آیا میتونم قبل اینکه همسرم بره مصاحبه وارد آمریکا بشم؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، nedaba ، kage.omid ، آلیس-1980
(2014-05-26 ساعت 09:12)نام کاربری somi نوشته:  

همون ویزای توی پاس حکم گیرین کارتو داره ! تا 1 سال
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
سلام دوستان
من 15 صفحه اول این پیج رو خوندم و راهنمایی های زیادی توش بود ولی در مورد پرداخت 165دلار دوستان فقط نوشتن که میشه در بدو ورود پرداخت کرد ولی هیچ توضیحی در این رابطه نیست که چجوری میشه پرداخت کرد؟ اونا نقدا پولو می گیرن ؟ اگر کسی این کارو کرده لطفا راهنمایی کنه ممنون
#مصاحبه 22 اکتبر #سفارت ابوظبی #کلییر بعد 197 روز #گرفتن ویزا 22 می
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، maryam_a
(2014-05-24 ساعت 21:11)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 19:16)ali3875 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 15:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 12:17)farshad varaste نوشته:  سلام دوستان
کسی هست بتونه نمونه فرمی که توی هواپیما میدن رو برای من بفرسته یا بگه دقیقا چی هست؟

اینجا رو بخون

دوست عزیز ممنون از لینکت تو این سایت رفتم خیلی فرم برای دانلود هست اسم این فرمی که تو هواپیما باید پر کرد دقیقا چیه؟

اینجا

آقا دستت درد نکنه. من عاشق همین حس کنجکاوی عمومی تو مهاجرسرا هستم که دوستان پیگیر همه چیز هستش و از قبل دنبالش می گردن و به همه نتیجه هاشون رو اعلام می کنند و خودشون رو برای مواجهه باهاش آماده می کنند.
پاسخ
سلام به همه دوستان
خوب طبق اخرین اخبار فعلا تا پایان جام جهانی با قیمتهای نجومی بلیط مواجه هستیم و از افر خبری نیست. اما بازم می گردیم ببینیم چی گیرمون میاد . دو ستانی که اطلاع دارن بیاین اطلاعاتمون رو شریک شیم از ایر لاینها و قیمتهای فعلی تا افرها و ترانزیت و ....... چون این بلیط خودش داستانیه پیچیده
پاسخ
دوستان عزیز من توی اپلای اپرود با کسی اشنا شدم که بلیط سانفرانسیسکو رو برای آگوست و از امارات 844 دلار رزرو کرد و از آژانس بلیط رو اکی کردیم و خریدیم....این شخص تاریخ بدین بهش کمترین قیمت ممکن رو براتون رزرو میکنه....اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده تا شمارشو بدم
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
پاسخ
قيمت بليط فعلا نجوميه همونطور كه ليدا جون هم گفت .من قطرى رو چك كردم ،از هفته اول سپتامبر قيمتاش مياد پايين تا آخر دسامبر و به نظرم معقوله قيمتاش .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، soli asali ، nedaba ، maryam_a ، philter ، mehdi2014
(2014-05-27 ساعت 10:30)arnish نوشته:  سلام دوستان
من 15 صفحه اول این پیج رو خوندم و راهنمایی های زیادی توش بود ولی در مورد پرداخت 165دلار دوستان فقط نوشتن که میشه در بدو ورود پرداخت کرد ولی هیچ توضیحی در این رابطه نیست که چجوری میشه پرداخت کرد؟ اونا نقدا پولو می گیرن ؟ اگر کسی این کارو کرده لطفا راهنمایی کنه ممنون

سلام.تو امضاء اقاقياى عزيز يه فايل تصويرى در مورد پرداخت 165$ هست ،اونو دانلود كنيد .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، mohamad92 ، m_yek ، ghafari88 ، noobnoobi ، romance33 ، soli asali ، nedaba ، ojee ، قصه گو ، philter ، mehdi2014
(2014-05-27 ساعت 16:39)pari pariaaa نوشته:  قيمت بليط فعلا نجوميه همونطور كه ليدا جون هم گفت .من قطرى رو چك كردم ،از هفته اول سپتامبر قيمتاش مياد پايين تا آخر دسامبر و به نظرم معقوله قيمتاش .
دوستان سلام
شما مسیرتون بگین من با 3%تا 4% پایینتر اعلام کنم براتون بعد بگم برید کدام آژانس بگیرید
اینم کمکی که از ما بر میاد فقط تاریخ را هم اعلام کنید
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
پاسخ
واسه بلیط لینکهای زیر هم بد نیست:
https://www.amadeusepower.com/tahagasht/...fault.aspx
http://www.traviran.com/Default.aspx?s=ModifySearch
Case Number: 2014AS9XX
Ankara
Interview Date: 1st week November
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، reza_norouzi ، عراقی ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014 ، امین 13
متاسفانه در تاپيك پاس سفيد مطرح كردم جوابي ندادند دوستان
ﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺑﺎ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﻭﻝ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﻭﻥ
ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎﺭﻱ ﻛﺎﺭﻣﻮﻧﻮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻴﺪﻥ؟ ﻳﺎ
ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﺑﻴﺎﺩ؟ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺖ ﻣﺎ ﺧﻴﻠﻲ
ﻛﻤﻪ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻓﺮﻡ 145 ﺭﻭ ﭘﺮ ﻛﺮﺩﻧﺪ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻣﺪﺍﺭﻙ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﻳﻤﻴﻞ
ﺍﻭﻣﺪﻩ ؟ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ
ﺑﺮﺯﺥ ﺑﻴﺎﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali ، nedaba
(2014-05-28 ساعت 06:26)vistac نوشته:  متاسفانه در تاپيك پاس سفيد مطرح كردم جوابي ندادند دوستان
ﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺑﺎ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﻭﻝ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﻭﻥ
ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎﺭﻱ ﻛﺎﺭﻣﻮﻧﻮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻴﺪﻥ؟ ﻳﺎ
ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﺑﻴﺎﺩ؟ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺖ ﻣﺎ ﺧﻴﻠﻲ
ﻛﻤﻪ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻓﺮﻡ 145 ﺭﻭ ﭘﺮ ﻛﺮﺩﻧﺪ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻣﺪﺍﺭﻙ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺍﻳﻤﻴﻞ
ﺍﻭﻣﺪﻩ ؟ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ
ﺑﺮﺯﺥ ﺑﻴﺎﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ
انگشت نگاری برای چکار ؟ توضیح بدین شما برا کجا می خواهید ؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان