کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان
کسی هست بتونه نمونه فرمی که توی هواپیما میدن رو برای من بفرسته یا بگه دقیقا چی هست؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Lemony ، mohsenmb ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، kage.omid ، آلیس-1980
(2014-05-23 ساعت 12:17)farshad varaste نوشته:  سلام دوستان
کسی هست بتونه نمونه فرمی که توی هواپیما میدن رو برای من بفرسته یا بگه دقیقا چی هست؟

یه فرم خیلی راحته که باید مشخصات خودتونو با مبلغ اشیاء نو و مقدار پول و هدیه ای که میبرین رو بنویسید. توی تاپیک ایرلانها میتونین پیداش کنید اگه نتونستید توی اینترنت بنویسید download u.s.customs declaration form وبعدش دانلود کنید.دستورالعمل یا همون راهنمایی نحوه پر کردنش هست اگر هم هرجاییش براتون جای سوال بود بپرسید.Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ

اینجا رو بخون
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
با سلام به همه
بالاخره منم اومدم این تاپیکو موبه مو بخونم Smile بزودی راهی هستم
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

پاسخ
بچه یه سوال داشتم گرین کارت چقد طول میکشه بیاد الان دوماه نیومده مال خانمم اومده البته 15 روزه با اینکه کیس اصلی من بودم مال من نیومده کسی میدونه چرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
دوستان ما هم اومدیم این تاپیک البته قبلا هم سر میزدیم ولی حالا دیگه اساسی اومدیم اینجا لنگر بندازیم و از اطلاعاتتون بهره ببریم ما را هم پذیرا باشید
پاسخ
دوستان می خواستم بدونم بردن کتاب های انگلیسی که در ایران وجود دارند و اکثرشون هم اریجینال نیستند مشکلی نداره؟
کلی کتاب دارم که می خوام ببرم چون شنیدم اونجا کتاب گرونه و نمی خوام دوباره هزینه کنم.....اما می ترسم تو فرودگاه مشکلی پیش بیاد
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، uranus88 ، آلیس-1980
(2014-05-24 ساعت 14:50)rastashah نوشته:  دوستان می خواستم بدونم بردن کتاب های انگلیسی که در ایران وجود دارند و اکثرشون هم اریجینال نیستند مشکلی نداره؟
کلی کتاب دارم که می خوام ببرم چون شنیدم اونجا کتاب گرونه و نمی خوام دوباره هزینه کنم.....اما می ترسم تو فرودگاه مشکلی پیش بیاد
نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
پاسخ
سلام و درود بر همه دوستان
بنده هم نصفه نیمه آمدم تو این تاپیک در جمع دوستان . با اجازتون .....
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
پاسخ
(2014-05-24 ساعت 14:50)rastashah نوشته:  دوستان می خواستم بدونم بردن کتاب های انگلیسی که در ایران وجود دارند و اکثرشون هم اریجینال نیستند مشکلی نداره؟

شما با عضو شدن در کتاب خونه که تو هر شهری هم هست میتونید به صورت رایگان کتاب و فیلم بگیرید به مدت 1 هفته و یک سری کلاسهای زبان هم رایگان هست و زیاد اطلاع ندارم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، noobnoobi ، pari pariaaa ، nedaba ، ojee ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، remarya ، امین 13 ، A_A
(2014-05-23 ساعت 15:26)KIMIA2005 نوشته:  

اینجا رو بخون

دوست عزیز ممنون از لینکت تو این سایت رفتم خیلی فرم برای دانلود هست اسم این فرمی که تو هواپیما باید پر کرد دقیقا چیه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، ojee
(2014-05-24 ساعت 13:13)KIMIA2005 نوشته:  دوستان ما هم اومدیم این تاپیک البته قبلا هم سر میزدیم ولی حالا دیگه اساسی اومدیم اینجا لنگر بندازیم و از اطلاعاتتون بهره ببریم ما را هم پذیرا باشید

ما هم دلمان خواست Cool
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، soli asali ، artam2 ، noobnoobi ، pari pariaaa ، nedaba ، ojee ، hudson ، mehdi2014 ، امین 13
(2014-05-24 ساعت 19:16)ali3875 نوشته:  

اینجا رو بخون

دوست عزیز ممنون از لینکت تو این سایت رفتم خیلی فرم برای دانلود هست اسم این فرمی که تو هواپیما باید پر کرد دقیقا چیه؟

ali جان وقتی وارد قسمت فرمها شدین یه فرمی هست به نام Form 6059B - Customs Declaration اون مخصوص هواپیماست Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، soli asali ، noobnoobi ، ali3875 ، farshad varaste ، pari pariaaa ، nedaba ، ojee ، philter ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-05-24 ساعت 19:16)ali3875 نوشته:  

اینجا رو بخون

اینجا
پاسخ
اگر کتاب ارزشمند یا تخصصی دارین که حتماً لازمتون میشه بیارین وگرنه بیخودی بارتون رو سنگین نکنین. اینجا کتابخونه های عمومی خیلی زیادی هستند که می تونین برین عضو بشین. خیلی از کتابهای آموزش زبان، تافل، آیلتس، GRE ، نحوه رزومه نویسی و حتی نحوه گرفتن گواهینامه رانندگی پایه یک در این کتابخونه های عمومی وجود دارند. کتابخونه ها به صورت شبکه هستند و شما اگر کتابی رو از کتابخونه ای بخواین و اونجا نداشته باشن تقاضا می کنند تا از بقیه کتابخونه ها براتون بفرستند. شما می تونین کتابی رو از یک کتابخونه بگیرین و به کتابخونه دیگه ای در قسمت دیگه شهر تحویل بدین. همچنین داخل کتابخونه می تونین از اینترنت استفاده کنین. از طریق اینترنتی هم میشه کتابتون رو تمدید کنین. عضویت در این کتابخونه ها مجانی هست و شما هیچوقت هیچ پولی نمی پردازین. از داخل صفحه شخصیتون در سایت کتابخونه می تونین به سایت های کاریابی وصل بشین که با این کتابخونه های عمومی قرارداد دارند. برای بچه ها کتابهای مناسب رده سنی و برای نابینایان کتاب های صوتی وجود داره. آمریکایی ها خیلی اهل کتاب خوندن و مطالعه هستند و روی همین حساب اهمیت زیادی به کتابخونه هاشون میدن و حسابی براشون هزینه می کنند. بر همه مهاجران واجب هست از این امکانات فرهنگی مجانی در این مملکت استفاده کنند.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان