موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من شنیدم اگر هزینه های گرین کارت رو از اینجا پرداخت کنیم و بعد بریم آمریکا گرین کارت ظرف یک هفته میاد به آدرسی که دادیم آیا درسته ؟
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 19:43)reza_norouzi نوشته: (2014-06-06 ساعت 15:46)Babaksafi نوشته: (2014-06-01 ساعت 22:44)vistac نوشته: سلام به دوستان ديروز id كاليفرنياي خانومم اومد براي من نه هنوز در ضمن دوستان دعا كنيد فردا با نامه اول كه اومده ميخوام براي پاس سفيد براي انگشت نگاري برم دعا كنيد كارمونو انجام بدند چون 8 جون داريم برميگرديم
دوست عزیز سلام ما هم کلیر شدیم و اگر خدا بخواهد در حال اخذ ویزا و برنامه ریزی برای مهاجرت هستیم ممکنه بفرمائید که مراحل گرفتن پاس سفید به چه ترتیبی هست چون من شدیدا بهش احتیاج دارم مرسی از راهنمای شما
سلام دوست مهاجر من
در خصوص پاس سفید می تونین اینجا رو ببینین:
http://www.mohajersara.com/thread-3694.html
شاد باشین.
(2014-06-06 ساعت 16:20)Babaksafi نوشته: (2013-11-14 ساعت 04:30)pooyan1920 نوشته: خب دوستان عزیز من الان دالاس هستم و کلیه پروسه رو در سفرنامه ام خواهم گفت اما تا اون موقع اگه کسی سوالی داره بنده در خدمتم . .
دوست عزیز سلام تبریک میگم خوش بگذره میشه کمی از وضعیت کار و مسکن و هزینه های زندگی در دالاس بگید چون نظر منم رفتن به ایالت تگزاسه ولی کدو شهرش از همه بهتر و امن تره؟
با سلام مجدد
اینجا رو ببینین:
http://www.mohajersara.com/forum-27.html
شاد باشین.
آقا رضای عزیز سلام
با تشکر از محبت شما لینک مورد نظر در خصوص پاس سفید را دنبال کردم و در انتها صفحه مورد نظر در سایت مهاجرسرا ظاهرا حذف شده است اگر منبع دیگری در این مورد وجود دارد از مساعدت شما سپاسگزار خواهم شد ضمنا دوست عزیز برای مهاجرت خیلی هیجان و ترس دارم چون واقعا از وضعیت انجا بی خبرم نگران کار و مسائل دیگر هستیم بطوری که این موضوع یکسال است فکر مارا درگیر کرده است یک روز تصمیم به نرفتن و روز دیگر به رفتن خسته شدیم خوشحال میشم از تجربیات شما استفاده کنم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان معمولا گرين كارت چقدر طول مي كشه تا پست شه ؟ من الان سه هفته است كه امريكا هستم ولي هنوز خبري نيست و بايد تا يه هفته ديگه برگردم
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-07 ساعت 22:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-07 ساعت 22:12 توسط عراقی.)
(2014-06-07 ساعت 20:30)Babaksafi نوشته: (2014-06-06 ساعت 19:43)reza_norouzi نوشته: (2014-06-06 ساعت 15:46)Babaksafi نوشته: (2014-06-01 ساعت 22:44)vistac نوشته: سلام به دوستان ديروز id كاليفرنياي خانومم اومد براي من نه هنوز در ضمن دوستان دعا كنيد فردا با نامه اول كه اومده ميخوام براي پاس سفيد براي انگشت نگاري برم دعا كنيد كارمونو انجام بدند چون 8 جون داريم برميگرديم
دوست عزیز سلام ما هم کلیر شدیم و اگر خدا بخواهد در حال اخذ ویزا و برنامه ریزی برای مهاجرت هستیم ممکنه بفرمائید که مراحل گرفتن پاس سفید به چه ترتیبی هست چون من شدیدا بهش احتیاج دارم مرسی از راهنمای شما
سلام دوست مهاجر من
در خصوص پاس سفید می تونین اینجا رو ببینین:
http://www.mohajersara.com/thread-3694.html
شاد باشین.
(2014-06-06 ساعت 16:20)Babaksafi نوشته: (2013-11-14 ساعت 04:30)pooyan1920 نوشته: خب دوستان عزیز من الان دالاس هستم و کلیه پروسه رو در سفرنامه ام خواهم گفت اما تا اون موقع اگه کسی سوالی داره بنده در خدمتم . .
دوست عزیز سلام تبریک میگم خوش بگذره میشه کمی از وضعیت کار و مسکن و هزینه های زندگی در دالاس بگید چون نظر منم رفتن به ایالت تگزاسه ولی کدو شهرش از همه بهتر و امن تره؟
با سلام مجدد
اینجا رو ببینین:
http://www.mohajersara.com/forum-27.html
شاد باشین.
آقا رضای عزیز سلام
با تشکر از محبت شما لینک مورد نظر در خصوص پاس سفید را دنبال کردم و در انتها صفحه مورد نظر در سایت مهاجرسرا ظاهرا حذف شده است اگر منبع دیگری در این مورد وجود دارد از مساعدت شما سپاسگزار خواهم شد ضمنا دوست عزیز برای مهاجرت خیلی هیجان و ترس دارم چون واقعا از وضعیت انجا بی خبرم نگران کار و مسائل دیگر هستیم بطوری که این موضوع یکسال است فکر مارا درگیر کرده است یک روز تصمیم به نرفتن و روز دیگر به رفتن خسته شدیم خوشحال میشم از تجربیات شما استفاده کنم.
اگه زبانت خوبه این سایت درخواست آنلاین پاس سفیده یا همون تراول داکیومنته که باید درخواست انلاین بدی
http://www.uscis.gov/green-card/green-ca...-documents
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پیشکسوت عزیز لطفا" جواب مارو بدید
آیا درسته که اگه 165 دلار را از ایران پرداخت کنیم بعد از رفتن به امریکا گرین کارتمون یکی دوهفته ای میاد؟
ممنوننننننننننننننننن
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام منم بالاخره به این تاپیک منتقل شدم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 21:22)reza_norouzi نوشته: (2014-06-07 ساعت 20:30)Babaksafi نوشته: آقا رضای عزیز سلام
سلام بابک عزیز
منم مث شما کلیه اطلاعاتم در مورد مسائل مهاجرت مث مصاحبه، ویزا، پاس سفید و ... رو از همین سایت و بچه های بسیار زحمت کش و دوست داشتنی اش بدست آوردم. اگه هنوز سوالی داری که بی جواب مونده می تونی با خیال راحت مطرح کنی (البته در تاپیک مربوط به خودش) مطمئن باش حتماً جوابشو میگیری.
همه دوستانی که در صدد مهاجرت هستند مث شما استرس دارن چون دارن به سرزمینی میرن که براشون تازس و هرچی میدونن فقط بر اساس شنیده هاشونه.
برای موفقیت تو این مسیر از تجربه های دوستانی که رفتن یا دارن میرن (سفرنامه هاشون) میتونین استفاده کنین اما به نظرم مهم ترین کار اینه که دلتونو به دریا بزنینو به خدای بزرگ و مهربون توکل کنین. اون خدایی که مارو تا اینجا آورده قطعاً تو ادامه مسیر زندگی تا آخرش پامون وایساده و لطفشو همیشه شامل حالمون میکنه.
توصیه من به عنوان برادر کوچیکنون اینه که با احتیاط برین جلو اما نترسین و پلهای پشت سرتونو خراب نکنین تا اگه محیط اونجارو واسه خودتون مناسب ندیدین بتونین راحت به سرزمین مادری برگردین.
خیلی پرحرفی کردم. به بزرگواری خودتون ببخشین.
در ضمن لطفاً به قانون درج شده در امضای بنده هم توجه کافی مبذول بفرمایین
سوالی بود در خدمتم.
شاد باشین.
آقا رضای عزیز سلام
ممنون از لطف شما امیدوارم موفق باشید از اطلاعات خوب شما حتما استفاده خواهم کرد به امید موفقیت همه دوستان مهاجر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها پروازاتون چند ساعت طول کشید تا آمریکا ؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15