کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-06-10 ساعت 13:53)iris نوشته:  بچه ها پروازاتون چند ساعت طول کشید تا آمریکا ؟

بستگی به ایرلاین و مسافت داره باید ببنید طول مدت پروازی از زمانی که ایران رو ترک میکنید مد نظرتون هست یا فقط از کشور دوم تا امریکا به هرحال شما از 18 ساعت روش حساب کن
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، mehdi2014
برای پرداخت ۱۶۵ دلار باید حتما وقتی که رسیدیم اقدام کنیم از قبلش نمیشه
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali
(2014-06-11 ساعت 08:15)amaka747 نوشته:  برای پرداخت ۱۶۵ دلار باید حتما وقتی که رسیدیم اقدام کنیم از قبلش نمیشه
چرا نمیشه عزیز . شما قبل از رفتن و ورود به خاک آ م ر ی ک ا می تونید از طریق سایت مربوطه که قبلاً اکانتش را ساختید 165 دلار را واریز کنید .حتی از ایران .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
(2014-06-11 ساعت 09:58)Sam2014 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 08:15)amaka747 نوشته:  برای پرداخت ۱۶۵ دلار باید حتما وقتی که رسیدیم اقدام کنیم از قبلش نمیشه
چرا نمیشه عزیز . شما قبل از رفتن و ورود به خاک آ م ر ی ک ا می تونید از طریق سایت مربوطه که قبلاً اکانتش را ساختید 165 دلار را واریز کنید .حتی از ایران .

از طریق ویزا یا مستر کارت باید باشه که من ندارم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali
(2014-06-11 ساعت 10:09)amaka747 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 09:58)Sam2014 نوشته:  

از طریق ویزا یا مستر کارت باید باشه که من ندارم
درسته باید با کردیت کارت پرداخت بشه . البته آپشن دبیت کارت هم داره . (من هم هیچ کدومو ندارم )بعضی شرکت های در ایران اینکاررا انجام میدهند ولی نمیدونم میشه بهشون اعتماد کرد یا نه؟
اگر هم کسی را اون طرف آب دارید خوب مقدور باشه براشون انجام میشه و بعد شما می روید باهاش حساب می کنید.من خودم تصمیم دارم رسیدم همون جا پرداخت کنم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، noobnoobi ، m_yek ، soli asali ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، امین 13 ، A_A
(2014-06-06 ساعت 16:20)Babaksafi نوشته:  
(2013-11-14 ساعت 04:30)pooyan1920 نوشته:  خب دوستان عزیز من الان دالاس هستم و کلیه پروسه رو در سفرنامه ام خواهم گفت اما تا اون موقع اگه کسی سوالی داره بنده در خدمتم . . Smile
دوست عزیز سلام تبریک میگم خوش بگذره میشه کمی از وضعیت کار و مسکن و هزینه های زندگی در دالاس بگید چون نظر منم رفتن به ایالت تگزاسه ولی کدو شهرش از همه بهتر و امن تره؟Shy

سلام پويان جان،
من هم دارم ميام دالاس، ميشه بگيد سفرنامه تون كجاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-06-11 ساعت 03:02)mohsenmb نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:53)iris نوشته:  بچه ها پروازاتون چند ساعت طول کشید تا آمریکا ؟

بستگی به ایرلاین و مسافت داره باید ببنید طول مدت پروازی از زمانی که ایران رو ترک میکنید مد نظرتون هست یا فقط از کشور دوم تا آمریکا به هرحال شما از 18 ساعت روش حساب کن

ممنون ، پس توی سایتهای پروازی انلاین این duration مثلا زده 19 ساعت یا 20 ساعت مدت زمان پرواز هست ! چقدر زیاده Sad
فکر کن از مالزی 39 ساعته

یه سوال دیگه این 1stop یا 2stop تعداد توقفها به چه صورته؟ معنیش چیه؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
سلام.دوستان اگه دبی ویزا کارت باز کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ تو امریکا هم میخام استفاده کنم. یه موقع اگه ببندنش نباید برگردم دبی؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
پاسخ
درود
در مرحله اول که برای دریافت گرین کارت سفر میکنیم چند روز باید اقامت داشته باشیم که بتونیم مجدد برگردیم ؟ زمان مشخصی داره یا خیر ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
پاسخ
(2014-06-12 ساعت 13:57)morteza-dm نوشته:  درود
در مرحله اول که برای دریافت گرین کارت سفر میکنیم چند روز باید اقامت داشته باشیم که بتونیم مجدد برگردیم ؟ زمان مشخصی داره یا خیر ؟

سلام به دوست مهاجرم
تا اونجا که اطلاعات ما یاری میده فردای روزی که پات رسید به یو اس می تونی برگردی چون مهر ورود تو پاست می خوره و همون تا 6 ماه (اگه اشتباه نکنم) برای ورود مجدد به آمریکا اعتبار داره.
فقط قبل برگشتن بهتره کارای صدور گرین کارتتو (پرداخت 165 دلار و ...) انجام بدی و با خیال راحت برگردی به وطن. بعداً که کارتت اومد یکی میتونه اونو برات پست کنه به ایران.
شاد باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: morteza-dm ، ffrfar ، bahram2014 ، shadi79 ، mohsenmb ، noobnoobi ، soli asali ، mehdi2014 ، امین 13
دوستان عزیز چون خیلی از بچه ها دقدقه پرداخت 165 دلار رو دارن و درمورد خروج از ایالت سوال زیاد میشه به اطلاعتون میرسونم که 1- اصلاً نگران گرین کارت نباشید خیلی به دردتون نمیخوره (یعنی اون چیزی که فکر میکنید که اگه نداشته باشید فلان میشه)نه. اگر شرایط پرداخت(کردیت و یا دبیت کارت) رو دارید پرداخت کنید.اگر هم که نه فراموش کنید و پس از ورود به ایالت و افتتاح حساب بانکی خودتون خیلی راحت و مطمئن پرداخت کنید.وقتی وارد خاک ایالت میشین مهر رو روی پاسپورت شما (صفحه مقابل ویزای مهاجرت)میزنن که به شما اجازه استخدام قانونی- خرید هرگونه ملک و.....- خروج و ورود به ایالت و ..... رو میده-----2- مهم تر از گرین کارت سوشال شماست که بدون اون تقریباً هیچ کاری نمیتونید بکنید. که اون هم پس از ورودتون نهایتاً یک ماهه تقدیمتون میشه 3- تا میتونید زبان بخونید و مدرک بین المللی بگیرید ..................... موفق باشین
پاسخ
(2014-06-12 ساعت 01:20)iris نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 03:02)mohsenmb نوشته:  

بستگی به ایرلاین و مسافت داره باید ببنید طول مدت پروازی از زمانی که ایران رو ترک میکنید مد نظرتون هست یا فقط از کشور دوم تا آمریکا به هرحال شما از 18 ساعت روش حساب کن

ممنون ، پس توی سایتهای پروازی انلاین این duration مثلا زده 19 ساعت یا 20 ساعت مدت زمان پرواز هست ! چقدر زیاده Sad
فکر کن از مالزی 39 ساعته

یه سوال دیگه این 1stop یا 2stop تعداد توقفها به چه صورته؟ معنیش چیه؟

به زبان ساده بگم تعداد توقفهای بین راهی هست.مثلاً ا استاپ: تهران -استانبول-لس آنجلس (هرجای ایالت) و 2 استاپ : تهران- بحرین- لندن- نیویورک (هر جای ایالت) موفق باشین بچه هاCoolShy
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali ، miladfr12 ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 22:53)mohsenmb نوشته:  دوستان عزیز چون خیلی از بچه ها دقدقه پرداخت 165 دلار رو دارن و درمورد خروج از ایالت سوال زیاد میشه به اطلاعتون میرسونم که 1- اصلاً نگران گرین کارت نباشید خیلی به دردتون نمیخوره (یعنی اون چیزی که فکر میکنید که اگه نداشته باشید فلان میشه)نه. اگر شرایط پرداخت(کردیت و یا دبیت کارت) رو دارید پرداخت کنید.اگر هم که نه فراموش کنید و پس از ورود به ایالت و افتتاح حساب بانکی خودتون خیلی راحت و مطمئن پرداخت کنید.وقتی وارد خاک ایالت میشین مهر رو روی پاسپورت شما (صفحه مقابل ویزای مهاجرت)میزنن که به شما اجازه استخدام قانونی- خرید هرگونه ملک و.....- خروج و ورود به ایالت و ..... رو میده-----2- مهم تر از گرین کارت سوشال شماست که بدون اون تقریباً هیچ کاری نمیتونید بکنید. که اون هم پس از ورودتون نهایتاً یک ماهه تقدیمتون میشه 3- تا میتونید زبان بخونید و مدرک بین المللی بگیرید ..................... موفق باشین

سلام مرسي از اطلاعاتتون ولي همه جا گفتن قبل از ورود بايد پول رو پرداخت كنيد و تاكيد كردن، پس جريان اون چيه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali ، miladfr12
(2014-06-13 ساعت 00:35)shmyalda نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 22:53)mohsenmb نوشته:  دوستان عزیز چون خیلی از بچه ها دقدقه پرداخت 165 دلار رو دارن و درمورد خروج از ایالت سوال زیاد میشه به اطلاعتون میرسونم که 1- اصلاً نگران گرین کارت نباشید خیلی به دردتون نمیخوره (یعنی اون چیزی که فکر میکنید که اگه نداشته باشید فلان میشه)نه. اگر شرایط پرداخت(کردیت و یا دبیت کارت) رو دارید پرداخت کنید.اگر هم که نه فراموش کنید و پس از ورود به ایالت و افتتاح حساب بانکی خودتون خیلی راحت و مطمئن پرداخت کنید.وقتی وارد خاک ایالت میشین مهر رو روی پاسپورت شما (صفحه مقابل ویزای مهاجرت)میزنن که به شما اجازه استخدام قانونی- خرید هرگونه ملک و.....- خروج و ورود به ایالت و ..... رو میده-----2- مهم تر از گرین کارت سوشال شماست که بدون اون تقریباً هیچ کاری نمیتونید بکنید. که اون هم پس از ورودتون نهایتاً یک ماهه تقدیمتون میشه 3- تا میتونید زبان بخونید و مدرک بین المللی بگیرید ..................... موفق باشین

سلام مرسي از اطلاعاتتون ولي همه جا گفتن قبل از ورود بايد پول رو پرداخت كنيد و تاكيد كردن، پس جريان اون چيه؟

نگران تاكيد اونها نباشيد. كسي رو به خاط پرداخت نكردن ١٦٥ دلار قبل از سفر ديپورت نكردن. به جرأت ميگم بيشتر بچه ها من جمله خود بنده بعد از سفرمون پرداخت كردند.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، m_yek ، arnish ، miladfr12 ، عراقی ، ffrfar ، inforfang ، soli asali ، pari pariaaa ، mehdi2014 ، امین 13
سلام دوستان،

سوال خیلی مهمی دارم، لطفا کمکم کنید:

زمانی که من وارد آ م ر ی ک ا شدم و حساب باز کردم آیا پولی که از ایران برام حواله بزنند، آیا در آ م ر ی ک ا بهش مالیات تعلق می گیره؟

سپاسگزارم
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان