موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
1-یکی گفت در قسمتی که تعداد بچه رو میپرسه اگر مجرد هستید و بچه ندارید بزنید 0...خالی نزارید گفت...درسته؟یا باید خالی گذاشت؟
2-جیمیل هم خوبه برای پر کردن فرم ثبت نام؟یا حتما باید ایمیل یاهو باشه؟ناحالا کسی با جیمیل قبول شده؟
3-تمامی اسامی و حروف باید به بزرگ نوشته باشه دیگه؟ مثلا GOOD ؟ یا کوچیک؟
4-جیمیل یا ایمیلی که میسازیم باید با اسم ما حتما همخونی داشته باشه؟یه اسم دیگه باشه رو ایمیل ایراد داره؟
5-در موقع ساختن ایمیل یا جیمیل حتما باید مشخصات و تاریخ تولد دقیق رو وارد کنیم؟مثلا اگر در ساختن جیمیل تاریخ تولد کمی اشتباه باشه چه تاثیری بر روند لاتاری داره؟
6-عکس اگر روتوش باشه ایراد داره؟چرا؟
7-مرکز معتبری رو برای ثبت نام سراغ ندارید؟
با تشکر فراوان
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من رو ادامه که کلیک میکنم یه صفحه سفید وامیشه دیگه هیچی نمیاد چه کنم؟
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان ميخواستم بدونم تو قسمت آخر فرم ثبت نام كه نوشته تعداد فرزندان رو بنويسيد كسايي كه بچه ندارن بايد صفر بنويسن يا اينكه باكس رو خالي بزاريم؟ در ضمن من متاهل هستم بخاطر همين ميخوام بدونم كه جواب درست رو بزنم دوستان لطفا فوري جواب منو بديد . با تشكر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-02 ساعت 13:49)BLACK_DAY نوشته: (2013-10-02 ساعت 13:46)Arashiv نوشته: بچه ها من رو ادامه که کلیک میکنم یه صفحه سفید وامیشه دیگه هیچی نمیاد چه کنم؟
یه کم دقیق تر توضیح بدید تا کمکتون کنم. از چه مرورگری استفاده میکنید و دقیقا تو چه مرحله ای؟؟؟؟
دمت گرم.گفتی مرورگر 2زاریم افتاد.با اینترنت اکسپلورر رفتم درس شد
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميخواستم بدونم زود يا دير ثبت نام كردن چه تاثيري روي روند كار ميزاره؟با تشكر