موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-25 ساعت 18:02)hamed shayan نوشته: (2013-10-25 ساعت 17:44)soroosh yz نوشته: (2013-10-25 ساعت 17:29)hamed shayan نوشته: دوستان می بخشین
فردی که 3 فرزند بالای 21 سال داره برای ثبت نام لازم که تعداد و مشخصات فرزند هاش رو وارد کنه؟(اصلا فایده ای هم داره)
فرزندان بالای 21 سال رو باید مشخصاتشون رو وارد کرد؟؟
نه نباید وارد کرد دوست عزیز .
صریحا توضیح داده همون جا و تاکید کرده فقط فرزندان زیر 21 سال !
فرزندان بالای 21 شما جدا باید برای خودشون ثبت نام کنن
ممنون دوست عزیز
حالا اگه مثلا پدر ما قبول بشه در اینده امکانش هست که بتونه فرزند های بالای 21 سالش رو بعدا ببره؟ اگه اره مثلا چقدر طول میکشه؟
بله امکانش هست. برای فرزندان مجرد بالای 21 سال به محض دریافت گرین کارت میتونن اقدام کنن که حدود 8 سال طول میکشه تا به فرزندشون هم گرین کارت بدن. که اگه توی این 8 سال کسی که براشون اقدام کرده(پدر یا مادر) سیتیزن بشه یک سال از این پروسه کم میشه.
اگه فرزند بالای 21 سال مجرد نباشه پدر و مادر بعد از سیتیزن شدنشون میتونن براشون اقدام کنن که اون بیشتر طول میکشه.
Category: F2B
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
اگر راهنمایی کنید ممنون می شم من یکبار ثبت نام کردم و کد گرفتم خودم سرپرست و خانم و دخترم به عنوان وابستگان حالا می تونم یکبار دیگه ثبت نام کنم خانمم بشه سرپرست و بقیه وابسته.
می ترسم دوباره ثبت نام کنم بفهمن بعدا دردسر بشه .
لطفا تا وقت هست راهنمایی کنید
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-02 ساعت 11:07)hesam_hhh نوشته: سلام خسته نباشید
بچه ها لطفا کمکم کنید توروخدا
من مادرمو ثبت نام کردم بعد از اتمام ثبت نام حواسم نبود قبل از اینکه اطلاعات ثبت نام شامل کانفیر میشن نامبرو اینا رو پرینت بگیرم صفحه رو بستم حالا چیکار میتونم بکنم؟توروخدا کمکم کنید . اعصابم خیلی خورد شده
نگران نباش . زمان اعلام نتایج می تونی با وارد کردن اطلاعات مادرتون کانفرمیشن نامبر رو داشته باشید.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
.پدر و مادر من .پارسال لاتاری برنده شدند . اما کیس نامبر بالا دارند آیا ثبت نام مجدد مشکل ساز خواهد بود؟ کسی اطلاعی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال مهم :
من خواهرم سال سوم دبیرستان را تمام نموده و امسال پیش دانشگاهی هست، پس در نتیجه اکنون دیپلم دارد، حال سوال اینجاست که می تواند یک بار همراه پدر و مادر و یک بار هم تکی برایش فایل باز نمود ؟ به طوری که شانس اش را سه برابر شود ؟
و یک سوال دیگر : افراد با 21 سال حتی اگر ازدواج هم نکرده باشند و هنوز با پدر و مادر زندگی کنند باید به صورت تکی اقدام کنند ؟
البته من توضیحات سایت رسمی رو خوانده ام ولی باز هم برایم این عبارت گنگ است : که پایان دوران دبیرستان دقیقا به چه معنی است، آیا پیش دانشگاهی را هم شامل میگردد یا خیر ؟!
۵ - الزامات تحصیلاتی و مهارتهای شغلی کدام است؟
قوانین و مقررات مهاجرتی ایالات متحده مقرر می دارد که هر شرکت کننده قرعه کشی گرین کارت باید دست کم دارای مدرک تحصیلی پایان دبیرستان یا معادل آن و یا طی پنج سال گذشته و در زمینه شغلی که دست کم به دو سال آموزش و سابقه کار نیاز دارد، دارای دو سال سابقه کار باشد. "مدرک تحصیلی پایان دبیرستان و یا معادل آن" به تکمیل موفقیت آمیز دوازده سال تحصیل در مقطع ابتدایی و دبیرستان در ایالات متحده و یا تکمیل موفقیت آمیز آموزشهای رسمی ابتدایی و دبیرستان، که قابل مقایسه با دوره دبیرستان در ایالات متحده باشد، در کشوری دیگر، تعریف می شود. تنها آموزشهای رسمی تحت پوشش این تعریف قرار می گیرند، آموزشهای از راه دور و مدارک معادل(مانند دیپلم کلی عمومی G.E.D.) مورد قبول نیستند. مدارک تایید کننده تحصیلات و یا سابقه کار باید در زمان مصاحبه ویزا به مامور کنسولی ارائه شوند.