2013-10-29 ساعت 17:33
(2013-10-29 ساعت 17:00)behzad2013 نوشته:(2013-10-29 ساعت 16:43)LightMoon نوشته: دوستان یه سوال مهم :
من خواهرم سال سوم دبیرستان را تمام نموده و امسال پیش دانشگاهی هست، پس در نتیجه اکنون دیپلم دارد، حال سوال اینجاست که می تواند یک بار همراه پدر و مادر و یک بار هم تکی برایش فایل باز نمود ؟ به طوری که شانس اش را سه برابر شود ؟
و یک سوال دیگر : افراد با 21 سال حتی اگر ازدواج هم نکرده باشند و هنوز با پدر و مادر زندگی کنند باید به صورت تکی اقدام کنند ؟
البته من توضیحات سایت رسمی رو خوانده ام ولی باز هم برایم این عبارت گنگ است : که پایان دوران دبیرستان دقیقا به چه معنی است، آیا پیش دانشگاهی را هم شامل میگردد یا خیر ؟!
۵ - الزامات تحصیلاتی و مهارتهای شغلی کدام است؟
قوانین و مقررات مهاجرتی ایالات متحده مقرر می دارد که هر شرکت کننده قرعه کشی گرین کارت باید دست کم دارای مدرک تحصیلی پایان دبیرستان یا معادل آن و یا طی پنج سال گذشته و در زمینه شغلی که دست کم به دو سال آموزش و سابقه کار نیاز دارد، دارای دو سال سابقه کار باشد. "مدرک تحصیلی پایان دبیرستان و یا معادل آن" به تکمیل موفقیت آمیز دوازده سال تحصیل در مقطع ابتدایی و دبیرستان در ایالات متحده و یا تکمیل موفقیت آمیز آموزشهای رسمی ابتدایی و دبیرستان، که قابل مقایسه با دوره دبیرستان در ایالات متحده باشد، در کشوری دیگر، تعریف می شود. تنها آموزشهای رسمی تحت پوشش این تعریف قرار می گیرند، آموزشهای از راه دور و مدارک معادل(مانند دیپلم کلی عمومی G.E.D.) مورد قبول نیستند. مدارک تایید کننده تحصیلات و یا سابقه کار باید در زمان مصاحبه ویزا به مامور کنسولی ارائه شوند.
1_ بله ایشون میتونند یک بار بتنهایی و دوبار هم زیر مجموعه پدر و مادرشون ثبت نام کنند
2_بله افراد با 21 سال حتی اگر ازدواج هم نکرده باشند و هنوز با پدر و مادر زندگی کنند باید به صورت تکی اقدام کنند
3_ پایان دوران دبیرستان دقیقایعنی اینکه متقاضی باید دوازده سال تمام درس خوانده باشد تا دیپلم یازده سال ویکسال هم پیش دانشگاهی.
4_لزامات تحصیلاتی و مهارتهای شغلی به زبان ساده از متقاضی اصلی شرایط زیر را میخواهد:
َA: هر شرکت کننده قرعه کشی گرین کارت باید دست کم دارای مدرک تحصیلی پایان دبیرستان یا معادل آن را داشته باشد("مدرک تحصیلی پایان دبیرستان و یا معادل آن" به تکمیل موفقیت آمیز دوازده سال تحصیل در مقطع ابتدایی و دبیرستان در ایالات متحده و یا تکمیل موفقیت آمیز آموزشهای رسمی ابتدایی و دبیرستان، که قابل مقایسه با دوره دبیرستان در ایالات متحده باشد، در کشوری دیگر، تعریف می شود. تنها آموزشهای رسمی تحت پوشش این تعریف قرار می گیرند، آموزشهای از راه دور و مدارک معادل(مانند دیپلم کلی عمومی G.E.D.) مورد قبول نیستند. مدارک تایید کننده تحصیلات و یا سابقه کار باید در زمان مصاحبه ویزا به مامور کنسولی ارائه شوند.)
B:یا طی پنج سال گذشته و در زمینه شغلی که دست کم به دو سال آموزش و سابقه کار نیاز دارد، دارای دو سال سابقه کار باشد.
پ.ن- بعضی از مطالب را از نوشته خودتان قرار دادم.
ممنون، پس با این حساب نمی شود یکبار هم تکی ثبت نام کند، از این جهت که هنوز در مقطع پیش دانشگاهی هست.
من درست متوجه شدم ؟