موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-30 ساعت 15:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-30 ساعت 15:10 توسط مسافر تنها.)
(2013-10-30 ساعت 15:01)King Eagle نوشته: (2013-10-30 ساعت 14:53)مسافر تنها نوشته: من مطلب شما رو قبلا خوندم ولي شما فوق ديپلم بودين و اين كا رو كردين الان اين كار دانشي ها هر جور حساب كنيد يه سال از 12 سال كمتر دارن يعني پيش دانشگاهي ندارن
حالا اصولا يه پيش دانشگاهي ميتونه بگه ديپلم مورد پذيرش اونها رو داره يا بايد يه جوري اين 1 سال رو رديف بكنه
اصلا اين كار دانش لعنتي به چه دردي ميخوره آخه؟
عزیز شما میتونین با مراجعه به دبیرستان ها برای گذروندن اون 1 سال کمی اقدام کنین نگران نباشین خیلی ها این کار رو کردن و الان توی کشور مقصدن
با تشكر از پاسخ شما
من نگراني ام اينه:
تا جايي كه من تازه فهميده ام ديپلمه كار دانش حائز شرايط ثبت نام نيست اصلا
من مي ترسم كه نوع مدركي كه ما انتخاب كرديم دليلي باشه براي اونا كه بگن از اول دروغ گفتين و حائز شرايط نبودين و اگه قبول بشيم و مدرك هم بخوان چون بخاطر اون يك سال ديپلم جديد تاريخ جديد ميخوره و اونا ميتونن بگن چون از اول حائز شرايط نبودين بنابراين شما مردود هستين
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با سپاس
خوب الان خانم بنده با 2 تا بچه كجا بره اين سال ناقص رو بخونه
جايي هست؟
چقدر طول ميكشه؟
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا سایت ثبت نام باز نمیشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
1 - سوالی دارم مثلا کسانی ازدواج کردن و چند تا فرزند هم دارند اما فرزندان آنها بالای 21 سال است آیا باید در گذینه 14 که نوشته تعداد فرزندادن را بنویسید آیا میشود تعداد فرزندادن بالای 21 سال را هم نوشت یا فقط باید تعداد زیر 21 سال را نوشت
2 - و کسانی که خیلی قدیم مثلا 20 یا 30 سال قبل دیپلم گرفتن حالا باید کدام گذینه را انتخاب کنند که مشکلی نداشته باشه و برای ویزا دادن و یا مصاحبه مشکلی پیش نیاد و نگن این مدرک کمه یا کافی نیست
3 - حالا کسانی که تازه دیپلم گرفتن و رشته فنی حرفه ای است اما کلا دیپلم کامل حساب میشود کدام گذینه را برای مدرک باید انتخاب کنند که مشکلی نداشته باشه و برای ویزا دادن و یا مصاحبه مشکلی پیش نیاد و نگن این مدرک کمه یا کافی نیست
4 - سوال دیگر آیا باید با همان ایمیلی که سالهای قبل ثبت نام کردیم دوباره ثبت نام کنیم یا ایمیل جدید درست کنیم
ممنون
خداحافظ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخ
خوب براب نظام قدیم که 12 سال است که مشکلی نیست فقط لطفا بگید به انگلیسی کدام گذینه را بزنم که مشکلی نباید چون 10 گذینه دارد
اما برای نظام جدید چون برای دوستم میخواهم و ایشان دیپلم فنی حرفه ای را دارد و حتا برای دانشگاه هم ثبت نام کرده و قراره چند ماه دیگه برود پس یعنی ایشون با این مدرک مشکل داره میشود کمی توضیح دهید
ممنون از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فامیلم رو تو پاسپورت بابام دیدم اینجوری نوشته
morteza zadeh
اما من
mortezazadeh سر هم زده واسه ثبت نام خودم مشکل داره؟ اگه داره راه حلش چیه؟