موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از تمام دوستان عزیزم میخوام که محض تفریح و اینکه حالا ببینیم چی میشه از ثبت نام کردن خود و یا دیگر اشخاص خود داری کنند. این لاتاری جدیه و خواهشا باعث ضایع شدن حق اشخاصی که توانایی رفتن بعد از قبولی رو دارن نشین. یکی از دوستان ما قبول شده و برای همه اعضای خانوادش هم تونست ویزا بگیره ( 4 نفر..!!!!!!) بعدش میگفت هرچی فکر میکنم میبینم که نرم بهتره. میترسم...!!!! موقع شروع پروسه مهاجرتیش 100 بار بهش گفتم فلانی اگه هنوز تصمیم قطعی برای رفتن نداری بیخیال شو بزار 4 تا آدم دیگه که میتونن برن حقشون ضایع نشه.جالب اینجاست ایشان توسط همکارشان ثبت نام شدن. فقط صرف اینکه حالا ببینیم چی میشه.....!!!!! فکر میکرد شوخیه ...!!! بازیه....!!!! خواهشا درخواست دوستان و اشایان و فامیل رو که محض تفریح دارن این کار رو میکنن رو رد کنین....!! من این مطلب رو تو تمام موضوعات میزارم و میدونم ربطی به موضوعات نداره ولی از مدیران محترم میخوام این قضیه رو برای اعضا روشن بکنن و جا بندازن که واقعا حق بعضیها اینجوری پایمال میشه.
ممنونتون به امید موفقیت همتون هر جا که باشین ...!!!!
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال ایا افرادی که پرونده مهاجرت خوانوادگی دارن میتونن در لاتاری شرکت کنن؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-02 ساعت 21:37
سلام
یک سوال داشتم خانم من بارداره و تا ۲ ماه دیگه دخترمون بدنیا میاد
حالا ما برای ثبت نام چکار باید بکنیم
اگر بنویسیم ۱ فرزند اسم و عکس و پاسپورت چی میشه
لطفا راهنمایم کنید
متشکرم
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]
لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 02:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-03 ساعت 02:01 توسط babak82.)
نقل قول:دوست عزیز عکس باید با پارسال متفاوت باشه
در سایت نوشته که باید کمتر از ۶ ماه گذشته باشه
سلام خدمت شما من پارسال کل این تاپیک ها رو خوندم. هدفشون اینه که عکسی که آپلود شده خیلی با چهره زمانی که باهامون مصاحبه میکنن (در صورت برنده شدن) نداشته باشه. که ما از پارسال تا حالا عوض نشدیم موقع مصاحبه هم اگه بپرسن سال قبلم شرکت کردین یا نه اگه بگیم آره, گویا نمیرن چک کنن که چه عکسی آپلود کرده بودیم. با توجه به نکاتی که خوندم اگر عکس آپلود شده شبیه الان ما باشه مشکلی ایجاد نمیشه.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...