موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 23:28)King Eagle نوشته: (2013-10-05 ساعت 23:13)proxy نوشته: میشه منو سریع راهنمایی کنید دوستان؟
من توی فرم ثبت نام فراموش کردم پسوند فامیلمو بنویسم.باید چکار کنم؟
یه خورده اونا این موضوعات گیرن اما شما اگه خدا خواست قبول شدی با kcc مکاتبه کن شاید خدا خواست قبول کردن الان شما فقطططططططططط تکل کن به بالاسری
سلام
نگران نباشو توکلت به خدا باشه اشاالله اگه اسمت دروامد رفتی واسه مصاحبه اونجا یجوری بهشون بگو که قبول کنن ایراد نگیرن
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول:سوالی که پیش اومده واسم اینه: در مورد گزینه 5 که همسران افراد ثبت نام شده دوباره میتونند ثبت نام کنند! خوب اینطوری که اسمشون تکرار میشه و سیستم اوتوماتیک حذفشون می کنه!!
منظور اینه که اگه شما شخص برنده باشی چون همسرتونم به عنوان زیر مجموعتون اسمشو وارد کردید, ایشون هم برنده محسوب میشن. عینا اگر همسرتون شخص برنده باشه , مثل اینه که شما هم برنده شدید.
پس شانس برنده شدنتون ۲ برابر افراد مجرد بالای ۲۱ سال هست
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 17 سال دارم و امسال نمی تونم تنهایی خودم رو ثبت نام کنم پس پدرم رو ثبت نام باید کنم یه سوال داشتم اینکه من دو برادر دارم که یکی 25 و دیگری 21 سالشون هست . باید اونارو هم جزو ثبت نامی ها وارد کنم و عکس هاشون رو بفرستم ؟
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز هم میتونید به اسم پدرتون ثبت نام کنید و هم به نام مادرتون البته اگه مدرک جفتشون دیپلم ویا به بالا باشه ویا هرکدوم سابقه 2 سال کار داشته باشند
در ضمن بچهای زیر 21 باید ثبت نام بشن و عکسشون ارسال بشه
برادرانتون میتونند هرکدام جداگانه ثبت نام بکنند
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خانواده بنده تمایل به آمدن ندارندو برای مصاحبه هم نمی آیند ایا باید آنها را در فرم ثبت نام بنویسم یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-07 ساعت 17:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-07 ساعت 17:46 توسط hassanes.)
دوستان لطفا این متن زا بخوانید و نظرتان را بگوید>
1. Can I only enter once during the registration period?
Yes, the law allows only one entry by or for each person during each registration period. The Department of State uses sophisticated technology to detect multiple entries. If you submit more than one entry you will be disqualified.
2. May my spouse and I each submit a separate entry?
Yes, a husband and a wife may each submit one entry if each meets the eligibility requirements. If either spouse is selected, the other is entitled to apply as a derivative dependent.
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 17:43)hassanes نوشته: دوستان لطفا این متن زا بخوانید و نظرتان را بگوید>
1. Can I only enter once during the registration period?
Yes, the law allows only one entry by or for each person during each registration period. The Department of State uses sophisticated technology to detect multiple entries. If you submit more than one entry you will be disqualified.
2. May my spouse and I each submit a separate entry?
Yes, a husband and a wife may each submit one entry if each meets the eligibility requirements. If either spouse is selected, the other is entitled to apply as a derivative dependent.
منظورتون ترجمشه؟
we fight for a better life
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نه
ترجمش ساده است.
تو اولی گفته ثبت نام یک بار تو دومی نقض اولی گفته
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم