موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-02 ساعت 15:57)darabi نوشته: (2013-10-02 ساعت 10:27)zepehr1 نوشته: از یک زوج ...یک نفر به تنهایی میتونه شرکت کنه بدون اینکه اطلاعات همسر رو وارد کنه؟؟؟؟
این چه کاریه آخه ؟
مگه تنها می خواین برین ؟
داداش امضاتو عوض کن..ادم استرس میگیره
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من 2 تا سوال داشتم
آیا کسی که اسمش تو قرعه کشی درومده باید 18 سال تموم باشه یا مشکلی نداره؟
یه سوالی دیگه ام اینه که آیا کسی که اسمش درومده و برای مصاحبه بره ولی ردش کنن میتونه برای سال بعد هم ثبت نام کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوال فنی دارم.من 16 سالمه می شه با پدرم ثبت نام کنم بدون اینکه مادرم یا برادرم تو این فرم بیاد.
لطفا سریع جواب بدید.
ممنون
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اسم فروغ الزمان رو چجوری بنویسم؟(اسم من نیستا )
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 20:30)pooyar نوشته: (2013-10-01 ساعت 20:05)H Pier نوشته: با سلام میدونم اساتید در این موارد تذکر داده اند اما بنده هم وظیفه دونستم چند نکته رو عنوان کنم.
1) به تاریخ تولد و تبدیل آن بسیار دقت کنین.
2) اگر دارای فرزند هستید حتما حتما باید اسم و مشخصات و حتی عکس فرزند خود در زمان ثبت نام ارسال شود.
3) در زمان نوشتن اسم و فامیل باید دقیقا مانند پاسپورت خود اطلاعات اسمی رو درج کنید و اگر پاسپورت ندارید اطلاعات اسمی خود را به نحوی پر کنید که میخواهید در پاسپورت نوشته شود.
4) ما ایرانی ها middle name نداریم بنابراین در قسمت middle name چیزی ننویسید.
5) خانواده ای که زوج هستند میتوانند هرکدام از زوجین جداگانه ثبت نام کرده و نام و مشخصات و عکس همسر خود را در زمان ثبت نام ارسال کنند. (در این صورت 2 شانس دارید)
6) افرادی که بالاتر از 18 و کمتر از 21 سال سن دارند میتوانند هم به طور جدا گانه و هم تحت پوشش پدر و مادر خود ثبت نام کنند. (میشود 3 شانس که البته به تصمیم پدر و مادر مبنی بر مهاجرت بستگی دارد)
7) پارسال نزدیک به 30% از افراد ثبت نامی در قرعه کشی شرکت داده نشده ان به علت ناقص بودن اطلاعات تکمیلی بنابراین نهایت دقت را داشته باشین.
8) دقیقا مشخصات عکس باید متناسب با درخواست آنها باشد بنابراین تنبلی برای عکس گرفتن رو کنار بگذارید.
9) در هنگام ثبت نام خیلی دقت داشته باشین که از سهمیه کشورهای دیگر استفاده نکنید وگرنه کیس شما ریجکت خواهد شد. از راهنماهایی که در سایت برای تکمیل وجود دارد نهایت استفاده رو ببرید.
10) برای ثبت نام نیاز به وکیل ندارید خوشبختانه در این سایت اساتیدی فعالیت دارند که از وکیل کمتر نیستند از همین سایت سوالاتتون رو بپرسین و منتظر جواب باشید البته در تایپیک مربوطه.
براتون آرزوی موفقیت دارم. پاینده باشین.
سلام با تشکر از توضیحات کامل شما.
سوال من در رابطه با بند 6 است. اگر فرزندی که 18 تا 21 ساله است در لاتاری شرکت کند و برنده شود آیا برای مصاحبه می تواند پدر و مادر را با خود ببرد؟
سوال بعد در همین رابطه، نیاز هست تصویر پدر و مادر را نیز در فرم ثبت نام خود وارد کند؟
اصلا کسی تا جالا ثبت نام رو دیده؟ شما وقتی میزنی مجرد و ۰ فرزند دیگه قسمت جدید واست باز نمیکنه که؟
پدر و مادر رو میتونید ببرید اما داخل سفارت نمیتونن بشن و مصاحبه هم نمیشن
موفق باشین
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه منو سریع راهنمایی کنید دوستان؟
من توی فرم ثبت نام فراموش کردم پسوند فامیلمو بنویسم.باید چکار کنم؟