کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
دوستان Ostokhan درست میگه شما الن که به خودتون زحمت نمیدین 2تاصفحه که هیچ 2تا پست قبلترتون رو نگاه بندازین دو روز دیگه رفتین اون ور آب چطوری میخواین فرمهای گاهن 5-10 صفحه ای به زبان انگلیسی رو بخونین.بابا یه مقدار از راحت طلبیتون بزنین.
دوستمون در مورد بیمه پرسیدن در حالی که درست 4تا پست قبلترش یکی از عزیزان توضیح دادن که به بیمه نیازی نیست.

خوب دوستان عزیز لطفففففففففففا سوال تکراری که هزار بار پاسخ داده شده نفرمایین با تشکر از طرف کل عزیزان پاسخگو
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، shayan-usa1993 ، ostokhan
(2013-10-04 ساعت 23:20)iliad نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 21:42)mahdibashoma نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 21:28)mamareza نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 21:06)mahdibashoma نوشته:  دوستانی که دیپلم 11 سال دارن و پیش دانشگاهی هم ندارن ..High School,no degree
در هر صورت اگر نتونید مدرکی که در زمان ثبت نام وارد کردید ارایه بدید نقص مدرک میخورید و باعث ریجکت کیستون میشه.
حداقل مدرک برای دریافت ویزا ..دیپلم 12 سال یا سابقه کار هست.

سابقه کا شامل چه مدارکی میشه؟؟؟
مثلا بیمه میخواد؟؟؟

شما ابتدا باید ببینید شغلتون در چه مرحله ای هست..http://www.onetonline.org/
مدرکی که قابل ترجمه باشه .
بیمه نیازی نیست.

چه نوع مدرکی مد نظرتونه؟ به طور مثال بنده پیمانکار یه شرکتم اگه از اون شرکت یه نامه بگیرم مبنی بر اینکه من 2 سال برای فلان شرکت کار کردم و ترجمش کنم حله؟ اگه اینطوری باشه که هرکسی میتونه برای خودش سابقه درست کنه!!!
من تو اون سایت شغلم رو سرچ کردم و در قسمت Relevance Score برای شغل من 100 بود البته اگه منظورتون همین بوده باشه

بله...اگر معتبر باشه...به هر حال تا زمان قبولی صبر کنید ..بعد از قبولی تو تاپیک خودش جواب میگیرید.Smile
تشکر کنندگان:
من دیپلم ندارم ! در حال گرفتنشم ! اوایل سال 93 میگیرمش دیگه !
اگه بزنم دیپلم ندارم ممکنه تاثیری داشته باشه تو انتخاب ؟ مثلا به این خاطر اگه در بیام رد شم ؟ چون بعضی دوستان میگن مدرکت پایین باشه رد میشی .
من یه سال سابقه کارم دارم و دوره های تخصصی رفتم اما این دیپلمه ظاهرا میدونم دردسر ساز میشه !
میگید چیکار کنم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 01:52)327 نوشته:  من دیپلم ندارم ! در حال گرفتنشم ! اوایل سال 93 میگیرمش دیگه !
اگه بزنم دیپلم ندارم ممکنه تاثیری داشته باشه تو انتخاب ؟ مثلا به این خاطر اگه در بیام رد شم ؟ چون بعضی دوستان میگن مدرکت پایین باشه رد میشی .
من یه سال سابقه کارم دارم و دوره های تخصصی رفتم اما این دیپلمه ظاهرا میدونم دردسر ساز میشه !
میگید چیکار کنم ؟

با سابقه کارت اگر مدرکی داشته باشی میتونی...
تشکر کنندگان: 327
(2013-10-04 ساعت 20:59)mahdibashoma نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 15:59)Emerald king نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید.من الان دانشجوی کارشناسی هستم واگر امید به خدا توی لاتری برنده هم بشم بازم تا اون موقع چند واحد دیگه برام میمونه واسه همین میخوام بدونم تا چه زمانی وقت دارم منظورم اینه که تا چه موقعی میتونم صبر کنم چون مثل اینکه یه جایی خوندم کسی که برنده بشه تا قبل از 2015 باید بره حالا سوالم اینه که اون مطلب درسته یا میتونم توی سال 2015 و تا قبل از 2016 برم که تا اون موقع مدرکمو بتونم بگیرم.منظور اینکه تا قبل از شروع 2015 باید اونجا باشم یا تا آخر 2015 که میشه قبل از 2016

some university courses
حداقل زمان مهر سال آینده...شما دعوت به مصاحبه میشید ..بستگی به شماره کیس و زمان ارسال مدارک ممکنه بیشتر بشه.
پس شما مدرک الان رو وارد کنید .
خیلی ممنون ولی من فک کنم سوالمو درست مطرح نکردم.عملا منظورم اینه که بعد از مصاحبه میتونم برگردم و درسمو توی ایران تموم کنم وبعد برم.یا بهتر بگم میشه یه جوری این برنده شدنم توی لاتری را save کنم و در طول سال2015 یا سال 2016 وارد خاک آمریکا بشم.بازم توضیح میدم:فرض میکنیم الان من برنده شدم و مهر سال 93 میرم مصاحبه و همه چیز اوکی میشه .حالا که همه چیز اوکی شده بلافاصله باید وارد خاک آمریکا بشم یا میتونم برگردم توی ایران و چند ماه دیگه برم آمریکا تا بتونم توی ایران درسمو تموم کنم بیشتر به خاطر این میگم درسمو همینجا تموم کنم که عملا با مدرک برم توی usa که حداقل خودمو به عنوان یه مهندس با مدرک توی آمریکا بشناسونم هرجند برای مدرک های ایرن فک نکنم تره هم خورد کنن.البته خوب هزینه های درس خوندن توی آمریکا هم سرسام آور باید باشه واسه همین میگم که برای تموم کردن درسم میتونم توی ایران بمونم یا اگه بخوام دیر اقدام کنم دیگه نمیشه رفت.پس عملا سوال من در این رابطه اس که تا چند وقت بعد از برنده شدن توی لاتری باید بریم آمریکا و تا کی میشه این رفتنو عقب انداخت یعنی dv 2015 تا کی مهلت استفاده داره یعنی اگه کسی بعد از گذروندن تموم مراحلش بخواد تا چند ماه دیگه توی کشورش بمونه میتونه یا نه و آیا اینکه dv2015یعنی دقیقا تا کریسمس شروع 2015 وقت داریم ازش استفاده کنیم ؟؟؟فک کنم دیگه منظورمو کامل باید رسونده باشم
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 02:58)Emerald king نوشته:  خیلی ممنون ولی من فک کنم سوالمو درست مطرح نکردم.عملا منظورم اینه که بعد از مصاحبه میتونم برگردم و درسمو توی ایران تموم کنم وبعد برم.یا بهتر بگم میشه یه جوری این برنده شدنم توی لاتری را save کنم و در طول سال2015 یا سال 2016 وارد خاک آمریکا بشم.بازم توضیح میدم:فرض میکنیم الان من برنده شدم و مهر سال 93 میرم مصاحبه و همه چیز اوکی میشه .حالا که همه چیز اوکی شده بلافاصله باید وارد خاک آمریکا بشم یا میتونم برگردم توی ایران و چند ماه دیگه برم آمریکا تا بتونم توی ایران درسمو تموم کنم بیشتر به خاطر این میگم درسمو همینجا تموم کنم که عملا با مدرک برم توی usa که حداقل خودمو به عنوان یه مهندس با مدرک توی آمریکا بشناسونم هرجند برای مدرک های ایرن فک نکنم تره هم خورد کنن.البته خوب هزینه های درس خوندن توی آمریکا هم سرسام آور باید باشه واسه همین میگم که برای تموم کردن درسم میتونم توی ایران بمونم یا اگه بخوام دیر اقدام کنم دیگه نمیشه رفت.پس عملا سوال من در این رابطه اس که تا چند وقت بعد از برنده شدن توی لاتری باید بریم آمریکا و تا کی میشه این رفتنو عقب انداخت یعنی dv 2015 تا کی مهلت استفاده داره یعنی اگه کسی بعد از گذروندن تموم مراحلش بخواد تا چند ماه دیگه توی کشورش بمونه میتونه یا نه و آیا اینکه dv2015یعنی دقیقا تا کریسمس شروع 2015 وقت داریم ازش استفاده کنیم ؟؟؟فک کنم دیگه منظورمو کامل باید رسونده باشم

خوب عزیز دقت کن شما تا مهر سال آینده تحصیلت تموم میشه و مدرکت رو هم نهایتا دو سه ماهه میگیری خوب میتونی تا اون زمان در صورت قبول شدن مصاحبه رو عقب بندازی در نتیجه موقع ورود به آ.م.ر.ی.ک.ا درست رو تموم کردی و مدرک رو هم داری و مهندس محسوب میشی Smile حله؟ متوجه شدی یا بازم بتوضیحم؟ Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: Hadi_20
سلام دوستان
من برای امسال می خواهم ثبت نام کنم ولی لینک ثبت نام رو پیدا نمی کنم
لطف میکنید بذارید برام
در ضمن قانون امسال نسبت به سال های گذشته تغییری کرده یا نه ؟
البته می دونم که جدیداً ازدواج همجنس ها مشگلی نداره.

ممنون
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 10:43)فوآد نوشته:  سلام دوستان
من برای امسال می خواهم ثبت نام کنم ولی لینک ثبت نام رو پیدا نمی کنم
لطف میکنید بذارید برام
در ضمن قانون امسال نسبت به سال های گذشته تغییری کرده یا نه ؟
البته می دونم که جدیداً ازدواج همجنس ها مشگلی نداره.

ممنون
سلام این لینک ثبت نامه:
https://www.dvlottery.state.gov
درضمن برای ثبت نام هم اگه مشکلی داشتی به انجمن های سایت مراجعه کن و دستورالعمل های ثبت نامو چک کن مشکلت رفع میشه
تشکر کنندگان: King Eagle
من بینیمو جراحی کردم و دقیقن تو روزای اول به سر میبیرم که نمیتونم ثانیه ایی بدون چسب باشم و دکتر باید خودش چسب رو تعویض کنه ..من اگه عکسم با چسب روی بینی باشه مشکل داره ؟؟یا میتونم با ادیت فتوشاپ چسب رو حذف کنم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 13:11)atin نوشته:  من بینیمو جراحی کردم و دقیقن تو روزای اول به سر میبیرم که نمیتونم ثانیه ایی بدون چسب باشم و دکتر باید خودش چسب رو تعویض کنه ..من اگه عکسم با چسب روی بینی باشه مشکل داره ؟؟یا میتونم با ادیت فتوشاپ چسب رو حذف کنم ؟

لطفا به اینجا مراجعه کنید و سوالتون رو بپرسید:

مشخصات عکس دیجیتالی برای شرکت در لاتاری
NO امضاءTongue
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 13:11)atin نوشته:  من بینیمو جراحی کردم و دقیقن تو روزای اول به سر میبیرم که نمیتونم ثانیه ایی بدون چسب باشم و دکتر باید خودش چسب رو تعویض کنه ..من اگه عکسم با چسب روی بینی باشه مشکل داره ؟؟یا میتونم با ادیت فتوشاپ چسب رو حذف کنم ؟

شما نمیتونستی عقب بندازی عملت رو این یه مشکل اساسیه هر گونه پوشش مشکل برات درست میکنه مگررررررر درارتباط با حجابت باشه

حالا شما یه کاری کن برو عکاسی بگو جدیدترین عکست رو برات درست کنه خیلی راحت

تشکر کنندگان:
سلام دوستان Smile
شاید باورتون نشه ولی من دوباره برگشتم Smile)
امیدوارم امسال دیگه سال خوبی برامون باشه

دوستانی که دیپلم 11 ساله دارن اگه بعد از دیپلم وارد دانشگاه (( حتی علمی کاربردی )) شده باشند و 1 سال خونده باشن 12 ساله حساب میشه و مشکلی برای اونور ندارن .
FinD DeaR GOD In YouRselF  And TheN EverYthinG  Happen For YoU ♥Smile
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، shayan-usa1993 ، shervin4d ، kolange_edalat

سلام لازم نیست عکسی که بینیتونو عمل کردین بفرستین اگه از قبل عمل بینیتون عکس دارین بفرستین چون عکسی که الان عمل کردین بینیتونو اگه بفرستین قبول نمیشه.
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 14:58)arezoo bj نوشته:  سلام دوستان Smile
امیدوارم امسال دیگه سال خوبی برامون باشه

دوستانی که دیپلم 11 ساله دارن اگه بعد از دیپلم وارد دانشگاه (( حتی علمی کاربردی )) شده باشند و 1 سال خونده باشن 12 ساله حساب میشه و مشکلی برای اونور ندارن .

اوه ببین کی اینجاست سلام ارزو چه زود گذشت انگار سال قبل بود با هم لحظه شماری می کردیم برای اعلام نتایج لاتاری
تشکر کنندگان: arezoo bj ، King Eagle
(2013-10-05 ساعت 15:09)Hadi_20 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 14:58)arezoo bj نوشته:  سلام دوستان Smile
اوه ببین کی اینجاست سلام ارزو چه زود گذشت انگار سال قبل بود با هم لحظه شماری می کردیم برای اعلام نتایج لاتاری
سلام Smile
ایشالا که مثل پارسال نمیشه دیگه Shy
FinD DeaR GOD In YouRselF  And TheN EverYthinG  Happen For YoU ♥Smile
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، King Eagle

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان