موضوعها: 0
رتبه:
100
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان Ostokhan درست میگه شما الن که به خودتون زحمت نمیدین 2تاصفحه که هیچ 2تا پست قبلترتون رو نگاه بندازین دو روز دیگه رفتین اون ور آب چطوری میخواین فرمهای گاهن 5-10 صفحه ای به زبان انگلیسی رو بخونین.بابا یه مقدار از راحت طلبیتون بزنین.
دوستمون در مورد بیمه پرسیدن در حالی که درست 4تا پست قبلترش یکی از عزیزان توضیح دادن که به بیمه نیازی نیست.
خوب دوستان عزیز لطفففففففففففا سوال تکراری که هزار بار پاسخ داده شده نفرمایین با تشکر از طرف کل عزیزان پاسخگو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من دیپلم ندارم ! در حال گرفتنشم ! اوایل سال 93 میگیرمش دیگه !
اگه بزنم دیپلم ندارم ممکنه تاثیری داشته باشه تو انتخاب ؟ مثلا به این خاطر اگه در بیام رد شم ؟ چون بعضی دوستان میگن مدرکت پایین باشه رد میشی .
من یه سال سابقه کارم دارم و دوره های تخصصی رفتم اما این دیپلمه ظاهرا میدونم دردسر ساز میشه !
میگید چیکار کنم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برای امسال می خواهم ثبت نام کنم ولی لینک ثبت نام رو پیدا نمی کنم
لطف میکنید بذارید برام
در ضمن قانون امسال نسبت به سال های گذشته تغییری کرده یا نه ؟
البته می دونم که جدیداً ازدواج همجنس ها مشگلی نداره.
ممنون
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من بینیمو جراحی کردم و دقیقن تو روزای اول به سر میبیرم که نمیتونم ثانیه ایی بدون چسب باشم و دکتر باید خودش چسب رو تعویض کنه ..من اگه عکسم با چسب روی بینی باشه مشکل داره ؟؟یا میتونم با ادیت فتوشاپ چسب رو حذف کنم ؟
موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 13:11)atin نوشته: من بینیمو جراحی کردم و دقیقن تو روزای اول به سر میبیرم که نمیتونم ثانیه ایی بدون چسب باشم و دکتر باید خودش چسب رو تعویض کنه ..من اگه عکسم با چسب روی بینی باشه مشکل داره ؟؟یا میتونم با ادیت فتوشاپ چسب رو حذف کنم ؟
سلام لازم نیست عکسی که بینیتونو عمل کردین بفرستین اگه از قبل عمل بینیتون عکس دارین بفرستین چون عکسی که الان عمل کردین بینیتونو اگه بفرستین قبول نمیشه.
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار