کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
سلام دوستان برای مدرک فوق دیپلم کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟
تشکر کنندگان: aza_fash
(2013-10-17 ساعت 18:01)mehrdad_dgmax نوشته:  سلام دوستان برای مدرک فوق دیپلم کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟

some university courses
تشکر کنندگان: H Pier ، aza_fash
دوستان من در حال انجام کارهای فارغ التحصیلی هستم. مدرک موقت لیسانس را هنوز نگرفته ام.
از اونجایی که سربازی نرفتم مدرک بهم نمیدن و مدرک دیپلمم هم گیر دانشگاس. اگه برنده بشم، سربازی رو می پیچونم ( می خرمش)
اما می ترسم تا کارای سربازی رو انجام بدم و مدرک رو بگیرم زمان زیادی بخواد. ( گرفتن مدرک اصلی شش ماه زمان نیاز داره)
به نظرتون بهتر نیست توی فرم لاتری مدرک رو دیپلم بزنم؟؟ اینطوری اگه تا زمان ارسال مدارک، مدرک لیسانسم دستم نرسه، بتونم بدون مدرک اقدام کنم. البته مدرک دیپلمم هم گیره. به نظرتون چکار کنم؟ من راهی بلد نیستم
بهشت و دوزخ ما در این جهان در دستان خود ماست . نیکی پاسخ نیکی است و بدی سزای بدی . نتیجه زندگی ما حاصل اعمال ماست .
(2013-10-18 ساعت 00:27)kurosh2100 نوشته:  دوستان من در حال انجام کارهای فارغ التحصیلی هستم. مدرک موقت لیسانس را هنوز نگرفته ام.
از اونجایی که سربازی نرفتم مدرک بهم نمیدن و مدرک دیپلمم هم گیر دانشگاس. اگه برنده بشم، سربازی رو می پیچونم ( می خرمش)
اما می ترسم تا کارای سربازی رو انجام بدم و مدرک رو بگیرم زمان زیادی بخواد. ( گرفتن مدرک اصلی شش ماه زمان نیاز داره)
به نظرتون بهتر نیست توی فرم لاتری مدرک رو دیپلم بزنم؟؟ اینطوری اگه تا زمان ارسال مدارک، مدرک لیسانسم دستم نرسه، بتونم بدون مدرک اقدام کنم. البته مدرک دیپلمم هم گیره. به نظرتون چکار کنم؟ من راهی بلد نیستم

شما اگه فارق التحصیل شدین همون مدرک فارق التحصیلیتون رو بزنین مهم نیست که مدرک اصلی رو ندارین.بازم میگم به شرط اینکه فارق التحصیل شدین
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: aza_fash ، kurosh2100
(2013-10-18 ساعت 00:27)kurosh2100 نوشته:  دوستان من در حال انجام کارهای فارغ التحصیلی هستم. مدرک موقت لیسانس را هنوز نگرفته ام.

دوست عزیز شما از الآن به فکر خرید خدمت نباش، چون به هیچ عنوان این کار رو نمیتونی بکنی.
اگر به امید خدا قبول شدی باید از مرز فرار کنی! چون پایان خدمت نداری. به این قضیه هم یه نیم نگاهی بکن!
من فکر نمی کنم که مدرک تو قرعه کشی تاثیری داشته باشه، اما پیشنهاد من اینه اگر به امید خدا قبول شدی تا اون موقع هم فارق التحصیل شدی لیسانس رو بزن، اما اگر اینطور نیست دیپلم رو بزن، چون مدرک اصل دیپلم رو میشه با ترفند از دانشگاه گرفت. Smile
موفق باشی
Lottery 2014 = Failed
Lottery 2015 = May be...GOD Knows
تشکر کنندگان: aza_fash ، kurosh2100
سلام بنده دیپلم کاردانش دارم که طی چندین و چند سال و در نهایت با تطبیق نظام جدید به سالی واحدی و گذراندن تعدادی از دروس و واحد ها در دبیرستان شبانه موفق به گرفتن دیپلم 11 ساله بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی شده ام .Big Grin اکنون هم در لاتاری 2015 ثبت نام کردم. سوال من از دوستان با تجربه این است که در صورت قبولی دیپلم من مورد تایید قرار خواهد گرفت یا اینکه نیاز به تایید و یا ریز نمره می باشد ؟
(2013-10-18 ساعت 13:24)miroor نوشته:  سلام بنده دیپلم کاردانش دارم که طی چندین و چند سال و در نهایت با تطبیق نظام جدید به سالی واحدی و گذراندن تعدادی از دروس و واحد ها در دبیرستان شبانه موفق به گرفتن دیپلم 11 ساله بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی شده ام .Big Grin اکنون هم در لاتاری 2015 ثبت نام کردم. سوال من از دوستان با تجربه این است که در صورت قبولی دیپلم من مورد تایید قرار خواهد گرفت یا اینکه نیاز به تایید و یا ریز نمره می باشد ؟

سلام
درصورت قبولی دیپلم شما مورد قبول نیست و تاییده و... هیچ تاثیری ندارد
در اینصورت تنها کافیست 3 سال سابقه کار تهیه کنید تا واجد شرایط شوید

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: aza_fash ، miroor
خب من هم ثبت نام کردم - پارسال که بخت با ما نبود. امیدوارم امسال اینطور باشه و جماعتی منتظر شاد بشن. Smile)
فقط من چون دیپلم کاردانش (هنرستان) هستم زدم همون دیپلم دبیرستان. چون با احتساب زمان اعلام قبولی و زمان ارسال مدارک و مصاحبه یکسال زمان هست.
آیا من می تونم برم معادل سازی کنم یا واحد اضافه تر پاس کنم پیش دانشگاهی بگیرم.
البته یه 40 واحدی از فوق دیپلم رو گذروندم ولی ول کردم به امون خدا. چون دیدم وقت تلف کردنه Smile البته 3 سال پیش بوده.
به نظر شما آیا راه حلی هست؟ می تونم همون 40 واحد رو معادل سازی کنم پیش دانشگاهی بگیرم؟ یا کلن باید چندتا امتحان دیگه بدم واسه پیش دانشگاهی؟

راستی، من سابقه کاریم با اونت جوره. ولی به نظرم (بعد از قبولی) آفیسر به راحتی میتونه گیر بده Smile

پ.ن یه راه دیگه اینه که دعا کنم همسرم قبول بشه Smile)
دو هزار و چهارده : بخت یار نبود Tongue
دو هزار و پانزده : فینگرز آر کراسد Cool

تشکر کنندگان: King Eagle ، aza_fash
سلام دوستان وقتتون بخیر خسته نباشید.من همین الان ثبت نام کردم و با توجه به مطالعاتی که تو سایت داشتم و البته میزان تحصیلاتم که دیپلم فنی و حرفه ای(معماری) هست برای میزان تحصیلات گزینه ی Vocational School و انتخاب کردم البته خدا بخواد به زودی وارد دانشگاه میشم که البته ریسک نکردم حالا میخواستم بدونم آیا انتخابم درست بوده؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-18 ساعت 19:39)aza_fash نوشته:  سلام دوستان وقتتون بخیر خسته نباشید.من همین الان ثبت نام کردم و با توجه به مطالعاتی که تو سایت داشتم و البته میزان تحصیلاتم که دیپلم فنی و حرفه ای(معماری) هست برای میزان تحصیلات گزینه ی Vocational School و انتخاب کردم البته خدا بخواد به زودی وارد دانشگاه میشم که البته ریسک نکردم حالا میخواستم بدونم آیا انتخابم درست بوده؟

شما اگه دیپلمت 12 ساله نیست به فکر گرفتن پیش دانشگاهیت باش
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: Danoosh ، aza_fash
(2013-10-18 ساعت 12:13)shafar نوشته:  

دوست عزیز شما از الآن به فکر خرید خدمت نباش، چون به هیچ عنوان این کار رو نمیتونی بکنی.
اگر به امید خدا قبول شدی باید از مرز فرار کنی! چون پایان خدمت نداری. به این قضیه هم یه نیم نگاهی بکن!
من فکر نمی کنم که مدرک تو قرعه کشی تاثیری داشته باشه، اما پیشنهاد من اینه اگر به امید خدا قبول شدی تا اون موقع هم فارق التحصیل شدی لیسانس رو بزن، اما اگر اینطور نیست دیپلم رو بزن، چون مدرک اصل دیپلم رو میشه با ترفند از دانشگاه گرفت. Smile
موفق باشی

من درسم که کامل تموم شده. ثبت نام لاتری هم تا حدود ده روز دیگه تموم میشه. ولی مدرک اصلی رو ندارم و تا پایان خدمت نمیدن. همه مشکل من اینه که الان در این ده روز باقی مانده توی فرم لاتری مدرکم رو چی بزنم که اگه برنده شدم، بتونم ثابت کنم که این مدرک رو دارم
درضمن سربازی رو میشه غیرقانونی معافیت گرفت Smile
بهشت و دوزخ ما در این جهان در دستان خود ماست . نیکی پاسخ نیکی است و بدی سزای بدی . نتیجه زندگی ما حاصل اعمال ماست .
تشکر کنندگان:
(2013-10-18 ساعت 10:36)King Eagle نوشته:  

شما اگه فارق التحصیل شدین همون مدرک فارق التحصیلیتون رو بزنین مهم نیست که مدرک اصلی رو ندارین.بازم میگم به شرط اینکه فارق التحصیل شدین
بله درسم کامل تموم شده. همین روزا میرم واسه مدرک موقت
آخه شنیدم مدرک موقت برای خارج کشور اعتبار نداره. می ترسم بعد از برنده شدن لاتری اگه مدرک اصلی رو نبرم، بگن مدرکت رسمیت نداره و تنها مدرک قابل قبولی که داری دیپلم هست و مسلما به دلیل عدم ورود اطلاعات تحصیلی صحیح ردم کنن
تشکر کنندگان:
(2013-10-18 ساعت 23:44)kurosh2100 نوشته:  بله درسم کامل تموم شده. همین روزا میرم واسه مدرک موقت
آخه شنیدم مدرک موقت برای خارج کشور اعتبار نداره. می ترسم بعد از برنده شدن لاتری اگه مدرک اصلی رو نبرم، بگن مدرکت رسمیت نداره و تنها مدرک قابل قبولی که داری دیپلم هست و مسلما به دلیل عدم ورود اطلاعات تحصیلی صحیح ردم کنن

دوست عزیز شما مدرک دانشگاهی رو انتخاب کنید،تا اون موقع مدرک اصلی رو دارید حتی اگه نداشته باشید هم می تونید موقت رو نشون بدید
درسته اعتبار نداره ولی برای دانشگاه رفتن.
و برای سفارت همین که نشون بدید درستون تموم شده کافیه
we fight for a better life
تشکر کنندگان: kurosh2100 ، King Eagle
(2013-10-19 ساعت 00:24)fairy نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 23:44)kurosh2100 نوشته:  بله درسم کامل تموم شده. همین روزا میرم واسه مدرک موقت

دوست عزیز شما مدرک دانشگاهی رو انتخاب کنید،تا اون موقع مدرک اصلی رو دارید حتی اگه نداشته باشید هم می تونید موقت رو نشون بدید
درسته اعتبار نداره ولی برای دانشگاه رفتن.
و برای سفارت همین که نشون بدید درستون تموم شده کافیه

تا زمان برنده شدن نمی تونم مدرک اصلی رو بگیرم. چون تا سربازی نرم و تمام سربازی تموم نشه، مدرک اصلی رو بهم نمیدن. میخوام بعد از قبولی لاتری غیر قانونی معافیت بگیرم و بعدش میتونم مدرک اصلی رو بگیرم ولی می ترسم مدرکم دیر آماده بشه( آماده شدن مدرک 6 ماه و گرفتن معافیت چندماهی زمان می بره) یعنی امکانش هست که بعد از قبولی لاتری بدون مدرک اصلی اقدام کنم. که در این صورت طبق راهنمایی شما مشکلی نخواهم داشت. برای همین میخوام مطمن بشم که شما مطمن هستید مدرک موقت کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 00:40)kurosh2100 نوشته:  تا زمان برنده شدن نمی تونم مدرک اصلی رو بگیرم. چون تا سربازی نرم و تمام سربازی تموم نشه، مدرک اصلی رو بهم نمیدن. میخوام بعد از قبولی لاتری غیر قانونی معافیت بگیرم و بعدش میتونم مدرک اصلی رو بگیرم ولی می ترسم مدرکم دیر آماده بشه( آماده شدن مدرک 6 ماه و گرفتن معافیت چندماهی زمان می بره) یعنی امکانش هست که بعد از قبولی لاتری بدون مدرک اصلی اقدام کنم. که در این صورت طبق راهنمایی شما مشکلی نخواهم داشت. برای همین میخوام مطمن بشم که شما مطمن هستید مدرک موقت کافیه؟

اونا خودشون از سیستم ایران آگاهی دارن که مدرک اصلی رو نمیدن
همون مدرک موقت کافیه حتی می تونید ریز نمرات هم ببرید که همه واحدارو پاس کردید
we fight for a better life
تشکر کنندگان: King Eagle ، kurosh2100 ، Danoosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان