کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
به این سایت برید و رتبه ی شغلتون رو نگاه کنید اگه بیش تر از 7باشه میتونید سابقه کار اراءه بدید.
onetonline
we fight for a better life
تشکر کنندگان: محبت
آقا از آخرم به یه جواب خوب نرسیدیم،مدرک کاردانی رو چی بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 10:00)amir_ebrahimi99 نوشته:  آقا از آخرم به یه جواب خوب نرسیدیم،مدرک کاردانی رو چی بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما بزن some university courses چون degree تنها و تنها برای کارشناسیه بعدا میتونی بری سراغ گرفتن کارشناسیت
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: storagemeter ، H Pier ، fairy ، amir_ebrahimi99 ، Danoosh
سلام
من فوق لیسانسم از دانشگاه مالک اشتر تهران هستش و لیسانسم از دانشگاه ازاد تهران شمال اگه با مدرک لیسانسم ثبت نام کنم بهتر نیست به نظر شما؟ البته لازم بذکر است که در 2014 با مدرک فوق ثبت نام کردم که قبول نشدم. الان با مدرک لیسانسم ثبت نام کنم اشکال داره؟
ممنون از پاسختون

تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 16:46)sonnnna نوشته:  سلام
من فوق لیسانسم از دانشگاه مالک اشتر تهران هستش و لیسانسم از دانشگاه ازاد تهران شمال اگه با مدرک لیسانسم ثبت نام کنم بهتر نیست به نظر شما؟ البته لازم بذکر است که در 2014 با مدرک فوق ثبت نام کردم که قبول نشدم. الان با مدرک لیسانسم ثبت نام کنم اشکال داره؟
ممنون از پاسختون

دوست عزیز علت کم تر زدن مدرکتون چیه؟؟
همون چیزی که هستید رو وارد کنید
Shy
تشکر کنندگان: sonnnna
دوستان من الان دارم پیش دانشگاهی میخونم. دیپلم سومم رو دارم (دیپلم 11 سال). انشالله اگه قبول شدم تا اون موقع هم که مدرک پیشمو گرفتم. (دیپلم 12 سال). الان من توی فرم بزنم مدرک دیپلم دارم یا بزنم دیپلم بدون مدرک؟
مرگ من روزی فرا خواهد رسيد، در بهاری روشن از امواج نور ...

فروغ فرخزاد
تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 18:46)Afies نوشته:  دوستان من الان دارم پیش دانشگاهی میخونم. دیپلم سومم رو دارم (دیپلم 11 سال). انشالله اگه قبول شدم تا اون موقع هم که مدرک پیشمو گرفتم. (دیپلم 12 سال). الان من توی فرم بزنم مدرک دیپلم دارم یا بزنم دیپلم بدون مدرک؟

اگه مطمءنید امسال پیشتون رو میگیرید بزنید high school degree
ولی خودشون گفتن او مدرکی که الان دارید
اگه بزنید no degree خیالتونم راحت تره بعد انشRolleyesالله بعد از قبولی برای مصاحبه با مدرک دیپلم 12ساله میرید
تشکر کنندگان: Afies
(2013-10-11 ساعت 18:46)Afies نوشته:  دوستان من الان دارم پیش دانشگاهی میخونم. دیپلم سومم رو دارم (دیپلم 11 سال). انشالله اگه قبول شدم تا اون موقع هم که مدرک پیشمو گرفتم. (دیپلم 12 سال). الان من توی فرم بزنم مدرک دیپلم دارم یا بزنم دیپلم بدون مدرک؟

دیپلم کشور آ مریکا 12 ساله است ... شما high school degree رو بنویسین... و میتونید انشالا بعد از قبولی بگین که دیپلم ایران 11 سالست و پیشتونم که گرفتین... کلا رو این مسائل گیر نیستن.
پاینده باشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: fairy ، Afies

شما بزن high school no degree

بعدا که مدرک رو گرفتی و به امید خدا بنامت درآمد دیپلو12ساله رو براشون میفرستی
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان:
Wink 
(2013-10-06 ساعت 13:41)King Eagle نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:27)aminking2005 نوشته:  سلام
دوستان من دو ماه هست که مقطع کارشناسی را تموم کردم سربازی هم نرفتم و می خوام ارشد پیام نور ثبت نام کنم اگه بنده برنده بشم در حالی که دانشجو ارشد باشم ایا می تونم مهاجرت کنم یا باید حتما خدمت سربازی را رفته باشم ؟

باید مهاجرت کنی اونا میگن حد اقل 6 ماه توی خاک آ.م.ر.ی.ک.ا باید زندگی کنی و شما هم که تا 21ماه از کشور نمیتونی بری بیرون و تنها راحت اینه که هر طور شده معافیت بگیری
البته من فک کنم یه راه دیگه ای هم باشه دوست عزیز چون من هم تقریبا شرایط تو را دارم با این تفاوت که من هنوز دانشجوی کارشناسیم ولی سربازی نرفتم.کاری که به ذهن من خورد اینه که اگه برنده شدی چون سربازی به بهانه سفر زیارتی بری عراق و از اونطرف بری usa و دیگه بر نگردی کاری که خودم قصد انجامشو دارم ایشالا اگه برنده بشم البته
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 00:44)Emerald king نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 13:41)King Eagle نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:27)aminking2005 نوشته:  سلام
دوستان من دو ماه هست که مقطع کارشناسی را تموم کردم سربازی هم نرفتم و می خوام ارشد پیام نور ثبت نام کنم اگه بنده برنده بشم در حالی که دانشجو ارشد باشم ایا می تونم مهاجرت کنم یا باید حتما خدمت سربازی را رفته باشم ؟

باید مهاجرت کنی اونا میگن حد اقل 6 ماه توی خاک آ.م.ر.ی.ک.ا باید زندگی کنی و شما هم که تا 21ماه از کشور نمیتونی بری بیرون و تنها راحت اینه که هر طور شده معافیت بگیری
البته من فک کنم یه راه دیگه ای هم باشه دوست عزیز چون من هم تقریبا شرایط تو را دارم با این تفاوت که من هنوز دانشجوی کارشناسیم ولی سربازی نرفتم.کاری که به ذهن من خورد اینه که اگه برنده شدی چون سربازی به بهانه سفر زیارتی بری عراق و از اونطرف بری usa و دیگه بر نگردی کاری که خودم قصد انجامشو دارم ایشالا اگه برنده بشم البته

بله دقیقا از این تاپیک کمک بگیرید.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: King Eagle
دوستان من مدرک دیپلمم هنرستان کارو دانش هست و رشته کامپیوتر. دیروز رفتم برای پش دانشگاهی ثبت نام کردم گفتن پیش "علوم انسانی" باید ثبت نام کنی منم مجبوری رفتم.

حالا این مشکل ساز نمیشه؟ مرسی
اکثر مردم ترجیح می‌دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 10:25)kolange_edalat نوشته:  دوستان من مدرک دیپلمم هنرستان کارو دانش هست و رشته کامپیوتر. دیروز رفتم برای پش دانشگاهی ثبت نام کردم گفتن پیش "علوم انسانی" باید ثبت نام کنی منم مجبوری رفتم.

حالا این مشکل ساز نمیشه؟ مرسی

دوست عزیز فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون خیلی ها هستن که مدرک دیپلمشون ریاضیه اما پیش تجربی میخونن و کنکور تجربی هم میدن پس شما خیالت راحت باشه مهم اینه که شما داری مدرک 12 ساله رو میگیری

تشکر کنندگان: fairy
(2013-10-11 ساعت 10:00)amir_ebrahimi99 نوشته:  آقا از آخرم به یه جواب خوب نرسیدیم،مدرک کاردانی رو چی بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
شما با توجه به مدركتون گزينه some university coerces رو انتخاب كنيد .
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: kolange_edalat ، H Pier ، Danoosh
سلام
دوستانی که در مورد مدرک سوال میپرسن.... لطفا توجه داشته باشید سوالات فرم ثبت نام مربوط به زمان حال هستش
یعنی شما همین الان چه مدرکی دارید.... کاری به آینده نداشته باشید
اگر آینده رو در نظر میگیرید, پس تو فرم در قسمت محل زندگی رو هم ایالات متحده بزنید

تحت هیچ شرایطی دروغ نگید....صداقت به نفع شماست

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: King Eagle ، مسافر تنها

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان