کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
من خودم مدرک کاردانی دارم البته دیپلم 12 ساله هم دارم

دانشجوی کارشناسی هم هستم

زدم University degree

چون کارشناسی نیست اما یک مدرک دانشگاهی هست
تشکر کنندگان: battosai
(2013-10-13 ساعت 12:27)mona_usa نوشته:  من خودم مدرک کاردانی دارم البته دیپلم 12 ساله هم دارم

دانشجوی کارشناسی هم هستم

زدم University degree

شما باید میزدی courses اما ایرادی نداره بعد از قبولی به امید خدا با مکاتبه با kcc درستش میکنین موردی نداره Smile
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: fairy ، Danoosh
اما به نظرم من درست زدم Big Grin
تشکر کنندگان: King Eagle
(2013-10-13 ساعت 16:20)mona_usa نوشته:  اما به نظرم من درست زدم Big Grin

دوست عزیز شما الان دانشجو هستید
Some university courses درست بودBig Grin
we fight for a better life
تشکر کنندگان: H Pier ، King Eagle ، roeentan ، satin
دانشجو هستم اما تا اونموقع مدرکمو نمیگیرم

پس بهتره با مدرکی که الانم دارم برم Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 19:07)mona_usa نوشته:  دانشجو هستم اما تا اونموقع مدرکمو نمیگیرم

پس بهتره با مدرکی که الانم دارم برم Big Grin

دقیقا Smile
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: mona_ir ، Danoosh
(2013-10-13 ساعت 13:38)King Eagle نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 12:27)mona_usa نوشته:  من خودم مدرک کاردانی دارم البته دیپلم 12 ساله هم دارم

دانشجوی کارشناسی هم هستم

زدم University degree

شما باید میزدی courses اما ایرادی نداره بعد از قبولی به امید خدا با مکاتبه با kcc درستش میکنین موردی نداره Smile

هیچ ایرادی نداره. چون شما مدرک کاردانی دارین . حتما اجباری در کار نیست که کسی که یه مدرک تحصیلی داره و دوباره داره ادامه میده بگه در حال تحصیلم.لزومی نداره .این دیگه مثل امتیاز ه که اگی کسی برنده شد تو مصاحبه شانسش بیشتره. امگار یکی بخواد با دیپلم بره us یکی با دکترا.
در ضمن خیلی سخت گرفتین شماها .
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 16:45)fairy نوشته:  

دوستمون درست میگه ولی ایرادی نداره. شما اگه برنده شدید میتونی همون کاردانی تو بهشون ارائه بدی.
فرض و بر این میگیریم که شما در حال تحصیل نیستی.
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 12:43)Hesam s نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 16:45)fairy نوشته:  

دوستمون درست میگه ولی ایرادی نداره. شما اگه برنده شدید میتونی همون کاردانی تو بهشون ارائه بدی.
فرض و بر این میگیریم که شما در حال تحصیل نیستی.

سلام

اول اینکه هیچ مشکلی پیش نمیاد...بع از قبولی میتونه موقع ارسال فرم درستش رو بفرسته یا موقع تحویل مدارک به سفارت بگه که یک مورد تصحیح داره همین....

اما موقعی که برای مصاحبه میره باید راستش رو بگه....
باور کنید راستگویی هیچ ضرری نداره.... در زمان مصاحبه اگر مدرک لیسانس داشته باشیم یا در حال تحصیل باشیم ولی به دروغ بگیم کاردانی داریم, ممکنه آفیسر متوجه بشه و....

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: aghaghia ، King Eagle
بنده دیپلم هنرستان 11 ساله دارم همچنین فوق دیپلم الکترونیک و الآن هم دانشجوی مقطع لیسانس کنترل هستم.
ببینید لیسانس به انگلیسی میشه bachelor نه university degree. واژه university degree به معنی مدرک دانشگاهی هست و فوق دیپلم هم یک مدرک دانشگاهی بنابراین نتیجه میگیریم اینا اگر منظورشون صرفاً لیسانس بود تو سایت گزینه bachelor رو به جای university degree قرار میدادن.
تو همین سایت مهاجرسرا یک بار در یک تاپیکی خوندم که شخصی که هنرستانی بوده و بعد فوق دیپلم گرفته بود نوشته بود که در زمان ثبت نام گزینه university degree رو انتخاب کرده و اسمش هم در اومده بود و الآن هم در امریکا بود و نوشته بود که تو سفارت برای مدرکش هیچ مشکلی پیش نیومده و اصلاً بهش گیر ندادن. اونچه مسلم هست اینه که من و شمای فوق دیپلم اولین فوق دیپلمه‌هایی نیستیم که تو سفارت افیسر میبینه و مطمئناً آخریش هم نیستیم و تا الآن هم هیچ فوق دیپلمی رد نشده به خاطر مدرکش!
به نظر بنده فرقی نمیکنه که بزنید university degree یا بزنید some of university courses چون هر دو تاش برای فوق دیپلمه ها قابل توجیه هست. من خودم چون دانشجوی لیسانس بودم گزینه some of رو انتخاب کردم چون هم برای دانشجوییم توجیه پذیر بود و هم فوق دیپلمم.در نهایت شما هر کدوم رو انتخاب کردید چون ممکنه روز مصاحبه فارغ از اینکه آخرین مدرکتون چی هست، مدرک پیش دانشگاهیتون رو هم ازتون بخوان 2 تا مدرک رو قبل از مصاحبه آماده کنید:
1- ریز نمرات کاردانیتون که توش نشون میده شما دروس پیش رو گذروندید.
2- به تاپیک راه حل دیپلمه‌های 11 ساله برید که توش نوشته شده مدرک فوق دیپلمتون رو چطوری به مدرک پیش دانشگاهیی تبدیل کنید اینطوری دیگه علاوه بر فوق دیپلم مدرک پیش هم دارید.
ایشالا اسم هممون در بیاد و هممون با هم بریم.
تشکر کنندگان: satin ، King Eagle ، Danoosh ، mona_ir
دروغ چیه ؟!!!!!!!!

من کاردانی دارم خوب !

تا اونموقع هم لیسانسمو نمیگیرم...

اما چون در حال تحصیلم اونجارو اشتباه زدم نوشتم فقط مدرک کاردانی دارم!

اشتباه کردم نه اینکه دروغ بگم!!

تازه کیه برنده شه !!
تشکر کنندگان: Danoosh
(2013-10-15 ساعت 13:56)mona_usa نوشته:  دروغ چیه ؟!!!!!!!!
من کاردانی دارم خوب !
تازه کیه برنده شه !!

مونا خانوم اینقدر سریع آمپر نچسبون Big Grin. زود به خودت نگیر هرچی دوستان میگن.Sad

این دوستمون منظورشون این بود که بهتره واقعیت رو بنویسیم و فقط میخواستن یه راهنمایی صادقانه کرده باشن

در ضمن اگر هم مدرک رو اشتباه بنویسین مشکلی پیش نمیاد بعد از قبولی با یک مکاتبه ساده درستش میکنینSmile

تشکر کنندگان: mona_ir ، Danoosh
(2013-10-15 ساعت 13:56)mona_usa نوشته:  دروغ چیه ؟!!!!!!!!

من کاردانی دارم خوب !

تازه کیه برنده شه !!

(2013-10-15 ساعت 14:04)mona_usa نوشته:  اما دروغ کلمه ای مناسبی نیست اصلا!!!

اشتباه نه دروغ !!!!!!!!!

سلام
بنده حقیر اگه جسارت کردم, عذر میخوام... اما باور کنید منظوری نداشتم

کاربر Hesam s بزرگوار فرمودند که موقع مصاحبه میتونی مدرک کاردانی رو ارائه بدبد (کاربر Hesam s عزیز باور کنید من هیچ منظوری ندارم که اسم شما رو میارم...فقط میخوام توضیح بدم)
خب ایشون کاملا درست فرمودند و میتونید همین کار رو انجام بدید.... اما بهتر هست که بعد از قبولی اشتباه رو تصحیح بفرمایید.
باور کنید من از 2 سال پیش تقریبا هر روز به این سایت سر میزنم و تجربیات دوستانی که قبول شدند و به مصاحبه رفتند رو میخونم... و همه تاکید میکنند که بهنگام مصاحبه به هیچ وجه دروغ و یا پنهان کاری نکنید
بنده فقط خواستم هشدار بدم... وگرنه من در جایگاهی نیستم که بخوام تعیین کنم که چه کسی دروغ میگه یا راست
اگر باعث ناراحتی شما یا فرد دیگری شدم, رسما عذر خواهی میکنم
ببخشید

به امید قبولی همه دوستان در لاتاری
موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: King Eagle ، mona_ir ، satin
سلام دوستان
من ميخواستم براي مادرم پر كنم ولي ايشون ديپلم نداره،اگر قبول شدن بايد براشون سابقه كار ببرم،كه ميخوام برم از يه شركتي براش بگيرم ،فقط دوستان مطمئن هستن كه بيمه نيازي نيست؟!!!
چون اگر در اين زمينه بيمه نداشتن اطمينان نيست ايشون براي درس خوندن اقدام كنندSad
تشکر کنندگان:
(2013-10-16 ساعت 12:37)lili83 نوشته:  سلام دوستان
من ميخواستم براي مادرم پر كنم ولي ايشون ديپلم نداره،اگر قبول شدن بايد براشون سابقه كار ببرم،كه ميخوام برم از يه شركتي براش بگيرم ،فقط دوستان مطمئن هستن كه بيمه نيازي نيست؟!!!
چون اگر در اين زمينه بيمه نداشتن اطمينان نيست ايشون براي درس خوندن اقدام كنندSad

نه عزیز نیازی به بیمه نیست اگرم از طریق تحصیل برن که بهتره گیرش کمتره

تشکر کنندگان: Danoosh ، lili83

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان