موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه این سوال من رو جواب بدید
تو کلبرنس دنبال چی هستند
مثلا سربازی رو از چه جنبه ای در نظر میگیرند
چه کاری از دید اونها حساس ...0 یا C فنی ووو...
اصلا کسی هست بخاطر این دو مورد ریجکت شه؟
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-15 ساعت 17:42)htity نوشته: سلام
میشه این سوال من رو جواب بدید
تو کلبرنس دنبال چی هستند
مثلا سربازی رو از چه جنبه ای در نظر میگیرند
چه کاری از دید اونها حساس ...0 یا C فنی ووو...
اصلا کسی هست بخاطر این دو مورد ریجکت شه؟
دوست عزیز پروسه کلیرنس یه پروسه ای هستش که هیچکس نمیدونه چیه و در اون مدت چیکار میکنن و دنبال چی هستن تمام این مسائل سربازی و کار دولتی و .... همه حدس و گمانهایی هست که دوستان بر اساس آمارها و اطلاعاتی که جمع کردن میزنن زمانی که به کسی کلیرنس میخوره آفیسر برگه رو میده دست طرف و میگه پروندتون باید بیشتر بررسی بشه همین و هیچ چیز دیگه ای نمیگه من دیدم کسایی رو که نه سربازی رفتن نه کار دولتی داشتن نه تو پروندشون چیز خاصی بوده ولی کلیرنس خوردن ولی بودن کسایی که کار دولتی داشتن و سربازی رفتن ولی ویزای یکضرب گرفتن پس تمام اینها فقط در حد حدس و گمانه فکر خودتونو زیاد درگیرش نکنید مطمئن باشید همتون ویزا میگیرید خیالتون راحت باشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-15 ساعت 18:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-15 ساعت 18:13 توسط hamedmas.)
يه سئوال
اگه سابقه کار را در فرم ها وارد کنيم آيا ارائه سابقه بيمه در روز مصاحبه نيازه ؟؟ اگه نداشته باشم چي
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
راستی یه چیزی، من کیس نامبر رو فقط اون قسمتی که خواسته بود(سوال ۲ اون فرمه که فقط برای برنده لاتاری پر میشه، نه برای همراهاش).
باید روی همه ی برگه های فرم ها کیس نامبر رو می نوشتم؟
حالا که ننوشتم چکار کنم؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-15 ساعت 13:27)shazad نوشته: سلام به همه بچه های گل
نمی تونم تا وقت مصاحبه صبر کنم ببینم کی کلیر می شم به خاطره همین از کسایی که تجربه و اطلاعات کافی دارن خواهش می کنم نظرشون رو تو این مورد بگن؟
ما چقدر طول می کشه کلیر بشیم؟
(خدایا کمکمون کن این اتفاق بیافته، قربونت بشم من)
من:
فوق لیسانس رشته مدیریت، معاف از خدمت (پزشکی)، الان هیئت علمی دانشگاه آزاد، قبلا موسس و مدیر یک شرکت بودم (خدمات مشاوره کسب و کار)
همسرم:
لیسانس مهندسی صنایع غذایی، بدون سابقه کار
توان مالی: معمولی شاید بتونیم برای یکی دو سال بخوریم و بخوابیم
دوست من، زمان كلير شدن بستگي بهوخيلي چيزا داره از جمله بستگي به اون زمان داره كه كدوم سفارت شلوغ باشه و كدوم سفارت خلوت ولي من احتمال هم ميدم كه يضرب بگيريد، ولي گذشته از اينها كه اصلاً و ابداً مهم نيست من خواهش ميكنم نسبت به تكميل زبان اقدام كنيد و همچنين اخذ مدارك بين المللي مربوط به رشتتون تا اونور آب راحت باشيد. اميدوارم توجه كنيد و نگراني بيهوده نداشته باشيد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مجددا" سوال مي كنم مدارك من 29 may بدستشان رسيده اما تاكنون email دريافت نكرده ام ؟