موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 15:13)عشق رفتن نوشته: یه سوال بی ربط
راسته شروع نام نویسی لاتاری 2015 تا دو ماه دیگه آغاز میشه ؟؟
باید اینطور باشه مثل هر سال تا این لحظه که لغوش نکردن البته دو ماه دیگه نه اواسط مهر
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 16:53)love_everlife نوشته: (2013-07-05 ساعت 16:23)رنگو نوشته: (2013-07-03 ساعت 19:50)love_everlife نوشته: (2013-07-03 ساعت 18:44)siavash64 نوشته: امسال لاتاری برگزار می شود؟ با تشکر از شما.
امسال لاتاری برگزار میشود. اما احتمال داره شرایطش برای افراد خواص باشه که این شرایط هنوز ملوم نیست و معلوم هم نیست که اجرا میشه یا نه ... ولی در هر صورت برگزار میشه.
حداقل تا وقتی که ا و ب ا م ا هست لاتاری هم هست
سلام.میشه بیشتر توضیح بدین منظور از شرایط و افراد خواص چیه؟
گفتم که هنوز معلوم نیست اصلا برنامشون چیه. شاید اون افراد خاص بی سواد باشند یا دکتر و مهندس
دوست خوبم تا این لحظه هیچ تغییری در قوانین لاتاری ایجاد و اعلام نشده شما و هر متقاضی جدیدی مبنی رو مثل سالهای قبل قرار بده تا اون زمان ممکنه آپدیت بشه و شرایط جدید اعلام بشه که تا این لحظه اخباری دیده نمیشه فقط طرح حذفش مطرح شد که ملغی شد پس با امید حرکت کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از مدیریت محترم سایت و دوستان عزیز.
من مدرس دانشگاه آزاد هستم. آیا کسی از دوستان با موردی مشابه برخورد داشته که این گونه مشاغل در مصاحبه و روند پذیرش موجب اشکال شوند؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 20:36)nasam نوشته: (2013-07-05 ساعت 20:27)farmiz نوشته: (2013-07-05 ساعت 20:24)nasam نوشته: با سلام و تشکر از مدیریت محترم سایت و دوستان عزیز.
من مدرس دانشگاه آزاد هستم. آیا کسی از دوستان با موردی مشابه برخورد داشته که این گونه مشاغل در مصاحبه و روند پذیرش موجب اشکال شوند؟
سلام به شما در چه رشته اي مدرس هستيد
درود بر شما، مسئله اصلی عنوان شغل است نه رشته مورد تدریس. اگر راهنمایی بفرمایید، ممنون میشوم.
دوست عزیز شغل شما به هیچ عنوان باعث ریجکت شما نمیشه فقط کلیرنس میخورید همین و پروسه ویزاتون زمانبرتر میشه و اصلا جای نگرانی نیست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
من در یک جایی خوندم که بعد از اینکه ایمیل زدین به کیسیسی و بعد جواب اومد از اونها، اگر مدارکتون آماده است بهشون ایمیل بزنید که آمادهاید تا زمان مصاحبه به شما بدن. آیا این درسته؟ من و همسرم یککم میترسیم ایمیل بزنیم و تاثیر منفی داشته باشه روی آفیسر.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیتها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره
سفرنامه اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ایا کسی وکیل مهاجرتی خوب خصوصا مهاجرت به امریکا در شهر اصفهان می شناسه که معرفی کنه؟
ممنون میشم
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال