موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 14:59)m.sabet نوشته: (2013-07-06 ساعت 14:44)imanbaraty نوشته: میبخشید دوستان بعد از دریافت ایمیل تاییدیه چه باید کرد؟ چه طور متوجه میشیم که کیس کارنت شده ؟ آیا ایمیل دیگیری از kcc میاد یا اینکه باید در سایت جستجو کنیم؟ لطفا" آدرس سایتی که برای جستجو لازمه رو قید کنید، ممنون
از 15 آگوست به بعد کارنت شدن کیس نامبرها رو میتونید در آدرس http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html مشاهده کنید.
خیلی ممنون از پاسختون به امید موفقیت همه
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه خوش قلبهای دنیا : لطفا" به این دو سوال بنده جواب دهید . آیا کسی زمان جنگ در سن 13.5سالگی و دوران بچگی بصورت داوطلبانه جبهه رفته باشه برای دفاع از کشورش وجانباز شده باشه مشکل ویزا پیدا میکنه ؟ لطفا" دوستان خوبم با این مورد برخورد داشتن جواب صحیح بدن .ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
من پیش دانشگاهی دارم و الان دانشو هستم و توی فرم زدم college , no degree باید از دانشگاه تاییدیه تحصیلی بگیرم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 15:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 15:58 توسط محبت.)
(2013-07-06 ساعت 15:17)Mehrdad48 نوشته: درود بر همه خوش قلبهای دنیا : لطفا" به این دو سوال بنده جواب دهید . آیا کسی زمان جنگ در سن 13.5سالگی و دوران بچگی بصورت داوطلبانه جبهه رفته باشه برای دفاع از کشورش وجانباز شده باشه مشکل ویزا پیدا میکنه ؟ لطفا" دوستان خوبم با این مورد برخورد داشتن جواب صحیح بدن .ممنون میشم.
سلام و درود اول اینکه بستگی داره به نوع جانبازی و نوع تخصص شما و میزان تامین مالیتون بله دوست خودم جانباز بود اما تمکن مالی خوبی داشت و توان حرکتی هم بطور مناسب داشت و الان سه ساله تو آمریکا به خوبی زندگی میکنن فقط یه چک مثل خیلی از دوستان خوردبطور کلی بگم همه باید اثبات کنن که سربار دولت نشن یا توان کسب درآمد رو داشته باشن اما از همه این حرفا بگذریم دمت گرم که با اون سن و سال تو هیاهوی جنگ بودی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
من پیش دانشگاهی دارم و الان دانشجو هستم و توی فرم زدم college , no degree باید از دانشگاه تاییدیه تحصیلی بگیرم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 16:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 16:25 توسط ssara.)
(2013-07-06 ساعت 13:49)sejz نوشته: (2013-07-06 ساعت 12:50)nasim نوشته: (2013-07-06 ساعت 01:16)ostokhan نوشته: (2013-07-06 ساعت 01:00)ssara نوشته: (2013-07-06 ساعت 00:46)زهرا وحدتی پور نوشته: دوست عزیز اگز برای فرایند لاتاری وکیل لازم دارید میتونم بهتون اطمینان بدم هیچ وکیلی اطلاعاتی به این حجم و با این شدت اپدیت در اختیار نداره و نمیدونه !!! سایت مهاجرسرا برای فرایند معمولی لاتاری بهترین گزینه است.
اره من هم خوب میفهمم چی میگید شما !! نگران نباشید. اگر منظقی فکر کنید بعد از حدود 1 ماه میتونید با قاطعیت بگید که میرید یا نه !! اصلا نگران نباشید.
ممنون ولی حدود 2 ماهی هست که پاسخ سوال زیر را نگرفتم....برای همین دنبال وکیل مهاجرتی هستم
مسئله ای در کیس من وجود داره که هنوز پاسخ مشخصی براش پیدا نکردم.
همسر من تیر همین امسال سرباز شد. یعنی 1 ماه پس از اطلاع از قبولی در لاتاری....
ایشون به دلیل اینکه سرباز هست ظاهرا راهی برای خروج و اومدن به انکارا برای مصاحبه نداره....حدود بهمن ماه
اگر ایشون با من نیاد سفارت به من به تنهایی ویزا می دن؟
و ایشون بعد از اتمام خدمت می تونه به سرعت پروسه کاریش را انجام بده و پیش من بیاد یا اینکه روندی مثل ویزاهای فامیلی که طولانی تر هست را باید طی کنه؟
در ضمن برنده اصلی من هستم نه همسرم
دوستان معمولا راه حل هایی در خصوص پیچوندن سربازی می دن.... ولی خب ما می خایم ایشون سربازی را حتما بره تا بعد برای رفت و امد به ایران مشکلی نداشته باشه
می خام بدونم بعد از اینکه سربازیش تموم شد اصلا امکان اومدن به آمریکا براش هست؟ یا اینکه چون زمان بررسی پرونده های 2014 تموم شده ذیگه نمی شه؟!!!!
اگه جواب سوالم بدید ممنونتون میشم
متاسفانه همسر شما حتما باید برای مصاحبه با شما به سفارت بیاد وگرنه ممکنه به شما هم ویزا ندن. بنابراین حضور ایشون الزامیست ولی خوب میگید سربازن و راه خروج برای مصاحبه نداره. برای سوال دوم هم بگم وقتی نتونه ویزا بگیره که دیگه امکان آمریکا اومدن رو نداره. همسرشما یا باید قید آمریکا رو بزنه یا سربازی. انتخاب با شماست
برنده اصلی ایشون هستن نه همسرشون . چرا اگه همسرشون باهاشون نره به ایشون ویزا نمی دن ؟کیس اصلی خودشون هستن . به نظر من بهترین کار اینه که یه ایمیل به کا سی سی بزنین و بهشون همین موضوع و بگین . نگران نباش دوست عزیز چون برنده اصلی شما هستین راه وجود داره
بچه های چند ماهه هم الزامی بوده بردنشون به مصاحبه.. علی ایحال اگرم بتونین با کی سی سی مکاتبه کنین راجع به این مشکل و مجوز مصاحبه رفتن خودتون رو بگیرین.. بعد از اینکه ویزا گرفتین و رفتین و گرین کارتتون اومد تازه باید از طریق ویزای ازدواجی اقدام کنین که اون هم چند سال طول میکشه با شرایط خاص خودش از جمله اینکه دیگه باید اونور اسپانسر داشته باشین و ضمنا باید اون هر 6 ماه یکبار در آمریکا بودنتون رو هم مد نظر داشته باشین.. فکر وکیل رو هم کنار بگذارین و با خود کی سی سی موضوع رو مطرح کنین تا بهتون شرایط رو بگن.. هیچ کدوم از ماها هم راضی نبودیم که سربازی رو بپیچونیم! و بدمون هم نمیومد هم ویزا بگیرم و هم به ایران رفت و امد داشته باشیم ولی هرکسی با توجه به اولویتاش مجبور به انتخابه دوست عزیز!
درسته مرسی از نظراتتون
به هر حال همونجور که تو فرم های ارسالی به کی سی سی دیدیم، خودشون ازمون پرسیدن که افراد در کیس با شما وارد خاک امریکا میشن یا بعدا....
پس حتما همچین مساله ای می تونه براشون تعریف شده باشه
خودم هم احتمال نمی دم کلا کیسو رد کنن، ممکنه واقعا کسی در بیمارستانی جایی بستری باشه و نتونه برای مصاحبه بره....!!!
در ضمن توی تاپیک های مربوط به ویزای ازدواج و نامزدی خوندم که پروسه ای تقریبا 1 ساله داره نه بیشتر و چند سال!!!
شما این چند سال را بر چه اساسی می گید؟ دوستان نوشتن از فرستادن مدارک به ان وی سی تا اپروو شدن و قرار مصاحبه تقریبا 1 سال....
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX