موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدارکم هفته پیش به کی سی سی رسیده ولی هنوز هیچ ایمیلی نگرفتم برای تایید رسید مدارک.
آیا معمولا با ایمیل رسید مدارک را تایید میکنند؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 01:49)سعید3862 نوشته: سلام دوستان
من مدارکم هفته پیش به کی سی سی رسیده ولی هنوز هیچ ایمیلی نگرفتم برای تایید رسید مدارک.
سلام خوش اومدی
اونا به کسی ایمیل تایید نمیدن شما باید ایمیل بزنی ودرخواست تاییدیه دریافت مدارکتونو بکنید که البته با توجه به شلوغی کارشون چند هفته بعد جوابتونو میدن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 01:49)سعید3862 نوشته: سلام دوستان
دوست عزیز من با ایمیل فرستادم توی ایمیل هم خواهش کردم که بهم ریپلای بدن که ایا مدارک رسیده و اگه نقصی داره بهم بگن . بعد از یه هفته جواب دادن و همون مسائل مربوط به چک کردن سایت از نیمه آگست رو مطرح کردن ..
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
متاسفانه ما مدارکمان را با پست تی ان تی ارسال کرده ایم ولی متسفانه هنوز تاییدیه ای برایمان نیامده است از دوستانی که برایشان تائیدیه آمده خواهش میکنم راهنمایی کنند.
متشکرم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 13:17)EKAM نوشته: (2013-07-06 ساعت 11:28)qeshmi نوشته: با سلام
متاسفانه ما مدارکمان را با پست تی ان تی ارسال کرده ایم ولی متسفانه هنوز تاییدیه ای برایمان نیامده است از دوستانی که برایشان تائیدیه آمده خواهش میکنم راهنمایی کنند.
متشکرم
كسايي كه با پست مدارك فرستادن براشون تاييديه نمياد مگر خودتون پيگير باشين از kccبا تلفن و يا ايميل. من با DHL فرستاده بودم هم از طريق سايت و هم تلفني تاييد گرفتم.
خیلی جالبه زنگ هم می زنی می گن هنوز در سیستم وارد نشده ... واقعا فکر منو اشغال کرده ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 13:09)aghaghia نوشته: (2013-07-06 ساعت 11:28)qeshmi نوشته: با سلام
متشکرم
دوست عزیز کسانی که با پست فرم هاشون رو فرستادن ایمیل تاییدیه نمی گیرن مگر این که خودشون ایمیل بزنن و درخواست تایید رسیدن فرم هاشون رو بکنن، اگر ایمیل نفرستادین، بفرستین بعد از یکی 2 هفته جوابتون رو میدن...
میبخشید دوستان بعد از دریافت ایمیل تاییدیه چه باید کرد؟ چه طور متوجه میشیم که کیس کارنت شده ؟ آیا ایمیل دیگیری از kcc میاد یا اینکه باید در سایت جستجو کنیم؟ لطفا" آدرس سایتی که برای جستجو لازمه رو قید کنید، ممنون
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم