موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نمیدونستم کجا سوالمو بپرسم. اعلام قبولی لاتاری دو بار امسال انجام میشه یا نه؟ برای 2014 میگم.یعنی اکتبر خبری هست یا نه؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
اين مطلب مربوط به آقاي ghorbat يكي از برندگان سال 2012.يه توضيحي درباره مصاحبه داده بودن جالب بود
این حقیقت برای همه بیشتر محرض میشه که همه چیز سوای از این که کیس ها با هم فرق داره و شرایط افراد در تصمیم گیری موثر هست ، دست افیسر هست و به روز مصاحبه بستگی داره .. من الان دیگه با خیال راحت این مطلبو با دوستان به اشتراک میذارم . . . من بطور اتفاقی با یه اقای از ایالت کالیفرنیا آشنا شدم که در زمان کارمندیش در سفارت کار میکرده و در حال حاضر باز نشسته شده . . . من قضیه خودمو ( جریان ویزا گرفتن در سفارت با اون شرایط ) براش تعریف کردم و گفتم بنظر من آفیسر تصمیم میگیره برای دادن ویزا ...!!! بعد اون فرد که اسمش روبرتو بود گفت مگه شما اینو نمیدونستین ؟؟؟Tongue بعد یه توضیح مختصر داد که تمام کیس های صدور ویزا قبل از تاریخ مصاحبه سیستمی میشن و فایل شما تکمیل میشه ، در روز مصاحبه آفیسر باید تصمیم بگیره که به شما ویزا بدن یا ندن . . . !!! و جالبه که من براش از استرسم گفته بودم !!! بعد به من گفت که استرس برای چی داشتین ؟؟؟ شما که لاتاری برنده شدین و ویزاتونو هم میگیرین دیگه مشکلی ندارین . و گفت اصلاً کیس لاتاری هر کی برنده بشه ویزا میگیره مگر به چند دلیل یکی که قوانین را رعایت نکنه ( راستش دیگه روم نشد بپرسم کدام قوانین را !!! ) دوم اینه که آفیسر پی به اطلاعات نادرست یا اشتباه ببره و یا اسم شخص در بلک لیست باشه و سوم اینه که برنامه لاتاری بسته بشه ...!!! بعد من بهش گفتم چرا بعضی ها که مشکل دارن مثلاً در زمان ثبت نام اشتباه کردن ولی براش تاریخ مصاخبه میدن و حتی این همه هزینه میکنه جالبه پول ویزا را هم ازش میگیرن !!! بعد ریجکتش میکنن . . . برام توضیح داد که سفارت این حق را برای فرد قائل میشه که بیاد و توضیح بده و اگر آفیسر را بتونه متقاعد کنه ، ویزاشو میگیره !!! بعد به من گفت که خیلی امکان این حالت ها ضعیفه !!! بعد من هم زود زدم تو پرش و گفتم که من 2 تا کیس در این دوره از لاتاری حداقل از ایران میدونم که ریجکت شدن . . . وقتی براش توضیخ دادم ، به من گفت این ها کیس هایی هستند که برای سفارت خیلی مهمه و متقاعد کردن آفیسر کار راحتی نیست ... برای اون دوستمون که اسم یکی از بچه هاشونو ننوشته بودن توضیح داد که خیلی ها هستند که بعد از قبول شدن فرزندی را به اعضای کیس خودشون اضافه میکنن و از خانوداه اون فرزند پول میگیرن . . . و در رابطه با اون دوستمون که اشتباهی سهمیه استرالیا خورده بود گفت که در این خالت هم خیلی سخت میشه آفیسر را متقاعد کرد و این کار سوء استفاده از سهمیه کشور دیگه ای هست و حق یکنفر را در آن کشور ضایع کرده . . . کلاً این چیزایی بود که به من گفت و من اون موقع به اشتراک نذاشتم ، گفتم الان تا من اینو بگم خیلی شاید بخوان بحث بکنن که من نتونم جواب بدم ولی الان که دیدم خدارو شکر بچه ها هم به این نتیجه رسیدن با خودم گفتم بهتره که بگم . . .Cool
تمام صحبت های بالا را به نقل از یه انسان آمریکایی حدود 65 سال گفتم که مدعی بود کارمند بازنشته هست و قبلاً در سفارت کار میکرده . . .!!! و هیچ مدرک دیگه ای هم برای صحت گفته هایش ندارم .
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من هم يكي از برندگان لاتاري 2014 هستم
ميخواستم بدون در صورت قبولي در مصاحبه تا چند ماه پس از مصاحبه بايد خودم را در امريكا
معرفي كنم؟
با سپاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنده عراقی هستم ولی متولد ایران. زمان نام نویسی خوب قاعدتا کشور محل تولد رو ایران انتخاب کردم و کشور واجد شرایط رو هم ایران انتخاب کردم ولی من شناسنامه ایرانی ندارم حالا ترسم از اینه که زمان مصاحبه به من بگن که شما از سهمیه کشور دیگری استفاده کردند و ریجکت بشم
به نظر شما ریجکت می شم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 23:41)farzadsmile نوشته: [align=right][align=justify][align=center][align=left][align=right][align=right][align=right]
با سلام
بنده عراقی هستم ولی متولد ایران. زمان نام نویسی خوب قاعدتا کشور محل تولد رو ایران انتخاب کردم و کشور واجد شرایط رو هم ایران انتخاب کردم ولی من شناسنامه ایرانی ندارم حالا ترسم از اینه که زمان مصاحبه به من بگن که شما از سهمیه کشور دیگری استفاده کردند و ریجکت بشم
به نظر شما ریجکت می شم؟
دوست عزیز شما کارت اقامت و گواهی تولد ایران رو اگر داری که باید داشته باشی مشکلی با آفیسرنخواهی داشت و دلایلت کاملا قابل قبوله اونا میدونن ایران قوانین اقامتیش بر اساس خون هستش نه خاک ضمن اینکه مد ارک تحصیلیت کاملا ایرانیه پس دلیلی واسه نگرانی نیست به فکر مراحل بعدی باش -واکسناسیون - تمکن مالی و...
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان نمیدونم سوالی که میپرسم نشانه نگرانی و فشار و استرسه یا واقعیت میتونه داشته باشه ... به نظرتون آدرس ایمیل ما ، فیس بوک ، پیام هایی که رد و بدل میکنیم ، گفتگوهایی که تو فضای مجازی با آی دی هامون داریم ... توسط دولت امریکا شنود میشه ؟
تا حالا موردی بوده که دروغ کسی از این طریق شناسایی بشه ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck