موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمام دوستان
من امروز با kcc تماس گرفتم در خصوص اینکه تایدیه بگیرم واسه مدارکم که 7 جون به دستشون رسیده،بعدش خانومی که خیلی هم خوش صحبت بود گفت از امروز شروع می کنیم بخ چک کردن مدارکی که هفته اول جون به دستمون رسیده،خواستم به دوستانی که هنوز تاییه مدارکشون مثل من نگرفتن یگم که نگران نباش چون سرشون خیلی شلوغه واسه همین زمان مییره
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خدا قوت
دو تا سوال
1. من کارت معافیت پزشکی دارم و از خدمت سربازی معاف شدم
میدونید تو فرم230_بخش34 که در مورد سربازی هست چی باید بنویسم؟
و باید چطور عمل کنم؟
2. تو فرم 230 بخش 33 نوشته زبانی که میخوانید و صحبت میکنید
میخوام بنویسم فارسی چه جوری باید بنویسم؟
farsi یا persian یا .....
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اعتبار گذر نامه ام تموم شده بود تعویضش کردم و الان برام پست شده ولی تو اسمم یه حرف رو اشتباه نوشتن مثلا ( mojgan رو majgan ) نوشتن..حالا به نظرتون مشکلی پیش میاد در آینده و باید برم دوباره عوض اش کنم؟.ممنون
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من حدود دو ماه پیش کارت پایان خدمتمو دادم پ + 10 واسه تعویض (کارت هوشمند ازین جدیدا) , متاسفانه هنوز آماده نشده!
پیگیری که کردم گفتن اصولا باید 2 ماهه آماده می شد ولی مواردی بوده که مثلا 6 ماه طول کشیده حتی هم بیشتر!! (مملکته که داریم!!)
با توجه به اینکه کیس نامبرم پایینه (حدود 1000) چه طوری می تونم این پروسرو سریعترش کنم که کارتمو بگیرم!؟ اگه احیانا کارتم آماده نشد چه اتفاقی می افته؟! می تونم اون برگه که پ+10 داده که کارتم دست اونا هستو ترجمه کنم ؟
ممنون از همه...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان لزومی نداره مدارکتون رو حتما قبل مصاحبه بدید برا تعویض خصوصا کسانی که کیس نامبر پایینی دارن برید مصاحبه و برگردید و بدون استرس انجام بدید مدارک قبلی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-20 ساعت 12:17)m_yek نوشته: (2013-07-20 ساعت 11:55)مهدی 2014 نوشته: با سلام
من حدود دو ماه پیش کارت پایان خدمتمو دادم پ + 10 واسه تعویض (کارت هوشمند ازین جدیدا) , متاسفانه هنوز آماده نشده!
پیگیری که کردم گفتن اصولا باید 2 ماهه آماده می شد ولی مواردی بوده که مثلا 6 ماه طول کشیده حتی هم بیشتر!! (مملکته که داریم!!)
با توجه به اینکه کیس نامبرم پایینه (حدود 1000) چه طوری می تونم این پروسرو سریعترش کنم که کارتمو بگیرم!؟ اگه احیانا کارتم آماده نشد چه اتفاقی می افته؟! می تونم اون برگه که پ+10 داده که کارتم دست اونا هستو ترجمه کنم ؟
ممنون از همه...
سلام دوست عزیز من هم کارت هوشمند سربازی را تازه گرفتم اونم 2 ماه طول کشید برای پیگیری یه سری به پست مرکزی شهرتون بزن شاید تو اداره پست باشه نگران نباش
ممنونم دوست عزیزم
راستش رفتم پ+10 , اونم تو سیستم چک کرد گفت که هنوز صادر نشده!! مث اینکه اینا دوباره استعلام می گیرند از جایی که خدمت کردی. سیستم آنلاین درست حسابی ندارند که بدبختااا... سربازیش یه جوری اذیتمون کرد حالام که اینجوری...
در هر صورت ممنون , امیدوارم مشکل همه حل بشه و آزاد شیم واقعا...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟