موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما من در لاتاری 2014 برنده شده ام دکتری رشته مدیریت آموزشی هستم فعلا در دانشگاه تدریس میکنم نگران کار در آمریکا هستم زبانم هم متوسطه خیلی فکر میکنم ........لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-20 ساعت 22:04)salamat نوشته: درود بر شما من در لاتاری 2014 برنده شده ام دکتری رشته مدیریت آموزشی هستم فعلا در دانشگاه تدریس میکنم نگران کار در آمریکا هستم زبانم هم متوسطه خیلی فکر میکنم ........لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
درود دکتر اما متاسفانه خدمت شما باید عرض کنم رشته شما جزء مشاغل و تحصیلاتی نیست که سریع کار پیدا کنید وبلافاصله به درآمد برسید و باید برای مدتی آذوقه دلاری جمع کنید و باید خودتونو آماده کنید برای مشاغلی پایینتر از شان استاد دانشگاهی تا به امید خدا به جایگاه واقعیتون برسید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-20 ساعت 11:55)مهدی 2014 نوشته: با سلام
من حدود دو ماه پیش کارت پایان خدمتمو دادم پ + 10 واسه تعویض (کارت هوشمند ازین جدیدا) , متاسفانه هنوز آماده نشده!
پیگیری که کردم گفتن اصولا باید 2 ماهه آماده می شد ولی مواردی بوده که مثلا 6 ماه طول کشیده حتی هم بیشتر!! (مملکته که داریم!!)
با توجه به اینکه کیس نامبرم پایینه (حدود 1000) چه طوری می تونم این پروسرو سریعترش کنم که کارتمو بگیرم!؟ اگه احیانا کارتم آماده نشد چه اتفاقی می افته؟! می تونم اون برگه که پ+10 داده که کارتم دست اونا هستو ترجمه کنم ؟
ممنون از همه...
سلام
من هم دو ماه پیش کارت پایان خدمتم و دادم ولی چند روز پیش پیگیری کردم دیدم یک ماهه اومده ولی من خونه نبودم
مثل اینکه قانونش یک ماهست و لی نوشته در صورتی که بیش از دوماه شد پیگیری کنید
یه شماره هم روی برگه ای که دادند هست که اگه تماس بگیرید و شماره روشو براشون بخونید راهنمایی های لازم رو میکنند
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-20 ساعت 18:50)sejz نوشته: (2013-07-20 ساعت 18:17)ghafari88 نوشته: (2013-07-20 ساعت 17:26)meisam_civil82 نوشته: سلام به همه دوستان
من در حال حاضر تو یه شرکت خصوصی مهندسی کار می کنم.
یه موقعیت کاری توی وزارت کشور برام به وجود اومده. خواستم بدونم که آیا شغلهای مرتبط با وزارت کشور هم جزو شغلهای حساس به حساب میاد که احتمال رجکت شدن کیس رو داره یا نه؟ واسم خیلی مهم هستش که بدونم.
اگه جواب منو بدین ممنون میشم.
سلام میثم جان
ببینید، بهرحال وزارت کشور جزء مشاغل دولتی به حساب میاد و مشاغل دولتی هم درصد خیلی زیاد سبب کلیر خوردن میشه. اما به نظر من باعث ریجکت شدن نمیشه، مگر اینکه شغلی که شما قرار هست انجام بدید جزء مشاغل حساس حساب بشه.
مثلا یک نفر می تونه توی یه اداره حساسی نامه رسان باشه؛ یه نفر مدیر کل. خوب خیلی با هم متفاوت هستند.
باز دوستان هم نظر بدن خوشحال می شم.
خیر دوست عزیز ریجکت نمیشید..
سلام به دوستان عزیزی که در کمترین زمان جواب میدن.
سمتی که قراره اونجا به من بدن کارشناس سازمان مدیریت بحران کشور هستش.
به نظرتون تو این یک سالی که مونده تا زمان مهاجرت به آ. م.ر.ی.ک.ا می ارزه که شانس خودمو واسه گرفتن ویزا کم کنم. خیلی دو دلم واسه رفتن و نرفتن . خواهشاً راهنمایی کنین.
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که با این فیال لس انجلس مشکل دارن پایینش یه توضیح داده که همینجا کپی میکنم , من انجام دادم درست شد.
توجه: از این پس ، فایل های فشرده با حجمی بیش از ۱۰۰ مگابایت دارای ۵% ریکاوری هستند این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی
من:2014AS00005XXX
1.به دلایلی هنوز فرم هامو نفرستادم ولی تا هفته آینده یعنی تا آخر July آماده میشه به نظر شما دیر شده؟
خیلی استرس دارم..
2. کارت من معافیت پزشکیه اونا با این قضیه مشکلی ندارند؟یا بستگی داره
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من الان در انکارا هستم و فردا صبح مصاحبه دارم
ضمن تشکر از راهنمایی های خوب شما
الان دیدم که تو لیست موارد لازم در مصاحبه نوشته که یک لیست از همه مسافرتهایی که در گزشته داشتید همراه علل سفرتون رو بنویسید وباخودتون بیارید !!!!!!!!!!
من پاسم رو تازه عوض کردم و توی این فقط یه مسافرت به استانبول خست .
چه باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لاتاری در آخر اکتبر 2013 دوباره سلکت داره ؟