موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 01:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 01:41 توسط میما.)
دوستان، خوشبختانه من اخیرا برای آموزش زبان، سری کتابهای Street Talk رو پیدا کردم که همراه با سی دی حاوی فایل های صوتی هست برای مکالمه زبان محاوره ای، خیلی مجموعه جالبی به نظرم اومد. Street Talk 1 ده تا درس داره که هر درس مربوط به محاوره Slang در یک فضای به خصوص هست مثلن مدرسه، خرید، مهمونی و ... هدف کتاب یادگیری زبان محاوره ای هست به نظرم برای هر غیر آمریکایی که قصد مهاجرت به آمریکا رو داره و موضوع زبان دغدغه است این کتاب به شدت پیشنهاد میشه. راستی من کتاب رو از انقلاب خریدم ضمن اینکه این کتاب رو انتشارات برجیس در ایران منتشر کرده.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 01:12)میما نوشته: (2013-07-24 ساعت 23:46)bsh_mech نوشته: (2013-07-24 ساعت 12:09)aghaghia نوشته: (2013-07-24 ساعت 09:54)pooya.n نوشته: (2013-07-24 ساعت 09:52)bsh_mech نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
اگه فرض کنیم امروز به برنده لاتاری (پس از مصاحبه، یا کلیر نخورده یا اگه هم کلیر خورده امروز جواب مثبت بهش دادن) اعلام کنند که همه چی درسته و میتونید بیاید ویزا بگیرید که برید آمریکا
سوال من این است که از زمان اعلام این خبر حداکثر چه مدت مهلت داریم که وارد خاک آمریکا بشویم
بعضی ها میگویند 3 ماه
بعضی ها میگویند 6 ماه
بعضی ها میگویند از زمانی که این خبر پدیرفته شدن اعلام شود این شمارش روزها آغاز میشود
بعضی ها میگویند از زمانی که ویزا درون پاسپورت زده شود این شمارش روزها آغاز میشود
ممنون میشوم که پاسخ کاملی بدهید
تا تاریخ اکسپایر شدن ویزا مشروط بر اینکه مدیکال به پایان نرسیده باشه
برای 2 سفارت ایروان و ابوظبی از وقتی ویزا در پاستون بخوره 6 ماه فرصت دارید برای رفتن اگر مدیکلتون اکسپایر نشده باشه و برای سفارت آنکارا از زمان مدیکاتون 6 ماه وقت دارید که برید اونور یعنی اپر کلیرینس تون 3 ماه ظول کشید فقط 3 ماه دیگه وقت دارید برید اونور.... اگر کلیرینس حدود 6 ماه یا بیشتر طول بکشه باید مدیکال رو تجدید کرد.
معمولا مدت اعتبار مدیکال چند ماهه است ؟
اینطور که اکثر دوستان میگوند اعتبار مدیکال ترکیه 6 ماه هست و در ایروان و ابوظبی تا پایان دوره ویزا یعنی حداکثر 6 ماه پس از اخذ ویزا که ممکنه حداکثر 6 ماه هم خود پروسه دریافت ویزا طول بکشه به خاطر کلیرنس یعنی برای این دوکشور حداکثر 12 ماه در بدترین حالت
بله دوستان خوب اعتبار مدیکال ترکیه 6 ماه هست اینم متن موجود در توضیحات سفارت ترکیه
A medical report is valid only for 6 months. If you apply for a repeat medical examination you must make a new appointment and repeat the physical examination, blood test and x-ray (for the children also the TB Skin Test ).
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال بی ربط دیگه خدمت مهاجرسرایی های گل که اینقده کمک حال من بودند.
حالا گیریم که ویزا هم دادند و من پرواز کردم به Seattle. بعد از اون برای خانواده ام - پدر و مادر - چه کاری میتونم بکنم؟
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 12:36)ghafari88 نوشته: (2013-07-25 ساعت 12:06)Rasoul_j نوشته: (2013-07-25 ساعت 11:33)aghaghia نوشته: (2013-07-25 ساعت 11:18)Doogh نوشته: یه سوال بی ربط دیگه خدمت مهاجرسرایی های گل که اینقده کمک حال من بودند.
حالا گیریم که ویزا هم دادند و من پرواز کردم به Seattle. بعد از اون برای خانواده ام - پدر و مادر - چه کاری میتونم بکنم؟
شما فرقی نمیکنه کجای آمریکا برین، باید سیتیزن بشین تا بتونین برای پدر مادرتون تقاضای گرین کارت کنید که سیتیزن شدن هم 5 سال طول میکشه..
5 سال باید در آمریکا حضور داشته باشیم یا اگر وسطش بیایم ایران هم جزو اون 5 سال حساب میشه؟
باید 30 ماه از 5 سال رو حداقل در آمریکا حضور داشته باشید.
ضمناً این مورد در نظر داشته باشید که در سالیان اخیر دولت آمریکا به شدت سر این دست موضوعات حساس است و براشون خیلی مهمه که بتونید دقیقا ثابت کنید که در خاک آمریکا بودید.
درود غفاری جان
فقط این نیست که شما حداقل 30 ماه اونجا باشید بلکه فاکتورهای زیادی داره,برای مثال شما باید اونجا مالیات داده باشیدو جرمی مرتکب نشده باشی و ...
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-24 ساعت 09:52)bsh_mech نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
اگه فرض کنیم امروز به برنده لاتاری (پس از مصاحبه، یا کلیر نخورده یا اگه هم کلیر خورده امروز جواب مثبت بهش دادن) اعلام کنند که همه چی درسته و میتونید بیاید ویزا بگیرید که برید آمریکا
سوال من این است که از زمان اعلام این خبر حداکثر چه مدت مهلت داریم که وارد خاک آمریکا بشویم
بعضی ها میگویند 3 ماه
بعضی ها میگویند 6 ماه
بعضی ها میگویند از زمانی که این خبر پدیرفته شدن اعلام شود این شمارش روزها آغاز میشود
بعضی ها میگویند از زمانی که ویزا درون پاسپورت زده شود این شمارش روزها آغاز میشود
ممنون میشوم که پاسخ کاملی بدهید
درود
دوست گلم شما وقتی ویزا رو بگیری تاریخ شروع و پایان ویزا توش قید شده و این تاریخ ربطی به هیچ چیز دیگه نداره.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی