موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بله دوست گرامی، اینجوری به نظر میاد که پیش بینی شما درسته، فقط میشه راجع به یگان خدمتی و احتمال کلیرنس خوردن بیشتر توضیح بدین؟! تحقیقات شما چی رو نشون میده در این مورد مثلن اینکه سپاه یا نیروی انتظامی باشین مهمه یا اینکه نیروی زمینی یا هوایی بوده باشین یا اینکه مثلن در بخش های حساس خدمت کرده باشین؟!
[/quote]
در خصوص کلیرنس خوردن بر اساس اطالاعاتی که دوستان دادند و در سفر نامه ها مطالعه کردم دو نکته اساسی وجود داره :
۱ـ خدمت وظیفه
۲- شغل
توضیحا اینکه اگر شما معاف باشی یا خدمت رو خریده باشی و شغل دولتی و حساس نداشته باشی تقریبا می شه گفت ۹۹ درصد یک ضرب ویزا رو می گیری
اما اگه یکی از این فاکتور ها موجود نباشه مثلا شغل خصوصی داشته باشی ولی خدمت رفته باشی این بار ۹۹ درصد کلیرنس شامل حالت میشه
رسته خدمتی هم که قطعا مهمه و به نظر سپاه ( اعم از نیروی زمینی یا هوایی یا دریایی و حتی نیرو مقاومت ) در درجه اول حساسیت هست
جمیع این عوامل بر طول مدت کلیر شدن شما موثر خواهد بود
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه [/font]
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
۲۰۱۳ ای ها همشون خدا رو شکر کارنت شدن تاپیکشون هم قفل شد
دقیقا همونطور که دوستمون گفت هر عددی که نمایش داده می شه ( در بولتن) ، اون عدد ( کیس نامبر ) و کیس نامبر های زیر اون همگی کارنت شدن و زمانی که واژه CURRENT درج می شه یعنی همه کیس ها کارنت شدن مثل ۲۰۱۳ ها که امیدوارم در مورد ۲۰۱۴ ای ها هم این اتفاق خوشایند بیفته .
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه [/font]
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 01:43)میما نوشته: (2013-08-02 ساعت 01:28)mrpahlevani نوشته: با عرض سلام و احترام به همه دوستان که می دونم عموما از برندگان هستند و بهشون باز هم تبریک می گم .
راستش پس از روز ها و یا شاید ماه های مستمر مطالعه سایت وزین مهاجر سرا تقریبا به یک پیش بینی در خصوص کیس خودم و خانوادم رسیدم که می خواستم با شما عزیزان مطرح کنم و نظر شما رو جویا بشم :
کیس من AS2014000003## هست که فکر می کنم پایین و خوب هست
درخواست تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی رو در فرم ها لحاظ کردم تاییدیه رو از KCC به موجب چندین ایمیل دریافت کردم
واکسن ها و آزمایشات لازم ( مثل آنتی بادی و تیتر هپاتیت ) رو انجام دادم
ترجمه مدارک در دست اقدام هست
پیش بینی من :
--------------------------------------------------------
در نیمه دوم Agust کارنت می شم .یعنی گروه اول
نیمه اول مهر وقت مصاحبه دارم
با توجه به یگان خدمتی قطعا کلیرینس شامل حالم میشه
متوسط کلیرنس ۵۰ روز پیش بینی شده
تا دی ماه ۹۲ ویزا صادر می شه
-----------------------------------------------------------
نظر شما چی هست ؟ خوشحال میشم بشنوم
ضمنا این بحث پیش بینی می تونه خودش تاپیک مجزا و علیحده بشه و فکر می کنم ارسال انرژی مثبت قطعا موثر خواهد بود . تصمیم گیری رو به عهده مدیران می گذاریم . با تشکر مجدد
بله دوست گرامی، اینجوری به نظر میاد که پیش بینی شما درسته، فقط میشه راجع به یگان خدمتی و احتمال کلیرنس خوردن بیشتر توضیح بدین؟! تحقیقات شما چی رو نشون میده در این مورد مثلن اینکه سپاه یا نیروی انتظامی باشین مهمه یا اینکه نیروی زمینی یا هوایی بوده باشین یا اینکه مثلن در بخش های حساس خدمت کرده باشین؟!
دوست عزیزدر خصوص تغییر سفارت منظورت اینه که KCC در پاسخ ایمیل شما تایید کرد سفارت از انکارا به ابوظبی تغییر کنه؟ تا اونجا که میدونم در نامه دوم محل سفارت قطعی میشه.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
نه شامل اعضای خانواده نخواهد شد
مثلا اگر زن خانه دار باشه و مورد خاصی هم نداشته باشه ویزا یک ضرب صادر میشه ولی منتظر کلیر شدن شوهر باید بمونند
نکته : خود آفیسر پیشنهاد میده که شما میتونید ویزای زن رو بگیرید و منتظر کلیر شدن شوهر بمونید یا اینکه منتظر بمونید همه با هم ویزاهاتو رو بگیرید
بسته به نظر شماست