موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
تدریس رو که نوشتم چون به هرحال اون زمان خیلی استرس داشتم ، خانوادم میگفتن ننویس اینجا رو که میخوندم برداشتم این بود که باید بنویسم ... خلاصه واسه اینکه استرسم کم بشه نوشتم ... حالا به هرحال بیشتر الان فکرم درگیر اینه که چرا میگن نباید بگیم که میخوایم اونجا درس بخونیم و اینکه چه اشکالی میتونه بوجود بیاره ؟ و میشه اونجا براشون توضیح بدم که این ادامه تحصیل در راستای کار بهتری پیدا کردنه... اصلا پی بگم بهتره !!!!
[/quote]
سلام دوست خوبم منم پارت تایم تدریس کردم و مشاوره هم دادم به کارخانه جات به هر حال اتفاق خاصی برات نیفتاده و کار درستی انجام دادی که حقیقت رو گفتی و اگر تگی باید استرس داشته باشی نهایتا منجر به کلیرنس خواهد شد که سربازی رفتن هم کلیرنس رو در پی خواهد داشت اما دلیلی که میگن نگید برای ادامه تحصیل میخوایم بیایم اینه که هزینه های تحصیل در دانشکاههای اونجا بالاست و عموما وضع اقتصادی برندگان این اجازه رو بهشون نمیده و افسرها باید از نظر تمکن مالی متقاعد بشن شما توانایی اداره خودت رو در کشورشون داری و سربارشون نمیشید اما میتونید اونجا یه افسر مربوطه تون بگید که میخواهید کار کنید و پس از کسب درآمد کافی ادامه تحصیل هم بدید تا به آینده ای روشنتر برسید که در واقعیت هم همینطور خواهد بود
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب
لطفا تاپیکهاتون رو ویرایش کنید لزوما نباید تمام موارد قبل توی نوشته هاتون باشه چون هم صفحات بی جهت زیاد میشن و هم خسته کننده تو همین چند صفحه اخیر ببینید یه مطلبو چند بار آوردیم
ممنونم از توجه تون
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تدریس رو که نوشتم چون به هرحال اون زمان خیلی استرس داشتم ، خانوادم میگفتن ننویس اینجا رو که میخوندم برداشتم این بود که باید بنویسم ... خلاصه واسه اینکه استرسم کم بشه نوشتم ... حالا به هرحال بیشتر الان فکرم درگیر اینه که چرا میگن نباید بگیم که میخوایم اونجا درس بخونیم و اینکه چه اشکالی میتونه بوجود بیاره ؟ و میشه اونجا براشون توضیح بدم که این ادامه تحصیل در راستای کار بهتری پیدا کردنه... اصلا پی بگم بهتره !!!!
[/quote]
سلام دوست خوبم منم پارت تایم تدریس کردم و مشاوره هم دادم به کارخانه جات به هر حال اتفاق خاصی برات نیفتاده و کار درستی انجام دادی که حقیقت رو گفتی و اگر تگی باید استرس داشته باشی نهایتا منجر به کلیرنس خواهد شد که سربازی رفتن هم کلیرنس رو در پی خواهد داشت اما دلیلی که میگن نگید برای ادامه تحصیل میخوایم بیایم اینه که هزینه های تحصیل در دانشکاههای اونجا بالاست و عموما وضع اقتصادی برندگان این اجازه رو بهشون نمیده و افسرها باید از نظر تمکن مالی متقاعد بشن شما توانایی اداره خودت رو در کشورشون داری و سربارشون نمیشید اما میتونید اونجا یه افسر مربوطه تون بگید که میخواهید کار کنید و پس از کسب درآمد کافی ادامه تحصیل هم بدید تا به آینده ای روشنتر برسید که در واقعیت هم همینطور خواهد بود
[/quote]
آقا پس تکلیف من چیه؟من چون نمیتونم پیش دانشگاهی بگیرم و سابقه کارهم ندارم به خاطر کیس نامبر پایینم یکی برامون زحمت کشیده داره پذیرش از دانشگاههاشون برام میگیره مشکلی برام پیش نیاد موقع مصاحبه بگن نباید این کارو میکردی.البته چندتا از دوستان 2012 از همین طریق رفتن
پذیرش مکمل پیش دانشگاهی
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 01:09)kage.omid نوشته: (2013-08-03 ساعت 00:16)محبت نوشته:
آقا پس تکلیف من چیه؟من چون نمیتونم پیش دانشگاهی بگیرم و سابقه کارهم ندارم به خاطر کیس نامبر پایینم یکی برامون زحمت کشیده داره پذیرش از دانشگاههاشون برام میگیره مشکلی برام پیش نیاد موقع مصاحبه بگن نباید این کارو میکردی.البته چندتا از دوستان 2012 از همین طریق رفتن
پذیرش مکمل پیش دانشگاهی
[/quote]
سلام دوست خوبم مسائل رو با هم قاطی نکنیم هر شخصی شاید مطالبش نزدیک به بقیه باشه اما شرایط کیسها کلی متفاوتن نسبت به هم مثلا دوستی پرسیده بود میتونیم جدا جدا بریم مصاحبه که جوابش قطعا نه بود و شخص دیگه ای ناراحت شده بود که چرا و چرا ؛ ببینید شرایط هر کس با نوع فرم پر کردنش و درخواستهاش از kcc و حتی مکاتباتش و دریافت مجوزهای خاص از اونها با ارائه مدارک مستدل ممکنه اما فقط در صورتیکه قوانین مهاجرتیشونو نقض نکنه به هر حال این موضوع کاملا با شرایط شما متفاوته و من توصیه میکنم به اون دوستان2012پیغام خصوصی بدید تا کاملا راهنمائیتون کنن و من اصلا اطلاعاتی تو اون زمینه ندارم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 02:48)mehrdad pharm نوشته: (2013-08-02 ساعت 22:58)asalkhan00m نوشته: سلام به همگی
اون زمان تو تاپیک 230 همه جا همه توصیه کرده بودن که حتما همه چیز رو راست بنویسین و دروغ نگین منم نوشتم که توی دانشگاه 3 ساله که پارت تایم تدریس میکنم ، اونجا هم که پرسیده بود قصد انجام چه کاری رو دارید، نوشتم که میخوام اگه امکانش بود ادامه تحصیل بدم در مقطع دکتری... حالا که دارم سر فرصت تاپیک 2013 رو میخونم همه اونجا نوشتن که تحت هیچ شرایطی ننویسین که قصد ادامه تحصیل دارین ... یک خانمی هم تو تاپیک کلیرینس نوشته که چون سابقه تدریس تو دانشگاه رو داشته کلیرینس خورده !!!!! بالاخره ما باید راستش رو مینوشتیم یا نه! الان یکم فکرم درگیره مخصوصا واسه ادامه تحصیل، میتونم موقع مصاحبه بگم که نظرم عوض شده و میخوام واسه کار برم؟ چون در نهایت هم میخوام از تحصیلاتم واسه پیدا کردن کار بهتری اونجا استفاده کنم.
سلام دوست عزيز..
معمولا مدارك فوق ليسانس به بالا ٩٠درصد كليرانس ميخورند (فرم ٩سوالي+رزومه)ولي اگه سربازي نرفته باشند و كار دولتي هم نداشته باشند معمولا يك ماهه كلير ميشوند.اگه تمكن مالي بالا دارين اين كه كفتيد ميخوام ادامه تحصيل بدم مشكل خاصي رو ايجاد نميكنه ولي به قول يكي از بچه هاي با تجربه تر اونا از طريق لاتاري دنبال به خدمت گرفتن دانشمند نيستند.لاتاري يعني شما آدم خوش شانسي هستي كه اين فرصت رو داري كه به اون كشور بري..دوستهاي قديميتر ميگن خيلي روي مدرك و كارهاي تحقيقاتيتون مانوور ندين ولي به هيچ عنوان دروغ نگين.با آرزوي موفقيت و ويزاي يكضرب
ممنون از جوابتون ... همین جا یه سوال دارم ... این فرم 9 سوالی چی هست ؟ و شامل چه سوال هایی هست ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر