موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 07:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-03 ساعت 07:45 توسط مامان خانم.)
سلام
این که سفارت آمریکا به دنبال افرادی می گردد که سو اد کمتری دارند یک واقعیت است یا یک نتیجه گیری. دوستانه؟ یعنی کسی که کارهای تحقیقاتی زیادی انجام داده احتمال دارد که موفق به گرفتن ویزا نشود؟ یا فقط مباحث در مورد احتمال کلیرسن خوردن است؟تا متوجه شوند کارهای تحقیقاتی شما در چه حوزه های بوده؟ چون واقعا کتمان حقیقت با وجود اینترنت غیر ممکن است.
ممنون
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
من با خوندن بعضی از سفرنامه ها یه سوالی برام پیش اومده
در جاهایی خوندم که بودن کسانی که برای مصاحبه رفتن و کلیر خوردن و بعد از برگشت به ایران بهشون اعلام شده ویزاشون آماده است ولی وقتی به سفارت مراجعه می کنن باز با پاسپورت خالی از ویزا مواجه شدن. علت این موضوع چی میتونه باشه؟؟ چرا اول میگن بیاین ویزاتونو بگیرین بعد بهشون میگن مراحل اداریتون هنوز تموم نشده؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-03 ساعت 11:32 توسط ntb.)
سلام دوستان
من برندهٔ لاتاری ۲۰۱۴ هستم، فرمهای سریِ اول رو برای خودم و شوهرم پر کردم، حالا شوهرم تصمیمش عوض شده و نمیخواد همراه من بیاد،
آیا این مساله مشکلی برای من ایجاد میکنه در زمان مصاحبه؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 23:37)mrpahlevani نوشته: (2013-08-02 ساعت 23:21)asalkhan00m نوشته: (2013-08-02 ساعت 23:11)حسن پیری نوشته: (2013-08-02 ساعت 22:58)asalkhan00m نوشته: سلام به همگی
اون زمان تو تاپیک 230 همه جا همه توصیه کرده بودن که حتما همه چیز رو راست بنویسین و دروغ نگین منم نوشتم که توی دانشگاه 3 ساله که پارت تایم تدریس میکنم ، اونجا هم که پرسیده بود قصد انجام چه کاری رو دارید، نوشتم که میخوام اگه امکانش بود ادامه تحصیل بدم در مقطع دکتری... حالا که دارم سر فرصت تاپیک 2013 رو میخونم همه اونجا نوشتن که تحت هیچ شرایطی ننویسین که قصد ادامه تحصیل دارین ... یک خانمی هم تو تاپیک کلیرینس نوشته که چون سابقه تدریس تو دانشگاه رو داشته کلیرینس خورده !!!!! بالاخره ما باید راستش رو مینوشتیم یا نه! الان یکم فکرم درگیره مخصوصا واسه ادامه تحصیل، میتونم موقع مصاحبه بگم که نظرم عوض شده و میخوام واسه کار برم؟ چون در نهایت هم میخوام از تحصیلاتم واسه پیدا کردن کار بهتری اونجا استفاده کنم.
دوست عزیز صداقت برای قبل از مهاجرت. یعنی در رابطه با گذشتتون صداقت داشته باشین و همچنین کسی از آینده خبر نداره پس در مورد آینده حساسیتی وجود نداره.
تدریس شما بصورت پارت تایم هم نیازی به گفتن نیست چون اونا از کجا میخوان بفهمن مگه اینکه بیمتون تو این مدت رد شده باشه یا اینکه تو اون زمان بیکار بوده باشین یک کم تامل برانگیزه. حال در هر صورت کتمان حقایق خوب نیست مگر اینکه موضوعات خیلی ساده و بی اهمیت که فقط برای خودتون اهمیت داره و ازش اطلاع دارین. (این نظر من بود)
تدریس رو که نوشتم چون به هرحال اون زمان خیلی استرس داشتم ، خانوادم میگفتن ننویس اینجا رو که میخوندم برداشتم این بود که باید بنویسم ... خلاصه واسه اینکه استرسم کم بشه نوشتم ... حالا به هرحال بیشتر الان فکرم درگیر اینه که چرا میگن نباید بگیم که میخوایم اونجا درس بخونیم و اینکه چه اشکالی میتونه بوجود بیاره ؟ و میشه اونجا براشون توضیح بدم که این ادامه تحصیل در راستای کار بهتری پیدا کردنه... اصلا پی بگم بهتره !!!!
دوست عزیز واقعا نگران چی هستی ؟مطمئن باش هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت . فرم ها رو با هر کیفیتی که بوده ارسال کردی پیشنهاد می کنم همینطور که تا الان با صداقت جلو رفتی از اینجا به بعد هم با صداقت ادامه بده چون تجربه دوستان ثابت کرده تنها علت تامه رد شدن کیس ، تناقض گویی در اظهارات هست پس به این چیز ها اصلا فکر نکن و همیشه پیش خودت بگو که بین این همه متقاضی مهاجرت بسیار خوش شانس هستی که برنده لاتاری هستی یعنی مثبت اندیش باش . بهت قول میدم هیچ مشکلی نیست یعنی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز هرگز
لاموفق و پیروز باشسید
سلام عزیزم نگران چیزی نباش. یکی از آشناهمون دو سال پیش با شرایط شما لاتاری قبول شد. بعدشم ویزایه یه ضرب گرفت. فقط اونجا یکم سر ادامه تحصیل بهش گیردادن. و ازش خواشتن. که گوای مالی محکمی بیاره یا یک اسپانسرمعرفی کنه که ثابت. کنه تو چند سالی. که میخواد درس بخونه سربار کشور آمریکا نیست و بخاطر همین یک ماه تو ترکیه معطل شدتاگواهی اسپانسرش آماده بشه و ویزاشو بگیره.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 10:58)ntb نوشته: سلام دوستان
من برندهٔ لاتاری ۲۰۱۴ هستم، فرمهای سریِ اول رو برای خودم و شوهرم پر کردم، حالا شوهرم تصمیمش عوض شده و نمیخواد همراه من بیاد،
آیا این مساله مشکلی برای من ایجاد میکنه در زمان مصاحبه؟
متاسفانه این موضوع مهمیه و باعث ریجکت کیس میشه و تمام اعضاء کیس باید در زمان مصاحبه حاضر باشن اما شما اگر نتونستید ایشونو راضی کنید تا مصاحبه همراهیتون کنه و بعد از اطمینان از این موضوع باkcc مکاتبه کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.