موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برنده 2014 هستم در تاریخ 17 ژوـن مدارکم که خیلی کامل وا با دقت پر کرده بودم با پست دی-اچ-ال فرستادم الان تقریبا 1ماه ونیم هست مدارکم هم توی سایت پست چک کردم و رسیدن به مقصدش هم دیدم 3بار هم به kcc ایمیل اما فقط یه ایمیل اوتومات جواب گرفتم حتی کارنت شدنم هم جوابی نگرفتم .کسی می دونه چه مدت طول می کشه؟؟
کیس نامبرم 2014AS000052XX
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان من قسمت ٤٣b رو اشتباهي به جاي yes زدم no حالا ميشه راهنماييم كنيد من چه ايميلي به سفارت بزنم براي تصحيح اشتباهم،ميشه روز مصاحبه بهشون بگم اشتباهمو تصحيح كنم?
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضرب
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تک تک دوستان و عزیزان..آقا من فرمهای خودم و همسرمو با پست DHL
از اوکراین (دانشجو هستم ) همراه با عکسها در تاریخ ۲۰ JUNE فرستادم به KCC TEAM و توی سایت د اچ ال دیدم که رسیده دستشون و دلیور شده اما متاسفانه هیچ جوابی دال بر این که مدارک رو تحویل گرفتن و یا وقت مصاحبه بعد از حدود این یک ماه ونیم واسم نیومده با این که چند بار ایمیل زدم..
می شه راهنمایی کنید .شاید باس ایمیل میکردم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از اینکه سریع جواب دادین و می خواستم بپرسم با توجه به کیس نامبرم چه زمانی مصاحبه دارم؟ البته تو ویزا بولتن چک کردم با توجه به سال قبل باید یا اواخر بهمن باشم یا اوایل اسفند و اینکه چون من یه خانم تنها همراه دخترم هستم آیا امکان داره ویزا رو بکسره بگیرم؟
کیس نامبر AS000052XX
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام حضور همسفران عزیز
می خواستم بدونم پرینت حساب بانکی رو چقدر مونده به زمان مصاحبه از بانک بگیرم
پیرینت گرفته شده باید شامل چه آیتم هایی باشه ؟
پول حداقل باید چند روز توی حساب بمونه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون از جوابتون , من تو یه شرکت خصوصی مهندس معمار هستم و همانطور که گفتم من یه خانم تنها با دخترم هستم فکر کنم ایشالا ویزای یکضرب بگیرم فقط میخوام بدونم سابقه کار چند سالی که کار میکنم کافی هست واسه ترجمه ,یا اینکه باید قرارداد سالیانه این مدت رو هم ترجمه کنم؟ یه سوال دیگه آیا چون دخترم با من زندگی میکنه آیا احتیاج به وکالت از طرف پدرش هست یا نه البته تو سندDIVORCE ذکر شده که با من زندگی میکنه,ممنون میشم جواب بدین
کیس نامبر 2014AS000052XX