موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من 1 سوال تخصصی دارم انکارا امسال خیلی شورو از مزه به در کرد به نظرتون من سفارتمو عوض کنم؟ از 2نفر پرسیدم 1کی گفت اره 1کی گفت نه!
به نظر دوستان چه کنم چون دیدم خیلیا عوض کردن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام , من اسپانسر تو آمریکا دارم عنوان هم کردم توی فرمها و همچنین حساب مالیم هم خوبه فقط میخواستم بدونم باید کدام فرمها رو برای اسپانسر پر شود وچه مدت قبل ؟؟؟ و آیا چون من برنده هستم و دخترم که با من میاد باید این فرمها وحساب مالی واسه اونم پر بشه اون 16 ساله است؟
کیس نامبر 2014000052xx
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-04 ساعت 21:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-04 ساعت 22:00 توسط محبت.)
(2013-08-04 ساعت 21:13)داودی نوشته: سلام , من اسپانسر تو آمریکا دارم عنوان هم کردم توی فرمها و همچنین حساب مالیم هم خوبه فقط میخواستم بدونم باید کدام فرمها رو برای اسپانسر پر شود وچه مدت قبل ؟؟؟ و آیا چون من برنده هستم و دخترم که با من میاد باید این فرمها وحساب مالی واسه اونم پر بشه اون 16 ساله است؟
کیس نامبر 2014000052xx
سلام
برای اسپانسر دو تا فرمI 134و فرم W2 رو باید بدید پر کنن اسپانسرتون که برای بهتر دونستن مطالب اسپانسر رجوع کنید به تاپیک اسپانسر و مدارک مرتبط با آن برندگان 2013کاملتره و برای قبل مصاحبه تون باید با کپی پاسپورت اسپانسر براتون فرستاده شده باشه تمکن مالی فرزندو تا حالا ندیدم نیاز باشه اما کارنت شدنتونم 15آگوست تو سایت بولتن ویزا مشخص میشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-04 ساعت 23:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-05 ساعت 00:39 توسط maryam_fo.)
(2013-08-04 ساعت 16:23)noobnoobi نوشته: (2013-08-04 ساعت 15:45)amaka747 نوشته: با سلام خدمت تک تک دوستان و عزیزان..آقا من فرمهای خودم و همسرمو با پست DHL
از اوکراین (دانشجو هستم ) همراه با عکسها در تاریخ ۲۰ JUNE فرستادم به KCC TEAM و توی سایت د اچ ال دیدم که رسیده دستشون و دلیور شده اما متاسفانه هیچ جوابی دال بر این که مدارک رو تحویل گرفتن و یا وقت مصاحبه بعد از حدود این یک ماه ونیم واسم نیومده با این که چند بار ایمیل زدم..
می شه راهنمایی کنید .شاید باس ایمیل میکردم
شما یه ایمیل با متنی که شامل کیس نامبر و اسم و فامیل و سال تولد هست بهشون بزنید و سوالتون رو مطرح کنین ولی با توجه به حجم بالای کار در اداره مهاجرت آمریکا احتمال داره دیر جواب بدن ولی جای نگرانی نیست چون دلیوری رو وقتی میگیرین یعنی دستشون رسیده و باید منتظر کارنت بشین.
برای من دقیقا 2 ماه هست که رسیده با tnt . پست تایید کرده رسیده اما از kcc تایید نگرفتم .... نگران نباشید
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-04 ساعت 16:23)noobnoobi نوشته: (2013-08-04 ساعت 15:45)amaka747 نوشته: با سلام خدمت تک تک دوستان و عزیزان..آقا من فرمهای خودم و همسرمو با پست DHL
از اوکراین (دانشجو هستم ) همراه با عکسها در تاریخ ۲۰ JUNE فرستادم به KCC TEAM و توی سایت د اچ ال دیدم که رسیده دستشون و دلیور شده اما متاسفانه هیچ جوابی دال بر این که مدارک رو تحویل گرفتن و یا وقت مصاحبه بعد از حدود این یک ماه ونیم واسم نیومده با این که چند بار ایمیل زدم..
می شه راهنمایی کنید .شاید باس ایمیل میکردم
شما یه ایمیل با متنی که شامل کیس نامبر و اسم و فامیل و سال تولد هست بهشون بزنید و سوالتون رو مطرح کنین ولی با توجه به حجم بالای کار در اداره مهاجرت آمریکا احتمال داره دیر جواب بدن ولی جای نگرانی نیست چون دلیوری رو وقتی میگیرین یعنی دستشون رسیده و باید منتظر کارنت بشین.
نه دوست عزیز نگران نباشید با همان یک ایمیل شما پاسخ خواهند داد. اما الان به خاطر بچه های 2013 خیلی سرشون شلوغه اون ها فقط تا 30 سپتامبر وقت دارن که ویزا بگیرن مال ما هنوز یک سال بیشتر وقت هست !!!!
(2013-08-04 ساعت 17:28)mattin نوشته: با سلام حضور همسفران عزیز
می خواستم بدونم پرینت حساب بانکی رو چقدر مونده به زمان مصاحبه از بانک بگیرم
پیرینت گرفته شده باید شامل چه آیتم هایی باشه ؟
پول حداقل باید چند روز توی حساب بمونه؟
لطفا سوال تون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید.تاپیک مربوط به گرفتن تمکن مالی
(2013-08-04 ساعت 19:25)aghaghia نوشته: (2013-08-04 ساعت 19:19)داودی نوشته: سلام ممنون از جوابتون , من تو یه شرکت خصوصی مهندس معمار هستم و همانطور که گفتم من یه خانم تنها با دخترم هستم فکر کنم ایشالا ویزای یکضرب بگیرم فقط میخوام بدونم سابقه کار چند سالی که کار میکنم کافی هست واسه ترجمه ,یا اینکه باید قرارداد سالیانه این مدت رو هم ترجمه کنم؟ یه سوال دیگه آیا چون دخترم با من زندگی میکنه آیا احتیاج به وکالت از طرف پدرش هست یا نه البته تو سندDIVORCE ذکر شده که با من زندگی میکنه,ممنون میشم جواب بدین
کیس نامبر 2014AS000052XX
دوست عزیز براشون فرق نمیکنه شما چند سال سابقه کار داشته باشید و ازتون گواهی بیمه یا اشتغال به کار نمیخوان برای بُعدِ مادی قضیه شما احتیاج به تمکن مالی مناسب دارید همین.... ولی بعضی دوستان برای محکم کاری گواهی اشتغال میگیرن که شما هم میتونید این کار رو بکنید همون کافیه احتیاجی به سابقه و بیمه و این چیزا نیست...
قسمت دوم سوالتون رو مطمئن نیستم ولی اگر شما بتونید برای دخترتون پاسپورت بگیرین دیگه فکر نمی کنم به اون اجازه نامه یا وکالت نامه احتیاج باشه...
به نظر من برای اطمینان از جریان به پلیس گذرنامه مراجعه کنید.ان ها دقیقا پاسخ شما را خواهند داد. (پلیس +10 نه ها !! پلیس گذرنامه)
اما دوست عزیز من بخش دوم سوال شما رو از همسرم که اشنا به حقوق هستند پرسیدم ایشون معتقد اند که برای خروج از کشور دخترتون باید پدرشون اجازه محضری باشه حتی اگر شما جدا شدید و ایشون رضایت دادن که دخترتون با شما زندگی کنند.مگر اینکه در اون رضایت نامه اولیه ویا در طلاق نامه ذکر شده باشه که با شما زندگی کنند و همچنین اجازه داره دخترتون که از کشور خارج بشه. اگر این مورد دوم باشه نیازی به اجازه محضری پدر نیست.
اما باز هم همسرم گفتند که چون خودشون ندیدند و نخوندند اون متنی که شما میفرمایید ،نمیتونند نظر قظعی بدن. و حتما شما باید با فرد دیگری هم مشورت کنید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جوابتون یعنی شما میگن با اینکه زمانی که من فرم 230 و123 رو پر کردم و اسپانسر معرفی کردم الان نیاز نیست که اونها هیچ مدرکی بدهند فقط حساب مالی خودم کافی هست؟ یعنی مغایرت پیدا نمی کنه؟ و اینکه با توجه به کیس نامبرم زمان مصاحبه من اوایل اسفند هست از الان واکسنهای اولیه رو شروع کنم؟
کیس نامبر:2014AS000052XX
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
2013-08-05 ساعت 01:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-05 ساعت 01:04 توسط banafsh14.)
دوستان عزیزم
چرا کسانیکه هیئت علمی دانشگاه هستند کلیرنس می شوند؟ آیا این شامل دانشگاه پربرکت آزاد هم می شود؟