موضوعها: 0
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-09 ساعت 15:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-09 ساعت 15:58 توسط pooya.n.)
من برای تک تکتون ویزای یکضرب آرزو میکنم و امیدوارم بدون استرس همتون موفق و پیروز باشین.
راستی این یکی رو یادم رفت
سری اول کارنتیهای پارسال که سال ما بود مدتی طول کشید تا زمان مصاحبشون بیاد
حدود یکماه یا بیشتر
پس اگه کارنت شدین و تایم مصاحبتون نیومد اصلا استرس نداشته باشین
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 13:02)زری وحدتی نوشته: (2013-07-31 ساعت 16:09)sad_sad نوشته: من فرم 230 و 120 رو ایمیل کردم مرحله بعدی چیه و باید پکار کنم ؟ایا باید از kcc با من تماس بگیرن؟
(2013-08-02 ساعت 00:08)Sara_lphmkf نوشته: (2013-08-01 ساعت 14:32)kiana11 نوشته: (2013-08-01 ساعت 14:14)Sara_lphmkf نوشته: (2013-08-01 ساعت 13:22)kiana11 نوشته: دوست من ، به نظر می رسد بهترین کاری که می توانی انجام بدهی یک استعلام از خود کی سی سی است که ایا این ایمیل را تایید می نمایید یا خیر .چون فکر می کنم این نمونه ایمیل اولین باری باشد که بچه ها دیده باشند وبرای همین به صراحت وقطعیت جواب شما را نمی توانند بدهند . شاید هم رویه کی سی سی امسال عوض شده باشد و می بینند فرد مورد نظر هیچ مشکلی ندارد دارند کارها را زود انجام می دهند وتنها مشکل ان این است که انها از کجا می دانند که طرف مقابل مریض از نظر انها مشکل دار نیست . به نظر من اگر جای شما بودم حتما از کی سی سی می پرسیدم چون این ایمیل خارج از روال کی سی سی است.البته اگر حدود کیس نامبر تون مشخص میشد اون استدلال زودتر جواب دادن شاید تقویت شود
ممنون از راهنماييتون، فكر كنم همين كار را انجام بدهم
كيس نامبر من 2014as6xxx, يك نفر
آنكارا
با کیس نامبر بالا شما استدلال زود جواب دادن ضعیف شد . حتما مکاتبه نمایید
ممنون از راهنمايي تمام دوستاني كه سعي در كمك به من داشتند، اگر متن را دقيق ترجمه كنيم گفته اند وقتي كيس نامبرم تائيد شد بايد اين فرم را پركنم به همراه هزينه ارسال كنم و نه الان، تنها مطلبي كه جاي سوال دارد چرا اين ايميل را الان براي من زدند؟ آيا بقيه برندگان ٢٠١٤ چنين ايميلي دريافت كرده اند؟
حدس من اين است كه امسال مثل ٢٠١٢ ها كيسها را كارنت كنند، البته با توجه به كيس من و ايميلي كه دريافت كردم
لطفا بعد از دریافت پاسخ kcc اینجا اعلام کنید تا مبادا با شک و شبهه هایی که به وجود اومده بعضی از عزیزان دچار سرذرگمی بشن!! به نظر بهتره این مورد رو تا وقتی خبر قطعی نیومده بیشتر از این کش ندیم!! این گونه حدسیات فقط تا 10 روز دیگه ادامه خواهد داشت و بعد از نیمه اگوست همه چیز روشن تر خواهد شد!
سلام دوستان،
من ايميل زدم به kcc براي استعلام اين ايميل، جوابي كه اومد اين بود
Thank you for your inquiry.
For security purposes, KCC cannot disclose any of the information that was submitted on the original entry and/or cas
ولي من اصلا متوجه منظورشون نمي شم، اگر كسي چيزي متوجه ميشه ممنون مي شم راهنمايي كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 6 هفته پیش فرم هارو فرستادم. و همونطوری که kcc گفته بود بعد از 6 هفته خواستم پیگیر بشم برای رسیدن مدارک . ولی جواب اومد که حجم نامه های ارسالی زیاده الان پگیری مورد من عملی نیست. برای شما هم یه همچین مشکلی پیش اومده؟ زنگ بزنم به KCC ؟ من فرم ها رو DHL کردم از طریق سایت DHL پیگیری کردم نوشته بود رسیده به ERLANGER و امضا شده توسط T CAMPBELL . من اسمی که برای بار اول لاتاری ثبت نام کردم، نوشتم با اسمی که در فرمها نوشتم متفاوته. نه اینکه یهو نادیده بگیرن فرمامو؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چند ساعت پیش kcc به برادرم جواب داد:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 17:21)ali_yari5 نوشته: ندا جان فتوشاپی درستشون کردم، ولی خیلی کار داشت..
راستی محبت جان ، شما سفارت رو خودتون تو فرم هاایروان زدید یا خودشون انتخاب کردند؟
نه علی آقا سفارت من آنکارا بود اما توی فرم عوضش کردم زدم ایروان ضمنا یه ایمیل هم زدم براشون و تاییدیه رسیدنشم گرفتم اما فقط جواب دادن که مدارکتون برا بررسی به کیستون منتقل شد یعنی مستقیما چیزی نگفتن که بله سفارت برای شما ایروان مشخص شد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان
من مدارکم رو با DHL فرستادم در تاریخ 7 June مدارکم رسیده
هنوزم ایمیلی دریافت نکردم
یعنی الان 9 هفته هست که مدارکم رسیده اما ایمیلش نیمده این کمی غیر معمول نیست
البته 10 روز بعد رسیدن تماس گرفتم گفتند 4 هفته بعد تماس بگیرید که 4 هفته بعد تماس گرفتم گفتند سه هفته دیگه تماس بگیرید هنوز تماس نگرفتم .
با تشکر
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 02:54)arshia_danesh نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان
البته 10 روز بعد رسیدن تماس گرفتم گفتند 4 هفته بعد تماس بگیرید که 4 هفته بعد تماس گرفتم گفتند سه هفته دیگه تماس بگیرید هنوز تماس نگرفتم .
با تشکر
سلام
دوست خوبم شما اگر بعد از پست مدارکتون ایمیلی براشون نفرستادین تا تایید کنن دریافت مدارکتونو هیچ جواب ایمیلی بهتون نمیدن اما تاییدیه تلفنی بگیرید راحتتره البته شما این سوال رو تو تاپیک مربوط به ارسال مدارک و مکاتبه با kccمطرح و پیگیری کن اما اینم بگم بهتون خیلی از دوستانمون شرایط شما رو دارن و هنوز تاییدیه دریافت مدارکشونو نگرفتن و هیچ جای نگرانی نداره خصوصا اگه پست کردید و deliveryگرفتید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 03:47)محبت نوشته: (2013-08-10 ساعت 02:54)arshia_danesh نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان
با تشکر
سلام
دوست خوبم شما اگر بعد از پست مدارکتون ایمیلی براشون نفرستادین تا تایید کنن دریافت مدارکتونو هیچ جواب ایمیلی بهتون نمیدن اما تاییدیه تلفنی بگیرید راحتتره البته شما این سوال رو تو تاپیک مربوط به ارسال مدارک و مکاتبه با kccمطرح و پیگیری کن اما اینم بگم بهتون خیلی از دوستانمون شرایط شما رو دارن و هنوز تاییدیه دریافت مدارکشونو نگرفتن و هیچ جای نگرانی نداره خصوصا اگه پست کردید و deliveryگرفتید
--------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز منم شرایط شمارو دارم با د اچ ال۲ماه پیش فرستادم زنگ زدم گفتن سرمون وحشتناک شلوغه نمیتونیم الان جواب دوهزاروچهاردهیارو بدیم نگران نباش برو دنبال کاره واکسن و مدارکت فعلا
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]