کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-11 ساعت 00:20)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 23:33)محبت نوشته:  درستش كردم احسان جانWink

مرسی پسر خوب. چقدر حرف گوش کنی تو آخه. بهت قبطه می خورم! Tongue
آفرین. اینجوری آهنگین تر هم شد! Smile)
خواهش میکنم احسان جان قابلتو نداشت گفتم بذار دل دوستمو اینطوری شاد کنم، یه ضربتو ببینم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-28 ساعت 03:50)royal120 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 01:34)bayat_r نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:20)royal120 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 22:28)aghaghia نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 22:02)bayat_r نوشته:  اقاقیای عزیز

چرا بماند؟

مشکل اصلی همین هست که ایشون از سهمیه یه قاره دیگه استفاده کرده و متاسفانه متاسفانه این مسئله به مردودی کیس میانجامد و پیگیری بی فایده است و اتلاف هزینه

آقاب بیات عزیز من گفتم بماند چون قبلا به این دوستانمون که از سهمیه اورپا یا استرالیا استفاده کرده اند گفته شده که در این مورد اشتباه کردند واین اولین پست در این مورد نبوده و گفته شده که ایشون به احتمال زیاد کیسشون ریجکت میشه... ولی فکر کردم که ایشون میخوان پیگیری کنند برای همین گفتم بماند که این مسئله وجود داره و ادامه ماجرا....

کیس نامبرم 2014OC00000xxx اصلا AU نداره . تاریخ تولدمو از لینکی که گذاشته بودین چک کردم 1 روز جابجا زدم. خوب الان چیکار کنم هیچ راهی نداره؟

دقیقاً حق با شماست شما از سهمیه اقیانوسیه استفاده کردید OC. و فقط بگم که فامیل ما رو نشونده بودن و ازش تست دروغ سنجی گرفته بودند و در آخر گفتند ما فهمیدیم که شما اشتباه سهوی کردید ، امسال رد میشید چون عمدی نداشتید و میتونید سال دیگه شرکت کنید

ممنون از راهنمایتون پس اینطوری که شما میگید اگه منصرف بشم دیگه نمیتونم تو لاتاری شرکت کنم؟

ببخشید مهاجرسرا مشکلی پیدا کرده؟ همش errorمیده تا میخوام وارد بشم. چرا؟
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
(2013-08-11 ساعت 16:33)علی1369 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 03:50)royal120 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 01:34)bayat_r نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:20)royal120 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 22:28)aghaghia نوشته:  آقاب بیات عزیز من گفتم بماند چون قبلا به این دوستانمون که از سهمیه اورپا یا استرالیا استفاده کرده اند گفته شده که در این مورد اشتباه کردند واین اولین پست در این مورد نبوده و گفته شده که ایشون به احتمال زیاد کیسشون ریجکت میشه... ولی فکر کردم که ایشون میخوان پیگیری کنند برای همین گفتم بماند که این مسئله وجود داره و ادامه ماجرا....

کیس نامبرم 2014OC00000xxx اصلا AU نداره . تاریخ تولدمو از لینکی که گذاشته بودین چک کردم 1 روز جابجا زدم. خوب الان چیکار کنم هیچ راهی نداره؟

دقیقاً حق با شماست شما از سهمیه اقیانوسیه استفاده کردید OC. و فقط بگم که فامیل ما رو نشونده بودن و ازش تست دروغ سنجی گرفته بودند و در آخر گفتند ما فهمیدیم که شما اشتباه سهوی کردید ، امسال رد میشید چون عمدی نداشتید و میتونید سال دیگه شرکت کنید

ممنون از راهنمایتون پس اینطوری که شما میگید اگه منصرف بشم دیگه نمیتونم تو لاتاری شرکت کنم؟

ببخشید مهاجرسرا مشکلی پیدا کرده؟ همش errorمیده تا میخوام وارد بشم. چرا؟

دوست عزیز بزودی برطرف میشه واسه من هم همین مشکل هستش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: علی1369 ، ojee
سلام دوستان
متاسفانه سایت DV متنی که مربوط به نگه داشتن کانفرمیشن نامبر تا اکتبر برای مرحله 2 بود رو برداشته.
البته من طبق این عکس متوجه شدم که ورژن سایت اومده عقب.
[عکس: ?di=AT3I]
دوستان نظری دارن؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-08-11 ساعت 17:12)noobnoobi نوشته:  سلام دوستان
متاسفانه سایت DV متنی که مربوط به نگه داشتن کانفرمیشن نامبر تا اکتبر برای مرحله 2 بود رو برداشته.
[عکس: ?di=AT3I]
دوستان نظری دارن؟

پس با این وجود دیگه منتظر 15 آگوست نباشیم؟؟؟Sad
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: ojee ، Soap McTavish
(2013-08-11 ساعت 17:19)Kamyar.A نوشته:  
دوستان نظری دارن؟

والا من این حدس رو میزنم ورژن قبلی 10.00.00 که الان رو سایت نیست باگ داشته و برداشتنش و متن هم با همون برداشتن.
حالا امیدوارم همین طور باشه بچه ها با سابقه باز بهتر میتونن جواب بدن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: storagemeter ، ojee ، محبت
(2013-08-11 ساعت 17:34)noobnoobi نوشته:  
دوستان نظری دارن؟

والا من این حدس رو میزنم ورژن قبلی 10.00.00 که الان رو سایت نیست باگ داشته و برداشتنش و متن هم با همون برداشتن.

15 اگست که اعلام کارنتیا نوبت اوله چه کاره نوبت دوم داره که میگین مونتظر نباشید؟
الان چی شده ؟
تشکر کنندگان: behdist
(2013-08-11 ساعت 23:46)araaaash نوشته:  15 اگست که اعلام کارنتیا نوبت اوله چه کاره نوبت دوم داره که میگین مونتظر نباشید؟
الان چی شده ؟

دوست عزیز ربطی به هم نداره منظور دوستمون اعلام سری دوم برندگان لاتاری در اکتبربودش همین.
15 اگوست هم سری اول کارنتی ها اعلام میشه
تشکر کنندگان: araaaash ، محبت ، godot ، ghafari88 ، behdist
(2013-08-10 ساعت 23:33)محبت نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 21:35)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 21:29)محبت نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 20:34)amaka747 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 20:26)ghafari88 نوشته:  ظاهراً فرم 122 شما به مسئله ای برخورده. یا به دستشون نرسیده یا ناقص پر شده.
گفته لطفا اون رو دوباره پر کنید و بفرستید برای KCC تا روند دریافت ویزاتون ادامه پیدا کنه.
توی خط آخر راجع به صفحه دوم فرمتون صحبت کرده و به نظر می رسه اون صفحه به دستشون نرسیده یا گم شده. البته به قول دوستان شاید امضا نکردید شاید هم تاریخ نزدید چون نوشته signature date!
پیشنهاد می کنم اون فرم رو دوباره کارهاش رو انجام بدید و براشون ایمیل کنید. فقط طبق چیزی که خودشون گفتند توی ایمیلی که براشون می فرستید اطلاعاتتون رو طبق فرمت معمول ( گوشه بالا سمت راست؛ کیس نامبر؛ تاریخ تولد کامل و نام و نام خانوادگی برنده ) لحاظ کنید.
آره درست فرم ۱۲۲ مورد داره من دقت نکرده بودم ..دوباره آپ تو دیت کن فقط امضا و او گوشه ست راس تمام چیزایی که خواسته رو حتما درج کن تو ایمیل
سلام
نگران نباشيد 1-به تاپيك اشتباه در ثبت مشخصات مراجعه كن
2- يكي ديگه از دوستان دقيقا مشكل شما رو داشتن كه امضا نزده بودن فرمشونو
3-مورد ديگه اي بوده كه بخاطر باز نشدن فايلش بوده كه اينم كنترل كنيد قبل ارسال به kccبه ايميل ديگه ارسال كنيد
4- اگر مشخصاتتون كه ارسال كرديد با فرم زمان ثبت نامتون متفاوت باشه باز هم جوابتونو نميدن
5- موفق باشيد

امین این نگران نباشید رو می ذاشتی شماره 1 قشنگ تر می شدا! Big Grin
مثل موفق باشید که مورد 5 ه! Tongue
درستش كردم احسان جانWink

منم تو فرم 230 تاریخ امضا رو نوشتم 3013 ولی تائید کرد و گفت درسه مدارک.
الان هم فک کنم به تاریخ فرم و امضا 122 ایشون ایراد گرفته درسته ؟
پس چرا به من گیر نداد ؟؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: sophia
(2013-08-11 ساعت 23:52)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 23:46)araaaash نوشته:  15 اگست که اعلام کارنتیا نوبت اوله چه کاره نوبت دوم داره که میگین مونتظر نباشید؟
الان چی شده ؟

دوست عزیز ربطی به هم نداره منظور دوستمون اعلام سری دوم برندگان لاتاری در اکتبربودش همین.
15 اگوست هم سری اول کارنتی ها اعلام میشه

دور دوم نیست دیگه؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-11 ساعت 17:34)noobnoobi نوشته:  
دوستان نظری دارن؟

سلام
میشه بیشتر توضیح بدین چه اتفاقی افتاده ؟ من متوجه نشدم ...
رفتم تو سایت اما تغییری احساس نکردم ، تو ماه می ورژن 5 بود الان هم 5 هست
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: ghafari88
(2013-08-12 ساعت 00:02)araaaash نوشته:  [

دور دوم نیست دیگه؟

دوست عزیز فعلا مشخص نیست ..
(2013-08-11 ساعت 02:27)sophia نوشته:  دوستان من يه سوالي دارم, من سه روز کمتر از 6ماه يعني دقيقا 5 ماه و 27 روز توي يه کشور اروپايي بودم الانم اصلا موقعيت اينکه بخوام برگردم اونجا رو ندارم , به نظر شما نيازي به پليس چک هست ايرادي نميگيرن ؟ چون مدت زمانش کمتر از ۶ ماه بود !!!!!!!!!

کسي اطلاع نداره؟؟؟
2014AS00002xxx
تشکر کنندگان: محبت
(2013-08-10 ساعت 19:46)ayyoub نوشته:  سلام به شما. من امسال شکر خدا برنده شدم . دوست دارم برم لس آنجلس . لینکی هست که بتونم همخونه پیدا کنم؟

دوست عزیز به تاپیک همخونه سر بزن شاید بهت کمک کنه.
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، ojee
(2013-08-12 ساعت 00:34)sophia نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 02:27)sophia نوشته:  دوستان من يه سوالي دارم, من سه روز کمتر از 6ماه يعني دقيقا 5 ماه و 27 روز توي يه کشور اروپايي بودم الانم اصلا موقعيت اينکه بخوام برگردم اونجا رو ندارم , به نظر شما نيازي به پليس چک هست ايرادي نميگيرن ؟ چون مدت زمانش کمتر از ۶ ماه بود !!!!!!!!!

کسي اطلاع نداره؟؟؟

شما اگر سایت لاتاری (مدارک لازم)رو چک کنید صراحتا نوشته در صورت اقامت بیش از شش ماه در کشور دیگر و حتی کشوری که در ان سکونت داشته میتوانید در لیست کشورها انتخاب کنید تا از جزییات ان مطلع شوید ولی از انجاییکه شما کمتر از شش ماه اقامت داشته اید بنابراین قاعدتا پلبس سرتیفکیت لازم ندارید ولی اگر باز هم نگران هستید میتوانید ازKCCیا سفارت سوال کنبد.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: محبت ، sophia ، KIMIA2005 ، aghaghia ، noobnoobi ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان