کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-12 ساعت 13:04)m.sabet نوشته:  سلام به همه دوستان. یه سوال داشتم. چرا فرمت سایت یه جوری شده؟ همه چی وسط چین شده. نمیدونم مال من اینطوریه یا مال همه. شاید چون بهش عادت ندارم نا فرم به نظر میرسه.

مال شما اینجوری شده دوست عزیز!مال ما مثل قبله Smile
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان: m.sabet ، behfaza ، mitramin
(2013-08-12 ساعت 10:55)aghaghia نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 10:13)amaka747 نوشته:  دوستان من می خواستم بدونم حسابی که باز می کنیم واسه ساپورت مالی لاتاری میشه ارزی ( دلاری ) هم باشه یا فقط ریالی باید باشه ؟

میشه ارزی هم باشه ولی در بانکی که حساب باز میکنید حتما مطمئن بشید که بعدا بهتون ارز تحویل میدن نه ریال!!! جون خیلی اعتمادی به بانک ها و روش کاریشون نیست...
سلام
به هیچ عنوان حساب ارزی باز نکنید خودم گرفتار یه بانک شدم (اونم معتبرش )که فقط واسه 20000دلار ده بار رفتم و اومدم تا به دلار پول رو پس گرفتم اگر دلار دارید صندوق امانات بانک بهترین گزینه ست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 12:58)niloosin نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:51)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:45)niloosin نوشته:  بچه ها من می خواستم بدونم این فرم اسپانسر رو روز مصاحبه باید ببریم؟؟در رابطه با قضیه ی اسپانسر همون فرم کافیه دیگه؟؟

بله درسته فقط اگه سفارتتون آنکارا هست باید 15 روز قبل مصاحبه یه نسخه از همه مدارکتون بفرستین که فرم اسپانسر هم جزوش هست.
بله کفایت میکنه ولی ای کاش تمکن مالی میزاشتین که دردسرش کمتر از اسپانسر هست.

راستش من شنیدم داشتن اسپانسر خیلی وجهه ی بهتری داره براشون در کل بهتره!وگرنه تمکن مالی مطمئنا راحتتره برام!

تجربه بچه های سال پیش نشون میده از همه نظر تمکن مالی بهتره.مخصوصا تو زمان کلیرنس..
در ضمن شما یک عمر منت اسپانسر داشتن رو بدوش خواهید کشید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 13:08)niloosin نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:04)m.sabet نوشته:  سلام به همه دوستان. یه سوال داشتم. چرا فرمت سایت یه جوری شده؟ همه چی وسط چین شده. نمیدونم مال من اینطوریه یا مال همه. شاید چون بهش عادت ندارم نا فرم به نظر میرسه.

سلام مدتیه فرمت سایت عوض شده شما خیلی وقته مثل اینکه نبودی بهش عادت نداری، درست میشه

تشکر کنندگان: m.sabet ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 13:22)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:58)niloosin نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:51)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:45)niloosin نوشته:  بچه ها من می خواستم بدونم این فرم اسپانسر رو روز مصاحبه باید ببریم؟؟در رابطه با قضیه ی اسپانسر همون فرم کافیه دیگه؟؟

بله درسته فقط اگه سفارتتون آنکارا هست باید 15 روز قبل مصاحبه یه نسخه از همه مدارکتون بفرستین که فرم اسپانسر هم جزوش هست.
بله کفایت میکنه ولی ای کاش تمکن مالی میزاشتین که دردسرش کمتر از اسپانسر هست.

راستش من شنیدم داشتن اسپانسر خیلی وجهه ی بهتری داره براشون در کل بهتره!وگرنه تمکن مالی مطمئنا راحتتره برام!

تجربه بچه های سال پیش نشون میده از همه نظر تمکن مالی بهتره.مخصوصا تو زمان کلیرنس..
در ضمن شما یک عمر منت اسپانسر داشتن رو بدوش خواهید کشید.
سلام
حق با نوب نوبیه دوتا فرم داره i134 وW2 وکپی پاسپورت اسپانسرتون اما شما سوالات مربوط به اسپانسر رو و تمکن مالی رو تو تاپیک خودش پیگیری کن و نتیجه بهتری هم میگیری

تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، behfaza
سلام. پاسپورتم تا oCT. 2015 تاريخ داره. مخاستم عوضش كنم تا وقتي ويزا ميخوره تا پنج سال وقت داشته باشه. رفتم ولي عوضش نكردن. خاستمربدونم اگه ويزا بخوره وتاريخش تموم شده باشه بعدا مشگلي نداره. يعني اگه عوضش كنم تو پاس جديده غضيه وويزا چي ميشه? مرسي. 2014 . 3XXX
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 13:38)HELIAA نوشته:  سلام. پاسپورتم تا oCT. 2015 تاريخ داره. مخاستم عوضش كنم تا وقتي ويزا ميخوره تا پنج سال وقت داشته باشه. رفتم ولي عوضش نكردن. خاستمربدونم اگه ويزا بخوره وتاريخش تموم شده باشه بعدا مشگلي نداره. يعني اگه عوضش كنم تو پاس جديده غضيه وويزا چي ميشه? مرسي. 2014 . 3XXX
اگه میخواین عوضش کنید با یه لیوان شربت آلبالو خنک(به به Big Grin) ترتیبش رو بدین و ببرین عوض کنید که خیالتون راحت باشه.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، ojee ، hossien_501 ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 13:45)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:38)HELIAA نوشته:  سلام. پاسپورتم تا oCT. 2015 تاريخ داره. مخاستم عوضش كنم تا وقتي ويزا ميخوره تا پنج سال وقت داشته باشه. رفتم ولي عوضش نكردن. خاستمربدونم اگه ويزا بخوره وتاريخش تموم شده باشه بعدا مشگلي نداره. يعني اگه عوضش كنم تو پاس جديده غضيه وويزا چي ميشه? مرسي. 2014 . 3XXX
اگه میخواین عوضش کنید با یه لیوان شربت آلبالو خنک(به به Big Grin) ترتیبش رو بدین و ببرین عوض کنید که خیالتون راحت باشه.

می تونید هم برید اداره گذرنامه تهرانپارس و از اونجا نامه بگیرید. البته بعید می دونم به شما به راحتی نامه بدن چون تاریخ زیاد داره.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 13:59)ghafari88 نوشته:  

می تونید هم برید اداره گذرنامه تهرانپارس و از اونجا نامه بگیرید. البته بعید می دونم به شما به راحتی نامه بدن چون تاریخ زیاد داره.

چون تاریخش بیش از 6 ماهه باید حتما تخریب یا مفقود شده باشه تا بتونه عوضش کنه.
همون شربت غلیط آلبالو یا یک لیوان شیر پرچرب(ترجیحا پاکبانBig Grin) کار رو را میندازه تازه پرسش خیلی لذت بخشهBig Grin
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، HELIAA ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 14:03)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:59)ghafari88 نوشته:  

چون تاریخش بیش از 6 ماهه باید حتما تخریب یا مفقود شده باشه تا بتونه عوضش کنه.
همون شربت غلیط آلبالو یا یک لیوان شیر پرچرب(ترجیحا پاکبانBig Grin) کار رو را میندازه تازه پرسش خیلی لذت بخشهBig Grin

noobnoobi جان من علاقه ات رو به شربت آلبالو و شیر پر چرب اونم پاکبان درک می کنم Big Grin چون خودمم علاقمندم ! Tongue
اما اون داستان نامه که عرض کردم هم اتفاقا برای افرادی هست که گذرنامه اشون بالای یک سال تاریخ داشته باشه. والا اگر زیر یک سال ( نه شش ماه ) تاریخ داشته باشه که همینطوری هم بریم پلیس + 10 تعویض می کنند و احتیاج به خرج و مخارج شیر و آلبالو نیست ( کما اینکه خودم و همسرم هم رفتیم و تعویض کردیم )
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، محبت ، khder ، HELIAA ، behfaza

همشهری با internet explorer اینطوری میشه از firefox یا chrome استفاده کن مشکل حل میشه..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، m.sabet ، noobnoobi ، ojee ، hossien_501 ، behfaza ، Soap McTavish
(2013-08-12 ساعت 13:08)niloosin نوشته:  

منم به همین درد مبتلا هستم، با کامپیوتر شرکت که چک میکنم وسط چینه، کامپیوتر خونه مثل قبله.... Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: محبت ، sophia ، m.sabet ، behfaza
سلام دوستان عزیز

یک سوال داشتم مدرک تحصیلی من لیسانس هست متاسفانه مدرک پیش دانشگاهی ام گم شده و در حال حاضر فقط مدرک دیپلم و لیسانس را برای ارایه دارم :

۱- لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟

۲- برای گرفتن سو پیشینه چقدر قبل از زمان مصاحبه باید اقدام کرد ؟ البته گرفتن سو پیشینه از اروپا

۳- مدارک در چه تاریخی ترجمه شده باشد مهم نیست ؟ مثلا برخی مدارک شاید ۲ سال پیش ترجمه شده باشد

با تشکر

تشکر کنندگان: behfaza
آقا صلاح است تا وقت واسه مصاحبه دارم برم شناسنامه رو عوض کنم. والا خودمم عکس اونو نمی شناسم چه برسه به آفیسر. فکر کنم ماله 15 ساله پیشه. مشکلی پیش نمی آد؟>
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: sophia ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 17:21)arpmn نوشته:  آقا صلاح است تا وقت واسه مصاحبه دارم برم شناسنامه رو عوض کنم. والا خودمم عکس اونو نمی شناسم چه برسه به آفیسر. فکر کنم ماله 15 ساله پیشه. مشکلی پیش نمی آد؟>
سلام
1-شماره کیست حدود چنده
2-صبر کن تا چند روز دیگه کارنتیا رو اعلام کنن

تشکر کنندگان: arpmn ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان