کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-15 ساعت 10:39)soli asali نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:22)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 21:50)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 21:41)maziar irani نوشته:  راستی مگه بعد از اولین ورود به ام ر ی ک ا و دریافت گرین کارت که دیگه بودن ویزا توی پاس بعدی لازم نیست.
فقط تعویض پاسپورت میمونه که اون ور آب هم امکان پذیره...
درست متوجه شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله. درسته. شما بعد از دریافت گرین کارت دیگه به اون ویزای خوش رنگ و دوست داشتنی نیازی ندارید.

البته برای کسایی که مثه من بیش از یکسال اعتبار داره و میخوان عوض کنن باید برن اداره گذرنامه و بگن میخوام ویزای بلند مدت بگیرم بعد اونا یه نامه میدن و میبرید +10 و انجام میدن
شربت رو هم حروم نکنید Smile

یک ویزا تا تاریخ انقضا معتبر خواهد بود، مگر در صورت لغو یا ابطال آن. بنابراین، اگر در گذرنامه منقضی شده مسافر یک ویزای آمریکای معتبر وجود داشته باشد، می تواند آن را همراه با یک گذرنامه معتبر جدید در مرز ورودی کشور ارائه بدهد.
لطفا در مرز ورودی کشور اصل گذرنامه منقضی شده را همراه با یک گذرنامه معتبر جدید ارائه بدهید. هر دو گذرنامه باید ملیت یکسانی را نشان بدهند، و نام دارنده آن باید در هر دو گذرنامه یکسان باشد.
لطفا توجه کنید: داشتن ویزا تضمین کننده ورود به ایالات متحده آمریکا نیست. حکم نهایی ورود به صلاحدید مامور USCIS که مدارک را بررسی می کند، خواهد بود.

دوست عزيز پاسپورت من تا 2015 وقت داره . متونم پاس بلندمدت بگيرم. شرايط خاصي داره?
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: .YAS ، maziar irani ، behfaza
سلام
لطفا بگید کسانی که پارسال شرکت کردند و الان در سایت که کد را وارد میکنند میگه که انتخاب نشده است و بعدا چک کنید این منظور چیه یعنی امکانش است که در روزهای بعد انتخواب بشه و یا خیر
و راستی کدش هم با 2014 شروع میشود ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 23:55)ulove نوشته:  سلام
لطفا بگید کسانی که پارسال شرکت کردند و الان در سایت که کد را وارد میکنند میگه که انتخاب نشده است و بعدا چک کنید این منظور چیه یعنی امکانش است که در روزهای بعد انتخواب بشه و یا خیر
و راستی کدش هم با 2014 شروع میشود ممنون

بله احتمالش هست دور دومی هم در کار باشه و 1 اکتبر (9 مهر) به بعد دوباره چک کنید شاید شانس به شما هم رو کنه و جزو سری دوم برنده ها باشین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، 5ina ، ojee
(2013-08-15 ساعت 21:43)HELIAA نوشته:  دوست عزيز پاسپورت من تا 2015 وقت داره . متونم پاس بلندمدت بگيرم. شرايط خاصي داره?

هلیا خانم
یعنی چی پاس بلند مدت؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم طبق قانون مملکت پاسپورت اعتبارش 5 ساله هست. من نشنیدم پاسپورت عادی بیش از 5 سال اعتبار بخوره. در مورد پاسپورت های دیگه ( دیپلماتیک و ... ) اطلاعی ندارم و اصلاً به ما هم مربوط نمیشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، behfaza ، 5ina ، ojee ، zepehr
این صفحه قبولی تا دیروز غیر فعال بود الان چک کردم دوباره نامه قبولیو گذاشته این نامه دوم که زمان و مکان مصاحبه رو اعلام میکنه کی میذارن؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-08-16 ساعت 09:22)ali3875 نوشته:  این صفحه قبولی تا دیروز غیر فعال بود الان چک کردم دوباره نامه قبولیو گذاشته این نامه دوم که زمان و مکان مصاحبه رو اعلام میکنه کی میذارن؟

انگار سفارت با سفارت فرق داره . یکم منتظر بمونید برنامه مصابه ها باید از طرف هر سفارت مشخص شه بعد تو سایت اعمال شه. ممکن از یک روز تا یک ماه طول بکشه
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
سلام جایی اعلام شده که برای یک اکتبر قراره دوباره قراره قرعه کشی انجام بشود؟ با تشکر.
تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 21:31)5ina نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 14:09)Kamyar.A نوشته:  دوستان چند روز پیش ایمیلی گرفتم که در کنار امضا تاریخ نزده بودم در فرم 230 منم کاملش کردم اسکن کردم و فقط همون دو صفحه اول فرم رو با فرمت پی دی اف فرستادم الان تقریبا" 5 روز میگذره و هیچ جوابی مبنی بر گرفتن و کامل بودن مدارکم نگرفتم کم کم دارم نگران میشم آیا روال هست که جواب بدن یا نه؟؟؟

ایمیل از طرف کی‌ سی‌ سی‌ بود مبنی بر اینکه تاریخ بزنید کنار امضاتون ؟؟

بله
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: 5ina ، ojee ، behfaza
سلام
امروز برای بابای من یه ایمیل اومده که تو لاتاری ۲۰۱۳ برنده شده
از کجا میشه فهمید که درست یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-16 ساعت 13:22)setareh1106 نوشته:  سلام
امروز برای بابای من یه ایمیل اومده که تو لاتاری ۲۰۱۳ برنده شده
از کجا میشه فهمید که درست یا نه؟

برای برنده های لاتاری ایمیل نمیاد ، تنها راه اینکه ببینید برنده شدید یا نه اینه که به سایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ برای چک کردنش مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: 5ina ، himmlisch ، noobnoobi ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، zepehr ، nirvana_kobin ، nasim
(2013-08-16 ساعت 10:07)atriana نوشته:  [quote='ali3875' pid='395019' dateline='1376628768']
این صفحه قبولی تا دیروز غیر فعال بود الان چک کردم دوباره نامه قبولیو گذاشته این نامه دوم که زمان و مکان مصاحبه رو اعلام میکنه کی میذارن؟

انگار سفارت با سفارت فرق داره . یکم منتظر بمونید برنامه مصابه ها باید از طرف هر سفارت مشخص شه بعد تو سایت اعمال شه. ممکن از یک روز تا یک ماه طول بکشه
تا یک ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جدی میگی؟ آخه شنیدم 48 ساعت نهایت 72 ساعت اینجوری که خیلی بده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-16 ساعت 10:25)siavash64 نوشته:  سلام جایی اعلام شده که برای یک اکتبر قراره دوباره قراره قرعه کشی انجام بشود؟ با تشکر.
سلام
بله اعلام شده که کانفرمیشن نامبرتونو تا اکتبر نگه دارید و متن کاملشو چند تا پست قبلی گذاشتن و قرعه کشی مجدد داره یا نفرات رزرو اینو کسی نمیدونه فقط مهم اینه که احتمال زیادی داره که مجددا یک روز قبل از شروع2015 اسم نفرات جدید اعلام بشه چون اون متن یه مدت برداشته شد و دوباره اومد رو سایت بهر حال امیدوارم اتفاقش بیفته.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، farshadsh ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 21:14)arpmn نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 21:07)sharareh amini نوشته:  سلام
از کجا بفهمیم کسی ما کارنت شده؟؟ و چه جوری ؟؟

بزرگوار کافی است کیس نامبر را با فایل موجود در صفحه ی سپتامبر صفحه ی زیر مقایسه فرمایید.
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
لازم به توضیح است سه روز دیگر کارنتی های اولیه 2014 اعلام میگردد.
از توضیحات دوستان استفاده نمایید بسیار مفید است.
جمعی از منتظران

دوستم. متوجه نشدم چجوری باید تشخیص بدیم کارنت شدیم یا نه. این صفحه چندتا جدول داره که توش حروف نوشته. یعنی چی؟ دوستم جواب بده لطفا
تشکر کنندگان:
سلام ثبت نام در csc چیه؟؟
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-08-16 ساعت 20:39)sharareh amini نوشته:  سلام ثبت نام در csc چیه؟؟

دوست خوبم
ثبت نام درcsc برای تعیین دفتر پستی که پاسپورت های ویزا خورده ی شما ازسفارت به اونجا پست می شه
موفق باشید...
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، behfaza ، sharareh amini

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان