کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-15 ساعت 11:32)خسته از وطن نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 11:09)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 10:04)farid1364 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 09:49)amaka747 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 09:43)farid1364 نوشته:  فکر کنم confirmation number من از بین رفته. چیکار میشه کرد؟

توی قسمت Forgot Confirmation Number وارد شو و دوباره بیارش

مرسی اونجا وارد کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد دوباره برمیگرده به صفحه ورود اطلاعات. میخام ببینم همونجا باید بده یا اینکه زمان بره؟

دوست عزیز confirmation number شما مشکل نداره سایت مثل اینکه مشکل داره واسه من هم همینطور شدفکر میکنم دارن نامه ها رو جایگزین میکنند...
برای من هم همینطوره. پایین صفحه این پیغام قرمز رنگ رو می ده:
The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-28000: the account is locked
فکر کنم دارن نامه ها رو جایگزین می کنن
فکر کنم من سوالم رو بد پرسیدم. مشکل اینه که من confirmation number رو بطور کلی فراموش کردم و نمیتونم نامه جدید رو چک کنم. گزینه فراموشی رو هم که میزنم یه سری اطلاعات میخاد که اونارو وارد میکنم و وقتی ارسال میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و برمیگرده به صفحه ورود اطلاعات. کسی تجربه ای نداره؟ احتمال داره یه پروسه زمانبر باشه یا همونجا باید شماره برام ایمیل کنه؟
تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza
(2013-08-15 ساعت 11:39)farid1364 نوشته:  فکر کنم من سوالم رو بد پرسیدم. مشکل اینه که من confirmation number رو بطور کلی فراموش کردم و نمیتونم نامه جدید رو چک کنم. گزینه فراموشی رو هم که میزنم یه سری اطلاعات میخاد که اونارو وارد میکنم و وقتی ارسال میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و برمیگرده به صفحه ورود اطلاعات. کسی تجربه ای نداره؟ احتمال داره یه پروسه زمانبر باشه یا همونجا باید شماره برام ایمیل کنه؟

دوست عزیز یک کم صبرکن مشکل سایت حل شه اونوقت ازطریق همون گزینه فراموشی که گفتی باز اقدام کن مشکلت حل میشه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: farid1364 ، noobnoobi ، aghaghia ، .YAS ، ojee ، behfaza ، محبت
سلام
متاسفانه جزء قوانین هست که اگر کسی برنده لاتاری بشه و اقدامی انجام نده دیگه از لاتاری برای همیشه کنار گذاشته میشه اما اگر تا مرحله مصاحبه پیش بره و بنا بدلایلی موجه ویزا نگیره بازم اجازه شرکت در لاتاری را خواهد داشت ودر این مورد اتفاقا سخت گیری هم میکنن چون معتقد هستن حق انسانی دیگر ضایع شده البته دنبال لینکش گشتم پیداش نکردم .
[/quote]
با سلام
ضمن تشکر ، سوال من این است که در صورتیکه در سال 2014 برنده لاتاری باشیم و اقدام کنیم ، ایا ضمن اقدام میتوان برای سال بعد هم شرکت نمود یا نه ؟ چون امکان داره اصلا به مصاحبه نرسیم بعلت شماره کیس بالا یا ... ، لطفا اگر کسی رفرنسی دارد ، اعلام نماید.
با تشکر
[/quote]
سلام
اگه کسی به این سوال پاسخ بده ممنون می شم البته با رفرنس باشه ...
چون منم خیلی مشتاق هستم بدونم ...
سوال من این است که در صورتیکه در سال 2014 برنده لاتاری باشیم و اقدام کنیم یعنی (کارنت هم بشیم و مصاحبه هم بخواهیم بریم ) ، آیا روز مصاحبه ایراد نمی گیرن چرا شما در این سال هم شرکت کردید ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: batigoal_189 ، ghafari88 ، behfaza ، میما
منم با کیس نامبر**15 کارنت شدم و منتظر تاریخ مصاحبه فقط سوال من اینه مصاحبه من حد فاصل 10 مهر تا 10 آبانه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-08-15 ساعت 13:34)ali3875 نوشته:  منم با کیس نامبر**15 کارنت شدم و منتظر تاریخ مصاحبه فقط سوال من اینه مصاحبه من حد فاصل 10 مهر تا 10 آبانه؟

بببببببببببله
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، maziar irani
دوستان چند روز پیش ایمیلی گرفتم که در کنار امضا تاریخ نزده بودم در فرم 230 منم کاملش کردم اسکن کردم و فقط همون دو صفحه اول فرم رو با فرمت پی دی اف فرستادم الان تقریبا" 5 روز میگذره و هیچ جوابی مبنی بر گرفتن و کامل بودن مدارکم نگرفتم کم کم دارم نگران میشم آیا روال هست که جواب بدن یا نه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 22:15)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 21:14)rvkoleti نوشته:   دوستان اگه سوالی داشتن که جوابشو پیدا نکردن می تونن از من بپرسن

[font=Courier]
دوست عزیز شما که میتونید به سوالاتی که جوابشو پیدا نکردم جواب بدید لطف کن بگو بنده ویزامو یکضرب میگیرم یانه ؟؟Big GrinBig Grin
[/font]

سلام دوستان من چطوری میتونم چک کنم کارنت شدم یا نه لطفا منو راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: عشق رفتن
(2013-08-15 ساعت 16:57)asemankh نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 21:14)rvkoleti نوشته:   دوستان اگه سوالی داشتن که جوابشو پیدا نکردن می تونن از من بپرسن

[font=Courier]
دوست عزیز شما که میتونید به سوالاتی که جوابشو پیدا نکردم جواب بدید لطف کن بگو بنده ویزامو یکضرب میگیرم یانه ؟؟Big GrinBig Grin
[/font]

کیس نامبرتون 1800 یا کمتر باشه کارنت شدین. به همون سایتی که قبولیتونو دیدید مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، عشق رفتن
(2013-08-15 ساعت 16:57)asemankh نوشته:  

[font=Courier]
[/font]

سلام دوست عزیز عضویتتون رو به مهاجرسرا تبریک می گم و اول جواب سوالتو ن رو میدم. برای دیدن کارنتی 10-15 هر ماه میلادی باید به http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html مراجعه میکنید و جدول مربوط به برندگان لاتاری رو چک می کنید اگه کیس نامبر شما پایینتر از شماره ای باشه که جلوی آسیا نوشته یعنی کارنت شدید.بعد از 48 ساعت به صفحه ی رویت قبولیتون میرید که تبدیل می شه به نامه ی دوم شما البته این تغییر نامه ممکنه تا 1 ماه هم طول بکشه.ظمنا هر سوالی تاپیک مخصوص خودش رو داره در مورد سوال شما در تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها خیلی صحبت شده و شاید اگه اغراق نباشه بیش از 100 بار به این سوال پاسخ داده شده. با دونستن این نکته که هر سوال تاپیک مخصوص به خودش رو داره و مراجعه به تاپیک چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟ می توانید از این سایت و مطالبش بیشتر بهره ببرید. موفق باشیدSmile
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، behfaza ، محبت
(2013-08-15 ساعت 11:07)sbh نوشته:  سلام به همه دوستان.
خیلی ممنون میشم اگه که بفرمایین کسی که دانشجو هستش و مشمول، چه مدارکی رو باید به سفارت ارائه کنه.
با توجه به اینکه مدراک مربوط به دیپلم و پیش دانشگاهی رو موقع ثبت نام به دانشگاه تحویل دادیم آیا باید گواهی اشتغال به تحصیل گرفت؟
در ضمن آیا فیش مربوط به وثیقه رو باید ترجمه کرد؟

سلام
مدارک برای همه یکسانه ... فقط همونطور هم که سوال پرسیدید، کسایی که سربازی نرفتن ، بله باید رسید وثیقشون رو ترجمه کنن ،
و اما مدرک پیش دانشگاهی که میتونید اون رو با وثیقه آزاد کنین ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، 5ina ، noobnoobi ، sbh
(2013-08-14 ساعت 21:08)aghaghia نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 20:44)NEURON نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 22:58)himmlisch نوشته:  بالاخره اومد.
مثل پارساله تقریباً.
ASIA

AFGHANISTAN 447 ISRAEL 330 OMAN 12
BAHRAIN 27 JAPAN 861 QATAR 43
BHUTAN 21 JORDAN 581 SAUDI ARABIA 467
HONG KONG SPECIAL ADMIN. REGION 159 LEBANON 396 TAIWAN 723
INDONESIA 379 MALAYSIA 167 THAILAND 131
IRAN 6,027 MALDIVES 4 TIMOR-LESTE 0
این یعنی اینکه تا 6027 نفر از ایران می تونند ویزا بگیرند؟آیا؟Cool

خیر این یعنی که این تعداد برنده از ایران وجود داره ولی متاسفانه همه ویزا نخواهند گرفت...
البته با توجه به آماری که در مهاجرسرا از افرادی که در لاتاری برنده شدند نشون میده 1000 نفر برنده هم برای مصاحبه به زور داریم حالا بگیم 500 نفر هم توی مهاجرسرا عضو نباشن سرجمعش 1500 تا با این حال خیلی بعید هست همه ی 6027 نفر برنده شدنشون رو چک کرده باشن یا حاضر به رفتن باشن
دوستان هم نظر بدید یه آمار تقریبی بگیریم.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، 5ina ، .YAS ، noobnoobi
(2013-08-15 ساعت 19:34)kage.omid نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 21:08)aghaghia نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 20:44)NEURON نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 22:58)himmlisch نوشته:  بالاخره اومد.
مثل پارساله تقریباً.
ASIA

AFGHANISTAN 447 ISRAEL 330 OMAN 12
BAHRAIN 27 JAPAN 861 QATAR 43
BHUTAN 21 JORDAN 581 SAUDI ARABIA 467
HONG KONG SPECIAL ADMIN. REGION 159 LEBANON 396 TAIWAN 723
INDONESIA 379 MALAYSIA 167 THAILAND 131
IRAN 6,027 MALDIVES 4 TIMOR-LESTE 0
این یعنی اینکه تا 6027 نفر از ایران می تونند ویزا بگیرند؟آیا؟Cool

خیر این یعنی که این تعداد برنده از ایران وجود داره ولی متاسفانه همه ویزا نخواهند گرفت...
البته با توجه به آماری که در مهاجرسرا از افرادی که در لاتاری برنده شدند نشون میده 1000 نفر برنده هم برای مصاحبه به زور داریم حالا بگیم 500 نفر هم توی مهاجرسرا عضو نباشن سرجمعش 1500 تا با این حال خیلی بعید هست همه ی 6027 نفر برنده شدنشون رو چک کرده باشن یا حاضر به رفتن باشن
دوستان هم نظر بدید یه آمار تقریبی بگیریم.
سلام این مطلب دقیقا برای سال قبل هم بوده و دو نکته :
1-هیچ عضوی نبوده که در کیسش مشکل خاصی نداشته باشه و ردش کنن وهمه تا آخرین کیس نامبر به مصاحبه دعوت شدن و تقریبا کلیرنسشونم رو به اتمامه و ابوظبی و ایروان چند روز پیش تمام کلیراشو اعلام کرد
2-حتی مرحله دوم هم کیس برنده اعلام شد

پس دوستان از کنار این قضیه رد بشیم و بدنبال ارائه مدارک بی نقص باشیم و امیدوارم سال دیگه همین موقع آخرین نفراتم ویزاهاشونو گرفته باشن و بپرسن کدوم بلیط رو برای پرواز به USAبگیریمWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Alpha1 ، KIMIA2005 ، behfaza ، Elahe. ، kage.omid ، 5ina ، exxedus ، m_me789 ، .YAS ، noobnoobi ، ojee ، میما ، kiana11
سلام دوستان،کیس نامبر من **79 هست آیا کیس نامبری بالاتر ازکیس من هم هست؟
تشکر کنندگان: .YAS
(2013-08-15 ساعت 21:23)Alpha1 نوشته:  سلام دوستان،کیس نامبر من **79 هست آیا کیس نامبری بالاتر ازکیس من هم هست؟

دوست عزیز شما این پستتون رو تو تاپیک ویزا بولتن هم گذاشتین دوستان هم جوابتون رو چندین بار دادن. لطف کنید وقتی پستی میذارین پیگیر پستتون باشین که دوستان جوابتون رو دادن یا نه، مجددا پست بذارین. اینطوری واسه کاربرهای آتی هم این تاپیکا مفید و کاربردیتر خواهد بود. در جواب سوالتون ضمن تبریک بابت برنده شدنتون، بله کیس نامبرهی بالاتر از کیس شما هم هستش. نگران نباشین شما هم کارنت میشین, مصاحبه میرین و ویزاتون رو میگیرین به امید خدا ؛)
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: exxedus ، .YAS ، ojee ، محبت ، behfaza ، Alpha1 ، میما
(2013-08-15 ساعت 14:09)Kamyar.A نوشته:  دوستان چند روز پیش ایمیلی گرفتم که در کنار امضا تاریخ نزده بودم در فرم 230 منم کاملش کردم اسکن کردم و فقط همون دو صفحه اول فرم رو با فرمت پی دی اف فرستادم الان تقریبا" 5 روز میگذره و هیچ جوابی مبنی بر گرفتن و کامل بودن مدارکم نگرفتم کم کم دارم نگران میشم آیا روال هست که جواب بدن یا نه؟؟؟

ایمیل از طرف کی‌ سی‌ سی‌ بود مبنی بر اینکه تاریخ بزنید کنار امضاتون ؟؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: .YAS ، ojee ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان