کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-14 ساعت 22:15)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 21:14)rvkoleti نوشته:   دوستان اگه سوالی داشتن که جوابشو پیدا نکردن می تونن از من بپرسن

[font=Courier]
دوست عزیز شما که میتونید به سوالاتی که جوابشو پیدا نکردم جواب بدید لطف کن بگو بنده ویزامو یکضرب میگیرم یانه ؟؟Big GrinBig Grin
[/font]

به لطف خدای بزرگ و
با دعای خیر دوستانی که از زحمات شما بهره مند شده اند و میشوند
بله "
یکضرب میگیرید.
تشکر کنندگان: FMANIS ، masoud z ، محبت ، exxedus ، KIMIA2005 ، khder ، .YAS
(2013-08-14 ساعت 17:49)m_me789 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 08:37)ESMAEILI_K نوشته:  با سلام
با توجه به اعلام سایت بولتن مبنی بر انجام قرعه کشی سال 2015 در ماه های اتی ایا افرادی که نامشان در قرعه کشی سال 2014 اعلام شده میتوانند برای سال بعد اقدام کنند یا خیر لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر

دوست عزیز، منعی بابت شرکت در 2015 نیست، خیلی ها هستند که چک نکردند 2014 برنده هستند.
سلام
متاسفانه جزء قوانین هست که اگر کسی برنده لاتاری بشه و اقدامی انجام نده دیگه از لاتاری برای همیشه کنار گذاشته میشه اما اگر تا مرحله مصاحبه پیش بره و بنا بدلایلی موجه ویزا نگیره بازم اجازه شرکت در لاتاری را خواهد داشت ودر این مورد اتفاقا سخت گیری هم میکنن چون معتقد هستن حق انسانی دیگر ضایع شده البته دنبال لینکش گشتم پیداش نکردم .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، nedaba
(2013-08-14 ساعت 21:14)rvkoleti نوشته:   دوستان اگه سوالی داشتن که جوابشو پیدا نکردن می تونن از من بپرسن

[font=Courier]
دوست عزیز شما که میتونید به سوالاتی که جوابشو پیدا نکردم جواب بدید لطف کن بگو بنده ویزامو یکضرب میگیرم یانه ؟؟Big GrinBig Grin
[/font]
سلام
علی جان این بنده خدا گفت عالمم نه رمال که، به هر حال خیر مقدم میگم بهشون و لذت بردم از اعتماد به نفسش
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: exxedus ، KIMIA2005 ، khder ، mani.iht ، .YAS ، behfaza
(2013-08-15 ساعت 00:58)behfaza نوشته:  

[font=Courier]
[/font]

به لطف خدای بزرگ و
با دعای خیر دوستانی که از زحمات شما بهره مند شده اند و میشوند
بله "
یکضرب میگیرید.

ممنونم دوست عزیز انشالله همینطور که فرمودید خواهد شد هم واسه بنده وهم برا همه عزیزان گل 2014 ... پس دوستان عزیزما رو هم از دعاهای خیرتون بی نصیب نذارید و امیدوارم همگی دوستان عزیزکارنت شن و به امید خدای متعال ویزاشون را یکضرب بگیرند ..موفق و پیــــــــــــــــــــــــــــــــــروز باشید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: khder ، HodHod Golestani ، maryam_a ، asalasali ، محبت ، noobnoobi ، .YAS ، sepideh_ ، ojee ، behfaza
(2013-08-15 ساعت 02:18)محبت نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 17:49)m_me789 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 08:37)ESMAEILI_K نوشته:  با سلام
با توجه به اعلام سایت بولتن مبنی بر انجام قرعه کشی سال 2015 در ماه های اتی ایا افرادی که نامشان در قرعه کشی سال 2014 اعلام شده میتوانند برای سال بعد اقدام کنند یا خیر لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر

دوست عزیز، منعی بابت شرکت در 2015 نیست، خیلی ها هستند که چک نکردند 2014 برنده هستند.
سلام
متاسفانه جزء قوانین هست که اگر کسی برنده لاتاری بشه و اقدامی انجام نده دیگه از لاتاری برای همیشه کنار گذاشته میشه اما اگر تا مرحله مصاحبه پیش بره و بنا بدلایلی موجه ویزا نگیره بازم اجازه شرکت در لاتاری را خواهد داشت ودر این مورد اتفاقا سخت گیری هم میکنن چون معتقد هستن حق انسانی دیگر ضایع شده البته دنبال لینکش گشتم پیداش نکردم .
با سلام
ضمن تشکر ، سوال من این است که در صورتیکه در سال 2014 برنده لاتاری باشیم و اقدام کنیم ، ایا ضمن اقدام میتوان برای سال بعد هم شرکت نمود یا نه ؟ چون امکان داره اصلا به مصاحبه نرسیم بعلت شماره کیس بالا یا ... ، لطفا اگر کسی رفرنسی دارد ، اعلام نماید.
با تشکر
تشکر کنندگان: behfaza
فکر کنم confirmation number من از بین رفته. چیکار میشه کرد؟
(2013-08-15 ساعت 09:43)farid1364 نوشته:  فکر کنم confirmation number من از بین رفته. چیکار میشه کرد؟

توی قسمت Forgot Confirmation Number وارد شو و دوباره بیارش
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza
(2013-08-15 ساعت 09:49)amaka747 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 09:43)farid1364 نوشته:  فکر کنم confirmation number من از بین رفته. چیکار میشه کرد؟

مرسی اونجا وارد کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد دوباره برمیگرده به صفحه ورود اطلاعات. میخام ببینم همونجا باید بده یا اینکه زمان بره؟
(2013-08-13 ساعت 23:22)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 21:50)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 21:41)maziar irani نوشته:  راستی مگه بعد از اولین ورود به ام ر ی ک ا و دریافت گرین کارت که دیگه بودن ویزا توی پاس بعدی لازم نیست.
فقط تعویض پاسپورت میمونه که اون ور آب هم امکان پذیره...
درست متوجه شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله. درسته. شما بعد از دریافت گرین کارت دیگه به اون ویزای خوش رنگ و دوست داشتنی نیازی ندارید.

البته برای کسایی که مثه من بیش از یکسال اعتبار داره و میخوان عوض کنن باید برن اداره گذرنامه و بگن میخوام ویزای بلند مدت بگیرم بعد اونا یه نامه میدن و میبرید +10 و انجام میدن
شربت رو هم حروم نکنید Smile

یک ویزا تا تاریخ انقضا معتبر خواهد بود، مگر در صورت لغو یا ابطال آن. بنابراین، اگر در گذرنامه منقضی شده مسافر یک ویزای آمریکای معتبر وجود داشته باشد، می تواند آن را همراه با یک گذرنامه معتبر جدید در مرز ورودی کشور ارائه بدهد.
لطفا در مرز ورودی کشور اصل گذرنامه منقضی شده را همراه با یک گذرنامه معتبر جدید ارائه بدهید. هر دو گذرنامه باید ملیت یکسانی را نشان بدهند، و نام دارنده آن باید در هر دو گذرنامه یکسان باشد.
لطفا توجه کنید: داشتن ویزا تضمین کننده ورود به ایالات متحده آمریکا نیست. حکم نهایی ورود به صلاحدید مامور USCIS که مدارک را بررسی می کند، خواهد بود.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، محبت ، maziar irani
(2013-08-14 ساعت 18:53)yahya kenarangi نوشته:  سلام...من یه سوالی داشتم...شماره من الان جز کارنت شدهاست.ولی برام هیچ فرمی نیومده...الان چیکار کنم؟
باید صبر کنی تا بیاد عجله نکن !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، محبت
(2013-08-13 ساعت 22:59)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 22:49)alitab نوشته:  SadSadSadسلام دوستان این مشکل ما چاره ای جز تغییر زمان مصاحبه داره یا نه
پاسپورتم 5 ماه و 13 روز اعتبار داره ---------------- موقعی که دیدم قبول شدم خواستم پاسو تعویضش کنم +10 گفت = = که اولا پاس برای تعویض باید زیر 6 ماه باشه
ثانیا کارت پایان خدمت باید هوشمند باشه
بنده هم 25 خرداد جهت تعویض کارت پایان خدمت اقدام کردم بعد از 2 -3 بار مراجعه حضوری به هنگ / از طریق این سایتوشون هم پیگیری میکردم اما جوابی نگرفتم زنگ زدم به مرکز صدور کارت اونا گفتن شما جهت اخذ پاس به هنگ مربوطه مراجعه کنید و یک نامه کد دار به شما میدن که از طریق اون نامه میتونید به پاس اقدام کنید و بنده روز یکشنبه به هنگ رفتم مسئول اونجا یه ادم (.........)بود هر چی بهش میگم من میخوام پاسمو عوض کنم نامه میخواهم میگه نمشه به نظر دوستان من چیکار کنم CoolCool
واکسنها رو زدم
مدارکو هنوز ترجمه نکردم چون اشنا هست میگه 2 روزه اونا حل میشه

در مورد نکته اولتون باید عرض کنم که می تونید جفت پا برید تو حلق اون پلیس + 10 که به شما گفته زیر 6 ماه باید تاریخ داشته باشه تا تعویض کنند. مشخصاً خود بنده و خانومم گذرنامه هامون بالای شش ماه و البته زیر یکسال اعتبار داشت؛ بردیم و تعویض هم کردیم. ( یعنی باید زیر یک سال اعتبار داشته باشه تا تعویض کنند. قانونش این هست)
اما در مورد اون نامه و این ها زیاد اطلاعاتی ندارم. اما خاطرم هست که زمانی که برای تعویض کارت معافیتم اقدام کردم اون خانومی که توی پلیس +10 بود بهم گفت که تا زمانی که کارتت بیاد می تونی از همین فرمی و رسیدی که دستت هست برای کارهات استفاده کنی.
من می گم یه سر به یه دفتر پلیس + 10 دیگه بزنید شما.
در کل با توجه به کارنتی های سری اول که تا 1800 اعلام کردند، به نظر من وقت دارید. زیاد به خودتون استرس وارد نکنید. گذرنامه نهایتا ده روزه صادر میشه و دستتون میرسه.
این چیزیه که خود آمریکا اعلام کرده :

یک ویزا تا تاریخ انقضا معتبر خواهد بود، مگر در صورت لغو یا ابطال آن. بنابراین، اگر در گذرنامه منقضی شده مسافر یک ویزای آمریکای معتبر وجود داشته باشد، می تواند آن را همراه با یک گذرنامه معتبر جدید در مرز ورودی کشور ارائه بدهد.
لطفا در مرز ورودی کشور اصل گذرنامه منقضی شده را همراه با یک گذرنامه معتبر جدید ارائه بدهید. هر دو گذرنامه باید ملیت یکسانی را نشان بدهند، و نام دارنده آن باید در هر دو گذرنامه یکسان باشد.
لطفا توجه کنید: داشتن ویزا تضمین کننده ورود به ایالات متحده آمریکا نیست. حکم نهایی ورود به صلاحدید مامور USCIS که مدارک را بررسی می کند، خواهد بود.
برا خودتون دردسر درست نکنید.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، محبت ، alitab
سلام به همه دوستان.
خیلی ممنون میشم اگه که بفرمایین کسی که دانشجو هستش و مشمول، چه مدارکی رو باید به سفارت ارائه کنه.
با توجه به اینکه مدراک مربوط به دیپلم و پیش دانشگاهی رو موقع ثبت نام به دانشگاه تحویل دادیم آیا باید گواهی اشتغال به تحصیل گرفت؟
در ضمن آیا فیش مربوط به وثیقه رو باید ترجمه کرد؟
(2013-08-15 ساعت 10:04)farid1364 نوشته:  

مرسی اونجا وارد کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد دوباره برمیگرده به صفحه ورود اطلاعات. میخام ببینم همونجا باید بده یا اینکه زمان بره؟

دوست عزیز confirmation number شما مشکل نداره سایت مثل اینکه مشکل داره واسه من هم همینطور شدفکر میکنم دارن نامه ها رو جایگزین میکنند...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: maryam_a ، .YAS ، ojee ، behfaza ، محبت
(2013-07-28 ساعت 03:50)royal120 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 01:34)bayat_r نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:20)royal120 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 22:28)aghaghia نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 22:02)bayat_r نوشته:  اقاقیای عزیز

چرا بماند؟

مشکل اصلی همین هست که ایشون از سهمیه یه قاره دیگه استفاده کرده و متاسفانه متاسفانه این مسئله به مردودی کیس میانجامد و پیگیری بی فایده است و اتلاف هزینه

آقاب بیات عزیز من گفتم بماند چون قبلا به این دوستانمون که از سهمیه اورپا یا استرالیا استفاده کرده اند گفته شده که در این مورد اشتباه کردند واین اولین پست در این مورد نبوده و گفته شده که ایشون به احتمال زیاد کیسشون ریجکت میشه... ولی فکر کردم که ایشون میخوان پیگیری کنند برای همین گفتم بماند که این مسئله وجود داره و ادامه ماجرا....

کیس نامبرم 2014OC00000xxx اصلا AU نداره . تاریخ تولدمو از لینکی که گذاشته بودین چک کردم 1 روز جابجا زدم. خوب الان چیکار کنم هیچ راهی نداره؟

دقیقاً حق با شماست شما از سهمیه اقیانوسیه استفاده کردید OC. و فقط بگم که فامیل ما رو نشونده بودن و ازش تست دروغ سنجی گرفته بودند و در آخر گفتند ما فهمیدیم که شما اشتباه سهوی کردید ، امسال رد میشید چون عمدی نداشتید و میتونید سال دیگه شرکت کنید

ممنون از راهنمایتون پس اینطوری که شما میگید اگه منصرف بشم دیگه نمیتونم تو لاتاری شرکت کنم؟

(2013-08-15 ساعت 11:07)sbh نوشته:  سلام به همه دوستان.
خیلی ممنون میشم اگه که بفرمایین کسی که دانشجو هستش و مشمول، چه مدارکی رو باید به سفارت ارائه کنه.
با توجه به اینکه مدراک مربوط به دیپلم و پیش دانشگاهی رو موقع ثبت نام به دانشگاه تحویل دادیم آیا باید گواهی اشتغال به تحصیل گرفت؟
در ضمن آیا فیش مربوط به وثیقه رو باید ترجمه کرد؟
این سوال خیلیها هست. لطفا هر کس اطلاع داره جواب بدهد.
(2013-08-15 ساعت 11:09)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 10:04)farid1364 نوشته:  

دوست عزیز confirmation number شما مشکل نداره سایت مثل اینکه مشکل داره واسه من هم همینطور شدفکر میکنم دارن نامه ها رو جایگزین میکنند...
برای من هم همینطوره. پایین صفحه این پیغام قرمز رنگ رو می ده:
The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-28000: the account is locked
فکر کنم دارن نامه ها رو جایگزین می کنن
تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان