کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
باسلام.من حدودا 2 سال عضو بسیج بودم و 5 سال پیش ازش اومدم بیرون .روز مصاحبه حتما باید این مسئله رو عنوان کنم آیا .. سربازی معاف شدم شغل دولتی هم ندارم
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-19 ساعت 20:59)k98k نوشته:  باسلام.من حدودا 2 سال عضو بسیج بودم و 5 سال پیش ازش اومدم بیرون .روز مصاحبه حتما باید این مسئله رو عنوان کنم آیا .. سربازی معاف شدم شغل دولتی هم ندارم

فکر نمی کنم نیازی باشه مگر این که معاف شدنتون ربطی به عضویتتون در بسیج داشته باشه! و یا این که در این مورد ازتون سوالی بشه که در این حالت بهتره حقیقت رو بگین جون حتما اطلاعاتی دارند که همچین سوالی رو از شما میپرسند وگرنه که لزومی نداره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: k98k ، behfaza ، noobnoobi ، maziar irani ، زری وحدتی
(2013-08-19 ساعت 17:49)soli asali نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 16:49)erfan786 نوشته:  سلام
کسی هست کارت بایان خدمت عوض کرده باشه

اگه میخوای تعویض کنی .. اکیدا میگم نکن !!!!! چون 7-8 ماه طول داره!!!

من دادم هوشمندش کنن گفتن ۲ ماه طول میکشه.کارتهای قدیمی هم دیگه از تیر ۹۲ فاقد اعتبار شده
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-08-19 ساعت 20:59)k98k نوشته:  باسلام.من حدودا 2 سال عضو بسیج بودم و 5 سال پیش ازش اومدم بیرون .روز مصاحبه حتما باید این مسئله رو عنوان کنم آیا .. سربازی معاف شدم شغل دولتی هم ندارم
سلام

این موضوع رو با تاکید به تمام دوستان میگم به هیچ عنوان هیچ عنوان خارج از سوال آفیسر چیزی نگید و توضیح اضافه ندید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، maziar irani ، H Pier ، ojee ، زری وحدتی ، k98k ، kage.omid
(2013-08-19 ساعت 16:39)soli asali نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:54)aghaghia نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:48)ESMAEILI_K نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:31)shazad نوشته:  سلام

انتقال پول

با توجه به مساله ت ح ر ی م که نمی تونیم پولی رو بفرستیم و بگیریم.

۱. اگه پرسیدن چطور می خواید پولی که تو ایران دارید رو انتقال بدید چی بگیم؟

۲. واقعا چطوری باید انتقال بدیم؟

با سلام
سوال خوبی است لطفا دوستانی که تجربه دارند لطف نموده و پاسخ دهند برای خروج از کشور محدودیت برای خروج ارز وجود دارد ضمنا برای ورود به آمریکا نیز ظاهرا محدودیت داریم پس دوستانی که در سالهای قبل مهاجرت کرده اند چطور این مشکل راحل کرده اند.
با تشکر

برای بردن پول از ایران محدودیت هست که شما باید یا ریسک کنید و خارج کنید و یا از طریق صرافی ها اقدام کنید.
در سال اول مهاجرت شما محدودیتی برای انتقال پول به آ م ر ی ک ا ندارید فقط باید در فرودگاه مقصد مبالغ بالای 10000 د ل ا ر رو اطلاع بدین همین...

تصیح میکنم حرف دوستمون رو ... دفعه اول که ورود میکنی میتونی هرچقدر که لازم داری ببری ، نه سال اول.
میتونید پولتون رو بدید به صرافی که توی ترکیه یا دوبی که قراره از اونجا پرواز انجام بشه با یه توقف 5-6 ساعته برید پولتون رو از صرافی بگیرید و به پروازتون هم برسید.

خواهشا یک نفر نظر قطعی و مطمئن بگه تو این مورد حداقل نمی شه ریسک کرد. فقط برای دفعه اول که وارد خاک یو اس می شویم به همراه خودمون می تونیم هر چقدر که خواستیم پول نقد ببریم. غیر از این راهی نیست.
اما پول نقد زیاد رو نمی تونیم از ایران به ترکیه یا دوبی (که مبدا پرواز به یو اس هست) ببریم، هر چند که مقصد نهایی (یو اس قبول می کنه). به همین خاطر دوستمون توصیه کرده تو ایران به یک صرافی ریال بدیم، ترکیه/دبی ازش دلار بگیریم و اون دلار رو ببریم یو اس.
این درسته؟ همه تایید می کنن؟ یعنی مبالغ بالا مثلا ۱۰۰ هزار دلار هم پول نقد همراه بردن مشکلی نداره؟
تشکر کنندگان: maziar irani ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 21:08)amaka747 نوشته:  

من دادم هوشمندش کنن گفتن ۲ ماه طول میکشه.کارتهای قدیمی هم دیگه از تیر ۹۲ فاقد اعتبار شده

سلام
کارت پایان خدمت همسر من بعد از حدود 40 روز هفته قبل رسید البته گفته بودند تعویض حدود 40 روز طول می کشد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ehsan1095 ، behfaza
سلام دوستان من کیس نامبرم 15000 میخوام بدونم کسی هست که تو 2014 زمان مصاحبش اومده باشه به نظزتون واسه من کی میاد ... چقدر دیکه باید منتظز بمونم ممنون میشم کمکم کنید مرسی
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 21:08)amaka747 نوشته:  

من کارت قدیمی رو دادم ترجمه کردن یعنی فاقد اعتبارهاگه ببرم سفارت قبول نمی کنن?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 19:46)soli asali نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 19:42)farzadsmile نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 19:30)soli asali نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 19:24)farzadsmile نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 17:44)farzadsmile نوشته:  با سلام خدمت دوستان
همسر بنده جزو برندگان 2014 هستند. الان مشکلي که دارم اين است که در تمام مدارک تحصيلي من سال تولد بنده را اشتباه زده اند. يعني به جاي 19/9/1364 زده اند 19/4/1364. به نظر شما آيا اين مشکلي براي ما ايجاد مي کند با توجه به اينکه همسر بنده جزو برندگان است نه خود بنده.
با تشکر
کسي نيست جواب بده به ما؟

برای اونا ترجمه مهمه ... بگین که ترجمه رو براتون صحیح وارد کنن. خودشون به n طریق تاریخ رو مینویسن Smile
شما مثل اينکه درست متوجه منظور من نشديد. تاريخ تولد من آذر ماه است که در مدارک تحصيلي تير ماه زده شده است.

بله حق با شماست خوب متوجه نشدم.
والا میتونم بگم که به آموزش پرورش منطقه روجوع کنید حتما یه توضیحی پشت مدرکتون میدن و یه مهر و امضا هم بقلش . توی ترجمه هم تاکید کنید که حتما حتما این موضوع رو به خوبی ترجمه کنن.

من هم یکی از مشکلاتم این بود یعنی مدرک دیپلمم تو اسم یک حرف با اسم وافعی تفاوت داشت که خود مدرسه مدرکو برام پشت نویسی کرده و رو نوشته پشت مدرک چسب و فکر کنم امضا هم زده شده.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، aghaghia ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 21:41)shazad نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 16:39)soli asali نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:54)aghaghia نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:48)ESMAEILI_K نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:31)shazad نوشته:  سلام

انتقال پول

با توجه به مساله ت ح ر ی م که نمی تونیم پولی رو بفرستیم و بگیریم.

۱. اگه پرسیدن چطور می خواید پولی که تو ایران دارید رو انتقال بدید چی بگیم؟

۲. واقعا چطوری باید انتقال بدیم؟

با سلام
سوال خوبی است لطفا دوستانی که تجربه دارند لطف نموده و پاسخ دهند برای خروج از کشور محدودیت برای خروج ارز وجود دارد ضمنا برای ورود به آمریکا نیز ظاهرا محدودیت داریم پس دوستانی که در سالهای قبل مهاجرت کرده اند چطور این مشکل راحل کرده اند.
با تشکر

برای بردن پول از ایران محدودیت هست که شما باید یا ریسک کنید و خارج کنید و یا از طریق صرافی ها اقدام کنید.
در سال اول مهاجرت شما محدودیتی برای انتقال پول به آ م ر ی ک ا ندارید فقط باید در فرودگاه مقصد مبالغ بالای 10000 د ل ا ر رو اطلاع بدین همین...

تصیح میکنم حرف دوستمون رو ... دفعه اول که ورود میکنی میتونی هرچقدر که لازم داری ببری ، نه سال اول.
میتونید پولتون رو بدید به صرافی که توی ترکیه یا دوبی که قراره از اونجا پرواز انجام بشه با یه توقف 5-6 ساعته برید پولتون رو از صرافی بگیرید و به پروازتون هم برسید.

خواهشا یک نفر نظر قطعی و مطمئن بگه تو این مورد حداقل نمی شه ریسک کرد. فقط برای دفعه اول که وارد خاک یو اس می شویم به همراه خودمون می تونیم هر چقدر که خواستیم پول نقد ببریم. غیر از این راهی نیست.
اما پول نقد زیاد رو نمی تونیم از ایران به ترکیه یا دوبی (که مبدا پرواز به یو اس هست) ببریم، هر چند که مقصد نهایی (یو اس قبول می کنه). به همین خاطر دوستمون توصیه کرده تو ایران به یک صرافی ریال بدیم، ترکیه/دبی ازش دلار بگیریم و اون دلار رو ببریم یو اس.
این درسته؟ همه تایید می کنن؟ یعنی مبالغ بالا مثلا ۱۰۰ هزار دلار هم پول نقد همراه بردن مشکلی نداره؟

با سلام
تو سایت سفارت آنکارا توی قسمت contact us هر سوالی ازشون بپرسیم قاعدتا جواب قانع کننده ای میدن .. من که جرات نمیکنم تا قبل از مصاحبم بپرسم یهو پیش خودشون میگن اوه اوه این میخاد بیاد اینجا اقتصاد آ م ر ی ک ا رو بریزه به هم بش ویزا ندیم Big Grin اما بد نیست یکی از پیش کسوتای عزیز که الان اونوره آبه یه سوالی ازشون بپرسه این ابهام بزرگ که هیچ کس تا حالا با سند رسمی عدد دقیق نداده تو مهاجر سرا حل بشه من قبلا از ایشون تشکر میکنم رسما
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza
این تاپیک نمونه مکاتبه با ک سی سی کجا غیبش زده ؟؟؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: behfaza
با سلام و خسته نباشی
کارتهای پایان خدمت قدیمی حتما باید تعویض بشن یعنی اگه قدیمی رو ترجمه کنیم ببریم افیسر قبول نمی کنه?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
دوستان سلام راسته اگه اسپانسر داشته باشیم از یک سری امکانات دولت اونجا محروم میشیم؟ مثلا فود استمپ یا هزینه تحصیل
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
(2013-08-19 ساعت 23:00)amaka747 نوشته:  این تاپیک نمونه مکاتبه با ک سی سی کجا غیبش زده ؟؟؟

نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 23:05)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام و خسته نباشی
کارتهای پایان خدمت قدیمی حتما باید تعویض بشن یعنی اگه قدیمی رو ترجمه کنیم ببریم افیسر قبول نمی کنه?
سلام
دوست خوبم ارائه کارت پایان خدمت قدیم به سفارت هیچ ایرادی نداره، اصلا جای نگرانی نیست جالبه بدونید که بعضی نگران بودن که کارت جدیدشون دلیل معافیت نداره و معمولا یکی از سوالات آفیسر دلیل معافیته پس هر دو طرف نگران نباشن البته من کارتهای جدیدو ندیدم ولی استرس دیر تحویل دادن کارت جدید رو بهتره به جون نخرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، زری وحدتی ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان