موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-20 ساعت 11:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-20 ساعت 11:19 توسط saeedshafiee.)
(2013-08-20 ساعت 10:02)ayyoub نوشته: (2013-08-19 ساعت 16:49)erfan786 نوشته: سلام
کسی هست کارت بایان خدمت عوض کرده باشه آره من عوض کردم هوشمند گرفتم .میگن 1 ماه میاد اما برای من 50 روزه اومد
کارت معافیت من در خرداد 92 در کمتر از 10 روز تعویض و ارسال شد.
در صورت نیاز به تعویض پاسپورت در حین تعویض کارت پایان نظام وظیفه و یا معافیت میتوانید با گرفتن نامه از سازمان نظام وظیفه و با مراجعه به اداره های مرکزی صدور گذرنامه ( و نه دفاتر پلیس+10 ) اقدام کنید.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 09:26)محبت نوشته: (2013-08-20 ساعت 00:27)soli asali نوشته: (2013-08-19 ساعت 21:41)shazad نوشته: (2013-08-19 ساعت 16:39)soli asali نوشته: (2013-08-19 ساعت 12:54)aghaghia نوشته: برای بردن پول از ایران محدودیت هست که شما باید یا ریسک کنید و خارج کنید و یا از طریق صرافی ها اقدام کنید.
در سال اول مهاجرت شما محدودیتی برای انتقال پول به آ م ر ی ک ا ندارید فقط باید در فرودگاه مقصد مبالغ بالای 10000 د ل ا ر رو اطلاع بدین همین...
تصیح میکنم حرف دوستمون رو ... دفعه اول که ورود میکنی میتونی هرچقدر که لازم داری ببری ، نه سال اول.
میتونید پولتون رو بدید به صرافی که توی ترکیه یا دوبی که قراره از اونجا پرواز انجام بشه با یه توقف 5-6 ساعته برید پولتون رو از صرافی بگیرید و به پروازتون هم برسید.
خواهشا یک نفر نظر قطعی و مطمئن بگه تو این مورد حداقل نمی شه ریسک کرد. فقط برای دفعه اول که وارد خاک یو اس می شویم به همراه خودمون می تونیم هر چقدر که خواستیم پول نقد ببریم. غیر از این راهی نیست.
اما پول نقد زیاد رو نمی تونیم از ایران به ترکیه یا دوبی (که مبدا پرواز به یو اس هست) ببریم، هر چند که مقصد نهایی (یو اس قبول می کنه). به همین خاطر دوستمون توصیه کرده تو ایران به یک صرافی ریال بدیم، ترکیه/دبی ازش دلار بگیریم و اون دلار رو ببریم یو اس.
این درسته؟ همه تایید می کنن؟ یعنی مبالغ بالا مثلا ۱۰۰ هزار دلار هم پول نقد همراه بردن مشکلی نداره؟ نه دوست خوبم اصلا مورد نداره 200،000 تا میتونی ببری به شرطی که از گیت فرودگاه ایران خارج کنی ... اگه به راهی رسیدی و نتیجه گرفتی حتما از راه پیام خصوصی بهم خبر بده. ( قانونی)
اگه هم بخای همین راهی هم که گفتم هست ! ببین تاریخ پروازت به امریکی کی ، 2-3 روز قبل به صرافی معتمدت مراجعه کنید. ایشون براتون میفرسته به صرافی اونطرف که باهاش کار میکنه به نام گیرنده که خودت باشی. ترجیحا صرافی داخل فرودگاه ترکیه یا دبی باشه که احتیاجی به خروج نداشته باشه. پاستو ارائه میدی پولتو میگیری و از این جا به بعد هیچ مشکلی برای جا به جایی پول نداشته باشی .
ولی خوب میدونم راه قانونی هم داره خیلی و خیلی و خیلی درد سر داره من دنبالشم. اگه میتونی شما هم پیگیری کن ببینیم به چه نتیجه ای میرسیم. باید از بانک مرکزی و گمرک تائیدیه بگیری . سلام
به فکر داستان خروج قانونی نباشید که بد دردسر داره مثل داشتن شرکت، ثبت سفارش، مجوزهای مختلف بواسطه جریانات اخیر ۳۰ یا C.
یه سر به سایت صرافی جلالی بزنید یا صرافیهای معتبر دیگه اما من با این صرافی کار کردم یه بار قیمت و کارمزد تحویل دلار در دبی و ترکیه تو سایتش هست بعلاوه نرخ لحظه ای دلار توی روز هم 3الی 4 بار آپدیت میشه.
موفق باشید با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من یک سوال داشتم
من اگر مبلغی دلار مثلا 10000 دلار به صورت نقد همراه داشته باشم ایا هنگام خروج از فرودگاه ایران بهم گیر میدن؟
و اینکه اگه این قضیه باعث مشکل بشه چطور اونها رو میشه توجیه کرد؟
با تشکر
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='اصان' pid='397478' dateline='1376937370']
دوستان سلام راسته اگه اسپانسر داشته باشیم از یک سری امکانات دولت اونجا محروم میشیم؟ مثلا فود استمپ یا هزینه تحصیل
سوال جالبیه که تا حالا مطرح نشده کسی میدونه جوابشو؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-20 ساعت 12:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-20 ساعت 12:41 توسط hariri-a.)
(2013-08-20 ساعت 10:02)ayyoub نوشته: (2013-08-19 ساعت 16:49)erfan786 نوشته: سلام
کسی هست کارت بایان خدمت عوض کرده باشه آره من عوض کردم هوشمند گرفتم .میگن 1 ماه میاد اما برای من 50 روزه اومد
کارت من 35 روزه اومده بود به آدرس، ولی چون کسی نبود رفته بود پست ولیعصر
کارت من 35 روزه اومده بود به آدرس، ولی چون کسی نبود رفته بود پست ولیعصر
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب
مقصد: هیوستون
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 12:10)..... نوشته: (2013-08-20 ساعت 09:26)محبت نوشته: (2013-08-20 ساعت 00:27)soli asali نوشته: (2013-08-19 ساعت 21:41)shazad نوشته: (2013-08-19 ساعت 16:39)soli asali نوشته: تصیح میکنم حرف دوستمون رو ... دفعه اول که ورود میکنی میتونی هرچقدر که لازم داری ببری ، نه سال اول.
میتونید پولتون رو بدید به صرافی که توی ترکیه یا دوبی که قراره از اونجا پرواز انجام بشه با یه توقف 5-6 ساعته برید پولتون رو از صرافی بگیرید و به پروازتون هم برسید.
خواهشا یک نفر نظر قطعی و مطمئن بگه تو این مورد حداقل نمی شه ریسک کرد. فقط برای دفعه اول که وارد خاک یو اس می شویم به همراه خودمون می تونیم هر چقدر که خواستیم پول نقد ببریم. غیر از این راهی نیست.
اما پول نقد زیاد رو نمی تونیم از ایران به ترکیه یا دوبی (که مبدا پرواز به یو اس هست) ببریم، هر چند که مقصد نهایی (یو اس قبول می کنه). به همین خاطر دوستمون توصیه کرده تو ایران به یک صرافی ریال بدیم، ترکیه/دبی ازش دلار بگیریم و اون دلار رو ببریم یو اس.
این درسته؟ همه تایید می کنن؟ یعنی مبالغ بالا مثلا ۱۰۰ هزار دلار هم پول نقد همراه بردن مشکلی نداره؟ نه دوست خوبم اصلا مورد نداره 200،000 تا میتونی ببری به شرطی که از گیت فرودگاه ایران خارج کنی ... اگه به راهی رسیدی و نتیجه گرفتی حتما از راه پیام خصوصی بهم خبر بده. ( قانونی)
اگه هم بخای همین راهی هم که گفتم هست ! ببین تاریخ پروازت به امریکی کی ، 2-3 روز قبل به صرافی معتمدت مراجعه کنید. ایشون براتون میفرسته به صرافی اونطرف که باهاش کار میکنه به نام گیرنده که خودت باشی. ترجیحا صرافی داخل فرودگاه ترکیه یا دبی باشه که احتیاجی به خروج نداشته باشه. پاستو ارائه میدی پولتو میگیری و از این جا به بعد هیچ مشکلی برای جا به جایی پول نداشته باشی .
ولی خوب میدونم راه قانونی هم داره خیلی و خیلی و خیلی درد سر داره من دنبالشم. اگه میتونی شما هم پیگیری کن ببینیم به چه نتیجه ای میرسیم. باید از بانک مرکزی و گمرک تائیدیه بگیری . سلام
به فکر داستان خروج قانونی نباشید که بد دردسر داره مثل داشتن شرکت، ثبت سفارش، مجوزهای مختلف بواسطه جریانات اخیر ۳۰ یا C.
یه سر به سایت صرافی جلالی بزنید یا صرافیهای معتبر دیگه اما من با این صرافی کار کردم یه بار قیمت و کارمزد تحویل دلار در دبی و ترکیه تو سایتش هست بعلاوه نرخ لحظه ای دلار توی روز هم 3الی 4 بار آپدیت میشه.
من یک سوال داشتم
من اگر مبلغی دلار مثلا 10000 دلار به صورت نقد همراه داشته باشم ایا هنگام خروج از فرودگاه ایران بهم گیر میدن؟
با تشکر
دوستان در مورد انتقال پول تا انجا که اطلاع دارم یکی ازموارد مهم مجوز ورود پول به داخل امریکا است که با توجه به شرایط تحریم برای مبالغ بالای 10000 دلار مجور OFAC یا همان اداره خزانه د اری امریکا لازم است ولی تا 10000 دلار نقدی همراه مسافر مجاز میباشد. مواظب باشید که بدون تحقیق از مسایل قانونی و کسب مجوز لازم ممکن است به مشکلات قانونی از جمله خدای نکرده فریز شدن(بلوکه شدن پول) منجر شود .پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی از یک وکیل یا افراد کاملا مطلع مشورت بگیریدو حتی بهتر است در موقع مصاحبه این موضوع را از سفارت دقیقا استعلام کنید . من چون کیس نامبرم بالاست تحقیق کامل را به بعد موکول کردم چون تا ان موقع احتمال دارد قوانین و دستورلعملها نیز تغییر کند. موفق باشید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 22:17)مامان خانم نوشته: (2013-08-19 ساعت 21:08)amaka747 نوشته: (2013-08-19 ساعت 17:49)soli asali نوشته: (2013-08-19 ساعت 16:49)erfan786 نوشته: سلام
کسی هست کارت بایان خدمت عوض کرده باشه
اگه میخوای تعویض کنی .. اکیدا میگم نکن !!!!! چون 7-8 ماه طول داره!!!
من دادم هوشمندش کنن گفتن ۲ ماه طول میکشه.کارتهای قدیمی هم دیگه از تیر ۹۲ فاقد اعتبار شده
سلام
کارت پایان خدمت همسر من بعد از حدود 40 روز هفته قبل رسید البته گفته بودند تعویض حدود 40 روز طول می کشد
من امروز بعد از ۲۰ روز کارت هوشمندم آوردن دره خونه . لطفا به شایعات توجه نکنید !
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 11:13)ssara نوشته: (2013-08-20 ساعت 10:05)محبت نوشته: (2013-08-20 ساعت 09:55)ssara نوشته: دوستان من 7 روز پیش به کی سی سی ایمیل زدم و درخواست تغییر سفارت از انکارا به ایروان را دادم امروز برام جواب اومده به شکل زیر:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
خوب این یعنی چی؟ من باید منتظر باشم تا ببینم توی نامه دعوت به مصاحبه تغییر سفارت اعمال شده یا نه؟
از کجا می شه فهمید که اصلا لیمیل را کامل خوندن یا همینطوری این جواب را دادن؟
بهتر نیست چند وقت دیگه تماس تلفنی بگیرم و مطمئن بشم؟ سلام
نه دیگه همین جواب درسته و برای اکثرا منجمله خود من همین جواب اومده که مدارکتون دریافت شده و به پرونده کیستون انتقال داده شد
یعنی الان شما مطمئنی که سفارتت ایروان شده یا منتظری بعد از کارنت شدن مشخص بشه؟ نه مطمئن نیستم که ایروان شده اما فرم رو ایروان زدم و نامه تغییر سفارت هم فرستادم اما برای همه همین جواب میاد که تایید میکنه اطلاعات رو دریافت کردن و در پرونده کیس شما قرار دادن فقط یه مورد دیدم که میگفت براش تایید شده که سفارتش ابوظبی شده و تا دریافت نامه دوم مشخص نیست چون سال گذشته یه سری کیسها رو خودشون تو نامه دوم سفارتشونو عوض کرده بودن اما همشون مربوط به سفارت ترکیه بودن که انتقالشون دادن به ایروان و ابوظبی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 12:12)ali3875 نوشته: [quote='اصان' pid='397478' dateline='1376937370']
دوستان سلام راسته اگه اسپانسر داشته باشیم از یک سری امکانات دولت اونجا محروم میشیم؟ مثلا فود استمپ یا هزینه تحصیل
سوال جالبیه که تا حالا مطرح نشده کسی میدونه جوابشو؟
تا اونجایی که من می دونم فقط از کمک هایی مثل فود استمپ و هزینه بیمه مدیکال و...محروم میشه..ولی هزینه تحصیل تعلق می گیره..اینو از چند نفر که اونجا بودن پرسیدم
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 11:16)saeedshafiee نوشته: (2013-08-20 ساعت 10:02)ayyoub نوشته: (2013-08-19 ساعت 16:49)erfan786 نوشته: سلام
کارت معافیت من در خرداد 92 در کمتر از 10 روز تعویض و ارسال شد.
در صورت نیاز به تعویض پاسپورت در حین تعویض کارت پایان نظام وظیفه و یا معافیت میتوانید با گرفتن نامه از سازمان نظام وظیفه و با مراجعه به اداره های مرکزی صدور گذرنامه ( و نه دفاتر پلیس+10 ) اقدام کنید. کارت پایان خدمت چون باید بره محل خدمت و استعام بشه برگرده ، مراحل اداری بیشتری داره. ولی معافیت خیر. به خاطر همین زود تر صادر میشه. بستگان ما تو نظام وظیفه هستن من پرسیدم. میگن 1-2 ماهه میاد ولی بالای 8-7 ماه حساب کنید
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 12:10)..... نوشته: (2013-08-20 ساعت 09:26)محبت نوشته: (2013-08-20 ساعت 00:27)soli asali نوشته: (2013-08-19 ساعت 21:41)shazad نوشته: (2013-08-19 ساعت 16:39)soli asali نوشته: تصیح میکنم حرف دوستمون رو ... دفعه اول که ورود میکنی میتونی هرچقدر که لازم داری ببری ، نه سال اول.
من یک سوال داشتم
با تشکر نه با این مبلغ ها کاری ندارن !!!!!! البته شانست بزنه یه افسر (خ و ب) به پستت بخوره
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 09:06)میما نوشته: (2013-08-20 ساعت 08:31)hamid.eng نوشته: (2013-08-20 ساعت 01:07)mechanicalengineer نوشته: (2013-08-20 ساعت 00:16)soli asali نوشته: (2013-08-19 ساعت 23:05)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام و خسته نباشی
کارتهای پایان خدمت قدیمی حتما باید تعویض بشن یعنی اگه قدیمی رو ترجمه کنیم ببریم افیسر قبول نمی کنه?
نه این طور نیست. قبول میکنه. فقط این طور که من خوندم برای گرفتن پاس جدیدن میگن باید کارتت رو هوشمند کنی والا بهت پاس نمیدم که بازم جای کل کل داره و در نهایت میگیری . خوئتو تو درد سر ننداز میدونم که 7-8 ماه طول میکشه 7-8 ماه ! من بردم برای تعویض و گفتن تا 2.5 ماه بعد میاد
ضمنا برای تعویض پاسپروتتون اجباریه اگه باید پاس رو عوض کنید حواستون باشه که دیر نشه ! كارت بنده ظرف 50 روز اومد...7-8 ماه !!! فکر کنم موضوع به یگان خدمتی و این داستانا مربوط می شه و شاید تاریخ صدور کارت و محل صادر شدندش هم بی تاثیر نباشه به نظر میاد که استعلام می کنن و بخشی از اون زمان مربوط می شه به استعلام
اصلا برای چی دارند این کار رو می کنند؟ دلیل خاصی داره؟ درمورد معافی ها چطوره؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 12:45)masoud z نوشته: (2013-08-20 ساعت 12:10)..... نوشته: (2013-08-20 ساعت 09:26)محبت نوشته: (2013-08-20 ساعت 00:27)soli asali نوشته: (2013-08-19 ساعت 21:41)shazad نوشته: خواهشا یک نفر نظر قطعی و مطمئن بگه تو این مورد حداقل نمی شه ریسک کرد. فقط برای دفعه اول که وارد خاک یو اس می شویم به همراه خودمون می تونیم هر چقدر که خواستیم پول نقد ببریم. غیر از این راهی نیست.
من یک سوال داشتم
با تشکر
دوستان در مورد انتقال پول تا انجا که اطلاع دارم یکی ازموارد مهم مجوز ورود پول به داخل آمریکا است که با توجه به شرایط تحریم برای مبالغ بالای 10000 دلار مجور OFAC یا همان اداره خزانه د اری آمریکا لازم است ولی تا 10000 دلار نقدی همراه مسافر مجاز میباشد. مواظب باشید که بدون تحقیق از مسایل قانونی و کسب مجوز لازم ممکن است به مشکلات قانونی از جمله خدای نکرده فریز شدن(بلوکه شدن پول) منجر شود .پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی از یک وکیل یا افراد کاملا مطلع مشورت بگیریدو حتی بهتر است در موقع مصاحبه این موضوع را از سفارت دقیقا استعلام کنید . من چون کیس نامبرم بالاست تحقیق کامل را به بعد موکول کردم چون تا ان موقع احتمال دارد قوانین و دستورلعملها نیز تغییر کند. موفق باشید با سلام
دوستان عزیز، در سایت با ادرس زیر
http://cbp.gov/linkhandler/cgov/newsroom...ome2us.pdf
که متعلق به دولت امریکاست جزوی مربوط به مسافرینی که به آن کشور سفر میکنند تحت عنوان :
Welcome to the
United States
وجود دارد در صفحه 29 جزو ه متن زیر خواهید دید :
Money and Other Monetary Instruments
You may bring into or take out of the United States,
including by mail, as much money as you wish.
However, more than $10,000, must be declared to
CBP. Families traveling together must declare currency
if the total combined amount is over $10,000. For
example, if you have $10,000 with you plus a couple
of coins in your pocket, you are in violation of the
Currency Reporting statute. It is better to be safe
and declare it—ask the CBP officer for the Currency
Reporting Form (FinCEN 105). The penalties for noncompliance can be severe.
“Money” means monetary instruments and includes
U.S. or foreign coins currently in circulation, currency,
travelers’ checks in any form, money orders, and
negotiable instruments or investment securities in
bearer form.
This reporting requirement does not impose any
restriction or payment of duty or fees.
که مفهوم ان اینست که مسافر میتواند هر مقداری ارز ، چک یا غیره به کشور (امریکا ) وارد یا خارج کند منتها از10000 دلار به بالا باید حتما اعلام شود و اعلام این مطلب شامل مالیات یا هزینه نخواهد بود.
با تشکر
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 15:09)ESMAEILI_K نوشته: با سلام
که متعلق به دولت آم ری کاست جزوی مربوط به مسافرینی که به آن کشور سفر میکنند تحت عنوان :
Welcome to the
United States
bearer form.
که مفهوم ان اینست که مسافر میتواند هر مقداری ارز ، چک یا غیره به کشور (آم ری کا ) وارد یا خارج کند منتها از10000 دل ار به بالا باید حتما اعلام شود و اعلام این مطلب شامل مالیات یا هزینه نخواهد بود.
با تشکر
بله دوست عزیز من از همون اول گفتم که شما تا یکسال اولی (حتی گفته میشه 2سال اول) که به آم ر یکا رفت و آمد دارید میتونید مبالغ بالاتر از 10000 د ا ل ر با خودتون ببرید فقط در فرودگاه مقصد و در فرمی که در هواپیما به شما داده میشه باید این مسوله رو عنوان کنید و هیچ مالیاتی به این دارایی ها تعلق نمی گیره چون شما مهاجر هستید و طبیعی هست که اموال و دارایی هاتون رو انتقال بدین و این دارایی ها در آ م ر ی ک ا بدست نیومده که بخواین مالیاتش رو بدین، تنها مشکل چگونگی انتقال اون از کشور هست وگرنه در کشور مقصد هیچ مشکلی وجود نداره... ولی دوستان درگیر شایعات میشن و مسائل رو برای خودشون سخت میکنند!
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 15:09)ESMAEILI_K نوشته: (2013-08-20 ساعت 12:45)masoud z نوشته: (2013-08-20 ساعت 12:10)..... نوشته: (2013-08-20 ساعت 09:26)محبت نوشته: (2013-08-20 ساعت 00:27)soli asali نوشته: نه دوست خوبم اصلا مورد نداره 200،000 تا میتونی ببری به شرطی که از گیت فرودگاه ایران خارج کنی ... اگه به راهی رسیدی و نتیجه گرفتی حتما از راه پیام خصوصی بهم خبر بده. ( قانونی)
من یک سوال داشتم
با تشکر
دوستان در مورد انتقال پول تا انجا که اطلاع دارم یکی ازموارد مهم مجوز ورود پول به داخل آمریکا است که با توجه به شرایط تحریم برای مبالغ بالای 10000 دلار مجور OFAC یا همان اداره خزانه د اری آمریکا لازم است ولی تا 10000 دلار نقدی همراه مسافر مجاز میباشد. مواظب باشید که بدون تحقیق از مسایل قانونی و کسب مجوز لازم ممکن است به مشکلات قانونی از جمله خدای نکرده فریز شدن(بلوکه شدن پول) منجر شود .پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی از یک وکیل یا افراد کاملا مطلع مشورت بگیریدو حتی بهتر است در موقع مصاحبه این موضوع را از سفارت دقیقا استعلام کنید . من چون کیس نامبرم بالاست تحقیق کامل را به بعد موکول کردم چون تا ان موقع احتمال دارد قوانین و دستورلعملها نیز تغییر کند. موفق باشید با سلام
که متعلق به دولت آمریکاست جزوی مربوط به مسافرینی که به آن کشور سفر میکنند تحت عنوان :
Welcome to the
United States
bearer form.
که مفهوم ان اینست که مسافر میتواند هر مقداری ارز ، چک یا غیره به کشور (آمریکا ) وارد یا خارج کند منتها از10000 دلار به بالا باید حتما اعلام شود و اعلام این مطلب شامل مالیات یا هزینه نخواهد بود.
با تشکر
دوست عزیز قانونی کلی که به اشاره کرده اید به احتمال زیاد اتباع کشورهایی که به علت تحریمها با محدویتهایی در نقل و انتقال پول مواجه هستند را شامل نمیشود بنابراین توصیه میکنم که حتما در این خصوص تحقیق بیشتری کنید و مطمن شوید و همانطور که گفتم یکی از راههای مطمن سوال از سفارت در موقع مصاحبه است همچنین دوستان سالهای 2012 و 2013 که قبلا مهاجرت کرده اند نیز میتوانند اظهار نظر فرمایند.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 15:52)masoud z نوشته: (2013-08-20 ساعت 15:09)ESMAEILI_K نوشته: با سلام
که متعلق به دولت آمریکاست جزوی مربوط به مسافرینی که به آن کشور سفر میکنند تحت عنوان :
Welcome to the
United States
bearer form.
که مفهوم ان اینست که مسافر میتواند هر مقداری ارز ، چک یا غیره به کشور (آمریکا ) وارد یا خارج کند منتها از10000 دلار به بالا باید حتما اعلام شود و اعلام این مطلب شامل مالیات یا هزینه نخواهد بود.
با تشکر
دوست عزیز قانونی کلی که به اشاره کرده اید به احتمال زیاد اتباع کشورهایی که به علت تحریمها با محدویتهایی در نقل و انتقال پول مواجه هستند را شامل نمیشود بنابراین توصیه میکنم که حتما در این خصوص تحقیق بیشتری کنید و مطمن شوید و همانطور که گفتم یکی از راههای مطمن سوال از سفارت در موقع مصاحبه است همچنین دوستان سالهای 2012 و 2013 که قبلا مهاجرت کرده اند نیز میتوانند اظهار نظر فرمایند.
[/quote]
دوست عزیز شما اگر به تاپیک اولین مسافرت به آ م ر ی ک ا برای فعال سازی گرین کارت مراجعه کنید ممتوجه میشید که بسیاری از دوستان مبالغی بالاتر از 10000 تا داشتن و اعلام کردن و مشکلی نبوده، تنها نگرانی موجود خارج کردن دارایی هست نه وارد کردنش ربطی به ایرانی بودن هم نداره....
|