کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
بچه ها سلام برای روز مصاحبه عکس جدید لازمه یا اینکه همون عکس ها که واسه کی سی سی فرستادیم رو دوباره بدیم چاپ کنن؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، exxedus ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 14:23)negarin60 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 09:06)میما نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 08:31)hamid.eng نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 01:07)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 00:16)soli asali نوشته:  نه این طور نیست. قبول میکنه. فقط این طور که من خوندم برای گرفتن پاس جدیدن میگن باید کارتت رو هوشمند کنی والا بهت پاس نمیدم که بازم جای کل کل داره و در نهایت میگیری . خوئتو تو درد سر ننداز میدونم که 7-8 ماه طول میکشه
7-8 ماه ! من بردم برای تعویض و گفتن تا 2.5 ماه بعد میاد
ضمنا برای تعویض پاسپروتتون اجباریه اگه باید پاس رو عوض کنید حواستون باشه که دیر نشه !
كارت بنده ظرف 50 روز اومد...7-8 ماه !!!
فکر کنم موضوع به یگان خدمتی و این داستانا مربوط می شه و شاید تاریخ صدور کارت و محل صادر شدندش هم بی تاثیر نباشه به نظر میاد که استعلام می کنن و بخشی از اون زمان مربوط می شه به استعلام

اصلا برای چی دارند این کار رو می کنند؟ دلیل خاصی داره؟ درمورد معافی ها چطوره؟
با سلام
من خدمتمو سال 79 تموم کردم و می بایست کارتمو هوشمند کنم
هفته گذشته رفتم پلیس +10 سهادت آیاد برای تعویض پاس پورت چیزی مبنی بر تعویض کارت پایان خدمت به من نگفت
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 16:21)Kamyar.A نوشته:  بچه ها سلام برای روز مصاحبه عکس جدید لازمه یا اینکه همون عکس ها که واسه کی سی سی فرستادیم رو دوباره بدیم چاپ کنن؟؟

نباید بیشتر از 6 ماه از تاریخ عکس انداختنتون بگذره
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Kamyar.A ، ojee ، زری وحدتی ، behfaza
بچه ها من جایی خوندم که کسانی که شغل یا رشته حساس دارن رو رد می کنن منظور از شغل یا رشته حساس چی هست کسی میدونه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
[font=Arial]با درود به تمامی دوستان مهاجر سرایی
دوستان میدونم همتون الان استرس دارید شوق و ذوق دارید و کلی سوال
اما اگر یکم فقط یکم بازم تکرار میکنم فقط یکم وقت بذارید و مباحث بچه های 2013 رو بخونید شاید به یقین بتونم بگم جواب اکثر سوالهای خود تونرو اونجا میتونید پیدا کنید
خواهش میکنم قبل از اینکه سوالی بکنید حتما سفرنامه ها مباحث مختلف 2013 رو یک مطالعه روش داشته باشید مطمئنا ضرر نمیکنید
[/font]
Smile
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، noobnoobi ، H Pier ، aghaghia ، ffrfar ، kiana11 ، ojee ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 16:21)Kamyar.A نوشته:  بچه ها سلام برای روز مصاحبه عکس جدید لازمه یا اینکه همون عکس ها که واسه کی سی سی فرستادیم رو دوباره بدیم چاپ کنن؟؟

عکس باید حداکثر برای 6 ماه گدشته باشه. به این مسائل دقت کنین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ojee ، exxedus ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 16:41)Kamyar.A نوشته:  بچه ها من جایی خوندم که کسانی که شغل یا رشته حساس دارن رو رد می کنن منظور از شغل یا رشته حساس چی هست کسی میدونه؟؟؟

دوست عزیز این سوال شما هم تا بحال چندین بار پرسیده شده و جواب داده شده!
جواب: خیر کسی رو ریجکت نمی کنند به این دلیل، بلکه به شما بکگروند چک میخوره یا همون کلیرینس که باعث میشه پرونده شما وارد مراحل اداری و تحقیق در مورد شما بشه و معمولا اکثر کیس های ایرانی(90%) این مرحله رو طی می کنند که ممکنه برای فردی طولانی و برای فرد دیگه کوتاه باشه که بستگی به رشته و سوابق هر فرد داره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ffrfar ، khder ، ojee ، زری وحدتی ، behfaza ، Soap McTavish
(2013-08-20 ساعت 16:41)Kamyar.A نوشته:  بچه ها من جایی خوندم که کسانی که شغل یا رشته حساس دارن رو رد می کنن منظور از شغل یا رشته حساس چی هست کسی میدونه؟؟؟

دوست عزیز فکر نمی کنم جایی گفته شده باشه که رد می کنند ، اگر با دقت بیشتری می خوندید متوجه می شدید که گفتن که امکان کلیرنس خوردن به این افراذ بیشتره اونم نسبیِ.
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 17:08)حسن پیری نوشته:  

اینکه مال 6 ماهه قبل باشه چطور چک میشه بنظرم تا یکسال اکی چون ضاهرادم خیلی تغییرنمیمنه تو یکسال
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
(2013-08-20 ساعت 16:07)aghaghia نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 15:52)masoud z نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 15:09)ESMAEILI_K نوشته:  
با سلام
دوستان عزیز، در سایت با ادرس زیر
http://cbp.gov/linkhandler/cgov/newsroom...ome2us.pdf
که متعلق به دولت آمریکاست جزوی مربوط به مسافرینی که به آن کشور سفر میکنند تحت عنوان :
Welcome to the
United States

وجود دارد در صفحه 29 جزو ه متن زیر خواهید دید :
Money and Other Monetary Instruments
You may bring into or take out of the United States,
including by mail, as much money as you wish.
However, more than $10,000, must be declared to
CBP. Families traveling together must declare currency
if the total combined amount is over $10,000. For
example, if you have $10,000 with you plus a couple
of coins in your pocket, you are in violation of the
Currency Reporting statute. It is better to be safe
and declare it—ask the CBP officer for the Currency
Reporting Form (FinCEN 105). The penalties for noncompliance can be severe.
“Money” means monetary instruments and includes
U.S. or foreign coins currently in circulation, currency,
travelers’ checks in any form, money orders, and
negotiable instruments or investment securities in
bearer form.
This reporting requirement does not impose any
restriction or payment of duty or fees.

که مفهوم ان اینست که مسافر میتواند هر مقداری ارز ، چک یا غیره به کشور (آمریکا ) وارد یا خارج کند منتها از10000 دلار به بالا باید حتما اعلام شود و اعلام این مطلب شامل مالیات یا هزینه نخواهد بود.
با تشکر

دوست عزیز قانونی کلی که به اشاره کرده اید به احتمال زیاد اتباع کشورهایی که به علت تحریمها با محدویتهایی در نقل و انتقال پول مواجه هستند را شامل نمیشود بنابراین توصیه میکنم که حتما در این خصوص تحقیق بیشتری کنید و مطمن شوید و همانطور که گفتم یکی از راههای مطمن سوال از سفارت در موقع مصاحبه است همچنین دوستان سالهای 2012 و 2013 که قبلا مهاجرت کرده اند نیز میتوانند اظهار نظر فرمایند.

دوست عزیز شما اگر به تاپیک اولین مسافرت به آ م ر ی ک ا برای فعال سازی گرین کارت مراجعه کنید ممتوجه میشید که بسیاری از دوستان مبالغی بالاتر از 10000 تا داشتن و اعلام کردن و مشکلی نبوده، تنها نگرانی موجود خارج کردن دارایی هست نه وارد کردنش ربطی به ایرانی بودن هم نداره....
[/quote]

پیرو حرفهای دوستان و این صفحه از مهاجرسرا (بحث بچه های ۲۰۱۳) من فعلا به نتایج زیر می رسم:
http://mohajersara.com/thread-5642-page-221.html

۱. به هر علتی و توجیحی هم که داشته باشیم هنگام خروج از گیت ایران اجازه بردن بیش از ۵۰۰۰ دلار رو نداریم، حتی برای مهاجرت.
۲. صداقت مداقت هم در گیت ایران جواب نمی دهد. برادران س#ا@ اینجور چیزا براشون مهم نیست. قانون هست!
۳. به هر فرودگاهی که در یو اس برسیم اگر بیش از ۱۰۰۰۰ تا داشته باشیم یک فرمی هست باید درخواست کنیم و اینو بهشون اعلام کنیم.
۴. اگر اعلام نکنیم مازاد ۱۰۰۰۰ تا رو می گیرن و فرد رو به دادگاه معرفی می کنن.

راهکارهای خروج از گیت ایران:
- راهکار قانونی برای خروج از گیت ایران مکافات عظیمممممممی داره. کار به بحث تجارت و مدارک و مستندات می کشه که من فکر می کنم منتفی باشه.
- راهکار خودمونی فکر می کنم پیشنهاد دوست خوبمون باشه. قبل از خروج به یک صرافی معتبر ریال بدیم و در فرودگاه ترکیه/دبی دلار بگیریم. از اونجا به بعد هم که مشکلی نیست.
- برای مبالغ کم اما بیشتر از ۵۰۰۰ تا ممکنه نیازی به راهکار دوم هم نباشه. می تونیم ببریم ولی بگیم مثلا ۴۰۰۰ تا داریم.

فقط من تو ۲ تا مساله موندم (لطفا راهنمایی و همفکری بفرمایید)
۱. یکی از دوستان گل مهاجرسرا گفتن در ۱ سال اول و به دفعات می تونیم هرچقدر خواستیم باخودمون وارد یو اس کنیم اما یکی دیگه از بچه ها گفتن فقط یکبار آنهم در هنگام اولین ورود به یو اس. کدامیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. اگر با استفاده از راهکار دوم پول رو از ایران خارج کنیم، تو فرودگاه دبی/آنکارا مشکلی پیش نمی یاد؟ یعنی با اینکه از صرافی داخل فرودگاه می گیریم، کسی دیگه با ما کاری نداره؟ به کسی دیگه ای نباید پاسخ بدیم؟؟؟؟؟

ممنون
تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، exxedus ، زری وحدتی ، behfaza ، میما
(2013-08-20 ساعت 17:26)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 17:08)حسن پیری نوشته:  

اینکه مال 6 ماهه قبل باشه چطور چک میشه بنظرم تا یکسال اکی چون ضاهرادم خیلی تغییرنمیمنه تو یکسال

آره اما اونا میفهمن که شما چه عکسی برای کی سی سی فرستادین. به این خاطر گفتم
پی دی اف سفر به ایروان
سلام دوستان من کیس نامبرم 15000 میخوام بدونم کسی هست که تو 2014 زمان مصاحبش اومده باشه به نظزتون واسه من کی میاد ... چقدر دیکه باید منتظز بمونم ممنون میشم کمکم کنید مرسی
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، .YAS ، exxedus ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 21:25)reza.rd نوشته:  سلام دوستان من کیس نامبرم 15000 میخوام بدونم کسی هست که تو 2014 زمان مصاحبش اومده باشه به نظزتون واسه من کی میاد ... چقدر دیکه باید منتظز بمونم ممنون میشم کمکم کنید مرسی
دوست عزیز فکر کنم شما جزو آخرین کارنتی ها باشبد حدودا 10 یا 11 ماه
هنوز تاریخ مصاحبه کسی اعلام نشده.
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، .YAS ، محبت ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 21:25)reza.rd نوشته:  سلام دوستان من کیس نامبرم 15000 میخوام بدونم کسی هست که تو 2014 زمان مصاحبش اومده باشه به نظزتون واسه من کی میاد ... چقدر دیکه باید منتظز بمونم ممنون میشم کمکم کنید مرسی

دوست عزیز شما ظاهر از سهمیه اروپا استفاده کرده بودین، درسته؟ اگر اینطور باشه و ساکن کشوری اروپایی نباشید، با مشکل روبرو میشید... در ضمن شما باید در جدول اروپا دنبال کارنتی کیس تون باشید که فعلا برای مصاحبه های ماه اکتبر تا 8000 کارنت شدند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی ، behfaza ، ojee ، میما
Exclamation 
دوستان سوالی برام پیش اومد‌:
همونطور که از شماره کیس من مشخص هست سری اول کارنت شدم و تقریبا مصاحبه رو برای اکتبر امسال پیش بینی می کنم اما در خصوص مدارک ابهامی برام پیش اومد که همفکری شما عزیزان قطعا راه گشاست :
پاسپورت من تقریبا ۱۰ ماه دیگه اعتبار داره و چون ممکنه مشمول پروسه کلیر بشم علی القاعده نیازمند تعویض پاس خواهم بود .
بر اساس تحقیقات بعمل آمده اداره گذرنامه نسبت به تعویض و تمدید پاس های با تاریخ اعتبار کمتر از ۱ سال اقدام خواهد کرد
اما نکته همین جاست که همونطور که می دونید برای تعویض پاس می بایست کارت پایان خدمت هم ارائه بشود . من کارت پایان خدمت هم دارم اما بدلیل اینکه سری اول کارنتی ها بودم ریسک نکردم تا برای تعویض با کارت های پایان خدمت جدید اون رو برای نظام وظیفه ارسال کنم .
به نظر شما آیا جهت تعویض پاس ، کارت پایان خدمت قدیمی من معتبر هست و یا خیر‌؟ پیشنهادتون چی هست ؟ ضمنا کمتر از ۱۰ سال پیش خدمت رفتم و کارتم صادر شده .
متشکرم
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: محبت ، .YAS ، زری وحدتی ، behfaza ، FMANIS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان