موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام برای روز مصاحبه عکس جدید لازمه یا اینکه همون عکس ها که واسه کی سی سی فرستادیم رو دوباره بدیم چاپ کنن؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من جایی خوندم که کسانی که شغل یا رشته حساس دارن رو رد می کنن منظور از شغل یا رشته حساس چی هست کسی میدونه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من کیس نامبرم 15000 میخوام بدونم کسی هست که تو 2014 زمان مصاحبش اومده باشه به نظزتون واسه من کی میاد ... چقدر دیکه باید منتظز بمونم ممنون میشم کمکم کنید مرسی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-20 ساعت 23:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-20 ساعت 23:36 توسط mrpahlevani.)
دوستان سوالی برام پیش اومد:
همونطور که از شماره کیس من مشخص هست سری اول کارنت شدم و تقریبا مصاحبه رو برای اکتبر امسال پیش بینی می کنم اما در خصوص مدارک ابهامی برام پیش اومد که همفکری شما عزیزان قطعا راه گشاست :
پاسپورت من تقریبا ۱۰ ماه دیگه اعتبار داره و چون ممکنه مشمول پروسه کلیر بشم علی القاعده نیازمند تعویض پاس خواهم بود .
بر اساس تحقیقات بعمل آمده اداره گذرنامه نسبت به تعویض و تمدید پاس های با تاریخ اعتبار کمتر از ۱ سال اقدام خواهد کرد
اما نکته همین جاست که همونطور که می دونید برای تعویض پاس می بایست کارت پایان خدمت هم ارائه بشود . من کارت پایان خدمت هم دارم اما بدلیل اینکه سری اول کارنتی ها بودم ریسک نکردم تا برای تعویض با کارت های پایان خدمت جدید اون رو برای نظام وظیفه ارسال کنم .
به نظر شما آیا جهت تعویض پاس ، کارت پایان خدمت قدیمی من معتبر هست و یا خیر؟ پیشنهادتون چی هست ؟ ضمنا کمتر از ۱۰ سال پیش خدمت رفتم و کارتم صادر شده .
متشکرم
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه [/font]