کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-20 ساعت 23:28)mrpahlevani نوشته:  دوستان سوالی برام پیش اومد‌:
همونطور که از شماره کیس من مشخص هست سری اول کارنت شدم و تقریبا مصاحبه رو برای اکتبر امسال پیش بینی می کنم اما در خصوص مدارک ابهامی برام پیش اومد که همفکری شما عزیزان قطعا راه گشاست :
پاسپورت من تقریبا ۱۰ ماه دیگه اعتبار داره و چون ممکنه مشمول پروسه کلیر بشم علی القاعده نیازمند تعویض پاس خواهم بود .
بر اساس تحقیقات بعمل آمده اداره گذرنامه نسبت به تعویض و تمدید پاس های با تاریخ اعتبار کمتر از ۱ سال اقدام خواهد کرد
اما نکته همین جاست که همونطور که می دونید برای تعویض پاس می بایست کارت پایان خدمت هم ارائه بشود . من کارت پایان خدمت هم دارم اما بدلیل اینکه سری اول کارنتی ها بودم ریسک نکردم تا برای تعویض با کارت های پایان خدمت جدید اون رو برای نظام وظیفه ارسال کنم .
به نظر شما آیا جهت تعویض پاس ، کارت پایان خدمت قدیمی من معتبر هست و یا خیر‌؟ پیشنهادتون چی هست ؟ ضمنا کمتر از ۱۰ سال پیش خدمت رفتم و کارتم صادر شده .
متشکرم

با توجه به گفته دوستان برای تعویض پاسپورت باید حتما کارت پایان خدمت جدید (هوشمند) رو داشته باشین.به نظر من ریسک نکنید چون شما نهایتش خیلی طول بکشه 2-3 ماه دیگه مصاحبه باید تشریف ببرین که یکم ریسکه مگه اینکه مصاحبه رو عقب بندازین که پیشنهاد نمیشه مگه اینکه دیگه مجبور باشین.

یه پیشنهاد دارم براتون شما یه کار میتونید کنید با همین پاستون برین مصاحبه و ویزا رو دریافت کنین اگه رفتین کشور حاصلخیز که گرین کارت و میگیرین و دیگه ویزا مهم نیست اونقت همونجا هم برای تمدید پاستون میتونین به دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی در واشنگتن اقدام کنید ولی اگه بعد از دریافت ویزا میخواین از فرصت 6 ماهتون استفاده کنین و ایران تشریف داشته باشین میتونین تو اون بازه هم کارت پایان خدمت و هم پاستون رو عوض کنید و نگران ویزا رو پاس جدید نباشید چون طبق قانون ایلات متحده ویزا رو پاس قدیم هم اعتبار داره فقط باید همراهتون باشه.

ببخشید طولانی شدBig Grin
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: mrpahlevani ، محبت ، آلیس-1980 ، .YAS ، زری وحدتی ، behfaza ، ojee ، FMANIS
(2013-08-21 ساعت 00:11)noobnoobi نوشته:  
همونطور که از شماره کیس من مشخص هست سری اول کارنت شدم و تقریبا مصاحبه رو برای اکتبر امسال پیش بینی می کنم اما در خصوص مدارک ابهامی برام پیش اومد که همفکری شما عزیزان قطعا راه گشاست :
پاسپورت من تقریبا ۱۰ ماه دیگه اعتبار داره و چون ممکنه مشمول پروسه کلیر بشم علی القاعده نیازمند تعویض پاس خواهم بود .
بر اساس تحقیقات بعمل آمده اداره گذرنامه نسبت به تعویض و تمدید پاس های با تاریخ اعتبار کمتر از ۱ سال اقدام خواهد کرد
اما نکته همین جاست که همونطور که می دونید برای تعویض پاس می بایست کارت پایان خدمت هم ارائه بشود . من کارت پایان خدمت هم دارم اما بدلیل اینکه سری اول کارنتی ها بودم ریسک نکردم تا برای تعویض با کارت های پایان خدمت جدید اون رو برای نظام وظیفه ارسال کنم .
به نظر شما آیا جهت تعویض پاس ، کارت پایان خدمت قدیمی من معتبر هست و یا خیر‌؟ پیشنهادتون چی هست ؟ ضمنا کمتر از ۱۰ سال پیش خدمت رفتم و کارتم صادر شده .
متشکرم

با توجه به گفته دوستان برای تعویض پاسپورت باید حتما کارت پایان خدمت جدید (هوشمند) رو داشته باشین.به نظر من ریسک نکنید چون شما نهایتش خیلی طول بکشه 2-3 ماه دیگه مصاحبه باید تشریف ببرین که یکم ریسکه مگه اینکه مصاحبه رو عقب بندازین که پیشنهاد نمیشه مگه اینکه دیگه مجبور باشین.

یه پیشنهاد دارم براتون شما یه کار میتونید کنید با همین پاستون برین مصاحبه و ویزا رو دریافت کنین اگه رفتین کشور حاصلخیز که گرین کارت و میگیرین و دیگه ویزا مهم نیست اونقت همونجا هم برای تمدید پاستون میتونین به دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی در واشنگتن اقدام کنید ولی اگه بعد از دریافت ویزا میخواین از فرصت 6 ماهتون استفاده کنین و ایران تشریف داشته باشین میتونین تو اون بازه هم کارت پایان خدمت و هم پاستون رو عوض کنید و نگران ویزا رو پاس جدید نباشید چون طبق قانون ایلات متحده ویزا رو پاس قدیم هم اعتبار داره فقط باید همراهتون باشه.

ببخشید طولانی شدBig Grin
من پاسمو تازه گرفتم ولی به کارت پایان خدمتم گیر ندادن واسه 10سال پیشه
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، behfaza ، ojee ، mrpahlevani ، FMANIS
پس با این اوصاف یه سر به پلیس +10 بزنید تا مطمین بشین نیازی به تغییر کارت پایان خدمت هست یا نه.
اگه قبول نکردن آدرس این پلیس +10 که YAs عزیز رفتن برو Big Grin
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ojee ، mrpahlevani ، زری وحدتی
(2013-08-21 ساعت 02:01)araaaash نوشته:  کارت معافیت پزشکی ببریم علت معافیتم میخوان ازمون؟؟ با سند و مدرک؟

آرش جان از شما بعیده شما که چند وقته اینجا هستین قوانین انجمن رو هم میدونین. یک سوال رو در چند تایپیک نپرسین.

پاسخ سوالتون رو در تایپیک مربوطه نوشتم.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: araaaash ، محبت ، زری وحدتی ، behfaza ، ojee
متشکرم

با سلام نه نیازی به تعویض کارت پایان خدمت ندارید
شرایط من هم مانند شرایط شما بود در صورتیکه در تهران زندگی می کنید مانند شرایط زیر عمل کنید
10 روز پیش رفتم پلیس+10 سعادت آباد و بدون مشکل پاس رو هم عوض کردم
فقط در خصوص پاس هایی با اعتبار بیش از یکسال اول باید تشریف ببرید شهر آرا اداره گذرنامه بعد یک در خواست بنویسید و پاراف تایید سرهنگ قنبری رو ببرید برای پلیس +10
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی ، behfaza ، noobnoobi
(2013-08-20 ساعت 16:23)mattin نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:23)negarin60 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 09:06)میما نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 08:31)hamid.eng نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 01:07)mechanicalengineer نوشته:  7-8 ماه ! من بردم برای تعویض و گفتن تا 2.5 ماه بعد میاد
ضمنا برای تعویض پاسپروتتون اجباریه اگه باید پاس رو عوض کنید حواستون باشه که دیر نشه !
كارت بنده ظرف 50 روز اومد...7-8 ماه !!!
فکر کنم موضوع به یگان خدمتی و این داستانا مربوط می شه و شاید تاریخ صدور کارت و محل صادر شدندش هم بی تاثیر نباشه به نظر میاد که استعلام می کنن و بخشی از اون زمان مربوط می شه به استعلام

اصلا برای چی دارند این کار رو می کنند؟ دلیل خاصی داره؟ درمورد معافی ها چطوره؟
با سلام
من خدمتمو سال 79 تموم کردم و می بایست کارتمو هوشمند کنم
هفته گذشته رفتم پلیس +10 سهادت آیاد برای تعویض پاس پورت چیزی مبنی بر تعویض کارت پایان خدمت به من نگفت

دوستانی که درگیر موضوع تعویض کارت پایان خدمت هستن ، آیا اطلاع دارید که پایان خدمتی های قبل از سال 1380 هم باید کارت جدید بگیرن یا نه؟ البته اگر هم اینطور باشه پاس من تا 2 سال دیگه وقت داره. اما یه چیز هم بگم که من در سایت نظام وظیفه اینطور متوجه شدم که فقط برای سال 1385 به بعد هست این موضوع هوشمند کردن کارت
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-21 ساعت 10:06)م.ق نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 16:23)mattin نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:23)negarin60 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 09:06)میما نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 08:31)hamid.eng نوشته:  كارت بنده ظرف 50 روز اومد...7-8 ماه !!!
فکر کنم موضوع به یگان خدمتی و این داستانا مربوط می شه و شاید تاریخ صدور کارت و محل صادر شدندش هم بی تاثیر نباشه به نظر میاد که استعلام می کنن و بخشی از اون زمان مربوط می شه به استعلام

اصلا برای چی دارند این کار رو می کنند؟ دلیل خاصی داره؟ درمورد معافی ها چطوره؟
با سلام
من خدمتمو سال 79 تموم کردم و می بایست کارتمو هوشمند کنم
هفته گذشته رفتم پلیس +10 سهادت آیاد برای تعویض پاس پورت چیزی مبنی بر تعویض کارت پایان خدمت به من نگفت

دوستانی که درگیر موضوع تعویض کارت پایان خدمت هستن ، آیا اطلاع دارید که پایان خدمتی های قبل از سال 1380 هم باید کارت جدید بگیرن یا نه؟ البته اگر هم اینطور باشه پاس من تا 2 سال دیگه وقت داره. اما یه چیز هم بگم که من در سایت نظام وظیفه اینطور متوجه شدم که فقط برای سال 1385 به بعد هست این موضوع هوشمند کردن کارت

سلام، من گذرنامه خودم رو حدودآ دو ماه قبل عوض کردم، فقط اوون خانمی که مسئول بوود گفت سری بعد شما حتما باید اول کارت پایان خدمتتون رو عوض کنید، ولی بدون مشکل ظرف یک هفته گذرنامه جدید دستم رسید. به پلیس +10 مراجعه کنید حتما راهنمایی می کنند.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی ، 5ina ، .YAS ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، ojee ، noobnoobi
من که کارت پایان خدمتم واسه قبل از سال 80 هستش و با همون پاسپورتم رو گرفتم بدون هیچ مشکلی و فعلا هم ریسک نمیکنم برا تعویضش چون شاید تا زمان مصاحبه به دستم نرسه و دردسر بشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، H Pier ، محبت ، .YAS ، behfaza ، noobnoobi ، maryam_a ، زری وحدتی ، Soap McTavish
دوستان مهلت لندینگ بعد از صدور ویزا رو میشه تمدید کرد ؟؟؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، زری وحدتی
سلام راسی دور دوم چی شد؟

(2013-08-21 ساعت 20:49)mohammad19911991 نوشته:  دوستان مهلت لندینگ بعد از صدور ویزا رو میشه تمدید کرد ؟؟؟

خیر
ویزاتونو از دست میدین!
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، aghaghia ، .YAS ، ojee ، behfaza ، زری وحدتی
بچه ها یه سوال داشتم که ربطی به لاتاری نداره. گوشی موبایلی که اینجا داریم تو ا م ر ی ک ا وارد شبکه میشه؟ کار میده؟ یا باید یکی دیگه گرفت؟Big Grin
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: behfaza ، exxedus ، زری وحدتی
(2013-08-21 ساعت 22:46)uranus88 نوشته:  بچه ها یه سوال داشتم که ربطی به لاتاری نداره. گوشی موبایلی که اینجا داریم تو ا م ر ی ک ا وارد شبکه میشه؟ کار میده؟ یا باید یکی دیگه گرفت؟Big Grin

برای دریافت پاسختون اینجا رو ببینید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، saeedshafiee ، محبت ، .YAS ، behfaza ، H Pier ، noobnoobi ، زری وحدتی ، Lemony
سلام دوستان،
من کیس نامبرم ۳ رقمیه، اما مدارکمو تازه هفته قبل فرستادم، فقط یه ایمیل اتو ماتیک اومد، الان که تا شماره ۱۸۰۰ کارنت شده، من باید چیکار کنم، من حتی نمیدونم که مدارکم و دریافت کردن یا نه
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-22 ساعت 11:10)mahsa_en نوشته:  سلام دوستان،
من کیس نامبرم ۳ رقمیه، اما مدارکمو تازه هفته قبل فرستادم، فقط یه ایمیل اتو ماتیک اومد، الان که تا شماره ۱۸۰۰ کارنت شده، من باید چیکار کنم، من حتی نمیدونم که مدارکم و دریافت کردن یا نه

خوب نامه اتوماتیک نشون میده که مدارک شما دریافت شده. اگر مدارک مشکلی داشته باشه حتما بهتون اطلاع میدن. مواردی رو یادم هست که دوستان تو این صفحات عنوان کرده بودند.
پس نگران نباشید اصلا
هممون میریم مصاحبه
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-22 ساعت 11:16)saeedshafiee نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 11:10)mahsa_en نوشته:  سلام دوستان،

خوب نامه اتوماتیک نشون میده که مدارک شما دریافت شده. اگر مدارک مشکلی داشته باشه حتما بهتون اطلاع میدن. مواردی رو یادم هست که دوستان تو این صفحات عنوان کرده بودند.
پس نگران نباشید اصلا
هممون میریم مصاحبه

ممنون اقای سعید، پس حالا چه‌جوری بهم اطلاع میدن که وقت مصاحبم کی‌ هست؟
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان