2013-08-23 ساعت 01:52
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
|
2013-08-23 ساعت 10:22
دوستان یه سوال داشتم لطفآ راهنمایی کنید
ما حدود 3 هفته پیش از kcc ایمیلی گرفتیم که گفت یکی از فرم ها ناقصه ما ام نقص رو برطرف کردیم و 1 هفته بعد براشون فرستادیم و چند روز بعد هم ایمیل دادن که رسیده ولی بعد از اون تا الان که حدود 2هفته میگذره هیچ خبری ازشون نشده به نظرتون کار رو روال عادیه یا این که تا الان باید تاریخ مصاحبه مشخص میشد؟؟؟؟ ممنون تشکر کنندگان: زری وحدتی
2013-08-23 ساعت 10:33
(2013-08-23 ساعت 10:22)ana3 نوشته: دوستان یه سوال داشتم لطفآ راهنمایی کنید دوست عزیز نگران نباشید . روال عادی دارد. در صورتیکه شماره کیس شما کمتر از 1800 باشد در اکتبر زمان مصاحبه شما خواهد بود
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
2013-08-23 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 12:11 توسط ESMAEILI_K.)
(2013-08-23 ساعت 00:10)میما نوشته:(2013-08-21 ساعت 00:11)noobnoobi نوشته:(2013-08-20 ساعت 23:28)mrpahlevani نوشته: دوستان سوالی برام پیش اومد: با سلام من در حدود یک ماه قبل با کارت پایان خدمت قدیمی پاسم رو عوض کردم مشکلی هم پیش نیامد (پاسمم تا اخر سال اعتبار داشت ) شاید هم مثل بقیه مسائل سیلقه ای باشه )
2013-08-23 ساعت 12:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 12:15 توسط ESMAEILI_K.)
(2013-08-20 ساعت 18:18)shazad نوشته:(2013-08-20 ساعت 16:07)aghaghia نوشته:(2013-08-20 ساعت 15:52)masoud z نوشته:(2013-08-20 ساعت 15:09)ESMAEILI_K نوشته:با سلام پیرو حرفهای دوستان و این صفحه از مهاجرسرا (بحث بچه های ۲۰۱۳) من فعلا به نتایج زیر می رسم: http://mohajersara.com/thread-5642-page-221.html ۱. به هر علتی و توجیحی هم که داشته باشیم هنگام خروج از گیت ایران اجازه بردن بیش از ۵۰۰۰ دلار رو نداریم، حتی برای مهاجرت. ۲. صداقت مداقت هم در گیت ایران جواب نمی دهد. برادران س#ا@ اینجور چیزا براشون مهم نیست. قانون هست! ۳. به هر فرودگاهی که در یو اس برسیم اگر بیش از ۱۰۰۰۰ تا داشته باشیم یک فرمی هست باید درخواست کنیم و اینو بهشون اعلام کنیم. ۴. اگر اعلام نکنیم مازاد ۱۰۰۰۰ تا رو می گیرن و فرد رو به دادگاه معرفی می کنن. راهکارهای خروج از گیت ایران: - راهکار قانونی برای خروج از گیت ایران مکافات عظیمممممممی داره. کار به بحث تجارت و مدارک و مستندات می کشه که من فکر می کنم منتفی باشه. - راهکار خودمونی فکر می کنم پیشنهاد دوست خوبمون باشه. قبل از خروج به یک صرافی معتبر ریال بدیم و در فرودگاه ترکیه/دبی دلار بگیریم. از اونجا به بعد هم که مشکلی نیست. - برای مبالغ کم اما بیشتر از ۵۰۰۰ تا ممکنه نیازی به راهکار دوم هم نباشه. می تونیم ببریم ولی بگیم مثلا ۴۰۰۰ تا داریم. فقط من تو ۲ تا مساله موندم (لطفا راهنمایی و همفکری بفرمایید) ۱. یکی از دوستان گل مهاجرسرا گفتن در ۱ سال اول و به دفعات می تونیم هرچقدر خواستیم باخودمون وارد یو اس کنیم اما یکی دیگه از بچه ها گفتن فقط یکبار آنهم در هنگام اولین ورود به یو اس. کدامیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ۲. اگر با استفاده از راهکار دوم پول رو از ایران خارج کنیم، تو فرودگاه دبی/آنکارا مشکلی پیش نمی یاد؟ یعنی با اینکه از صرافی داخل فرودگاه می گیریم، کسی دیگه با ما کاری نداره؟ به کسی دیگه ای نباید پاسخ بدیم؟؟؟؟؟ ممنون [/quote] با سلام کسی در مورد کارتهایی مثل ویزا کارت یا مستر کارت اطلاعی داره ،؟ (2013-08-23 ساعت 12:14)ESMAEILI_K نوشته:با سلام(2013-08-20 ساعت 18:18)shazad نوشته:(2013-08-20 ساعت 16:07)aghaghia نوشته:(2013-08-20 ساعت 15:52)masoud z نوشته:(2013-08-20 ساعت 15:09)ESMAEILI_K نوشته:با سلام کسی در مورد کارتهایی مثل ویزا کارت یا مستر کارت اطلاعی داره ،؟ [/quote] یه سوال هم من با اجازه اضافه کنم نفری 5000تا هست ؟حتی برا بچه 5ساله؟ مرسی
**CN:2014AS000027
2013-08-23 ساعت 12:53
(2013-08-23 ساعت 12:38).YAS نوشته: یه سوال هم من با اجازه اضافه کنم به ازای هر پاسپورت 5000 دلار
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July کارنت : March 7/نامه دوم:18 March دریافت ویزا: 7 May یه ضرب ورود به آمریکا: 10 May ساکن در دالاس قسمت اول سفرنامه (2013-08-23 ساعت 12:38).YAS نوشته: با سلامیه سوال هم من با اجازه اضافه کنم نفری 5000تا هست ؟حتی برا بچه 5ساله؟ مرسی [/quote] انتقال پول از ایران به آمریکا و برعکس .زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، behfaza ، Soap McTavish
2013-08-23 ساعت 16:13
سلام
به این پرسش و پاسخ یه نگاهی بندازید بدردتون میخوره: من قصد دارم مبلغ ۲۵۰ هزار دلار که از محل فروش یک آپارتمان هست به شیکاگو منتقل کنم. با فرض اینکه من و خانوادم بتونیم این پول رو با خودمون خارج کنیم آیا تنها باید در فرمی که داخل هواپیما بهمون داده میشه ان مبلغ پول رو گزارش بدیم یا اینکه به مجوز OFAC احتیاج داریم؟ دوستان با در نظر گرفتن هزینه ای که صرافی ها بعنوان کارمزد برای انتقال همچین پولی طلب میکنند، آیا راه ارزان تری به جز حواله کردن سراغ دارین؟ با در نظر گرفتن اینکه در فرودگاه ایران هیچ کنترلی بر میزان ارز همراه مسافر ندارن، آیا هیچ امکانی داره که خودمون این پول رو حمل کنیم و فقط به مبدا ورودی مقدار پول رو گزادش بدیم؟ و آیا با در نظر گرفتن اینکه این پول صرف خرید خانه خواهد شد، راهی وجود نداره که فقط مالیات خانه ای رو بدیم که قصد خریدنش با این پول رو داریم نه هم مالیات خود پول و هم مالیت خانه؟ چون قبل از اولین ورودتان به آمریکا، U.S. person حساب نمی شوید، در صورتی که این پول را در اولین بار ورود به آمریکا با خود بیاورید، قانون ممنوعیت انجام معاملات تجاری در ایران شامل شما نمی شود و مشکلی نخواهید داشت؛ مضاف به اینکه احتمالاً این میزان توانایی مالی را در مدارکی که به سفارت ارائه دادید هم اعلام کرده اید. مأمورینی که در فرودگاه پول همراه شما را ثبت می کنند، اعلام می کنند که حتی در صورت همراه داشتن نیم میلیون دلار، مشکلی شما را تهدید نمی کند و این داستان ثبت، تنها برای ثبت رکورد ورود و خروج پول به اقتصاد آمریکا برای ارائه به وزارت بازرگانی است و هیچ بگیر و ببندی مانند ایران وجود ندارد. فعلاً برای انتقال پول به آمریکا متأسفانه راه دیگری غیر از حواله از طریق صرافی و یا انتقال به همراه مسافر وجود ندارد. طبق اطلاعی که من دارم، پول شما تا زمانی که خانه بخرید، به هنگام ارائه خود اظهاری مالیاتی، با ارائه صورتحساب بانکی که نشان دهد این پول به محض ورود شما به آمریکا به عنوان مهاجر به حسابتان واریز شده و ناشی از فعالیت اقتصادی در آمریکا نیست، معاف از مالیات است. در صورت واریز این پول به حساب پس انداز و ارائه سود بانکی، مثل همه سودهای بانکی دیگر، مالیات مختصری از سود بانکی پول شما کسر خواهد شد. در هنگام خرید خانه، تنها مالیات خرید را پرداخت خواهید کرد. اگر قصد دارید که بعد از ورودتان به آمریکا پولتان به حساب شما از طریق صرافی حواله شود، باید قبل از فروش خانه، با ارائه جزئیات و شرح کامل کلیه مراحل از دادن وکالت نامه فروش اموال تا نام صرافی حواله کننده، اول مجوز OFAC را در یک دوره زمانی 3-4 ماهه بگیرید و سپس خانه تان را در ایران بفروشید و پولش را منتقل کنید. در این صورت هم پول شما از مالیات بر درآمد معاف است تا زمانی که خانه بخرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: kiana11 ، saeedshafiee ، amin arefi ، himmlisch ، ffrfar ، noobnoobi ، lonelyman ، ghafari88 ، behfaza ، Soap McTavish ، ojee ، 5ina ، H Pier ، .YAS ، 20142ddc
2013-08-23 ساعت 16:18
سلام
اینم دومیش من در حال حاضر در شيكاگو هستم و تا يك ماه آينده به ايران ميرم و براي نوروز مجددا يك سفر به شيكاگو دارم. آيا ميتونم همون زمان همه پول رو همراه خودم منتقل كنم و فقط در فرم I-94 مقدارش رو گزارش بدم يا اينكه از همين امروز بايد به مجوز OFAC فكر كنم؟ اگر الان با ویزای مهاجرتی/گرین کارت در آمریکا حضور دارید (که به نظر میاد با اقامت از طریق ازدواج مهاجرت کردید)، یک U.S. person حساب می شید و دیگه اجازه هیچ گونه معامله تجاری در ایران رو ندارید. تنها برای اموالی که از قبل از مهاجرت به آمریکا داشتید یا در حال حاضر به شما به ارث رسیده، با اخذ مجوز از OFAC، اداره کنترل اموال خارجی، می تونید این اموال رو به فروش برسونید و پولش رو به به صورت حواله/پول همراه مسافر به آمریکا بیارید. اگه فروش آپارتمان قبل از اولین ورود شما به آمریکا بوده، ایرادی نداره و مشکلی از بابت نقض قوانین تحریم ندارید، ولی در فرم های بانکی که در آمریکا برای اطلاع به بانک در مورد حواله از ایران استفاده می شه، از شما گواهی می گیرند که این پول ناشی از فروش اموال در ایران نیست! بنابراین متأسفانه برای اینکه دهن بانک رو ببندید، من پیشنهاد می کنم باز هم از OFAC راهنمایی بگیرید و طی نامه/ایمیل ازشون بپرسید که آیا برای وضعیت شما هم نیاز به مجوز هست یا خیر و جواب مکتوب یا پرینت جواب ایمیلی رو به بانک ارائه کنید. از همین جواب، می تونید به عنوان مستندی در فرودگاه برای نشان دادن قانونی بودن پول همراه خودتون هم استفاده کنید. در صورتی که بعد از اولین ورود به آمریکا، آپارتمانتون رو در ایران فروختید، متأسفانه و ناخواسته در پروسه فروش این آپارتمان، قوانین تحریم رو چند بار نقض کردید: 1. فروش ملک در ایران 2. استفاده از خدمات بنگاه معاملات ملکی 3. استفاده از خدمات دفترخانه اسناد رسمی 4. استفاده از خدمات بانکی ایرانی برای نقد کردن چک 5. داشتن حسابی به نام خودتون در یک بانک ایرانی و واریز پول به این حساب که همه موارد بالا تحت عنوان کلی "انجام معاملات تجاری" مشمول تحریم هست! در این صورت، سریعاً نامه ای به OFAC بنویسید و علت بی اطلاعی خودتون رو با هر دلیل و مدرکی که دارید بهشون ارائه کنید و کلیه مراحلی که تا به حال انجام دادید رو براشون شرح بدید: نام خریدار، نام و آدرس بنگاه، نام و آدرس دفترخانه، نام کسی که احیاناً بهش وکالت نامه دادید که این کار رو در ایران براتون انجام بده، کپی وکالت نامه (و ترجمه)، کپی سند آپارتمان به همراه ترجمه، کپی قولنامه (و ترجمه)، بانکی که چک فروش رو نقد کردید و اطلاعات حسابی که پول رو بهش واریز کردید، نام و آدرس صرافی ای که قصد دارید برای خرید حواله بهش مراجعه کنید و در آخر هم شماره حسابی که پول رو در آمریکا به اون حواله خواهید کرد. با هر شیوه ای که مناسب می دونید این موضوع رو ازشون درخواست کنید که به این علت که از قوانین آگاه نبودید و تعمدی در نقض قوانین نداشتید، از سر تقصیرات شما بگذرند و به شما مجوزی بدن که بقیه مراحل رو حداقل با رعایت مقررات قانونی انجام بدید. سعی کنید نامه ای کاملاً اداری و مستدل بنویسید و هر مدرکی که دارید رو بهش ضمیمه کنید. اگر برای نوشتن این نامه مشکل دارید، از وکیل کمک بگیرید (با جستجو در اینترنت هم می تویند تعدادی وکیل که سابقه انجام چنین خدماتی رو برای ایرانی ها دارند پیدا کنید). متأسفانه در این وضعیت، از قبل هیچ جواب روشنی برای درخواست شما وجود نداره و تنها راه چاره، امیدواری و خوش بینی برای دریافت مجوز هست.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: kiana11 ، saeedshafiee ، amin arefi ، himmlisch ، ffrfar ، ghafari88 ، behfaza ، Soap McTavish ، ojee ، 5ina ، H Pier ، .YAS ، 20142ddc
2013-08-23 ساعت 16:22
سلام
اینم سومیش اگه فردی گرین کارت داره وخونه ای هم در ایران داره و اجاره داده و هر ماه مبلغ اجاره به حسابش واریز میشه چطور؟ یا مثلا کارمند یه شرکتی در ایران بوده و بازخرید شده و اون شرکت یه پولی ازین بابت بحساش واریز میخواد بکنه، تکلیفش چطور میشه؟ آیا مبلغش سقفی داره یا نه؟ بر اساس تحریم های وضع شده در سال 2011 (و همین طور تعدادی تحلیل حقوقی که در چند پست قبلی ام در این تاپیک گذاشتم) کلیه معاملات تجاری در ایران برای کلیه شهروندان و افراد مقیم آمریکا مشمول تحریم هستند؛ که با بررسی هایی که در این تحلیل ها و همینطور در جلسه ای که توسط شورای ایرانیان آمریکا برگزار شد، این تحریم ها رو ناظر به کلیه عملیات خرید و فروش اموال، اجاره اموال و حتی شرکت در شراکت های خانوادگی تشخیص دادند. بعضی تحلیل های سخت گیرانه حتی دانشجویان ایرانی مشغول تحصیل در آمریکا رو هم مشمول این تحریم دونستن. متأسفانه حتی ارسال کمک های مالی خیریه به ایران هم باید با مجوز صورت بگیره و اگه اخبار رو پیگیری کرده باشید، اخیراً برای کمک ایرانیان آمریکا به زلزله زدگان آذربایجان، اعلام شد به صورت موقت و برای این منظور خاص، دولت آمریکا مشکلی با ارسال پول برای زلزله زده های ایران نداره و نقض تحریم دونسته نمی شه. درباره دو مثالی که زدید، به نظر شخصی من، مطمئناً مورد اول نقض قوانین تحریم هست و در مورد دوم، اگر پول بازخرید نقداً دریافت بشه، چون مربوط به دریافت طلب یا انجام خدمتی است که قبل از مهاجرت به آمریکا صورت گرفته، اون رو مشمول تحریم نمی دونم؛ ولی اگه به صورت چک برای واریز به حساب بانکی ایرانی باشه، به علت استفاده از خدمات "تجاری" بانکی در ایران اون رو مشمول تحریم می دونم (مضاف به اینکه متأسفانه همه بانک های ایرانی هم با ذکر نام در بیانیه های تحریم ذکر شده اند). ابهامی که در مورد گستره شمول این تحریم ها وجود داره اینه که مثلاً خرید ارز مسافری توسط فردی مقیم آمریکا در ایران، خرید بلیط هواپیما یا حتی خرید اقلام روزمره هم پس باید تحریم باشه که در این مورد نظر قانوگذار این هست که مواردی که صرفاً مربوط به موضوع سفر و خرید مایحتاج شخصی باشه، تحریم نیست. لازم می دونم این نکته رو اشاره کنم که بحثی که در اینجا بابت تأثیر تحریم های مالی در زندگی ایرانیان آمریکا انجام می شه، به هیچ وجه به معنی موافقت من با این تحریم ها نیست، بلکه صرفاً یه بحث نظری برای جلوگیری از مشکلات احتمالی برای دوستانیه که به زودی قراره زندگی شون رو در آمریکا آغاز کنن و تا به حال شاید توجهی به روند و محدوده تحریم های مالی وضع شده بر علیه ایران نداشتند. من نه پیشنهاد می کنم کسی برداشت شخصی من رو عین برداشت قانونگذار تلقی کنه و نه توصیه می کنم کسی بدون مطالعه این قوانین و اطینان کامل و تنها بر اساس شنیده ها، دست به انجام کاری بزنه. نکته دیگه اینکه، نمیشه انکار کرد که چون دولت آمریکا زندگی شخصی ایرانیان آمریکا رو در ایران تجسس نمی کنه، به هر حال خیلی از ایرانی های آمریکا، هم در ایران خرید و فروش ملک و اجاره انجام می دن، هم شراکت می کنن و هم حتی سهام می خرن و تا به حال هم شاید برای هیچ کس مشکلی پیش نیومده باشه. اما این افراد مطمئناً همه جا حواسشون هست که صحبتی از این موضوع نکنن و دم به تله ندن و ریسک این کار رو هم مطمئناً پذیرفتن! و برعکس دوستان مهاجری که به آمریکا میان، ممکنه به علت ناآگاهی در همون روز اول باز کردن حساب بانکی در آمریکا اولین سؤالشون از بانک این باشه که خب، حالا پول اجاره ای که در ایران می گیرم رو چطور به این حساب آمریکایی منتقل کنم یا برای اعلام میزان درآمد، اجاره ای که در ایران دریافت می کنن رو هم ذکر کنن و برای خودشون دردسر بیخود درست کنن (همونطور که به راحتی خیلی از بچه های مهاجرسرا توی سایت اعلام می کنن ما مثلاً خونمونو اجاره دادیم یا گذاشتیم وقتی توی آمریکا سر و سامون گرفتیم، بفروشیمش و از مراحل انتقال پول، صرفاً از حواله از طریق صرافی مطلع باشن). به هر حال این داستان تحریم ها، متأسفانه جزوی از دشمنی دو کشور ایران و آمریکاست که به زندگی شخصی مردمی که در آمریکا هم زندگی می کنن، کشیده شده.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: amin arefi ، saeedshafiee ، himmlisch ، kiana11 ، ffrfar ، noobnoobi ، ghafari88 ، behfaza ، Soap McTavish ، ojee ، 5ina ، H Pier ، .YAS ، 20142ddc
2013-08-23 ساعت 16:29
سلام
اینم چهارمیش 1. براي انتقال پول چكار بايد بكنيم؟ ظاهرا 10 هزاردلار نقدي مي تونم همراه داشته باشم. 2. اما در مورد حواله كردن پولي كه تو بانك دارم چيز زيادي نمي دونم. 3. همينطور در مورد فروش خونه آيا لازمه قبل از عزيمت به آمريكا آپارتمانمو بفروشم يا بعدا امكانش هست؟ 1. شما اگر تا نیم میلیون دلار هم نقداً همراه داشته باشید، در فرودگاه های آمریکا مشکلی برای ورود نخواهید داشت، و فقط لازم است که اگر مبلغی بیش از 10 هزار دلار دارید، در گمرک فرودگاه اعلام کنید. 2. صرافی های معتبر در ایران معمولاً سه روزه پول شما را حواله می کنند. البته مبلغ فروش دلار حواله ای و کارمزدشان تفاوت دارد، اما من چندین بار از صرافی جی سی ام استفاده کردم که حواله را از طریق بانک ملی کویت، سه روزه و با 150 هزار تومان کارمزد می فرستد. اگر بدون اطلاع قبلی به بانک خود در آمریکا، مبالغ بالای 10 هزار دلار به حساب شما حواله شود، قبل از آنکه اداره حواله های خارجی بانک، پول را به حساب شما واریز کنند، موظف هستند که به خزانه داری آمریکا، اداره کنترل اموال خارجی، این حواله را گزارش کنند و احتمالاً در مواردی که بانک ابهامی داشته باشد که مبلغ واریزی، غیر از هزینه های تحصیلی است، معمولاً از شما توضیح خواهند خواست که منشاء این پول آیا تجارت و فروش اموال در ایران است یا کمک خانوادگی. اما اگر قبل از حواله کردن، فرم مخصوص حواله از ایران، Affidavit for Personal Remittances from Iran، را در بانک خود تکمیل کنید و گواهی کنید که این پول، کمک خانوادگی یا هدیه است، مشکلی نخواهید داشت. 3. اگر قبل از عزیمت بفروشید، نیازی به مجوز ندارید؛ ولی بعد از اولین ورود به آمریکا، باید برای فروش آن مجوز بگیرید که یک پروسه 4 ماهه اما بدون دردسر و راحت و بدون نیاز به وکیل و خرج اضافه است
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: amin arefi ، saeedshafiee ، kiana11 ، ffrfar ، noobnoobi ، ghafari88 ، behfaza ، Soap McTavish ، ojee ، 5ina ، H Pier ، .YAS ، 20142ddc
سلام
ارز همراه مسافر : . مسافرين ورودي به كشور پس از تكميل فرم اظهارنامه ارزي براي ورود مبالغ بيش از 5000 دلار ارز مي بايست نسبت به واريز ارزهاي مازاد به حساب ارزي خود اقدام نمايند. · به موجب مقررات بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران خروج ارز بصورت اسكناس همراه مسافر به خارج از كشور تا سقف 5000 دلار و يا معادل آن به ساير ارزها مجاز و خروج ارز بيش از ميزان 5000 دلار با ارائه اظهارنامه ارزي و يا اعلاميه بانكي مربوطه و يا هر سند بانكي كه مبين پرداخت وجه بصورت اسكناس از محل حساب ارزي يا فروش ارز باشد ممهور به مهر شعبه بانكي امكان پذير مي باشد. · ميزان خروج و ورود ريال ايراني همراه مسافر حداكثر پانصد هزار ريال (500.000 ريال) مي باشد. طلا و نقره · ورود زيور آلات طلاي همراه مسافر از قبيل گردنبند ، دستبند ، گوشواره ، انگشتري ، النگو ، ساعت و غيره در حد متعارف و براي مصارف شخصي بصورت واحد مجاز بوده و ورود مازاد بر آن منوط به كسب اجازه قبلي از بانك مركزي مي باشد . · خروج زيور آلات شخصي همراه مسافر ، حداكثر تا ميزان 150 گرم از انواع مصنوعات طلا مجاز خواهد بود · خروج مصنوعات و ظروف نقره بعنوان هديه و سوغات توسط مسافر حداكثر تا ميزان 3 كيلوگرم مجاز مي باشد مشروط بر اينكه اشياء مذكور از زمره آثار فرهنگي و تاريخي محسوب نگردد .
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. (2013-08-23 ساعت 16:44)محبت نوشته: سلامامین جان لینک این موضوعات را بده بریم انجا چند تا سوال داریم مطرح کنیم ،با تشکر فراوان از شما (2013-08-23 ساعت 20:38)Sara_lphmkf نوشته: با سلام ایمیل عجیبیه. شما اول مطمین بشید که ایمیل آدرسی که این ایمیل رو فرستاده از طرف KCC هست. من اظهار نظری نمیکنم ولی یه مشکلی تو کیستون هست. نوشته برای kcc مدارکی هست که نشون میده که شما مقیم آمریکا هستین و ... از دوستان با تجربه میخوام نظر بدن
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July کارنت : March 7/نامه دوم:18 March دریافت ویزا: 7 May یه ضرب ورود به آمریکا: 10 May ساکن در دالاس قسمت اول سفرنامه |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان