موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 22:29)amaka747 نوشته: (2013-08-23 ساعت 22:24)amaka747 نوشته: [quote='amaka747' pid='400476' dateline='1377280206']
[quote='amaka747' pid='400473' dateline='1377280028']
[quote='آلیس-1980' pid='400469' dateline='1377279492']
[quote='Sara_lphmkf' pid='400418' dateline='1377274112']
با سلام
من اين ايميل را از kcc دريافت كردم و اصلا متوجه منظورشان نمي شم، دوستان اگر كسي مي تواند مرا راهنمايي نمايد
The adjustment of status fee to the Department of State has been paid or indications on your DSP 122 show that you wanted to adjust your status in the US. The payment of the adjustment of status fee indicates to KCC that you are residing in the US and wish to process your case at the CIS. As a result, KCC did not continue the processing your case.
To continue this case to consulate processing, please notify KCC with your request.
گفته شده: مبلغی که به منظور اصلاح وضعیت به دپارتمان دولتی پرداخت شده یا اظهارات موجود در فرم ds-122 نشاندهنده ی اینست که شما می خواهید وضعیت خودتان را در Us اصلاح کنید. پرداخت مبلغ اصلاح وضعیت به kcc نشان می دهد که شما مقیم us هستید و می خواهید که کیستون در آنجا دنبال شود. در نتیجه ، kcc کیس شما را ادامه نمیدهد . به منظور ادامه ی این کیس در سفارت بررسی کننده ،لطفا درخواستتون رو به kcc اعلام کنید.
دوست عزیز این ترجمشه ، خودتون رو نگران نکنید. اگه این ایمیل در پاسخ به ایمیل شما از kcc اومده ، پس با توجه به وضعیت خودتون باهاشون مکاتبه کنید به امید خدا جواب می گیرید.
منظور این هست که بیگانه یا خارجی Alien قبلا و یا در حال حاضر به صورت فیزیکی در ایالات متحده بوده و می خواهد وضعیت غیر مهاجرتی خود را به وضعیت مقیم دائم یا مهاجر دایمی با پرداخت هزینه
AOS) Adjustment of Status) وضعیت کیس خودشو تغییر بده. آیا شما قبلا توی آمریکا زندگی میکردید؟ و یا در حال حاضر اقامت موقت دارید ؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 21:11)kiana11 نوشته: (2013-08-23 ساعت 16:44)محبت نوشته: سلام
ارز همراه مسافر :
. مسافرين ورودي به كشور پس از تكميل فرم اظهارنامه ارزي براي ورود مبالغ بيش از 5000 دلار ارز مي بايست نسبت به واريز ارزهاي مازاد به حساب ارزي خود اقدام نمايند.
· به موجب مقررات بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران خروج ارز بصورت اسكناس همراه مسافر به خارج از كشور تا سقف 5000 دلار و يا معادل آن به ساير ارزها مجاز و خروج ارز بيش از ميزان 5000 دلار با ارائه اظهارنامه ارزي و يا اعلاميه بانكي مربوطه و يا هر سند بانكي كه مبين پرداخت وجه بصورت اسكناس از محل حساب ارزي يا فروش ارز باشد ممهور به مهر شعبه بانكي امكان پذير مي باشد.
· ميزان خروج و ورود ريال ايراني همراه مسافر حداكثر پانصد هزار ريال (500.000 ريال) مي باشد.
طلا و نقره
· ورود زيور آلات طلاي همراه مسافر از قبيل گردنبند ، دستبند ، گوشواره ، انگشتري ، النگو ، ساعت و غيره در حد متعارف و براي مصارف شخصي بصورت واحد مجاز بوده و ورود مازاد بر آن منوط به كسب اجازه قبلي از بانك مركزي مي باشد .
· خروج زيور آلات شخصي همراه مسافر ، حداكثر تا ميزان 150 گرم از انواع مصنوعات طلا مجاز خواهد بود
· خروج مصنوعات و ظروف نقره بعنوان هديه و سوغات توسط مسافر حداكثر تا ميزان 3 كيلوگرم مجاز مي باشد مشروط بر اينكه اشياء مذكور از زمره آثار فرهنگي و تاريخي محسوب نگردد .
امین جان لینک این موضوعات را بده بریم انجا چند تا سوال داریم مطرح کنیم ،با تشکر فراوان از شما
سلام
علی آقا زحمتشو کشیده تو صفحه قبل گذاشتن اما مهماشو من بیرون کشیدم و اکثرا الان غیر فعالن متاسفانه و پاسخگو نیستن اما بفرما اینم لینکش http://mohajersara.com/thread-3261.html
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان یه سوال داشتم.من قبلا وقتی confirmation number وارد میکردم و بقیه اطلاعات ..برام نتیجه نشون میداد.ولی الان هم 2013 و هم 2014 وارد میکنم میگه اشتباهه.شما لطفا یه چک کنید!!! منتظر پاسختون هستم
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 16:22)محبت نوشته: سلام
اینم سومیش
اگه فردی گرین کارت داره وخونه ای هم در ایران داره و اجاره داده و هر ماه مبلغ اجاره به حسابش واریز میشه چطور؟
یا مثلا کارمند یه شرکتی در ایران بوده و بازخرید شده و اون شرکت یه پولی ازین بابت بحساش واریز میخواد بکنه، تکلیفش چطور میشه؟ آیا مبلغش سقفی داره یا نه؟
بر اساس تحریم های وضع شده در سال 2011 (و همین طور تعدادی تحلیل حقوقی که در چند پست قبلی ام در این تاپیک گذاشتم) کلیه معاملات تجاری در ایران برای کلیه شهروندان و افراد مقیم آمریکا مشمول تحریم هستند؛ که با بررسی هایی که در این تحلیل ها و همینطور در جلسه ای که توسط شورای ایرانیان آمریکا برگزار شد، این تحریم ها رو ناظر به کلیه عملیات خرید و فروش اموال، اجاره اموال و حتی شرکت در شراکت های خانوادگی تشخیص دادند. بعضی تحلیل های سخت گیرانه حتی دانشجویان ایرانی مشغول تحصیل در آمریکا رو هم مشمول این تحریم دونستن. متأسفانه حتی ارسال کمک های مالی خیریه به ایران هم باید با مجوز صورت بگیره و اگه اخبار رو پیگیری کرده باشید، اخیراً برای کمک ایرانیان آمریکا به زلزله زدگان آذربایجان، اعلام شد به صورت موقت و برای این منظور خاص، دولت آمریکا مشکلی با ارسال پول برای زلزله زده های ایران نداره و نقض تحریم دونسته نمی شه.
درباره دو مثالی که زدید، به نظر شخصی من، مطمئناً مورد اول نقض قوانین تحریم هست و در مورد دوم، اگر پول بازخرید نقداً دریافت بشه، چون مربوط به دریافت طلب یا انجام خدمتی است که قبل از مهاجرت به آمریکا صورت گرفته، اون رو مشمول تحریم نمی دونم؛ ولی اگه به صورت چک برای واریز به حساب بانکی ایرانی باشه، به علت استفاده از خدمات "تجاری" بانکی در ایران اون رو مشمول تحریم می دونم (مضاف به اینکه متأسفانه همه بانک های ایرانی هم با ذکر نام در بیانیه های تحریم ذکر شده اند). ابهامی که در مورد گستره شمول این تحریم ها وجود داره اینه که مثلاً خرید ارز مسافری توسط فردی مقیم آمریکا در ایران، خرید بلیط هواپیما یا حتی خرید اقلام روزمره هم پس باید تحریم باشه که در این مورد نظر قانوگذار این هست که مواردی که صرفاً مربوط به موضوع سفر و خرید مایحتاج شخصی باشه، تحریم نیست.
لازم می دونم این نکته رو اشاره کنم که بحثی که در اینجا بابت تأثیر تحریم های مالی در زندگی ایرانیان آمریکا انجام می شه، به هیچ وجه به معنی موافقت من با این تحریم ها نیست، بلکه صرفاً یه بحث نظری برای جلوگیری از مشکلات احتمالی برای دوستانیه که به زودی قراره زندگی شون رو در آمریکا آغاز کنن و تا به حال شاید توجهی به روند و محدوده تحریم های مالی وضع شده بر علیه ایران نداشتند.
من نه پیشنهاد می کنم کسی برداشت شخصی من رو عین برداشت قانونگذار تلقی کنه و نه توصیه می کنم کسی بدون مطالعه این قوانین و اطینان کامل و تنها بر اساس شنیده ها، دست به انجام کاری بزنه.
نکته دیگه اینکه، نمیشه انکار کرد که چون دولت آمریکا زندگی شخصی ایرانیان آمریکا رو در ایران تجسس نمی کنه، به هر حال خیلی از ایرانی های آمریکا، هم در ایران خرید و فروش ملک و اجاره انجام می دن، هم شراکت می کنن و هم حتی سهام می خرن و تا به حال هم شاید برای هیچ کس مشکلی پیش نیومده باشه. اما این افراد مطمئناً همه جا حواسشون هست که صحبتی از این موضوع نکنن و دم به تله ندن و ریسک این کار رو هم مطمئناً پذیرفتن! و برعکس دوستان مهاجری که به آمریکا میان، ممکنه به علت ناآگاهی در همون روز اول باز کردن حساب بانکی در آمریکا اولین سؤالشون از بانک این باشه که خب، حالا پول اجاره ای که در ایران می گیرم رو چطور به این حساب آمریکایی منتقل کنم یا برای اعلام میزان درآمد، اجاره ای که در ایران دریافت می کنن رو هم ذکر کنن و برای خودشون دردسر بیخود درست کنن (همونطور که به راحتی خیلی از بچه های مهاجرسرا توی سایت اعلام می کنن ما مثلاً خونمونو اجاره دادیم یا گذاشتیم وقتی توی آمریکا سر و سامون گرفتیم، بفروشیمش و از مراحل انتقال پول، صرفاً از حواله از طریق صرافی مطلع باشن).
به هر حال این داستان تحریم ها، متأسفانه جزوی از دشمنی دو کشور ایران و آمریکاست که به زندگی شخصی مردمی که در آمریکا هم زندگی می کنن، کشیده شده.
امین جان اولا از زحمت زیادی که کشیدی و اطلاعات نسبتا جامعی را برای دوستان جمع اوری کرده ای به سهم خود سپاسگزارم دوما این بحث نقل و انتقال پول و دارایی 4 روز قبل (20/8/2013) در همین تاپیک مطرح شد و بنا به اهمیت موضوع همان موقع نوشتم که با توجه به محدودیتهای انتقال پول ناشی از تحریم که در مواردی نیاز به احذ مجوز از OFACهست (حتی در مورد ویزاهای سرمایه گذاری ) لذا توصیه کردم حتما با تحقیق کامل این کار را انجام دهند که متاسفانه با بازخورد منفی یکی از دوستان مواجه شدم که با اطمینان اعلام کرد گویا هیچ محدودیت و ضوابطی در کشور مقصد وجود ندارد لذا ترجیح دادم بحث را ادامه ندهم تا در باره جزییات دقیقتر قوانین و محدودیتهای که وجود دارد تحقیق کاملتری داشته باشم و سپس یه اطلاع دوستان برسانم . به هر حال در تکمیل نوشته هایت فعلا موارد زیر را اضافه میکنم :
1- اصولا دو نوع موضوع مجزا وجود دارد اول محدویتهای نقل انتقال وجوه ناشی از تحریم که در مورد کشورهایی که شامل تحریم میشود اعمال میشود و موضوع دوم قوانین ضد پولشویی که در قوانین اکثر کشورها اجرا میشود که بر این اساس اگر بخواهید مبلغ قابل توجه(مثلا بالای 50000 دلار) را وارد کشور مقصد کنید ممکن از شما خواسته شود با ارایه مدارک ثابت کنید که این پول را جگونه بدست اوردی مثلا از طریق فروش اتومبیل-ملک -سایر دارایی ها با ارث و غیره.
2- تفریبا در تمامی کشورها صرافی ها زیر نظر بانک مرکزی کشورها عمل میکنند بنابراین انتقال پول از طریق صرافی نیز در کنترل بانک مرکزی کشور مقصد هست فقط بعلت تحریمها بجای انتقال پول از طربق بانکها توسط صرافی انجام میشود بنابراین لازم است قوانین OFACو قوانین ضد پولشویی رعایت شود.
دوستان باید مطمن باشند که انتقال پول بخصوص برای افرادی که دارای ویزای مهاجرتی و یا گرین کارت باشند راههای قانونی دارد فقط میبایستی از این قوانین اطلاع دقیق کسب کنید و در موارد لازم مجوز OFAC را کسب کنید تا خدایی نکرده دچار مشکلات قانونی نشوید و نکته دیگر اینکه در زمان اقدام باید اطلاعات خود را بروز کنید چون این قوانین یه مرور زمان ممکن است تغییراتی داشته باشد. موفق باشید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
در مورد سیتیزن شدن...
اطلاعاتی که من دارم این هست که کسی که میخواد سیتیزن بشه باید مدت ۳۰ ماه طی ۵ سال اقامت داشته باشه و البته شنیدم که میتونه ۵ سال نباشه میشه که ۱۰ سال باشه ولی اگر اقامت نمیکنه باید هر ۶ ماه مهر ورودو خروج براش ثبت بشه داخل پاسپورتش ؟
آیا این اطلاعات درست هست ؟ ۵ سال و ۱۰ سال ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 03:46)OXyGeNziX نوشته: (2013-08-24 ساعت 03:26)حسن پیری نوشته: (2013-08-24 ساعت 03:07)OXyGeNziX نوشته: سلام
از دوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
در مورد سیتیزن شدن...
اطلاعاتی که من دارم این هست که کسی که میخواد سیتیزن بشه باید مدت ۳۰ ماه طی ۵ سال اقامت داشته باشه و البته شنیدم که میتونه ۵ سال نباشه میشه که ۱۰ سال باشه ولی اگر اقامت نمیکنه باید هر ۶ ماه مهر ورودو خروج براش ثبت بشه داخل پاسپورتش ؟
آیا این اطلاعات درست هست ؟ ۵ سال و ۱۰ سال ؟
من متوجه منظورتون نشدم اما قانون اینه که به مدت 5 سال و هر سال حداقل باید 6 ماه در بلاد کفر باشین. که مجموعا میشه 30 ماه.. و این 10 سال که میگین اولین باره که شنیدم.
که البته باز این 5 سال به 3 سال قابل تبدیل است در صورتی که با 1 سیتیزت آمریکایی ازدواج کنین.
من این موضوع ۱۰ سال رو از کسی شنیدم که خودش متولد اونجاست و گفت اگر هر ۶ ماه ۱ بار مهر ورود بخوری و حتا اگر هر بار ۲ هفته بمونی این پروسه میتونه تا ۱۰ سال حتی طول بکشه و در نهیات جوری رفت و آمد کنی که بعد از ۱۰ سال سیتیزن بشی ؟؟؟
میخوام بدونم آیا این ۱ روال عمومی هست یا تجربهٔای ایشون در مورد کسی که راجع بهش صحبت میکردن که ۱۰ ساله سیتیزن شده ۱ مورد خاص هست... ؟ کسی اطلاع داره در این بار ؟
سلام
دوست عزیز اگر شما 30ماه از 60 ماه را در آمریکا اقامت داشته باشید و شرط غیبت بیش از 6ماه رو رعایت کرده باشید همون 5سال و بعد از یه مراجعه به دادگاه و یه امتحان جزئی تاریخ و زبان اونجا و البته ارائه مدارک مالی و مالیاتی و غیره که بررسی میکنن پس از قبولی سیتیزن خواهید شد اما اگر صرفا برای اینکه گرین کارتتون باطل نشه و یه مدت کم برید اونجا و برگردید این موضوع باعث میشه شما 10 سال بعد بتونید اقدام به گرفتن سیتیزنی کنید مثل کسانی که با ویزاهای دیگه به آمریکا وارد شدن.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یکی از بزرگترین سوالات من مربوط به نحوه راستی آزمایی و کلییر شدن کیس هاست
مثلا اگه کسی که سابقه کار دولتی خفن داره بگه بقالم اونها از کجا میفهمند بقال نیست.
ممنون میشم روشنم کنین.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 10:21)mohsen_bv66 نوشته: سلام
یکی از بزرگترین سوالات من مربوط به نحوه راستی آزمایی و کلییر شدن کیس هاست
مثلا اگه کسی که سابقه کار دولتی خفن داره بگه بقالم اونها از کجا میفهمند بقال نیست.
ممنون میشم روشنم کنین.
سلام
دوست خوبم کسی اینجا تو FBIنیست که بدونه اونها به چه منابعی دسترسی دارن اما مطمئنا میتونن به جاهای خاصی که مدنظرشون هست و هیچکس خارج از خودشون نمیدونه دسترسی داشته باشن مخصوصا برای اونها که امنیت ملیشون خیلی اهمیت داره فقط یه ماجرا برات بگم که کیسی ریجکت شد به خاطر تخصص خاصی که داشت و استاد راهنماش که در لیست سیاه قرار داشت پس راستی بهترین گزینه ست تا استرس بیخودی. موفق باشی