کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-24 ساعت 21:47)behfaza نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:21)mohsen_bv66 نوشته:  سلام
یکی از بزرگترین سوالات من مربوط به نحوه راستی آزمایی و کلییر شدن کیس هاست
مثلا اگه کسی که سابقه کار دولتی خفن داره بگه بقالم اونها از کجا میفهمند بقال نیست.
ممنون میشم روشنم کنین.

روایتی هست قریب به این مضمون :
گویند دسترسی به سوابق بیمه ای شهروندان بلاد این عالم برای آن وسترن ها امریست سهل !
الله اعلم. Wink

سلام دوستان؛ نیازی به روایت نیست هر کسی میتونه با داشتن کد ملی؛ شماره سریال شناسنامه و شماره بیمتون سوابقتون رو چک کنه؛ کانادایی ها خیلی وقته این کارو انجام میدن....
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، behfaza ، محبت ، noobnoobi
(2013-08-24 ساعت 21:54)araaaash نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 20:52)nina22 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 17:25)araaaash نوشته:  دوستان من شنیده بودم که 10000$ میشه برد اما اینجا دیدم 5000!! الان یعنی هر پاس 5000$ میتونه ببره؟
قانون قبلا ميگفت كه ميتونيد تا ١٠٠٠٠ تا ببريد اما الان شده ٥٠٠٠تا.بستگي به خودتون داره.خيلي از دوستان بيشتر از ٥٠٠٠ تا اوردن و مشكلي هم پيش نيومده.يك سري از دوستان هم تو فرودگاه مشكل پيدا كردن و مجبور شدن پولشون رو به همراهشون بدن.ما هم بيشتر از حدمجاز اورديم خوشبختانه كسي ازمون چيزي نپرسيد.

ایران خیلی سفت و سخت میگرده؟؟؟؟؟ مرز زمینی که من رفتم اصن نه دید نه پرسید:Big Grin
موقعي كه من رفتم شب بود و خانمها همه خسته بودن نه چيزي رو ديدن نه چيزي پرسيدن.پولهارو توي كيفها پخش كرده بودم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: araaaash
(2013-08-24 ساعت 22:51)behfaza نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 21:56)rainolf نوشته:  
مثلا اگه کسی که سابقه کار دولتی خفن داره بگه بقالم اونها از کجا میفهمند بقال نیست.
ممنون میشم روشنم کنین.

گویند دسترسی به سوابق بیمه ای شهروندان بلاد این عالم برای آن وسترن ها امریست سهل !
الله اعلم. Wink

سلام دوستان؛ نیازی به روایت نیست هر کسی میتونه با داشتن کد ملی؛ شماره سریال شناسنامه و شماره بیمتون سوابقتون رو چک کنه؛ کانادایی ها خیلی وقته این کارو انجام میدن....

ما " روایتی " گفتیم که ریا نشه ! WinkWinkWink

دوستان یه سوال دارم من میخوام پاسپورتمو عوض کنم ولی با توجه به زمان نسبتا کمی که تا مصاحبه دارم یکم شک دارم ! خودم فکرمیکنم به احتمال زیاد کلیرنس میخورم
اگه کلیرنس بخورم سفارت پاسمو بهم پس میده تا برگشتم عوضش کنم ؟
و باتوجه به اینکه مدارکی که قبلا دیدند با پاس قبلی بوده ،داستان پیش نمیاد وسفارت گیر نمیده موقع مراجعه مجدد برای ویزا دادن ؟
سوال اخر اینکه وقتی ویزات اماده شد محدودیت زمانی داری که بری بگیری یعنی Deadline داره یا نه ؟Wink

ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier
(2013-08-24 ساعت 23:12)mechanicalengineer نوشته:  دوستان یه سوال دارم من میخوام پاسپورتمو عوض کنم ولی با توجه به زمان نسبتا کمی که تا مصاحبه دارم یکم شک دارم ! خودم فکرمیکنم به احتمال زیاد کلیرنس میخورم
اگه کلیرنس بخورم سفارت پاسمو بهم پس میده تا برگشتم عوضش کنم ؟
و باتوجه به اینکه مدارکی که قبلا دیدند با پاس قبلی بوده ،داستان پیش نمیاد وسفارت گیر نمیده موقع مراجعه مجدد برای ویزا دادن ؟
سوال اخر اینکه وقتی ویزات اماده شد محدودیت زمانی داری که بری بگیری یعنی Deadline داره یا نه ؟Wink

ممنون
اگه كليرنس بخوريد، پاسپورتتون رو بهتون برميگردونن و ميتونيد اونوقت عوض كنيد و بعد از تعويض يه كپي از صفحه اول پاسپورتتون به سفارت ايميل كنيد
وقتي كلير ميشيد، جلوي شمارتون توي سايت ددلاين داره كه تا اون زمان وقت داريد بريد ويزا رو بگيريد ولي توصيه ميشه به محض كلير شدن بريد و به اون ددلاين توجه نكنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi ، azadeh2014 ، noobnoobi ، behfaza ، aghaghia
دوستان یه جایی آدرس سایتی رو داده بودند که میتونستیم مشخصات واردکنیم که ببینیم محل مصاحبه کجاست و روزش کی هست. اما الان حضور ذهن ندارم که توی کدوم تاپیک بود و نه به این اسم تاپیکی میبینم. میشه با عرض پوزش اگر اطلاع دارید آدرس سایت رو بگید؟ نامه دومم نیومده و با توجه به کیس نامبر سه رقمی دچار استرس شدم. با اینکه سعی کرده بودم تا این لحظه بدون استرس رفتار کنم ولی نشد. ضمنا سایت ceas رو هم رفتم و شماره کیس رو با صفر و بدون صفر زدم اما هر بار میگه کیس نامبر معتبر نیست. اون سایتی که منظورم هست غیر از ceas هست.
کیس نامبر **2014AS000004- تعداد افراد کیس: 2نفر- ارسال مدارک 23 جون 2013- رسید مدارک 26 جون 2013- ارسال مدارک توسط TPG- تاریخ مصاحبه: ..... سفارت محل مصاحبه: ..... هزینه ها: (عکس 23000 ت- پست 118000ت- ...)
تشکر کنندگان:
دوستان در مورد سیتیزنی؟میدونم که باید از 5 سال 3 سالشو پیوسته امریکا باشیم و بعد درخواست بدیم.حالا سوالم اینجاست که بعد از 3سال دیگه میتونیم از امریکا خارج بشیم و 2سال بعدش(که میشه 5سال از اولش) برای سیتیزنی اقدام کنیم؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 02:50)mhz_ir نوشته:  دوستان در مورد سیتیزنی؟میدونم که باید از 5 سال 3 سالشو پیوسته آمریکا باشیم و بعد درخواست بدیم.حالا سوالم اینجاست که بعد از 3سال دیگه میتونیم از آمریکا خارج بشیم و 2سال بعدش(که میشه 5سال از اولش) برای سیتیزنی اقدام کنیم؟؟
سلام
خیر دوست عزیز اگر بیش از 6 ماه از خاک آمریکا خارج بشید گرین کارتتون باطل میشه و باید پاس سفید بگیرید که شرایط خودشو داره و در 5 سال باید2/5سالشو اونجا باشید .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: azar1348 ، mhz_ir ، amin arefi ، nasim ، noobnoobi ، ojee ، H Pier ، behfaza
(2013-08-25 ساعت 02:56)محبت نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 02:50)mhz_ir نوشته:  دوستان در مورد سیتیزنی؟میدونم که باید از 5 سال 3 سالشو پیوسته آمریکا باشیم و بعد درخواست بدیم.حالا سوالم اینجاست که بعد از 3سال دیگه میتونیم از آمریکا خارج بشیم و 2سال بعدش(که میشه 5سال از اولش) برای سیتیزنی اقدام کنیم؟؟
سلام
خیر دوست عزیز اگر بیش از 6 ماه از خاک آمریکا خارج بشید گرین کارتتون باطل میشه و باید پاس سفید بگیرید که شرایط خودشو داره و در 5 سال باید2/5سالشو اونجا باشید .
ممنون از جوابتون ولی من منظورم این بود که اگر این 3سال(به گفته شما 2/5) اونجا باشیم بعد از این مدت دیگه سیتیزنیمون اوکی هست؟ حالا کمتر از شش ماه هم برمیگردیم به امریکا.فقط میخام بدونم سیتیزنیمون به محض خروج بعد از اون 3سال حضور پیوسته ریست نمیشه؟!Big Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، soheil_zk ، behfaza
(2013-08-25 ساعت 01:52)mehpah نوشته:  دوستان یه جایی آدرس سایتی رو داده بودند که میتونستیم مشخصات واردکنیم که ببینیم محل مصاحبه کجاست و روزش کی هست. اما الان حضور ذهن ندارم که توی کدوم تاپیک بود و نه به این اسم تاپیکی میبینم. میشه با عرض پوزش اگر اطلاع دارید آدرس سایت رو بگید؟ نامه دومم نیومده و با توجه به کیس نامبر سه رقمی دچار استرس شدم. با اینکه سعی کرده بودم تا این لحظه بدون استرس رفتار کنم ولی نشد. ضمنا سایت ceas رو هم رفتم و شماره کیس رو با صفر و بدون صفر زدم اما هر بار میگه کیس نامبر معتبر نیست. اون سایتی که منظورم هست غیر از ceas هست.

دوست عزیز تا نامه دوم واستون ارسال نشه نمیتونید از زمان ومکان مصاحبه اتون مطلع بشید بنابراین بایستی به همون ادرسی که قبولیتون رو مشاهده کردید https://www.dvlottery.state.gov سر بزنید و منتظر امدن نامه دوم باشید استرس و نگرانی رو از خودتون دور کنید و پیگیر تکمیل مدارک مورد نیاز و واکسنها باشید انشالله نامه دوم بزودی ارسال میشه نگران نباشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: amin arefi ، maryam_a ، azar1348 ، mehpah ، محبت ، ojee ، H Pier ، behfaza ، ramaya
(2013-08-25 ساعت 05:35)mhz_ir نوشته:  
سلام
ممنون از جوابتون ولی من منظورم این بود که اگر این 3سال(به گفته شما 2/5) اونجا باشیم بعد از این مدت دیگه سیتیزنیمون اوکی هست؟ حالا کمتر از شش ماه هم برمیگردیم به آمریکا.فقط میخام بدونم سیتیزنیمون به محض خروج بعد از اون 3سال حضور پیوسته ریست نمیشه؟!Big Grin
شما شرط 30 ماه اقامت در خاک آمریکا Wink از 60 ماه رو رعایت کن و عدم خروج بیش از 6 ماه رو و اثبات کن توانایی مالی مناسب و قانونیتون رو و در امتحان زبان و تاریخ آمریکا قبول و در نهایت یه FBIچک و صدور رای دادگاه مبنی بر سیتیزن شیپی رو خواهی داشت.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، nasim ، آلیس-1980 ، H Pier ، soheil_zk ، behfaza ، azadeh2014 ، mhz_ir
(2013-08-25 ساعت 10:48)محبت نوشته:  
سلام
ممنون از جوابتون ولی من منظورم این بود که اگر این 3سال(به گفته شما 2/5) اونجا باشیم بعد از این مدت دیگه سیتیزنیمون اوکی هست؟ حالا کمتر از شش ماه هم برمیگردیم به آمریکا.فقط میخام بدونم سیتیزنیمون به محض خروج بعد از اون 3سال حضور پیوسته ریست نمیشه؟!Big Grin
شما شرط 30 ماه اقامت در خاک آمریکا Wink از 60 ماه رو رعایت کن و عدم خروج بیش از 6 ماه رو و اثبات کن توانایی مالی مناسب و قانونیتون رو و در امتحان زبان و تاریخ آمریکا قبول و در نهایت یه FBIچک و صدور رای دادگاه مبنی بر سیتیزن شیپی رو خواهی داشت.

البته باید اضافه کنم که جدیدا خیلی سختگیری میکنن و روی اقامت گیر دارن یادم هست یکی از دوستان 2013 از یکی نقل کرده بود که فردی برای سیتیزنشیپی اقدام کرده بود و 30 ماه رو پر کرده بود و هر 6 ماه رو هم رعایت کرده بود ولی سیتیزنشیپیش رد شده بود چون افسر تشخیص داده بود که ایشون نمیخوان در آمریکا اقامت داشته باشن .
یه نتیجه گیری تجربی میشه کرد که بهتره اون 30 ماه اقامت در 2.5 سال دوم و بطور پیوسته باشه تا مشکلی پیش نیاد.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، mhz_ir
(2013-08-24 ساعت 21:56)rainolf نوشته:  
ممنون میشم روشنم کنین.

الله اعلم. Wink

مهم داشتن شماره بیمه هستش. اون رو از کجا دارن؟!!!
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza
سلام

عذر می خوام یعنی برای سیتیزن دادن امتحان تافل می گیرن ؟؟؟؟؟!!!!!!!
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، mhz_ir
(2013-08-25 ساعت 11:07)ara.y نوشته:  دوستان این 1800 نفر که کارنت شدن از همه آسیا هستند یا فقط از ایران ؟
در ضمن کسی میدونه چند هزار نفر از آسیا کارنت میشوند؟

آسیا 1800 تا لالبته فعلا
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 11:26)noobnoobi نوشته:  
سلام

البته باید اضافه کنم که جدیدا خیلی سختگیری میکنن و روی اقامت گیر دارن یادم هست یکی از دوستان 2013 از یکی نقل کرده بود که فردی برای سیتیزنشیپی اقدام کرده بود و 30 ماه رو پر کرده بود و هر 6 ماه رو هم رعایت کرده بود ولی سیتیزنشیپیش رد شده بود چون افسر تشخیص داده بود که ایشون نمیخوان در آمریکا اقامت داشته باشن .
یه نتیجه گیری تجربی میشه کرد که بهتره اون 30 ماه اقامت در 2.5 سال دوم و بطور پیوسته باشه تا مشکلی پیش نیاد.
اگه بعد این 3 سال هنوز دانشجو باشیم ولی دانشگاه و موقعیتمون خوب باشه..مثلا فاند بگیریم و کار ریسرچ خوب انجام بدیم هم با سیتیزن شیپی موافق میشه یا اینکه حتما باید کارمند باشیم؟
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: mhz_ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان