کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
1- از دوستان 2013 کسی بوده که به منقضی شدن کارت ملی اش ایراد بگیرند؟ یکی از دوستان میگفت آنکارا اصلاً کارت ملی نخواسته بوده.
2- از سفارت ایران در کشورهای دیگر امکان تعویض کارت ملی هست؟
3- کیس هایی که کارنت شدن واسشون وقت مصاحبه شان "scheduled" شده یا همه scheduled شدن و فقط بعد کارنت شدن اعلام میشن؟
ممنون.
تشکر کنندگان:
(2013-08-28 ساعت 01:32)himmlisch نوشته:  1- از دوستان 2013 کسی بوده که به منقضی شدن کارت ملی اش ایراد بگیرند؟ یکی از دوستان میگفت آنکارا اصلاً کارت ملی نخواسته بوده.
3- کیس هایی که کارنت شدن واسشون وقت مصاحبه شان "scheduled" شده یا همه scheduled شدن و فقط بعد کارنت شدن اعلام میشن؟
ممنون.

1 تاریخ انقضاء کارت ملی مهم نیست... در مورد انکارا اطلاعی ندارم ولی شما به هر حال باید همراهت داشته باشیش برای احتیاط

2 نمی دونم( احتمالا هست ولی شاید طول بکشه )

3 منظورتون رو دقیق متوجه نشدم ولی کلا وقتی که کارنت می شید در اون سایتی که نامه قبولیتون رو دیدید وقتی کانفرمیشن نامبر رو وارد می کنید صفحه عوض می شه و بجاش تاریخ و محل مصاحبه رو می نویسه( کلا زمانش معلوم نیست شایدبرای بعضی یک روز بعد از کارنت شدن و برای بعضی یک ماه بعد از کارنت شدن و به همین صورت برای دیگر افراد متفاوت )
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، Soap McTavish ، himmlisch ، behfaza
(2013-08-24 ساعت 21:56)rainolf نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 21:47)behfaza نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:21)mohsen_bv66 نوشته:  سلام
یکی از بزرگترین سوالات من مربوط به نحوه راستی آزمایی و کلییر شدن کیس هاست
مثلا اگه کسی که سابقه کار دولتی خفن داره بگه بقالم اونها از کجا میفهمند بقال نیست.
ممنون میشم روشنم کنین.

روایتی هست قریب به این مضمون :
گویند دسترسی به سوابق بیمه ای شهروندان بلاد این عالم برای آن وسترن ها امریست سهل !
الله اعلم. Wink

سلام دوستان؛ نیازی به روایت نیست هر کسی میتونه با داشتن کد ملی؛ شماره سریال شناسنامه و شماره بیمتون سوابقتون رو چک کنه؛ کانادایی ها خیلی وقته این کارو انجام میدن....

بازم منطقی نیست!
میتونی بگی بیمه نبودم یا توئ سایت بیمه رمز عبورتو عوض کنی بجای سریال شناسنامه یه چیز دیگه بزاری.
کسی بوده که اطلاعات دروغ داده باشه و ویزا گرفته باشه؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-28 ساعت 09:35)mohsen_bv66 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 21:56)rainolf نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 21:47)behfaza نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 10:21)mohsen_bv66 نوشته:  سلام
یکی از بزرگترین سوالات من مربوط به نحوه راستی آزمایی و کلییر شدن کیس هاست
مثلا اگه کسی که سابقه کار دولتی خفن داره بگه بقالم اونها از کجا میفهمند بقال نیست.
ممنون میشم روشنم کنین.

روایتی هست قریب به این مضمون :
گویند دسترسی به سوابق بیمه ای شهروندان بلاد این عالم برای آن وسترن ها امریست سهل !
الله اعلم. Wink

سلام دوستان؛ نیازی به روایت نیست هر کسی میتونه با داشتن کد ملی؛ شماره سریال شناسنامه و شماره بیمتون سوابقتون رو چک کنه؛ کانادایی ها خیلی وقته این کارو انجام میدن....

بازم منطقی نیست!
میتونی بگی بیمه نبودم یا توئ سایت بیمه رمز عبورتو عوض کنی بجای سریال شناسنامه یه چیز دیگه بزاری.
کسی بوده که اطلاعات دروغ داده باشه و ویزا گرفته باشه؟؟؟
سلام
دوست خوب اگر هم بوده که نمیاد اینجا اعلام کنه که با دروغ کاری رو. انجام داده در ضمن برای دسترسی به اطلاعات شخص کلی راه وجود داره و معمولا گفته اشخاص ملاک صد در صدی نیست که بتونی هر چیزی بگی و پذیرفته هم بشه و ملاکهایی برای خودشون دارن که برای هیچ یک از اعضاء مشخص نیست و همه بر اساس حدس و گمان هستش فقط داشتن فعالیتهای سیاسی خاص و عضویت در گروهکهای تروریستی رو همه میدونن که 100%مشکل داره پس این بحث نتیجه ای نداره و بهتره همینجا ختم بشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: saeedshafiee ، araaaash ، noobnoobi ، mohsen_bv66 ، aghaghia ، .YAS ، behfaza ، rezagh
(2013-08-27 ساعت 13:39)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 11:51)S0SHiANT نوشته:  دوستان ببخشید سوال خارج از مبحث میپرسم .
اما نمیدونید ثبت نام لاتاری 2015 کی شروع میشه ؟
یا اصلا ایران جزو لیست امسالشون نیست؟؟؟

تا جایی که من اطلاع دارم از اول اکتبر شروع میشه
احتمالا هم ایران جزء لیست باشه. مگر اینکه مشکل خاص یا برنامه دیگه ای پیش بیاد.

آخه منم تا جایی که یادم میاد سایت محاجرسرا حداقل 2ماه قبل از شروع ثبت نام لاتاری تاپیک باز میکرد برای آشنایی با نحوه ثبت نام !
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان:
(2013-08-28 ساعت 00:02)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
20 روز پیش کارت ملی رو دادم تعویض کنن و قراز بود 2 هفته بیاد اما امروز تماس گرفنم گفتن تا 3 ماه دیگه کارت صادز نمی کنیم حالا با تکجه به اینکه شاید دز مزحله بعد کارنت بشم چه باید کرد شاید تا اون وقت کارت به دستم نرسه!!!!!

با اين اوصاف كاريش نميشه كرد بهتره اون كاغذي را كه براي تعويض كارتتون دادن را به همراه كپي كارت مليتون ببريد ترجمه كنن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، noobnoobi ، behfaza ، rezagh
دوستان از بحث های 30 یا 30 اکیدا خودداری کنید. نمی خواین که مهاجرسرا بسته بشه، میخواین؟!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
20 روز پیش کارت ملی رو دادم تعویض کنن و قراز بود 2 هفته بیاد اما امروز تماس گرفنم گفتن تا 3 ماه دیگه کارت صادز نمی کنیم حالا با تکجه به اینکه شاید دز مزحله بعد کارنت بشم چه باید کرد شاید تا اون وقت کارت به دستم نرسه!!!!!

سفارت از ما كارت ملي و ترجمه اش رو نخواست و شناسنامه واسشون مهمه، اگه سري بعد هم كه يه ماه بعده كارنت بشيد،٤٠-٥٠ روز بعدش ميريد به مصاحبه، پس همون ٣ ماه ميشه ديگه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi ، ffrfar ، behfaza ، KIMIA2005 ، himmlisch ، H Pier ، محبت
(2013-08-28 ساعت 14:02)aghaghia نوشته:  دوستان از بحث های 30 یا 30 اکیدا خودداری کنید. نمی خواین که مهاجرسرا بسته بشه، میخواین؟!!!!!

درسته. سایت اپلای اَبرود رو هم دو روز پیش شیلتر کردن! ملاحظه ملازمه ی اجتناب از دردسر.Cool
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، behfaza ، Elahe. ، azadeh2014 ، noobnoobi ، sepideh_
(2013-08-28 ساعت 04:34)rezagh نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 01:32)himmlisch نوشته:  1- از دوستان 2013 کسی بوده که به منقضی شدن کارت ملی اش ایراد بگیرند؟ یکی از دوستان میگفت آنکارا اصلاً کارت ملی نخواسته بوده.
ممنون.

1 تاریخ انقضاء کارت ملی مهم نیست... در مورد انکارا اطلاعی ندارم ولی شما به هر حال باید همراهت داشته باشیش برای احتیاط

2 نمی دونم( احتمالا هست ولی شاید طول بکشه )

3 منظورتون رو دقیق متوجه نشدم ولی کلا وقتی که کارنت می شید در اون سایتی که نامه قبولیتون رو دیدید وقتی کانفرمیشن نامبر رو وارد می کنید صفحه عوض می شه و بجاش تاریخ و محل مصاحبه رو می نویسه( کلا زمانش معلوم نیست شایدبرای بعضی یک روز بعد از کارنت شدن و برای بعضی یک ماه بعد از کارنت شدن و به همین صورت برای دیگر افراد متفاوت )

دست عزیز برای انکارا جزء مدارکی که دبرای مصاحبه گفته کارت ملی ذکر شده که بشکل :Karte Meli ذکر کرده و جزء کدارک اصلیه نه برای احتیاط !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: himmlisch ، noobnoobi ، محبت ، behfaza
(2013-08-28 ساعت 13:26)mohammad fazli نوشته:  

با اين اوصاف كاريش نميشه كرد بهتره اون كاغذي را كه براي تعويض كارتتون دادن را به همراه كپي كارت مليتون ببريد ترجمه كنن

البته اینم اضافه کنم که قبل از اینکه کارت ملی رو واسه تعویض بدم ترجمه کرده بودم ولی اگر ترجمه رو ارایه بدم سفارت و اصلش رو بخوان اونوقته که من اصلش رو ندارم باید چی کار کنم!!!!!
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان:
(2013-08-28 ساعت 20:15)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 13:26)mohammad fazli نوشته:  

البته اینم اضافه کنم که قبل از اینکه کارت ملی رو واسه تعویض بدم ترجمه کرده بودم ولی اگر ترجمه رو ارایه بدم سفارت و اصلش رو بخوان اونوقته که من اصلش رو ندارم باید چی کار کنم!!!!!
سلام
ایرادی نداره اگر این اتفاق افتاد و نپذیرفت نهایتا نقص مدرک میخورید!!!!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، Soap McTavish ، naftoonbazoft1 ، behfaza ، rezagh

دوست عزیز ما در تیر ماه کارتهامون را برای تعویض دادیم و امروز که از این لینک http://www.sabteahval.ir/Default.aspx?tabid=576 چک کردم گفته آماده است. شما هم یک چک تو این سایت کن شاید مال شما هم صادر شده باشد
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، محبت ، rezagh
(2013-08-27 ساعت 11:52)reza16 نوشته:  سلام به دوستان راستش يك سري ابهامات وجود داره كه نمي دونم دوستان جوابشو ميدونن يا نه'
١-امسال ٦٠٢٧ نفر از ايران گرفتند و اكثر كيس نامبرها زير ٨٠٠٠ هست يعني از اين ٨٠٠٠ نفر ٦٠٠٠ نفر إيراني هستند؟
٢-من تاپيك انجمن خصوصي بچه هاي ٢٠١٤ را چك كردم تا الان ١٤٩ نفر يعني تقريبا 2.5 درصد عضو مهاجرسرا هستند عجيب نيست؟
٣- از بچه هاي ٢٠١٣ هم فقط ٥٨٠ نفر يعني تقريبا ١٠ درصد قبوليها عضو مهاجر سرا بودن
لطفا كسي اگر اطلاعات مستندي داره ارائه بده ممنون

تا اونجاییکه سطح زبان من اجازه می ده این عبارت "The following is the statistical breakdown by foreign-state chargeability of those registered for the DV-2014 program: " یعنی تعداد افرادی که ثبت نام کرده اند نه افرادی که برنده شده اند. یعنی از ایران 6027 نفر ثبت نام کرده اند حالا می شه از این 6027 نفر مثلا 500 نفر یا 1000 نفر برنده شدن نه 6027 نفر برنده شدن.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: .YAS ، noobnoobi
(2013-08-28 ساعت 22:13)atriana نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 11:52)reza16 نوشته:  سلام به دوستان راستش يك سري ابهامات وجود داره كه نمي دونم دوستان جوابشو ميدونن يا نه'
١-امسال ٦٠٢٧ نفر از ايران گرفتند و اكثر كيس نامبرها زير ٨٠٠٠ هست يعني از اين ٨٠٠٠ نفر ٦٠٠٠ نفر إيراني هستند؟
٢-من تاپيك انجمن خصوصي بچه هاي ٢٠١٤ را چك كردم تا الان ١٤٩ نفر يعني تقريبا 2.5 درصد عضو مهاجرسرا هستند عجيب نيست؟
٣- از بچه هاي ٢٠١٣ هم فقط ٥٨٠ نفر يعني تقريبا ١٠ درصد قبوليها عضو مهاجر سرا بودن
لطفا كسي اگر اطلاعات مستندي داره ارائه بده ممنون

تا اونجاییکه سطح زبان من اجازه می ده این عبارت "The following is the statistical breakdown by foreign-state chargeability of those registered for the DV-2014 program: " یعنی تعداد افرادی که ثبت نام کرده اند نه افرادی که برنده شده اند. یعنی از ایران 6027 نفر ثبت نام کرده اند حالا می شه از این 6027 نفر مثلا 500 نفر یا 1000 نفر برنده شدن نه 6027 نفر برنده شدن.
دقیقا از ایران 6027 نفر برنده شدند.. اطلاعات نادرست ندین.....
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: himmlisch ، noobnoobi ، araaaash ، aghaghia ، محبت ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان