موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-28 ساعت 01:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-28 ساعت 01:46 توسط himmlisch.)
1- از دوستان 2013 کسی بوده که به منقضی شدن کارت ملی اش ایراد بگیرند؟ یکی از دوستان میگفت آنکارا اصلاً کارت ملی نخواسته بوده.
2- از سفارت ایران در کشورهای دیگر امکان تعویض کارت ملی هست؟
3- کیس هایی که کارنت شدن واسشون وقت مصاحبه شان "scheduled" شده یا همه scheduled شدن و فقط بعد کارنت شدن اعلام میشن؟
ممنون.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 09:35)mohsen_bv66 نوشته: (2013-08-24 ساعت 21:56)rainolf نوشته: (2013-08-24 ساعت 21:47)behfaza نوشته: (2013-08-24 ساعت 10:21)mohsen_bv66 نوشته: سلام
یکی از بزرگترین سوالات من مربوط به نحوه راستی آزمایی و کلییر شدن کیس هاست
مثلا اگه کسی که سابقه کار دولتی خفن داره بگه بقالم اونها از کجا میفهمند بقال نیست.
ممنون میشم روشنم کنین.
روایتی هست قریب به این مضمون :
گویند دسترسی به سوابق بیمه ای شهروندان بلاد این عالم برای آن وسترن ها امریست سهل !
الله اعلم. 
سلام دوستان؛ نیازی به روایت نیست هر کسی میتونه با داشتن کد ملی؛ شماره سریال شناسنامه و شماره بیمتون سوابقتون رو چک کنه؛ کانادایی ها خیلی وقته این کارو انجام میدن....
بازم منطقی نیست!
میتونی بگی بیمه نبودم یا توئ سایت بیمه رمز عبورتو عوض کنی بجای سریال شناسنامه یه چیز دیگه بزاری.
کسی بوده که اطلاعات دروغ داده باشه و ویزا گرفته باشه؟؟؟
سلام
دوست خوب اگر هم بوده که نمیاد اینجا اعلام کنه که با دروغ کاری رو. انجام داده در ضمن برای دسترسی به اطلاعات شخص کلی راه وجود داره و معمولا گفته اشخاص ملاک صد در صدی نیست که بتونی هر چیزی بگی و پذیرفته هم بشه و ملاکهایی برای خودشون دارن که برای هیچ یک از اعضاء مشخص نیست و همه بر اساس حدس و گمان هستش فقط داشتن فعالیتهای سیاسی خاص و عضویت در گروهکهای تروریستی رو همه میدونن که 100%مشکل داره پس این بحث نتیجه ای نداره و بهتره همینجا ختم بشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان از بحث های 30 یا 30 اکیدا خودداری کنید. نمی خواین که مهاجرسرا بسته بشه، میخواین؟!!!!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 13:26)mohammad fazli نوشته: (2013-08-28 ساعت 00:02)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
20 روز پیش کارت ملی رو دادم تعویض کنن و قراز بود 2 هفته بیاد اما امروز تماس گرفنم گفتن تا 3 ماه دیگه کارت صادز نمی کنیم حالا با تکجه به اینکه شاید دز مزحله بعد کارنت بشم چه باید کرد شاید تا اون وقت کارت به دستم نرسه!!!!!
با اين اوصاف كاريش نميشه كرد بهتره اون كاغذي را كه براي تعويض كارتتون دادن را به همراه كپي كارت مليتون ببريد ترجمه كنن
البته اینم اضافه کنم که قبل از اینکه کارت ملی رو واسه تعویض بدم ترجمه کرده بودم ولی اگر ترجمه رو ارایه بدم سفارت و اصلش رو بخوان اونوقته که من اصلش رو ندارم باید چی کار کنم!!!!!
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 20:15)naftoonbazoft1 نوشته: (2013-08-28 ساعت 13:26)mohammad fazli نوشته: (2013-08-28 ساعت 00:02)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
20 روز پیش کارت ملی رو دادم تعویض کنن و قراز بود 2 هفته بیاد اما امروز تماس گرفنم گفتن تا 3 ماه دیگه کارت صادز نمی کنیم حالا با تکجه به اینکه شاید دز مزحله بعد کارنت بشم چه باید کرد شاید تا اون وقت کارت به دستم نرسه!!!!!
با اين اوصاف كاريش نميشه كرد بهتره اون كاغذي را كه براي تعويض كارتتون دادن را به همراه كپي كارت مليتون ببريد ترجمه كنن
البته اینم اضافه کنم که قبل از اینکه کارت ملی رو واسه تعویض بدم ترجمه کرده بودم ولی اگر ترجمه رو ارایه بدم سفارت و اصلش رو بخوان اونوقته که من اصلش رو ندارم باید چی کار کنم!!!!!
سلام
ایرادی نداره اگر این اتفاق افتاد و نپذیرفت نهایتا نقص مدرک میخورید!!!!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 00:02)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
دوست عزیز ما در تیر ماه کارتهامون را برای تعویض دادیم و امروز که از این لینک http://www.sabteahval.ir/Default.aspx?tabid=576 چک کردم گفته آماده است. شما هم یک چک تو این سایت کن شاید مال شما هم صادر شده باشد
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-27 ساعت 11:52)reza16 نوشته: سلام به دوستان راستش يك سري ابهامات وجود داره كه نمي دونم دوستان جوابشو ميدونن يا نه'
١-امسال ٦٠٢٧ نفر از ايران گرفتند و اكثر كيس نامبرها زير ٨٠٠٠ هست يعني از اين ٨٠٠٠ نفر ٦٠٠٠ نفر إيراني هستند؟
٢-من تاپيك انجمن خصوصي بچه هاي ٢٠١٤ را چك كردم تا الان ١٤٩ نفر يعني تقريبا 2.5 درصد عضو مهاجرسرا هستند عجيب نيست؟
٣- از بچه هاي ٢٠١٣ هم فقط ٥٨٠ نفر يعني تقريبا ١٠ درصد قبوليها عضو مهاجر سرا بودن
لطفا كسي اگر اطلاعات مستندي داره ارائه بده ممنون
تا اونجاییکه سطح زبان من اجازه می ده این عبارت "The following is the statistical breakdown by foreign-state chargeability of those registered for the DV-2014 program: " یعنی تعداد افرادی که ثبت نام کرده اند نه افرادی که برنده شده اند. یعنی از ایران 6027 نفر ثبت نام کرده اند حالا می شه از این 6027 نفر مثلا 500 نفر یا 1000 نفر برنده شدن نه 6027 نفر برنده شدن.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه