کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
با سلام من پاسپورتم تا تاریخ 1393/10/27 اعتبار داره با توجه به اینکه مصاحبه من احتمالا اسفند هست به نظرتون نیاز به تعویض داره یا نه؟
من مراجعه کردم واسه تعویض گفتند چون هنوز بیش از یکسال اعتبار داره الان نمیشه تعویض کرد تکلیف چیه؟آیا باید تا آذر ماه امسال صبر کنم و بعد تعویض کنم؟ راهی داره که الان تعویضش کنم
لطفا راهنمایی کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان:
(2013-08-26 ساعت 20:38)rosenoire5656 نوشته:  دوستان عزیز من هم از برندگان 2014 هستم سال 2011 مدت نزدیک به یک سال ژاپن بودم آیا برای مصاحبه چیزی باید ببرم در این خصوص؟ جایی خوندم باید سابقه پلیس باید داشته باشم؟ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

با سلام
بهلینک زیر مراجعه کن
[عکس: j47ln77i18ywkg0j01x5.jpg]

http://www.nicvisa.com/fa/%DA%AF%D9%88%D...9%86%D9%87
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، behfaza ، محبت ، azadeh2014 ، noobnoobi ، himmlisch
(2013-08-27 ساعت 09:12)mattin نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 20:38)rosenoire5656 نوشته:  دوستان عزیز من هم از برندگان 2014 هستم سال 2011 مدت نزدیک به یک سال ژاپن بودم آیا برای مصاحبه چیزی باید ببرم در این خصوص؟ جایی خوندم باید سابقه پلیس باید داشته باشم؟ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

با سلام
بهلینک زیر مراجعه کن
[عکس: j47ln77i18ywkg0j01x5.jpg]

http://www.nicvisa.com/fa/%DA%AF%D9%88%D...9%86%D9%87
سلام
من خودم هم همین مشکل را داشتم البته من کمتر از یک سال 8 ماه در ایتالیا بودم به سفارت انجا که مراجعه کردم گفتند فقط از طریق سایت پلیس می توانم ان هم با مراجعه حضوری سوپیشینه بگیرم فعلا چون در لیست مدارک سفارت برای اقامت بالای یک سال سوپیشینه خواسته کاری نکردم در کل خیلی از سفارت خانه ها جوابگو نیستند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، noobnoobi ، mahsa_en ، زری وحدتی
دوستان ببخشید سوال خارج از مبحث میپرسم .
اما نمیدونید ثبت نام لاتاری 2015 کی شروع میشه ؟
یا اصلا ایران جزو لیست امسالشون نیست؟؟؟
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان راستش يك سري ابهامات وجود داره كه نمي دونم دوستان جوابشو ميدونن يا نه'
١-امسال ٦٠٢٧ نفر از ايران گرفتند و اكثر كيس نامبرها زير ٨٠٠٠ هست يعني از اين ٨٠٠٠ نفر ٦٠٠٠ نفر إيراني هستند؟
٢-من تاپيك انجمن خصوصي بچه هاي ٢٠١٤ را چك كردم تا الان ١٤٩ نفر يعني تقريبا 2.5 درصد عضو مهاجرسرا هستند عجيب نيست؟
٣- از بچه هاي ٢٠١٣ هم فقط ٥٨٠ نفر يعني تقريبا ١٠ درصد قبوليها عضو مهاجر سرا بودن
لطفا كسي اگر اطلاعات مستندي داره ارائه بده ممنون
تشکر کنندگان: godot ، noobnoobi ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی
بزرگترین مشکل اینه که برنده خودت نباشی و برنده اصلی هم رقبتی برای رفتن نداشته باشه !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2013-08-27 ساعت 11:51)S0SHiANT نوشته:  دوستان ببخشید سوال خارج از مبحث میپرسم .

اگه روال سالهای پیش باشه از اواسط مهر شروع میشه.

(2013-08-27 ساعت 11:52)reza16 نوشته:  سلام به دوستان راستش يك سري ابهامات وجود داره كه نمي دونم دوستان جوابشو ميدونن يا نه'
١-امسال ٦٠٢٧ نفر از ايران گرفتند و اكثر كيس نامبرها زير ٨٠٠٠ هست يعني از اين ٨٠٠٠ نفر ٦٠٠٠ نفر إيراني هستند؟
٢-من تاپيك انجمن خصوصي بچه هاي ٢٠١٤ را چك كردم تا الان ١٤٩ نفر يعني تقريبا 2.5 درصد عضو مهاجرسرا هستند عجيب نيست؟
٣- از بچه هاي ٢٠١٣ هم فقط ٥٨٠ نفر يعني تقريبا ١٠ درصد قبوليها عضو مهاجر سرا بودن
لطفا كسي اگر اطلاعات مستندي داره ارائه بده ممنون

1-نه عزیز معلوم نمیکنه درسته که پراکندگی ایرانیا که تو مهاجرسرا زیر 8000 هستن زیاده ولی همونطور که خودتون گفتین با وجود 6000 انتخاب شده از ایران درصد کمی از این تعداد آمارشون موجوده پس نیمشه بطور قطع گفت از 8000 نفر چندنفر از ایران هست.
2-عجیب نیست بالاخره این موضوع رو در نظر بگیرین که همه آمادگی رفتن رو ندارن یا ممکنه خیلی ها به اینترنت دسترسی نداشته باشن که به مهاجرسرا هم دسترسی داشته باشن و دهها امکان دیگه.
3-جواب در 2 موجود استBig Grin

موفق باشین
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-27 ساعت 08:56)alimomen نوشته:  با سلام من پاسپورتم تا تاریخ 1393/10/27 اعتبار داره با توجه به اینکه مصاحبه من احتمالا اسفند هست به نظرتون نیاز به تعویض داره یا نه؟
من مراجعه کردم واسه تعویض گفتند چون هنوز بیش از یکسال اعتبار داره الان نمیشه تعویض کرد تکلیف چیه؟آیا باید تا آذر ماه امسال صبر کنم و بعد تعویض کنم؟ راهی داره که الان تعویضش کنم
لطفا راهنمایی کنید

چی کاریه تعویضش کنی فعلا به قول خودت اسفند یا حتی فروردین برو مصاحبه ببین چیجوری ویزا میگیری بعد اون موقع ببین نیاز هست تعویض بشه یا نه. شما یکضرب بگیری اردیبهشتم بری اونور نیاز به تعویض نیست اصلا
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، محبت
با سلام
دوستانی که کارت پایان خدمتشونو دادن واسه تعویض حتما حتما خودتون پیگیری کنید...
اینا اصلا کارشون حساب کتاب نداره.
موفق باشین.
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-27 ساعت 11:51)S0SHiANT نوشته:  دوستان ببخشید سوال خارج از مبحث میپرسم .

تا جایی که من اطلاع دارم از اول اکتبر شروع میشه
احتمالا هم ایران جزء لیست باشه. مگر اینکه مشکل خاص یا برنامه دیگه ای پیش بیاد.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-27 ساعت 13:30)batigoal_189 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 08:56)alimomen نوشته:  با سلام من پاسپورتم تا تاریخ 1393/10/27 اعتبار داره با توجه به اینکه مصاحبه من احتمالا اسفند هست به نظرتون نیاز به تعویض داره یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید

چی کاریه تعویضش کنی فعلا به قول خودت اسفند یا حتی فروردین برو مصاحبه ببین چیجوری ویزا میگیری بعد اون موقع ببین نیاز هست تعویض بشه یا نه. شما یکضرب بگیری اردیبهشتم بری اونور نیاز به تعویض نیست اصلا

تو سایت سفارت ترکیه نوشته پاسپورت باید 8 ماه اعتبار داشته باشه منظور از چه موقع باید 8 ماه رو حساب کرد؟
یعنی اگر کلیرنس خوردم برگردم ایران عوض کنم؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-08-27 ساعت 14:43)alimomen نوشته:  
لطفا راهنمایی کنید

تو سایت سفارت ترکیه نوشته پاسپورت باید 8 ماه اعتبار داشته باشه منظور از چه موقع باید 8 ماه رو حساب کرد؟
از زمان مصاحبه باید 8 ماه وقت داشته باشه، اگر کلیرینس بخورین و برگردین ایران میتونین برای تعویض اقدام کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، محبت ، ojee
(2013-08-27 ساعت 15:55)reza16 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 15:25)aghaghia نوشته:  
لطفا راهنمایی کنید

از زمان مصاحبه باید 8 ماه وقت داشته باشه، اگر کلیرینس بخورین و برگردین ایران میتونین برای تعویض اقدام کنید.

اگه بگيد گمش كردين مشكلتون حل ميشه

اگر بگین گمش کردم 6 ماه زمان میبره تا دوباره براتون پاسپورت صادر کنند، چون این زمان رو میزارن برای استعلام و از این دست امور و زودتر هم بهتون نمیدن، همین مورد برای یکی از دوستان 2013 اتفاق افتاده و پاسپورت همسرشون گم شده و بهشون گفتن 6 ماه دیگه براتون صادر میشه و ایشون الان باید به تنهایی ویزا بگیره و همسرش رو بعدها با ویزای ازدواج ببره!!!!
دوستان لطفا در راهنمایی هایی که می کنید دقت کنید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، raihaneh.az90 ، noobnoobi ، محبت ، ojee
(2013-08-27 ساعت 15:55)reza16 نوشته:  
لطفا راهنمایی کنید

اگه بگيد گمش كردين مشكلتون حل ميشه

با سلام
لطفا نگید گمش کردید چون به محض اعلام مبنی بر گم شدن تا 6 ماه پروسه صدور پاسپورت طول می کشه و بالطبع در این بازه زمانی شما قادر به خروج از کشور نخواهید بود
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، noobnoobi
لطفا راهنمایی کنید

Full photocopy of passport must be provided for each applicant. The beneficiary’s passport must be valid for travel to the United States and must have at least eight months validity beyond the issuance date of the visa. Children may be included in a parent's passport, but, if over the age of 16, they must have their photograph attached to the passport.
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، noobnoobi ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان