موضوعها: 0
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان
من خودم برنده هستم. تو فرم 230 قسمت 31a اسم همسرم ودخترم رو نوشتم ک now همرام میان. الان ميخام خودم برم و اونها 3 ماه بعد من بیان ، باید همین یه فرم رو اصلاح و ارسال کنم؟؟ یا تو سفارت متونم فرم اصلاحی رو عوض کنم؟؟
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره

موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-29 ساعت 12:53)cello86 نوشته: سلام بچه ها..می دونم سوالی که میخوام بپرسم تکراریه ولی هنوز جوابشو نگرفتم و برام خیلی مهمه..اگه روال کارنتی ها مثل سال قبل باشه احتمالا ما بهار یا تابستون سال بعد می ریم اونور..از اونجایی که سال تحصیلی از سپتامبر شروع میشه اگه بخوام بلافاصله سال بعد برم دانشگاه باید تا زمستون امسال مدارکم رو بفرستم واسه اپلای و براشون هم توضیح میدم که وضعیت اقامتم به چه صورت خواهد بود..ولی اگه بخوام بعد از اینکه رفتیم اقدام کنم یه سال عقب می افتم..حالا به نظر شما اگه از الان با دانشگاه مکاتبه کنم مشکلی تو مصاحبه و کلیرنس ام اتفاق نمی افته و رد نمی شم؟..کسی بوده که این شرایط رو داشته باشه؟..ممنون..ببخشید اگه تکراریه
سلام
دوست خوبم روال کارنتیها اصلا مشخص نیست و تا بحال هیچ پیش بینی منطقی نمیشه کرد به طور مثال سال گذشته تا کیس10000داشتیم امسال اخباری داشتیم که تا24000هست درآسیا و کلی مسائل بین المللی تو قضیه موثره همچنین روند کلیرنس برنده های قبل و کلی آیتم دیگه و من تا الان به مسئله شما یرخورد نکردم اما به نظرم بهتره این کار رو نکنید و تا زمانیکه ویزا رو دریافت نکردید اقدامی نکنید حالا صبر کنید ببینیم روند بعدی کارنت به چه شکل خواهد بود و تا چه کیس نامبری. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-02 ساعت 09:08)sepehr_sh نوشته: (2013-05-02 ساعت 07:36)sbh نوشته: سلام به همگی.
به همه دوستانی که برنده شدن صمیمانه تبریک میگم.
خوشبختانه پدر من هم یکی از برنده های امسال هستن 
سوال من در مورد وضعیت برادرم هستش.
موقع ثبت نام به غیر از اسم مادرم، اسم بردارم رو هم همراه پدرم تونستیم بنویسیم. اما الان برادرم 22 سالش شده و دانشجو هستش و خوب از سربازی هم معاف نشده. میخواستم بدونم این مسئله تو فرآیند صدور ویزا برای برادرم مشکل ایجاد میکنه؟
ممنون
دوست عزیز اگر زمانی که ثبت نام میکردید برادرتون کمتر از ۲۱ سالشون بوده (۲۰ سال و چند ماه...) هیچ مشکلی نیست نگران نباشید
قطعا زمانی که ثبت نام می کردید برادرتون 21 سال داشته که الان 22 سال شده! چون در ظرف کمتر از 1 سال نمیشه به سن برادرتون 2 سال اضافه شده باشه! احتمالا اششتباه سنشون رو اعلام نکردین؟
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-29 ساعت 13:09)5ina نوشته: (2013-08-29 ساعت 12:53)cello86 نوشته: سلام بچه ها..می دونم سوالی که میخوام بپرسم تکراریه ولی هنوز جوابشو نگرفتم و برام خیلی مهمه..اگه روال کارنتی ها مثل سال قبل باشه احتمالا ما بهار یا تابستون سال بعد می ریم اونور..از اونجایی که سال تحصیلی از سپتامبر شروع میشه اگه بخوام بلافاصله سال بعد برم دانشگاه باید تا زمستون امسال مدارکم رو بفرستم واسه اپلای و براشون هم توضیح میدم که وضعیت اقامتم به چه صورت خواهد بود..ولی اگه بخوام بعد از اینکه رفتیم اقدام کنم یه سال عقب می افتم..حالا به نظر شما اگه از الان با دانشگاه مکاتبه کنم مشکلی تو مصاحبه و کلیرنس ام اتفاق نمی افته و رد نمی شم؟..کسی بوده که این شرایط رو داشته باشه؟..ممنون..ببخشید اگه تکراریه
منظورتون از اونور کشوری که میرین مصاحبه یا آمریکا هستش ؟ با کیس نامبری که شما دارین، اواخر فروردین یا اردیبهشت میرین مصاحبه. مکاتبه کردن با دانشگاه و نشون دادن مکاتبات به آفیسر نه تنها مشکلی نداره بلکه آفیسر بلکه یه حسه خوبیم آفیسر میگیره از این قضیه (تو سفرنامهها خوندم). البته من نمیدونم وقتی شما برای یه دانشگاهی اپلای میکنید پروسه ویزای دانشجوی شروع میشه یا نه.. (اگه این اتّفاق بیفته شما ۲تا کیس در کی سی سی خواهین داشت یعنی هم اقدام برای ویسی دانشجوی هم ویسی دی وای که باعث راد شدن پروندتون میشه، باز هم دوستان با تجربه اگه نزاری دارن دریغ نکنن) اگه شما به آفیسر بگین که اونجا قصد ادامه تحصیل درین تمکن مالیتون باید یکم بیشتر از قبل باشه.
ممنون از پاسختون..در واقع شما اول از دانشگاه پذیرش می گیرید و بعد از اون خودتون باید برای ویزای دانشجویی اقدام کنید که بتونید به موقع خودتون رو به کلاس ها برسونید.... الان مسئله مهم برنامه ریزیه..من تو سفرنامه های 2013 گشتم مورد مشابه خودم پیدا نکردم..اگه می دونید دقیقا تو کدوم سفرنامه خوندید میشه لینکشو بذارید؟..ممنون
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-29 ساعت 13:34)محبت نوشته: (2013-08-29 ساعت 12:53)cello86 نوشته: سلام بچه ها..می دونم سوالی که میخوام بپرسم تکراریه ولی هنوز جوابشو نگرفتم و برام خیلی مهمه..اگه روال کارنتی ها مثل سال قبل باشه احتمالا ما بهار یا تابستون سال بعد می ریم اونور..از اونجایی که سال تحصیلی از سپتامبر شروع میشه اگه بخوام بلافاصله سال بعد برم دانشگاه باید تا زمستون امسال مدارکم رو بفرستم واسه اپلای و براشون هم توضیح میدم که وضعیت اقامتم به چه صورت خواهد بود..ولی اگه بخوام بعد از اینکه رفتیم اقدام کنم یه سال عقب می افتم..حالا به نظر شما اگه از الان با دانشگاه مکاتبه کنم مشکلی تو مصاحبه و کلیرنس ام اتفاق نمی افته و رد نمی شم؟..کسی بوده که این شرایط رو داشته باشه؟..ممنون..ببخشید اگه تکراریه
سلام
دوست خوبم روال کارنتیها اصلا مشخص نیست و تا بحال هیچ پیش بینی منطقی نمیشه کرد به طور مثال سال گذشته تا کیس10000داشتیم امسال اخباری داشتیم که تا24000هست درآسیا و کلی مسائل بین المللی تو قضیه موثره همچنین روند کلیرنس برنده های قبل و کلی آیتم دیگه و من تا الان به مسئله شما یرخورد نکردم اما به نظرم بهتره این کار رو نکنید و تا زمانیکه ویزا رو دریافت نکردید اقدامی نکنید حالا صبر کنید ببینیم روند بعدی کارنت به چه شکل خواهد بود و تا چه کیس نامبری. موفق باشی
ممنون از پاسختون..بله امیدوارم تو ماه بعدی مشخص بشه که بر چه روالی کارنت میشن افراد..من می دونستم که هم برای ویزای دانشجویی و هم مهاجرت اقدام کردن باعث رد شدن کیس میشه ولی من قصدم این نیست..من فقط میخوام از دانشگاه برای سال بعد پذیرش داشته باشم که وقتی ویزا رو گرفتیم بتونم بلافاصله ادامه تحصیل بدم..در واقع مکاتبه با دانشگاه و امتحانات تافل و ریپورت نمرات رو از اینجا شروع کنم...حالا باز نمی دونم کدوم کاری درسته..شاید ریسک باشه
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-29 ساعت 14:17)nedafarsi نوشته: (2013-08-29 ساعت 11:23)araaaash نوشته: (2013-08-29 ساعت 11:15)nedafarsi نوشته: میگما...یه سوال
از اونجا که برادران خفن ا.م.ر.ی.ک.ا.ی.ی همه جیک و پوک زندگی هر کدوم از برتدگان رو میدونن، اگه موقع مصاحبه در مورد اقوام و آشنایانی که مشاغل حساس داشتن سوال کردن چی باید گفت؟ مثلاً نظر خانواده در مورد مهاجرت چیه؟ یا هر چیزی که مربوط به این موضوع میشه!!
اونا هیچ کاری به خونواده ندارن
سوال هم نمی پورسن!
مد نظر اونها فقط شما هستین
اگر هم چیزی گفتن میتونین بگین مخالفتی ندارن
اخه دوستم 2013 رفته بود. باباش الان بازنشسته است ولی شغل خفن داشت. یارو تو مصاحبه قشنگ گفته بود پدر شما فلان جا کار میکرده، به فلان کشور و فلان کشور سفر داشته و ... دوست من گورخیده بود به هته پته افتاده بود اینقدر هول شده!!! 
حالا اگه طرف به منم گیر داد چیکار کنم!!!!
دوست شما شاید زیادی شلوغش کرده
از خانواده چیزی نخواهند پرسید
مدیران و پیشکسوتان گرامی کمک کنید لطفا
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='ali3875' pid='404159' dateline='1377747840']
من 65 روزه شناسناممو دادم برای تعویض هنوز نیومده کسی میدونه چطور میشه پیگیری کرد؟ خونه ام تهرانه شناسنامم هم صادره از تهرانه الان تهران نیستم تلفنی هم جواب نمیدن
کسی جوابی برای سوال من نداره؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. دوستان یکی از بستگان من در حال حضر دیپلم داره (87-88 ) ولی در حین خدمت مدرکش پنج بوده و الانم پشت کارتش پنجم خورده، حالا این بعد خدمت درس خونده و سیکل و دیپلم رو گرفته. حالا سوالم اینه براش مشکلی پیش نمیاد؟ چون قبولی امسال هست (لاتاری)
آفسیر گیر نمیده، کلا باید چی کار کنه ممنون میشم راهنمایی کنید.
اکثر مردم ترجیح میدهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-29 ساعت 18:56)kolange_edalat نوشته: با سلام. دوستان یکی از بستگان من در حال حضر دیپلم داره (87-88 ) ولی در حین خدمت مدرکش پنج بوده و الانم پشت کارتش پنجم خورده، حالا این بعد خدمت درس خونده و سیکل و دیپلم رو گرفته. حالا سوالم اینه براش مشکلی پیش نمیاد؟ چون قبولی امسال هست (لاتاری)
آفسیر گیر نمیده، کلا باید چی کار کنه ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
در کارتهای. جدید مدرک تحصیلی قید نشده حتی این که در چه ارگانی خدمت کردهاند خیلی افراد با دیپلم سربازی می روند بعد دکترا می گیرند پس نه مسله ای نیست
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست