موضوعها: 0
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم
مشورت لازم دارم
من فکر می کنم همزمان با اقامت یو اس اقامت موقت (۲ سال - خوداشتغالی) سوئد رو هم بگیریم (به امید خدا)، حالا به نظر شما نگه داشتن اجازه اقامت سوئد و تبدیل کردن اون به اقامت دائم ارزشی داره؟ می تونه قانونی باشه؟ به هزینه های رفت و آمد و زندگی در دو کشور یو اس و سوئد می ارزه؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-01 ساعت 21:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-01 ساعت 21:13 توسط مامان خانم.)
بچه ها من تو تایپیک های مختلف گشتم ولی نتونسم چیزی در مورد دریافت پاس بعد از ورود به آمریکا پیدا کنم کسی میدونه چقد طول میکشه که علاوه بر گرین کارت پاس رو هم بدن و شرایطش چیه؟
ممنونم
سلام خلاصه این که شما بعد از 5 سال میتوانید برای شهروندی اقدام کنید اما در طول این 5 سال باید 30 ماه را مقیم باشید در ضمن هیچ گاه بیشتر از 6 ماه خارج از خاک آمریکا نباشید حدودا2.5 سال آخر را باید آمریکا تشریف داشته باشید بعد از یک امتحان شما شهروند می شوید و صاحب پاسپورت. به امید آن روز برای همه دوستان
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چند تا عکس در کل لازمه برای کل پروسه مصاحبه؟
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 01:20)vmware نوشته: دوستان بنده هم همه مدارک رو بصورت pdf تو یاهو attach کردم و Draft ذخیره کردم یه نسخه هم از همه مدارک بر روی دو تا flash مجزا همراهم داشتم البته از هیچکدوم استفاده ای نکردم چون لازم نشد اما برای آرامش خیال همراهم بود و اگه مشکلی پیش میومد براحتی یه کافی نت پرینت میگرفتم.
یه مطلبی هم خدمتتون عرض کنم شاید مفید باشه اینروزها نصب کی لاگرها و نرم افزار های جاسوسی توسط افراد مبتدی به شدت رواج پیدا کرده و این دوستان عزیز به علت اطلاعات و سواد کم کاری جزء مردم آزاری بلد نیستن با پیدا کردن نام کاربری و رمز عبور پایگاههای اطلاعاتی شما و تغییر اونها تنها دسترسی شما رو مسدود میکنند و این باعث از دست رفتن اطلاعات شما میشه .برای همین جددا توصیه میکنم تو کافی نت ها روی دستگاههای دوستانتون یا هر شخص غریبه ای از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور جددا خودداری فرمایید.

سلام
منظورتون اینه که حتی اگه بعداز تمام شدن کارمون در کافی نت یا هر کامپیوتر دیگه
Sign out کنیم باز هم کسی میتونه وارد اکانت ما بشه ؟
[/quote]
بله کاملا همینطوره
شما از همین سایتهای ایرانی میتونی نرم افزارهای ساده و سبک دانلود کنی نصب کنی رو سیستمت کارکردشون رو ببینی .
وقتی نصب میشه دو تا کار انجام میده یکی اینکه از صفحات مانیتور شما تصویر برداری میکنه و برای صاحب نصب کننده نرم افزار ارسال میکنه و کار دوم اینه که تمام دکمه ها و رمزهای عبور رو ثبت میکنه و ارسال میکنه .
کلا وقتی این نرم افزار ها نصب میشن دیگه اطلاعات خصوصی معنی نداره تمام اطلاعات شما با نصب کننده نرم افزار به اشتراک گذاشته میشه.
با اجازه شما سوال و جواب رو آپ میکنم رو فروم عمومی همه دوستان استفاده کنند.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
يه سوالي بدجوري ذهن من رو مشغول کرده اون هم اينه که کساني که در سپاه يا ارتش کار مي کنند و شاغل هستند مي تونن برن مصاحبه و ويزا بگيرن؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
در خصوص خروج ارز از کشور چند مورد رو ذکر میکنم:
مسافران خروجي چه مقدار ارز مي توانند همراه خود ببرند؟ به موجب مقررات بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران، حداكثر ارز مجاز براي خروج مسافر از كشور توسط هر مسافر صاحب گذرنامه 5000 دلار (اسكناس، چك مسافري و يا تركيبي از هر دو) و به ازاي هر همراه حداكثر معادل 2500 دلار است. خروج ارز بيشتر از سقف مجاز مستلزم داشتن اظهارنامه يا گواهي انتقال از شبكه بانكي است. خروج دينار عراقي، روبل روسيه و افغاني افغانستان بصورت مسافري و تجاري ممنوع است. خروج پول رايج در جمهوري اسلامي ايران به ميزان 500 هزار ريال به همراه مسافر مجاز است.
این مربوط بهسایت گمرک بود
سقف ارز مجاز برای خروج از کشور را ۵۰۰۰ دلار است وبر اساس اعلام بانک مرکزی در صورتی که هر یک از مسافران مقادیری طلا بیشتر از ۱۵۰ گرم نداشته باشند. ،
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک رییس پلیس فرودگاههای کشور با اشاره به اعلام سقف مجاز خروج طلا و ارز از فرودگاههای کشور گفت: بر اساس اعلام بانک مرکزی در صورتی که هر یک از مسافران مقادیری طلا بیشتر از 150 گرم را و همچنین طلا را به صورت غیرمتعارف با خود حمل کنند با آنان برخورد میشود.
مهری همچنین سقف ارز مجاز برای خروج از کشور را 5000 دلار اعلامکرد و گفت: چنانچه بیشتر از این مبلغ را مسافران در بار خود جاسازی کنند این مبلغ کشف شده و با آنان برخورد میشود اما در صورتی که خود مسافران آن را اعلام کنند به آنان اجازه داده میشود که 5000 دلار را با خود ببرند و مابقی را به خانواده یا همراهانشان در فرودگاه تحول دهند.
این هم مربوط به اطلاع رسانی در رسانه ها بود
واما در پایان بخشهایی از قوانین و مجازاتهای قاچاق ارز و کالا رو براتون آوردم البته قوانین و تبصره ها زیاده اما همینقدر دونستنش فکر کنم کفایت کنه:
فصل سوم- قاچاق کالاهای مجاز، مجاز مشروط، یارانهای و ارز
ماده - 15 هر شخص که مرتکب قاچاق کالا و ارز و حمل و یا نگهداری آن شود، علاوه بر ضبط کالا یا ارز، به جریمههای نقدی زیر محکوم میشود:
الف- کالای مجاز: جریمه نقدی یک تا دو برابر ارزش کالا
ب- کالای مجاز مشروط: جریمه نقدی معادل یک تا سه برابر ارزش کالا
پ- کالای یارانهای: جریمه نقدی معادل دو تا چهار برابر ارزش کالا
ت- ارز: جریمه نقدی ارز ورودی، یک تا دو برابر بهای ریالی آن و جریمه نقدی ارز خروجی، دو تا چهار برابر بهای ریالی آن
ماده 18- در صورتی که ارزش کالای قاچاق و یا ارز مکشوفه موضوع ماده (15) این قانون، برابر تشخیص اولیه سازمان کاشف معادل ده میلیون (10.000.000) ریال یا کمتر باشد با قید در صورتجلسه کشف به امضای متهم میرسد و در صورت استنکاف، مراتب در صورتجلسه کشف قید و حسب مورد، کالا ضبط و به همراه صورتجلسه به سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی تحویل میشود و ارز مکشوفه به حساب مشخص شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واریز و رونوشتی از اوراق به متهم ابلاغ میگردد.
تبصره 1- صاحب کالا و یا ارز میتواند ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ در اداره تعزیرات حکومتی شهرستان محل کشف به این تصمیم اعتراض نماید. تا تعیین تکلیف قطعی قاچاق از سوی سازمان تعزیرات حکومتی، باید عین کالا نگهداری شود.
ماده 29- در صورتی که شخص حامل یا مالک کالا و یا ارز قاچاق، در مواجهه با مأمورین کاشف به هر نحوی مقابله یا مقابله نماید، اگر عمل مذکور از مصادیق دست بردن به سلاح و سلب امنیت مردم نباشد علاوه بر مجازاتهای مقرر برای ارتکاب قاچاق، به شش ماه تا دو سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم میشود.
لایحه فوق مشتمل بر هفتاد و چهار ماده در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ 11 بهمن سال 1390 مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.