کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-08-31 ساعت 15:36)cello86 نوشته:  بچه ها این سوالی که می پرسم صرفا جهت اطلاعه و فقط میخوام نظر بقیه رو بدونم و اصلا و ابدا قصد استرس دادن به بقیه رو ندارم..

وضعیت فعلی منطقه و خ ا و ر م ی ا ن ه چقدر می تونه تو روند کارهای ما تاثیر گذار باشه؟
پست موقت
دوست عزیز از طرح این مسائل در مهاجرسرا اکیدا خودداری کنید، چون طرح این مسائل باعث ف /ی/ /ل /ت/ ر شدن سایت میشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، cello86 ، ghafari88 ، nedafarsi ، zepehr1 ، میما ، behfaza ، noobnoobi ، godot ، زری وحدتی
(2013-08-31 ساعت 15:35)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:32)Tabassomshojaat نوشته:  دوستان اگر خواستین با قطر برین، بدونبن که قطر فقط تا تگزاس میره. یعنی غربی ترین نقطه ای که به آمریکا میره تا تگزاس هست. بنابراین برای دوستایی که میخوان برن کالیفرنیا باید یک بلیط داخلی هم بگیرن که تا مثلا لوی انجلس میشه نفری 400 دلار (البته بدونه پول چمدان). در آمریکا همه پروازهای داخلی به ازای هر چمدان 50 پوندی باید پول بدین و معمولا غذای داخل هواپیما هم پولیه. اگر کسی خواست با قطر پرواز کنه به من پیام خصوصی بده که بهش بگم از کدوم آژانس بگیره که 20 تا 30 % از خود قطر ارزونتر بشه.

عزیز پیام خصوصی شما غیر فعاله لطف کن فعالش کن

دوست عزیز، درستش کردم. ممنون.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، میما ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-31 ساعت 15:32)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:20)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 10:55)negarin60 نوشته:  دوستانی که تازه به یو اس مشرف شده اند. قیمت بلیط چقدر در میاد الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان عزیز همین دیروز قیمت گرفتم از http://www.qatarairways.com بلیط ECONOMY یکطرفه واسه سه نفر از شیراز به دالاس 7200000 تومان

دوستان حتما یک سر به این سایت بزنید و قیمت بلیط به ا م ر ی ک ا رو داشته باشید از مزایای این سایت اینه که با کارتهای عضو شتاب هم میتونید انلاین بلیط رو خریداری و رزرو نمایید..

دوستان اگر خواستین با قطر برین، بدونبن که قطر فقط تا تگزاس میره. یعنی غربی ترین نقطه ای که به آمریکا میره تا تگزاس هست. بنابراین برای دوستایی که میخوان برن کالیفرنیا باید یک بلیط داخلی هم بگیرن که تا مثلا لوی انجلس میشه نفری 400 دلار (البته بدونه پول چمدان). در آمریکا همه پروازهای داخلی به ازای هر چمدان 50 پوندی باید پول بدین و معمولا غذای داخل هواپیما هم پولیه. اگر کسی خواست با قطر پرواز کنه به من پیام خصوصی بده که بهش بگم از کدوم آژانس بگیره که 20 تا 30 % از خود قطر ارزونتر بشه.
دوستای گلم به این سایت یه سری بزنید http://www.sahelabi.com/Ticket.asp
خیلی عالیه تمام خطوط را با قیمت اعلام کرده
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، میما ، noobnoobi ، زری وحدتی
راستی دوستان درخرید بلیط واسه امریکا حتما دقت کنید که بین نشستن پرواز ورودیتون به آمریکا و پرواز داخلی آمریکا(در صورت وجود) حداقل 4 ساعت فاصله باشه که طول کشیدن کارای گمرک و اداره مهاجرتتون باعث نشه پرواز بعدی رو از دست بدین.
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: maryam_fo ، محبت ، میما ، behfaza ، ghafari88 ، arash1986 ، noobnoobi ، .YAS ، negarin60 ، زری وحدتی ، M@hdi
اینا رو اینجا می گم، چون یه جورایی به موضوعات دیگه ربطی نداره، اما در اصل پاسخی ست برای حرف و حدیث هایی که در تاپیک بولتن ویزا می گذره

درود و سلام به دوستان مهاجرسرایی مخصوصا 2014 ای ها

وقتی تاپیک های دوستان 2013 رو مرور می کردم متوجه یه موضوع جالب شدم:

Big Grin

تاپیک هایی که درست پارسال همین موقع ها گذاشته شده بود نشان از یک روحیه جالب داشت،

چیزی که توی 2014 ای ها خیلی کم رنگه Sad

چه روحیه ای؟! اولیش یه جور حس همکاری یا اتحاد و تلاش مشترک (نه صرفا انفرادی، با حس کمک به همدیگه یا حتی بقیه، مثلن پیشنهاد کمک به محک یا بازدید از کهریزک یا ...)

دومیش: یه جور روحیه آرامش همراه با برنامه ریزی و کمک به راه افتادن و حل شدن مشکلات همدیگه

در بین دوستان 2104 چی می گذره؟! نمی دونم دلیلش چیه؟! ولی یه جور حس بی حوصلگی برای گرفتن پاسخ، یه جور وقت نذاشتن برای خوندن وضعیت های مشابه...

واقعیت اینه که اینجا یعنی مهاجرسرا درست مثل بقیه تالارهای مجازی می تونه جایی بشه برای دریافت ایده، راهنمایی صحیح و البته به نسبت سریع، آموزش و استفاده از تجربه های بسیار مفید دوستان دیگه و یا اینکه می تونه محلی بشه برای ایجاد استرس، اطلاعات غلط و گمراه کننده و ...

چی با عث شده که هر کدوم از بچه های 2013 از مهاجرسرا به عنوان یه کمک بسیار خوب در طی مراحل مهاجرتشون یاد کنند؟

پاسخ: البته بعد از مدیریت صحیح مدیران، رفتار خود کاربران، اطلاعاتی که به اشتراک می ذارن و انگیزه های درستشون برای فعالیت در مهاجرسرا

بی شک اونها به مهاجرسرا به عنوان جایی که فقط ازش پاسخ بگیرن نگاه نمی کردن، بلکه اینجا برای اونها :
1- محلی برای آشنایی با انسانهایی که هدف مشابه دارن
2- محلی برای ایجاد انگیزه در پیمودن مسیر با انرژی هایی که از هم دیگه می گرفتن
3-محلی برای ارائه تجربیات خودشون از مسیری که طی کردن
4- و حتی محلی برای به اشتراک گذاشتن ایده ها برای کاهش هزینه هاشون
و بسیار انگیزه های دیگه بوده

این موضوع مطمئنن برای دوستان گل هم دوره Big Grin من هم اتفاق خواهد افتاد
به شرطی که دیدگاهمون از اومدن به این محیط عوض بشه:
واقعیت اینه که ما اینجا یه جامعه کوچ هستیم، که احتمالن حداقل برای 3 سال آینده بزرگترین دغدغه هامون یکسان خواهد بود
زبان
روبرو شدن فرهنگ جدید
کار
تحصیل
محل مناسب برای زندگی
زندگی عاطفی جدید
و ده ها موضوع دیگه، که کلمه مهاجرت با خودش میاره

من از آشنایی با همه دوستان 2014 ای خوشحالم
و از این به بعد احساس نزدیکی بیشتری باهاشون خواهم داشت Smile
و دوست دارم تو این گروه شبیه پرنده هایی مهاجری باشیم که باهم پرواز می کنیم در یک مسیر با همون شکلی که پرنده های مهاجر، مهاجرت می کنن، یکی جلو بقیه به ترتیب پشت سر هم دیگه با اون شکل هندسی خاصش Big Grin

و نه اینکه هر کدوممون با حس تنهایی مون و حس آشفتگی برگرفته از اون حس تنهایی حرکت کنیم و استرس اون شکل حرکتمون رو هم به خودمون و بقیه تحمیل کنیم، اتفاقی که الان داره میافته.

پس اینجا میشه جایی برای اینکه کمک کنه به اینکه ما حس تنهایی نکنیم
جایی میشه واسه اینکه هر کدوم از اون پرنده ها رو به هم وصل کنه
و اگه یکی دچار مشکل بشه، بقیه تا جایی که از دستشون بر بیاد کمکش کنن

Tongue
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2013-08-31 ساعت 15:47)shahryar7021 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:32)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:20)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 10:55)negarin60 نوشته:  دوستانی که تازه به یو اس مشرف شده اند. قیمت بلیط چقدر در میاد الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان عزیز همین دیروز قیمت گرفتم از http://www.qatarairways.com بلیط ECONOMY یکطرفه واسه سه نفر از شیراز به دالاس 7200000 تومان

دوستان حتما یک سر به این سایت بزنید و قیمت بلیط به ا م ر ی ک ا رو داشته باشید از مزایای این سایت اینه که با کارتهای عضو شتاب هم میتونید انلاین بلیط رو خریداری و رزرو نمایید..

دوستان اگر خواستین با قطر برین، بدونبن که قطر فقط تا تگزاس میره. یعنی غربی ترین نقطه ای که به آمریکا میره تا تگزاس هست. بنابراین برای دوستایی که میخوان برن کالیفرنیا باید یک بلیط داخلی هم بگیرن که تا مثلا لوی انجلس میشه نفری 400 دلار (البته بدونه پول چمدان). در آمریکا همه پروازهای داخلی به ازای هر چمدان 50 پوندی باید پول بدین و معمولا غذای داخل هواپیما هم پولیه. اگر کسی خواست با قطر پرواز کنه به من پیام خصوصی بده که بهش بگم از کدوم آژانس بگیره که 20 تا 30 % از خود قطر ارزونتر بشه.
دوستای گلم به این سایت یه سری بزنید http://www.sahelabi.com/Ticket.asp
خیلی عالیه تمام خطوط را با قیمت اعلام کرده

البته من قبلاً با این آژانس تماس گرفتم، این قیمت ها، قیمت های حداقلی هستن یعنی ارزون ترین کلاس و بدون در نظر گرفتن "های سیزن" که واضحه که این قیمت ها بسته به زمانی که میخواین سفر کنین یا به موقع واسه گرفتن بلیط اقدام کنین متغیره
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، noobnoobi ، H Pier ، میما ، زری وحدتی
نگران نباش با اطلاعاتت همچین کاری نمی توننن بکنن.
شما برنده شدی پس فقط خودت میتونی تو مصاحبت شرکت کنی اگه فک میکنی ایمیل هست همین الان پسوردت رو عوض کن و یه عبارت جون دار بزار که هم عدد داشته باشه هم حروف و هم ! ؟

بعدم واسه محکم کاری بد نیست به kcc ایمیل بزنی و بگی اطلاعاتت لو رفته
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: H Pier ، زری وحدتی
Exclamation 
با عرض سلام
دوستان یک پیشنهاد کاربردی دارم . برای اینکه در تاریخ مصاحبه ممکن هست برای مدارکی که همراه داریم هر لحظه هر اتفاقی بیافته ( خدایی ناکرده ) من یه رونوشت از همه مدارکم اعم از فرم ها ، پاسپورت ، نامه قبولی ، تعیین وقت مدیکال‌ و کلا همه مدارک رو در Google Drive بایگانی و یک Backup گرفتم حسنش این هست که از هر کجای دنیا به همه مدارکتون دسترسی دارید واقعا عالیه... فقط نیاز هست که یک Account در Gmail درست کنید و بقیه ماجرا .
به اون دوستانی هم که این کار براشون سخته پیشنهاد می کنم از مدارکشون یک کپی در فلش همراه خودشون ببرن برای مصاحبه .
به هر حال باید فکر همه جا رو کرد
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
سلام دوستان

خبری از قرعه کشی نوبت دوم نشده؟؟ گفته نشده که اصلا امسال داریم یا نه؟؟

مرسی
تشکر کنندگان: storagemeter ، zepehr1 ، زری وحدتی
: :سلام به دوستان وتبریک من در تکمیل فرمها اسم محل خدمتم که سپاه بود را فراموش کردم بنویسم ایا مشکلی پیش میاد کیس *** 6 افراد 3 نفر
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-31 ساعت 21:59)shahram k نوشته:  : :سلام به دوستان وتبریک من در تکمیل فرمها اسم محل خدمتم که سپاه بود را فراموش کردم بنویسم ایا مشکلی پیش میاد کیس *** 6 افراد 3 نفر

ايميل بزنيد و اين مسئله رو توضيح بديد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، زری وحدتی
سلام به همه دوستان عزیز.من یه سوالی داشتم از برندگان سالهای پیش:
پدر من اامسال برنده لاتاری شده و از اونجایی که من فقط 20 سالمه هنوز تحت تکفل پدرم هستم و جزئ برنده لاتاری به حساب میام.ولی ما هم اکنون خارج از ایران زندگی میکنیم و من هم دانشجو هستم و از طرفی چون هزینه شهریه دانشگاه در امریکا بسیار بالاست ترجیح میدهم همینجا که هستم به تحصیلم ادامه بدم.
میخواستم بدونم ایا راهی وجود دارد که من هم این گرین کارد را بگیرم و حفظش کنم و هم خارج از امریکا زندگی کنم(حد اقل تا زمانی که درسم تمام شود) ایا قوانینی برا ی اینگونه شرایط وجود دارد؟دانشجویان باید چه کار کنند؟

ممنون میشم کمکم کنید Smile
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-31 ساعت 22:15)ana3 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز.من یه سوالی داشتم از برندگان سالهای پیش:
پدر من اامسال برنده لاتاری شده و از اونجایی که من فقط 20 سالمه هنوز تحت تکفل پدرم هستم و جزئ برنده لاتاری به حساب میام.ولی ما هم اکنون خارج از ایران زندگی میکنیم و من هم دانشجو هستم و از طرفی چون هزینه شهریه دانشگاه در آمریکا بسیار بالاست ترجیح میدهم همینجا که هستم به تحصیلم ادامه بدم.
میخواستم بدونم ایا راهی وجود دارد که من هم این گرین کارد را بگیرم و حفظش کنم و هم خارج از آمریکا زندگی کنم(حد اقل تا زمانی که درسم تمام شود) ایا قوانینی برا ی اینگونه شرایط وجود دارد؟دانشجویان باید چه کار کنند؟

ممنون میشم کمکم کنید Smile
این تایپیک رو به دقت بخونین.....

http://mohajersara.com/thread-3694.html
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، aghaghia ، زری وحدتی
(2013-08-31 ساعت 19:57)mrpahlevani نوشته:  با عرض سلام
دوستان یک پیشنهاد کاربردی دارم . برای اینکه در تاریخ مصاحبه ممکن هست برای مدارکی که همراه داریم هر لحظه هر اتفاقی بیافته ( خدایی ناکرده ) من یه رونوشت از همه مدارکم اعم از فرم ها ، پاسپورت ، نامه قبولی ، تعیین وقت مدیکال‌ و کلا همه مدارک رو در Google Drive بایگانی و یک Backup گرفتم حسنش این هست که از هر کجای دنیا به همه مدارکتون دسترسی دارید واقعا عالیه... فقط نیاز هست که یک Account در Gmail درست کنید و بقیه ماجرا .
به اون دوستانی هم که این کار براشون سخته پیشنهاد می کنم از مدارکشون یک کپی در فلش همراه خودشون ببرن برای مصاحبه .
موفق باشید

دوست عزیز محدودیتی اپلود هم داره چون من یه فایل 8 گیگی رو زدم نگرفت !!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، godot ، storagemeter ، محبت ، KIMIA2005 ، Kamyar.A ، EKAM ، زری وحدتی
(2013-08-31 ساعت 23:07)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 19:57)mrpahlevani نوشته:  با عرض سلام
موفق باشید

دوست عزیز محدودیتی اپلود هم داره چون من یه فایل 8 گیگی رو زدم نگرفت !!
شاید بهتر باشد ابتدا
درمورد اینکه تا چه حد این روش برای حفظ اطلاعات شما امنیت دارد با متخصصین مطلع و مجرب مشورت کنید .
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان