موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-31 ساعت 15:35)KIMIA2005 نوشته: (2013-08-31 ساعت 15:32)Tabassomshojaat نوشته: دوستان اگر خواستین با قطر برین، بدونبن که قطر فقط تا تگزاس میره. یعنی غربی ترین نقطه ای که به آمریکا میره تا تگزاس هست. بنابراین برای دوستایی که میخوان برن کالیفرنیا باید یک بلیط داخلی هم بگیرن که تا مثلا لوی انجلس میشه نفری 400 دلار (البته بدونه پول چمدان). در آمریکا همه پروازهای داخلی به ازای هر چمدان 50 پوندی باید پول بدین و معمولا غذای داخل هواپیما هم پولیه. اگر کسی خواست با قطر پرواز کنه به من پیام خصوصی بده که بهش بگم از کدوم آژانس بگیره که 20 تا 30 % از خود قطر ارزونتر بشه.
عزیز پیام خصوصی شما غیر فعاله لطف کن فعالش کن
دوست عزیز، درستش کردم. ممنون.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
راستی دوستان درخرید بلیط واسه امریکا حتما دقت کنید که بین نشستن پرواز ورودیتون به آمریکا و پرواز داخلی آمریکا(در صورت وجود) حداقل 4 ساعت فاصله باشه که طول کشیدن کارای گمرک و اداره مهاجرتتون باعث نشه پرواز بعدی رو از دست بدین.
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 17:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 19:46 توسط farnama.)
نگران نباش با اطلاعاتت همچین کاری نمی توننن بکنن.
شما برنده شدی پس فقط خودت میتونی تو مصاحبت شرکت کنی اگه فک میکنی ایمیل هست همین الان پسوردت رو عوض کن و یه عبارت جون دار بزار که هم عدد داشته باشه هم حروف و هم ! ؟
بعدم واسه محکم کاری بد نیست به kcc ایمیل بزنی و بگی اطلاعاتت لو رفته
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 19:57
با عرض سلام
دوستان یک پیشنهاد کاربردی دارم . برای اینکه در تاریخ مصاحبه ممکن هست برای مدارکی که همراه داریم هر لحظه هر اتفاقی بیافته ( خدایی ناکرده ) من یه رونوشت از همه مدارکم اعم از فرم ها ، پاسپورت ، نامه قبولی ، تعیین وقت مدیکال و کلا همه مدارک رو در Google Drive بایگانی و یک Backup گرفتم حسنش این هست که از هر کجای دنیا به همه مدارکتون دسترسی دارید واقعا عالیه... فقط نیاز هست که یک Account در Gmail درست کنید و بقیه ماجرا .
به اون دوستانی هم که این کار براشون سخته پیشنهاد می کنم از مدارکشون یک کپی در فلش همراه خودشون ببرن برای مصاحبه .
به هر حال باید فکر همه جا رو کرد
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه
[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خبری از قرعه کشی نوبت دوم نشده؟؟ گفته نشده که اصلا امسال داریم یا نه؟؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
: :سلام به دوستان وتبریک من در تکمیل فرمها اسم محل خدمتم که سپاه بود را فراموش کردم بنویسم ایا مشکلی پیش میاد کیس *** 6 افراد 3 نفر